If I could find a way

Imorse när jag å Soe skulle kliva på bussen fick jag paniiik, hittade inte busskortet :S Visste att jag la ner det igår efter tåget men nejdå! Så där rök 30kr.. När vi kom till skolan hade vi Administration, vi ska intervjua ett företag å jag jobbar med Jenna Soe å Amanda. Vi har världens bästa idé för hur vi ska göra allt så hoppas allt går som vi vill även fast det sket sig lite idag men jaja det kanske ordnar sig ;) Efteråt hade vi matte, gjorde inte så mycket men blev ändå kvar till typ halv 4 :/ När vi kom till RC runt halv 5 gick jag å mötte Elin, vi gick hemmåt å lilla Alice fick åxå hänga med :) När jag var hemma försökte jag leta på busskortet så jag slipper köpa ett nytt, kände att det var hopplöst men sen när jag väl kollade i plånkan igen låg det där. Smarta jag hade lagt det i ett annat fack bara där jag aldrig skulle hitta det! Så där rök 60kr åt helvete, var ju tvungen att låna 30kr av Jenna åxå för att komma hem även fast jag tydligen har haft kortet med mig hela jäkla dan :( Man blir så less..

Jaja jag ringde till Elin å sen drog vi ut på vandring igen, gick till nån av hennes kompisar, Matte. Det var tre andra där åxå så jag höll ju på att dö, luktade rök i hela lägenheten så tur att vi gick när vi gick annars hade jag kvävts.. Sen gick vi till Kristoffer å där hade han såklart åxå en kompis så man fick skämmas igen haha.

Vi gick hem till henne å kollade på IDOL å sen drog jag hem.. Nu blire TV resten av kvällen. Justja skolkortet hade ju kommit idag åxå haha, såg ut som en rutten pirat med grisögon eller något sånt, kul att man aldrig lyckas med skolkort då! Nu jäklar ska jag käka min första madarin för i år haha..


I love the way you felt so strong

Fick skjuss av pappa idag till Soe, sikken tur man kan ha! Så drygt å cykla med den där jäkla tunga data-väskan varje dag :/ När vi kom till skolan snabbade vi oss in på lektionen för att inte komma försent.. Vi skulle ha Administration men vi hade svenska ist. Nästa tisdag ska man sitta HELT SJÄLV å ha ett eget radioprogram, fast live. Vetinte vad jag ska snacka om å inte vilken låt jag ska ha. Usch det värsta jag vet är att snacka inför klassen, man skulle typ skämta till de för att få det roligt men den som kommer garva åt mina skämt är jag, bara jag xD När man väl inser att ingen garvar med en vill man bara sjunka under jorden skulle jag tro. Kanske är bäst att inte dra några skämt helt enkelt? hahaha..

Jaja vi hade prov efter lunch, småföretagande. Det gick väl bättre än jag trodde eftersom det inte blev speciellt mycket pluggande inför dehär provet.. Som tur va vare inte så många som ens hade kollat på ett ord av det där så man blev ju inte själv. Svarade på nästan allt så är nöjd fastän fast jag babbla ihop en massa, hoppas Göran fattar hihi..

Slutade tidigare pga. provet så tog tåget hem vid 20 över 2 typ. Blev en sån där gudomlig jordgubbsvatten åxå ;) plus chokladboll på sidan om.. Mamma hämtade mig på RC å vi åkte vidare till Rusta å nån färg/tapet affär. Dags att bestämma sig hur det blir i rummet nu, vill ha det klart innan jag fyller å idag är det exakt en månad så ja lär rappa på nu. Funderarar från allt mellan brunt till persikafärg på väggarna. Vill även ha schabloner, blommor eller nå annat mönster på ena väggen för att snygga till de hela. Ja det visar sig ju, tänkte bestämma mig redan ikväll så ah. Om det är någon som är bra på att rita stora blommor äre bara att hojta till om nån kan hjälpa mig haha (A) Ah jag ska sluta babbla, känns som om jag bara babblar på om massa onödigt nu om dagarna men jaja lika bra det..


             

I´m walking over the clouds

Det blev ingen promme med Elin utan jag fick gå själv för hon skulle käka pizza.. Hade musiken på högsta volym å lyssnade på min å Soes låtar som vi spelade in i 9:an hos Gunnar haha :) Var väl ute på vifft i typ en timme å sen blev det mat. Sitter å kollar på TV nu när jag borde plugga, har asont i huvudet så det går inte alls bra dehär.. Ena sekunden känns de som man kan allt utan att ens kolla på det men egentligen kan jag typ NADA! Allt visar sig imorn iaf..

Snart är det hål i väggen med Elin Kling i röda laget haha ;)



I really didn´t care until I met you

Blev en film å TV kväll igår natt så la mig runt 4 :) Vaknade 11 idag.. De är nå fel på mig, jag vaknar tidigt nu för tiden även fast jag lägger mig sent.. Har inte hunnit gjort något idag, har tagit en dusch å nu kollar jag på klipp från IDOL på YouTube. Senare ska jag ta mig en promme med Elin tänkte jag å ikväll blire tacoooos! Helena ska komma förbi en sväng åxå innan dagen får sitt slut hehe.. Tjing så länge!


There is no easy way out

WOOHOO vilket bra dygn haha! Igår åkte jag till Soe runt 8 typ, då drog vi vidare till Willys för å köpa energidrycker så att man inte somnar hahaha.. När vi kom hem till henne igen fixade vi ihop världens godaste å starkaste mat, vi wikade kyckling med en massa grönsaker å groddar i en typ asstark sås som skrämde livet ur min förkylning som tänkte angripa mig. Till de åt vi fullkornsris å baguettebitar från ungen, mumsigt! Prova något nytt kallas det ;) När maten var uppäten blev det filmer till lite mysig dricka å konstiga jordnötsringar ;) Först kollade vi på en med Tom Cruise som jag inte alls minns namnet på och sen kikade vi på Angel för typ 777:e gången, men den är superduperbra ändå! Efteråt poppade vi la musica å var typ aspigga, man kan ju undra varför? haha.. Vi la oss typ 6 men jag somnade inte föränn typ halv 8 åså vaknade vi 9 av att jag fick nå ryck så jag drämde till Soe å sa något haha så då började vi babbla å garva tills vi somnade en stund till typ 11 igen.

Lite senare gick vi ut på stan å kikade på marknaden som skulle vara där igår å idag. Vi fick även en förföljare vid namn Pigge hahaha.. Vi var grymt sugna på att smuggla med oss en heliumbalong som barnen fick men de vi fick var godis. Damn, vi som ville ha lite roligt med helium :/ Eftersom vi tröttnade på marknaden gick vi vidare till Dollarstore å Rusta för att inhandla billigt skit.

När vi kom hem till Soe igen bytte vi om lite å drog ut på vandring. Ingen har väl undgått att vi älskar att knäppa kort så det gjorde vi i typ 2 timmar på en massa olika ställen å hade jätteskoj! Vi drog oss hemmåt ännu en gång till henne runt 5 tiden. Då snackade vi mest innan jag åkte hem vid 6..

This is not yesterday

Vaknade halv 10 idag typ av att jag kände mig lite småförkyld :/ Fan! Fixade ihop lite frukost å sen blev det TV till ätandet.. Så fort mackan var uppäten stängde jag av ljudet på TV:n å började sjunga I miss you hahaha, börjar kanske kännas lite tjatigt, NOT! Jaja nu håller jag på å plockar undan lite grejer i mitt rum eftersom det ser ut som en tornado har vart här inne :/ Hatar å städa men till massa musikpoppande så funkar det lite bättre (Y)

Ikväll ska jag till Soe å vi ska käka lite thaimat som vi ska fixa själva haha ;) Får se hur lyckat de blir! Det blir väl TV maraton med alla musik-program som går ikväll eller om vi kollar på Monster till svärmor som åxå går ikväll klockan 9.. Får se om det blir en sväng till Bella eftersom hon ska ha födelsedagsfest idag :) Det är bara det att jag å Soe är grymt trötta å så men kanske en liten stund iaf. Egentligen borde jag å Soe kika igenom Småföretagandet eftersom vi har prov på måndag :( Hur ska de gå tro? Med tanke på att ingen fattar något av Görans snack, fråga får man inte göra heller för då säger han bah att man ska lyssna. Knepig gubbe dedär..

Justja idag kom CSN-kortet åxå, fyllt med studentrabatter haha ;) Såg att de fanns donkenrabatt åxå, om man köper en meny från 48kr får man 1 till meny på köpet. Fanns en kupong om det så det blir donken x2 nu med Soe skulle jag tro haha. Inte på samma gång men ah..

You used to call me your angel

Blev ett jäkla krångel i morse.. Kom till Soe till den tiden jag skulle komma, hon var inte riktigt klar så jag tänkte plocka upp mitt busskort så länge så jag slapp krångla upp det senare. Sååklart låg det inte i väskan eftersom vi hade idrott igår så jag ringde till mamma som fick komma till RC med det, bussen hade precis gått så det blev ett samtal till Jenna så hon kunde säga det till Malin (vår engelskalärare) att vi skulle bli kanske 10 min försenade eftersom vi var tvugna att ta nästa buss som skulle gå om en kvart. Då kommer smarty Soe åxå på att hon inte heller har sitt kort även fast hon nyss hade lagt ner det, trodde hon ja.. haha! Så det blev ännu en sväng hem till henne igen för å leta på det, tog ett tag utan att hon hittade det så vi gick till bussen som vi tänkte ta.. Vad vare inte för buss som precis åkte då? Jo våran ofcourse. Då var det vara att vänta en kvart till och ringa ännu ett till samtal till Jenna haha. Jaja tillslut kom vi dit å då hittar Soe en sak i hennes ficka på koftan, gissa vad? Jo KORTET! Vi blev typ en kvart - 20 min försenade även fast vi trodde att vi skulle komma typ en halvtimme sent. Alla var i full gång med glosorna så vi satte igång med testet via datorn vi med :) Gick rätt bra iaf.. Hann göra klart en massa uppgifter som skulle vara klara å sen jobbade Jenna Malin Soe å jag med vårat Welcome to Gävle projekt. Det blev klart å typ ASBRA!

Efter engelskan som slutade 11:25 gick jag å käkade med Jenna å Soe. Hade ett trevlans samtal som vanligt ;) Senare tog jag å Soe tåget till s-viken å jag cyklade vidare till mig..

Jag sjöng som vanligt I miss you eftersom jag var ensam hemma, pappa kom hem typ 5 å då åkte vi till stan å köpte min Nikon D60 :D Äntligeeen! Det var en snubbe (hade rättegång förr som jag gick på med klassen när jag gick i 6:an) som stog där på stan. När jag å pappa kom ut från Gallerian-huset knäppte han kort på oss när vi gick, skumt AB! Sen när vi stog inne på Fotobaren kom han in å ställde sig i öppningen i knäppte ett till kort innan han gick ut :S Man bah what?! Såg även en polisbil i full vart där så man undrar ju lite haha..

Blir TV resten av kvällen, maybee en film om jag orkar eftersom torsdagar brukar vara rätt tröttsamma nu när det är helg igen å allt, för TBS-are iaf.. Kikade på IDOL för ett tag sen å jag började grina när alla kom vidare för det kändes så härligt för dom haha, fatta känslan! Lixom att man är bland de 16 sista.. Man bah shit! Nästa år är det min tur haha nej men skulle vara trevligt haha :) Ja nu ska jag sörja över att Zac kommer till sthlm imorn å stannar till söndag tror jag.. Usch vad livet är orättvist :/



Första bilden med min nya D60. Min Mimz!

It´s good to have you around

Idag har det inte hänt något speciellt i skolan förutom att vi gick till matsalen för att hålla en tyst minut för massaken i Finnland. Igår var det någon 22 åring som gick in i en skola där, sen in i en sal där en klass hade prov å sköt ihjäl minst 10 perssoner plus sig själv. Det skulle ju inte vara så roligt om det hände så i skolan :/ Jaja när jag kom hem somnade jag vid TV:n å ett tag efter att jag hade vaknat kollade jag på IDOL! Nu tänkte jag faktist ta å lägga mig eftersom jag kan glosläxan på 30 ord nu tills imorn. Nu är det sista veckan på det här schemat så det betyder att de är vår sista ASHÄRLIGA torsdag åxå, nästa vecka börjar vi med ett nytt schema. Vi börjar vanlig tid å slutar runt 4 jämt. Vi har fortfarande en kort dag på torsdagar men ist för å sluta tidigt kommer vi börja vid 1 å sluta 4 :S Ååååh! hala dagen går bort då ju.. God Natt iaf!




BLÄÄÄÄ

Fan vad jag hatar min tävlingsförmåga!! Någon annan jävla lyckoost ska få uppleva min dröm.. ATT TRÄFFA ZAC EFRON! Det gick nyss en tävling om det eftersom han och Vanessa Hudgens kommer till Sverige nu i veckan. Vinnaren skulle få sova 4 nätter å ett lyxhotell å få en heldag med HSM-stjärnorna :( Usch nu måste jag sova innan jag har sönder något! JÄVLA SKIT.. Nu ska jag dränka mig med tandkräm :( :( :( 



We sign our cards and letters BFF

Tåget var lite försenat imorse så jag å Soe kom 10 min försent till Bransch och Göran är ju inte ens glad när man kommer i tid såatt han var ju inte glad då heller, plus att de va andra som hade kommit 5 min försent å som hade inte heller mött en glad Göran.. Jaja han är som han är den där snubben :/ Vi fick gå ut å fråga massa folk på stan om dom köper miljömärkte varor å sånt. En tant som vi prata med tyckte att vi luktade rök (varken jag Soe elr Malin röker) å sa typ: Röker ni här inne slår jag ihjäl er! man bah jaha ursäkta? Sen innan hon gick sa hon: Jag tycker inte om att ni röker.. Man ville bara skrika i örat på henne, VI RÖKEEER INTE!! Usch jag som verkligen avskyr cigaretter lixom.. Jaja vi mötte Alex å Andreas så dom fick vara med i vår grupp ist för det gick inget vidare för dom heller haha.

Blev asgod lunch idag, tacos typ :) Gick inte å äta för mig för tydligen ville inte maten ligga kvar i brödet menmen gott vare (Y) Efteråt vare Matte A å efter en genomgång gick jag å Soe upp till ett eget litet rum för att uppgradera hjärnan själva med matte men vi märkte aldrig att de andra började med nå kluringar så vi satt där för oss själva. Som tur var såg vi när de andra slutade så det inte blev som förra mattelektionen då vi satt kvar ett bra tag efter att vi hade slutat haha! Vi berättade som de var för Linda elr vad hon heter (matteläraren) å hon tkt bara att det var bra egentligen eftersom nu har vi jobbat på i matteboken och kommit långt :)

Jag å Soe gick å köpte dricka igen innan vi sprang till tåget, jag köpte mitt asgoda jorgubbsvatten å Soe en hedlig coca cola..

Nu sitter jag å kollar på lite hemsidor om Borgvattnet som har en spökprästgård som rä typ som ett hotell. Man får ett diplom om man överlever natten där haha, Malin satt å berättade det för mig å Soe idag på lunchen å även fast jag är asrädd för allt så är jag astaggad på att pröva. Det spökar på riktigt där å det är inget påhitt.. Låter asgrymt men läskigt så vetinte hur det blir med det där diplomet hehe xD Mamma tror iaf inte att jag klarar det haha, tack för den ;) Jaja jag Soe å Malin kanske tar oss en tripp dit sen nångång, vem vet? haha..



Become a superstar

Usch sikken natt.. Blev klar med novellen vid 1 - halv 2 typ, då gick jag å fixade mig men kunde inte sova förän halv 4 :S Det var så jäkla varmt efter datorn i rummet och jag som fortfarande tror att the grudge tjejen ska komma under täcket, då kan jag inte ha fötterna utanför täcket heller så ser ut som en inpackad sak haha xD Jaja i morse började vi med småföretagande med den alltid lika muntra Göran, haha han fick lite smårus på typ nästan hela klassen för att man frågade något haha.. Vi har prov nästa måndag å typ ingen i klassen vet nog vad vi exakt ska plugga på egentligen :/ På eftermiddagen hade vi svenska men eftersom jag å Soe satt halva natten å pluggade kunde vi gå hem en timme före vi skulle sluta egentligen :) En bra sak iaf haha.. Vi gick in på ICA vid busshållsplatsen å köpte dricka, jag har förälskat mig i jordgubbsvatten från Aquad´or. Sjukt mumsigt å friskt haha! Justja en annan rolig grej i skolan idag var att när vi hade Göran imorse blev det storsamling vid fönstrer eftersom det stog poliser utanför med en tjej, spännande! Först babbla dom men sen sökte polisen igenom bilen å hitttade massa överaskningar haha ;) Hon blev gripen iaf å alla i klassen stog som klistermärken mot fönstret hahaha.. Inte så kul för den där tjejen men som man bäddar får man ligga xD

När jag kom hem satte jag mig vid TV:n men halv 6 somnade å 6 började ett program jag tänkte se som slutade halv 7 å det var då jag vaknade :/ Då skulle det börja ett annat program, såg 5 min av det sen slocknade jag igen.. Sen tänkte jag att nu jäklar ska jag hålla mig vid liv så gick å körde en ansiktstvätt så man blev pigg igen. Har vart å köpt Sundborn av glassbilen åxå, min favvoglass.. Kände mig grymt vacker när jag gick ut i pyamasbraller, ballerinaskor med liten klack och sportjacka haha xD

Fick precis reda på vad jag ska göra i helgen plus nästa helg, på fredag blir det födelsedagsfest för Bella hos hennes brorsa å sen nästa lördag blir det klassfest för fd B:arna hos Jenna å Anneli. Askul å träffa alla igen, jag kommer böla elr nåt säkert haha.. Sen har jag även hört att det är en klassfest på G för Commerce-klassen haha :) Jaja nu taggar vi allihopa! Sorry för gamla bilder som blir återanvända men har inga nya direkt :/ haha..



Love is a game made for two

Igår var jag pigg som fan kände jag, mamma å pappa kom hem runt 2 tiden å då knäppte jag på en film, Wedding Daze. Asbra med American Pie - Jason Biggs i huvudrollen. Filmen slutade runt 4 tiden å då fixade jag mig klar för bädden även fast jag inte var ett dugg trött, roade mig med att knäppa kort på väckarklockan när den tickade på minut efter minut haha.. Inte så kul men det var min variant på räkna fåren tills man somnar elr nåt ;) Somnade runt 5 kanske å vaknade 12 idag..

Gick upp å käkade frulle till programmet 8 Simple Rules, efter det duschade jag å nu väntar jag på att det ska ploppa upp planer för dagen i skallen. Måste iaf göra klart novellen som ska vara helt färdig imorn eftermiddag, men den frå ta å vänta tills kvällen för jag tänker inte slösa bort dagen på läxor :S Sånt är till för kvällen tkr jag haha.. Ikväll är det Hål i väggen igen och det är en ren självklarhet att jag titta på det! Nä nu ska jag ta ett varv runt jordklotet, Tjing!



I know you´re in a better place

Kom nyss hem från Eva å Lennart, har käkat där å så men mamma å pappa är kvar fortf. så nu är jag ensam ett tag till, å det går ju bara action/thriller/rysare på TV så vågar knappt bläddra förbi vissa kanaler haha.. Sitter här med laptopen i knät ist å sjunger karaoke från YouTube med en energidrink bredvid mig :) Supermums! Imorn vet jag inte vad som händer alls faktist, blir nog en lugn dag med musikpoppande hahaha! Alltid lika härligt med musiken. Jaja inlägget blir inte längre än såhär..


I´m singing in the rain

Igår var jag som sagt hos Soe :) Vi drog till ICA Maxi först å där köpte jag en cleansing toner, treatment cream och en marabou, Soe köpte 4-pack med Magnum ist haha.. När vi kom hem till henne kollade vi på slutet av Sing a Long å efter det blev det Extra Extra där Blondinbella var med haha. Sen kom programmet vi hade väntat på, Singing Bee :) Vi satt å kommenterade typ varenda en som inte kunde låtarna, shit tänkte vi! Man ville bah dra bort dom från scenen å ställa sig där själv juh :S Så dåliga var dom!

Efter TV tittandet slog vi igång musiken å började sjunga såklart, vad hade man väntat sig? Rösten var typ död efter alla kommetarer å allt vi skrek åt Singing Bee deltagarna så det lät inte lika som de brukar men det var kul ändå hahaha.. Tillslut pallade vi inte ödsla våra egna röster mera så vi lyssnade på andras ist, Soe hade brännt ut en skiva så den blidde det.

Vi la oss i skaplig tid iaf, 2 typ.. Astidigt för att vara oss så vet inte vad det var för fel? xD Egentligen kunde jag ha varit vaken mycket längre än så men vi hade ju ändå inget att göra så natti natti blev det! Vakande runt halv 12 idag å då gick vi ner å käkade frulle, sen gick vi upp igen å snackade en massa innan pappa hämtade mig klockan 1..

Vi åkte till stan för att titta på en ny kamera till mig, är taggad på en Nikon D60 haha :) Ikväll ska jag hänga med mamma å pappa till Eva å Lennart eftersom lennart fyller år imorn så han ska firas idag ist, tänkte kika lite å deras nymålade kök för mamma sa att jag kanske skulle gilla färgen till mitt egent rum :) Får se om jag håller med.. Nä nu ska jag sluta babbla, Tjing!



Myskväll hos Soe

Nu har jag äntligen borstat ut alla mina äckliga tovor ur håret haha, ser ut som en katt har spytt upp en hårboll här bredvid mig xD Tänkte ta en dusch innan jag åker till Soe men jag pallar inte så hon får stå ut ändå.. Vi blir ensamma hemma ikväll, äntligeeen! Så vi ska sjunga tills rösten domnar bort antar jag, först ska vi till Willys iaf för att handla gottigott till kvällen å sen börjar the parteey! kanske plockar med mig lite movies utifall vi blir sugna på att vila rösten lite, fast ibland kan man få ett rus när man kollar på filmer å kommenterar precis allt dom gör. Det är drygt egentligen för den eller dom som sitter bredvid men ah så kan det vara..
 

Is this what I´ve been looking for

Idag sov jag ut ända till halv 1, fyfaan va härligt det var! :) Pappa är i sthlm å mamma jobbar så nu är jag ensam.. Blir väl lite sång här å där för mig å TV, senare blir det nog att vara med Soe men jag måste även hinna med att åka till ICA elr ngt för jag måste köpa lite ansiktsgrejer, mamma lämnade lite pengar till de :) Thanks.. Är typ grymt sugen på en biokväll men då skulle det vara bra med pengar först å främst :/

Igår satt jag å framtidsplanerade igen haha, nästa år är jag lite sugen på att plugga utomlands :) Men får se hur det blir med den saken, missar ju ett helt år med klassen då.. Vågar inte åka själv heller som jag känner nu så det skulle vara bra om någon annan som jag känner skulle få samma idé haha.


I´m nothing without you on my mind

Haft en tröttisdag idag, fast det har jag ju jämt då men ah.. Vart i skolan å haft engelska fram till halv 12, käkade med Jenna å Soe å snackade om en massa saker som kanske inte var speciellt mysigt att prata om när man käkar xD Tog tåget hem vid 12 över 12 med Soe till s-viken. Vi satt hemma hos henne ett tag tills vi skramlade ihop våra småpengar plus lite pantplaskor för att kunna köpa ett varsit happy meal på donken eftersom vi bara åt fil i skolan. Riktigt gott! Vi gick runt och fönstershoppade resten av förmiddagen. Runt halv 4 gick vi till Marangoni å fikade med chokladboll å cola som vanligt..

Jag åkte hem typ runt 6 tiden å vid 8 kikade jag å mamma på alla bra och dödåliga Idol-deltagarna på den sista autitionen i sthlm, efter det kollade vi lite smått på Heroes och nu ska hon såklart svika mig å gå å sova. Happ då fick jag sitta här i soffan själv då, kollar på American Gladiators innan Two and a Half Men börjar klockan 12. Tänkte ta mig en liten lässtund med SOLO sen innan jag somnar för är ju som sagt dödstrött :/ Nu blire trocaderofest iaf till allt TV-tittande! Tjing då..

Shalala..


My heart won´t let you go

Började dagen med Administration :S Långtrökigt men aah det funka eftersom vi gick lite tidigare för att knäppa skolfoto. Blev kanske inte det bästa, inte för att jag har sett de med de kändes som att jag blev helt koko! Men det visar ju sig.. Före kortknäppningen kom en snubbe in och knäppte lite "in action" kort på oss, han som skulle ha kommit igår men han hittade väl inte dit, jag vet hur det kan vara xD

Efter alla kortknäppningar blev det lunch, spagetti å köttfärssås :)

Sen hade vi marknadsföring men eftersom Daniel var sjuk idag å vi inte skulle ha ngn idrott sen efteråt fick vi sluta tidigare där med. Så fick sluta runt 2 å då tog jag och Soe bussen hem. Hälften av alla som vandrade in på bussen kände man.. När vi kom till S-viken tänkte jag ta 17-bussen hem så jag slapp gå ända från stan med den astunga väskan. Sååklart hade den redan gått så jag var tvungen att vänta 20 min på 14-bussen :S När jag skulle kliva på klev Jennie T av samma buss så snackade lite kort med henne innan jag kände att bussen kanske skulle dra utan mig om jag inte gick in. Bakom mig satt en pratmaja som snackade högt som bara den med en människa bredvid. Hon satt typ å skrek i mitt öra!! Jaja kom hem typ 10 i 4 å då käkade jag en macka, var så sjukt hungrig! 

Jag var ensam hemma så har sträcksjungit I Miss You typ 70ggr i rad nu! Pappa kom precis hem så nu blev det småtittande på TV. Klockan 8 äre Idol och Top Model, vilket ska jag välja? hmm..


Bakom-kulisserna-klasskort

Don´t look back

Som sagt stannade jag i Gävle efter skolan idag för att gratta syrran :) Hittade dit som tur var iaf (Y) Kom hem nyss å nu sitter jag å tittar på Leagally Blonde med laptopen i knät, hoppas veckan går fort så att tordagens ända lektion slutar.. Då äre helg igen å man kan relaxaa lite. Idag skulle det ha kommit en fotograf till skolan för att knäppa kort på eleverna in action men inte såg jag nån snubbe med kamera inte? Imorn ska vi iaf knäppa klasskort och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig :S

Nä nu ska jag gnaga på ett äpple tills filmer tar slut å då ska jag sova eftersom jag håller på att somna redan nuu..


Congrats sister!

Happy Birthday to you
Happy Birthday to you
Happy Birthday dear Helena
Happy Birthday to you


Play that happy song

Ända sen jag kom hem från skolan har jag haft sjukt ont i huvudet :( Så det har inte blivit många moves för mig idag å det är aströöökigt att bah sitta såhär jämt bara för att jag alltid har ont i huvudet å är trött när jag kommer hem :S Tänkte ta en dusch idag men vetinte om jag orkar, nää så fort jag har fått ngt i magen vill jag sova känns det som men ah får se hur det blir med den saken..

Imorn fyller Helena år så jag stannar i Gävle efter skolan för att vandra vidare till hennes place :) Får se om jag hittar, har världens sämsta lokalsinne!



The party is everywhere

Sitter på första lektionen nu, småföretagande. Det går inte snabbt dehär å vi får lunch om hela 1 timme å 30 min :S Efteråt har vi svenska å jag pallar inte!! Slutar typ sent idag så när jag kommer hem finns det väl inte så mkt mer att göra än att bah sätta sig ner med laptopen i knät å varva ner från dagen, ALLA är trötta å slitna nu märker man haha men så äre väl oftast på måndagar.. Jaja ska väl försöka göra klart uppgifterna nu :/


INSPARKEN 2008

Igår eftermiddag åkte jag å Soe med 6 bussen till Gävle. Vi skulle till Amanda där några andra tjejer från klassen skulle hålla hus as well, men grejen var den att vi inte hade en blekaste aning om vart vi skulle ta vägen så det var tur att precis när vi hade klivit av bussen hör vi ngn ropa på oss, det var Alexandra, Anni, Madde och en kompis till henne som heter Josefine. När vi hade kommit in till Amanda var de flesta redan där å efter ett tag beställde vi kinamat  :) mysmys.. Vi hade det jättekul och precis innan vi skulle gå till bussen mot Estraden låg Soe Emma å jag på golvet å typ asgarvade åt allt som tre kacklande höns elr nåt haha xD

Vi drog till bussen typ halv 10 - 10 elr ngt men bussjävlen åkte förbi oss 3 ggr utan att stanna å plocka på oss.. Tillslut kom vi med och utanför Insparkens ingång såg jag Frida å Sofie :)

Väl inne i festligheternas hus lämnade vi in jackor å allt å sen blev det dansa dansa dansa. Först vare bra musik men sen varvade det ner till nå jävla rappäckel men sen blev det bra igen precis innan vi skulle gå hehe! Mötte även massa annat folk därinne, kände mer än hälften så det fler mkt kramkalas å snack fast man knappt hörde varandra :) Häftigt ljus å sånt iaf därinne..

När vi skulle hem kom bussarna sent å man fick trängas å fötterna dog av alla klackskor som skulle gå över dom men ah dom lever iaf nu igen, tur det! Kom väl hem till Sandviken med Soe runt 3 tiden å vi snackade lite innan vi gick å sov. Vetinte när vi somnade men det tog lång tid iaf haha, idag vaknade man i omgångar men klev upp på riktigt vid halv 1 kanske.. Då gick vi till macken å köpte frukost :) Snackade lite till innan pappa kom å hämtade mig..

Ikväll har jag kollat på premiären av Hål i väggen där Björn Gustavsson var med :D Ska försöka lägga mig tidigt idag för jag har ont i huvve å så, så det skulle vara härligt efter som det är skola imorn, men nu känner man några lite mer :)


If I should die before I wake

Idag har jag hunnit med mkt men ändå lite tycker jag.. Först moppade jag nåra golv i huset å småstädade mitt rum innan jag hjälpte mamma å pappa med maten, sen kom Helena å då drog jag å mamma till stan för att köpa tights å sen prövade jag minst 1000 toppar, då åkte vi till valbo en kortis för att jag bah lära ha en topp. När vi kom ditkollade jag inne på Gina Tricot å Wear It, köpte en topp från Wear It, svart är den såklart bah för inte jag hittar annat än svart känns det som förutom en annan fin topp som hade blommönster men den blev det inte. Vill ha den nu men nej.. Jaja när vi var påväg hem ringde Helena å sa att vi skulle köpa äppeljuice så jag å mamma drog in på ICA, jag fick även en tidning för nya SOLO har äntligen kommit ut.. När vi kom hem hade Helenas kille Daniel kommit och alla hjälpte till med maten innan Eva och Lennart skulle komma runt 7. Det skulle bli kräftkalas fast jag åt lite andra saker åxå för ja är väl inte direkt döförtjust i kräftor å sånt..

Nu sitter alla dom i källaren så får se när Eva å Lennars drar sig hemmåt men Helena å Daniel ska iaf sova kvar här :) Jag är astrött men vill inte sova än för klockan är ju bara kvart i 1 typ.. Tänkte fästa ögonen på en film och sen lite läsning av SOLO men frågan är om jag orkar det? Ska ju hålla igång imorn åxå lixom.. INSPARKEN såklart ON! Sen äre skola igen, faaaan! orkar inte det. Nää nu måste jag piggna till lite känner jag så Bye!


Congrats Elin!

Vad är det för en dag?
Jo det är en vanlig dag
Nej det är ingen vanlig dag,
för det är Elins födelsedag
HURRA HURRA HURRA!
HURRA HURRA HURRA!


I don´t even be a rockstar

När vi slutade skolan idag vid halv 12 tog jag å Soe en snabb matstund innan vi drog oss mot bussen som skulle gå 10 i 12 till Valbo. Såååklart stog vi vid fel busshållplats å vi fattade inte de föränn tio över 12 när 3 bussar skulle ha gått :/ Då gick vi å letade efter den rätta platsen men vi gick förbi den ofcourse och tog den bussen som skulle åka ändå till Bomhus innan den skulle åka vidare till Valbo igen, vi märkte de efter ett tag att vi var på väg åt fel håll så vi hoppade av vid ett ställe å väntade på en annan buss haha xD Vi kom iaf fram till Valbo vid 2 tiden hehe!

Vi gick runt men båda gav upp hoppet att hitta ngt till för vi var ganska så hungriga, vi köpte mat för stålarna ist för kläder till lördag hahaha smart (Y) Jag åt mini-vårrullar å vitlöksbröd på sidan om medan Soe käkade hamburgare å sånt :) När vi var klar tog vi en låångsam runda på Ikea å bestämde typ exakt hur vi ville ha det sen när vi flyttar haha xD Framtidsplanerare är vad vi är ;) Efteråt drog vi tbk till köpcentret å jag köpte nya marabou Amigo med nå krispiga saker i hehe, får se om den vill köpas igen elr inte! Innan vi åkte hem tog vi en fika på ett ställe där inne, vetinte vad det heter men vi köpte chokladboll å cola som alltid :) Vi tog bussen hem vid halv 5 typ så vi var hos Soe klockan 5 igen. Vi snackade ett tag om vårt taggande till LÖÖÖRDAAAAAG innan jag åkte hem å Soe på träning.

Nu kollar jag på Idol å sen blire uppesittarkväll om jag pallar eftersom fredagar som alltid är leeeeediga, japp jag kan skriva det igen så alla fattar LEEEEDIIGA! fyfaan vad härligt det är.. Imorn ska jag iaf in till stan med mamma å köpa tights å kanske bara kanske en fin topp till lördag om jag nu hittar en, annars blire att gräva upp allt i garderoben för att hitta ngt bra som passar. Tjing då iaf!


This is the time to run away

Ååååh vilken lång dag det har varit, kom inte hem föränn 6 :S Hörde att någon sa på bussen att vissa skolor var lediga idag pga. mini Big Bang så de kunde umgås med sina nära å kära utifall det var våra sistar timmar här på jorden innan allt och alla skulle utplånas. Som tur var hände ju inte det men jag vill åxå vara ledig haha.. kikade även på en film på datan med Soe idag, det var en "hån"film till de forskarna som trodde att jorden skulle gå under. Haha var typ en musikvide och den var väl rätt OK ;)

Kikar på Vänner just nu innan IDOL börjar vid 8, tänkte ju fixa lite läxor idag men näe får bli sen ist haha! Imorn slutar vi halv 12 å då drar jag å Soe in till Valbo för att köpa en topp elr något till Insparken på lördag. Elr ja först måste båda tigga åt sig lite av föräldrarna (Y) ;) Nä nu ska jag ta å kika vidare å efter IDOL blire duschen å sen får jag se vad som händer..

Vi överlevde, jorden gick inte under!

Sitter på en marknadsföring-lektion med Malin just nu å kikar runt på lite grejer. Jag å Soe såg att första mini Big Bang experimentet lyckades så nu jävlar ska jag leeeva.. Tidigare idag hade vi Administration med Carolina och jag var så jäklans hungrig så magen döna kändes de som haha ;) Pinsamt men de hördes nogi nte så bra som jag trodde, sprang iväg med Soe minst 77 ggr för att kolla om de fanns frukt att köpa men icke sa nicke ;(

Efter den här lektionen har vi idrott, innebandy. Pallar inte för jag vill hem å det är jag nog inte så ensamom men ah lär ju ändå å slutar väl typ sent å kommer inte komma hem föränn 5 säkert. Då MÅSTE jag fixa läxorna för aldrig att jag kommer hit på fredag, absolut inte! Ikväll taggar jag Idol såklart å lite annan TV oxå :) Nä nu kanske jag ska försöka med att åtminstånde se intresserad ut av vad som nu kommer ut ur Malins mun, NOT! Måste hon babbla så jäkla mycket? Ja tydligen.. TjingTjong!


Newsflash!

Jorden kanske går under imorn och Soe´s papperskorg lever! Tack för mig..

Forever21


The only day of my life

Redovisningen idag gick bra med tanke på att Jenna babbla på om allt haha ;) Efter det blev det som sagt lunch å hungrig som man var när magen hade morrat några tusentals gånger så blev det obeskrivligt gott förutom att det var biff, känns som vi har käkat de varannan dag sen vi började på skolan menmen det är inte fisk iaf haha.. Efter lunchen hade vi matte men vår lärare skulle inte vara där idag så vi jobbade självständigt. Jag jobbade med Jenna å Soe å vi gjorde ett diagram om hårfärger hehe sen åkte vi hem.

Jag följde med Soe hem å vi var ju hungriga igen å båda tänkte på smaken av den gudomliga kladdisen från igår så vi var så illa tvugna att göra en till xD Den blev äckligare än äckligast för den blev typ sockerkaka, blää! Det ända roliga var att vi gjorde rosa grädde till med röd karamellfärg haha! Jaja vi sov i 10 minuter innan vi drog oss iväg med cyklarna, jag stack hem å Soe till träningen.

När jag kom hem stod maten framdukad å klar, muuuums det var spagetti å köttfärssås å det är så jäkla gott om man bara har massa massa vitlök i vilket det var :) Nu kollar jag på premiären av  TOP MOOOODEL 10 :D Ska gå å hämta lite kolsyrat vatten nu innan!  TjingTjong Långkalsong..



Like a rainbow in the sky

Sitter i skolan just nu på Bransch-lektion med Göran :/ Kikar på lite redovisningar för vi har gjort ett grupparbete. Snart ska vi köra, jag Soe Jenna å Malin men jag känner mig rätt så lugn eftersom jag knappt ska snacka ngt. Om det är ngt jag hatar är et att redovisa! Uschaa.. Snart äre lunch, fan så gott!! :D


Kladdkaka a la S&E


It´s the best of both worlds

Hade klockan på 6 imorse så höll på att dö när jag skulle upp fast jag var duktig nog att lägga mig 10 igår haha assköönt att sova för var jättetrött! Blev att käka frulle vid sängen för pallade inte mova mig till en stol. Asså de kändes som jag skulle bli sjuk elr ngt imorse för jag typ mådde illa elr nåt sånt men ah jag lever iaf nu :) Var hos Soe typ halv 8 å vi tog bussen kvart i.. Var i skolan, Lingman, donken sen hem igen :) Elr ja till mitt andra hem, hos Soe xD Vi tog oss en cykeltur och påväg hem till Soe mötte vi EVVE, guuud jag tror jag aldrig har blivit så glad av att se ngn kändes de som haha. Höll på att dö för de var aslängesen jag träffa henne så vände cykeln å hoppa på na haha :) Vi snackade en stund med henne tills Jennie kom å då skulle de dra till Jernvallen för uttagningen till innebandygymnasiet, Lycka till då (Y)

När vi kom hem till Soe igen gjorde vi en kladdis för båda var typ dööösugna på en så ah så blev det, den blev perfekt om jag ska skryta lite ;) Apakladdis å apagooood! När vi trodde vi skulle spy efter att ha käkat 2 bitar var gick vi ut på promenix igen. Vi gick å kikade på lite grejer på stan men vi hade inga pengar så det var inget som följde med oss hem :/ Vi mötte en skitgoo katt på vägen hem så den fick vara lite modell haha för den va så söt å kelig :) Den kröp upp på oss å myste.. Klockan närmade sig 6 så jag tänkte dra mig hemmåt, men när man säger bye till Soe så hade jag såklart fått punka på mitt framdäck, Åååååh! Var bara att vända igen så ställde cykeln hos henne igen å mamma hämtade mig. Vi käkade sen hämtade vi cykeln hehe å pappa på RC för han har vart på Ålandsbåten med jobbet. Hade med sig lite smått å gott så jag å mamma fick en varsin BIG toblerone och en wertes original-påse som alla kan dela på. Nu kollar jag på TV å sen ska jag försöka bäddaner mig faktist, fast nu är jag pigg så vet inte hur jag ska lyckas men ah jag vill vara pigg i skolan ju, höll på att somna på bussen i morse å kände hur ögonen åkte i kors, uppåner å åt alla håll haha. Nämen Tjing!


Light is bright for the night

Det har vart en grymt seg dag idag så har inte orkat skrivit något alls.. Iaf så igår hade jag askul tsm med Soe å vi sjöng karaoke så det dööna i jorden å kollade på lite snuttar av olika filmer för varje gång vi satt på en film ville vi sjunga igen så ah :P Vart lite annat stojj å hojj åxå haha ;) Som sagt blir man riktigt trött dagen efter av dessa kvällar så när jag kom hem igen idag var inte klockan så mkt, typ bara kvart i 10 så jag kikade på TV å sjöng lite för mig själv hela dagen haha. har kikat på Mitt liv som Popstjärna å nu ska jag kolla på Uptown Girls med mamma sen äre bädden för min del eftersom man måste gå till skolan imorn igen :/ Jaja finns inte så mkt mer att säga om dagen så här sätter jag punkt.


      

Emmi&Soe

Idag/ inatt ska jag vara med den här filuren å bara leva livet!



Holding on to a dream

När jag hade käkat frulle å skit i morse ringde Soe å då bestämde vi att hon skulel ta halv 2 bussen in å så mötte jag henne när hon kom. Då gick vi in till sklan igen för att hälsa på lite andra folk som inte var där igår. Idag träffade vi Jenny Elin Petra Rolf Peo Conny å nåra till.. :) Efteråt gick vi runt lite här å där å visste inte vad vi skulle göra så vi tralla in på ICa för att kika runt å där köpte vi choklad för kvällen å Soe köpte lite annat grejs åxå. Vi var där inne typ aslänge å de verkade tydligen som att vi jobbade där för först kom en engelsk lady å fråga om powdersugar, Soe puffade fram mig så jag fick prata xD tur att man fattade iaf så det gick bra å efter det frågade 2 ungar om låglaktosmjölk haha!

Vi gick ut å vandrade å sen gick vi in på Amorinen och delade på en kebabrulle som alltid, haha stog å garvade med den i kassan för vi krånglade med allt hihi. Tur att han va på bra humör iaf (Y) :D Där inne mötte vi Elin å Kristoffer som vi typ jämt träffar när vi ska nånstans haha.. När vi hade käkat upp gick vi ut å satte oss på en bänk å kvattrade i 77år innan vi drog in på ICA igen för å värma oss. Typ halv 7 drog vi oss mot bussen som gick 18:42 så jag stannade tills den kom å Soe åkte hem till sig.

När jag kom hem satte jag mig vid datan där nere för att fixa lite musik å mojs.. Nu sitter jag å kollar på Min stora kärlek å sen ska jag å Soe hjälpas åt med ett skoljobb så vi kan skicka in det nångång hehe å efter det ska jag kolla på P.S. I Love You :)



Love is all around me

Igår hade vi en lektion och slutade halv 12 ungefär, då käkade jag Soe å Jenna innan vi begav oss hemmåt. Jag följde med Soe hem å vi sjöng å grejja lite innan vi åkte till Söderskolan för att hälsa på.. Det var inte så många där så vi hann bara hälsa på Anette, Robert, Magnus å Christina. Vi satt i personalrummet å snackade med Magnus å Christina ett tag innan vi åkte hemmåt igen. Jag åt mitt håll å Soe åt sitt. Senare på kvällen träffade jag Elin lite å gick runt med henne å sånt. När jag kom hem igen runt halv 9 kikade jag på TV å råka somna för ja va så trött, hade ju tänkt att kolla på SATC men jag vaknade när det var slut haha :/ faan! Jag orkade inte fixa mig ngt så jag stängde av TV:n å sov natten lång ist :)

Imorse runt halv 10 ringde det någon å sökte mamma men jag var ju ensam hemma eftersom både mamma å pappa jobba så JAG lära kliva upp å svara.. Då blev jag piggare så jag fixade frulle å kikade på Våra bästa år. Nu ska jag sjunga tänkte jag för det känns som en evighet sen sist fast det var igår då men ah xD Senare ska jag nog vara med Soe å hälsa på lite andra lärare eftersom man vill ju träffa alla man haft..


Everything I do, is not for you

Dan började inte bra imorse :/ När jag skulle åka till Soe så vare typ asmkt trafik å massa människor som åkte sakta framför mig å ofta jag bah hallå move när jag är själv, nej! Sen när jag skulle svänga över järnvägen vid AGA kom tåghelvetet å störde, då tänkte jag ringa Soe för å säga att jag inte hinner till den tiden som vi bestämde men såklaart skulle jag ha glömt mobilen just precis idag.. Så vi missade bussen imorse som gick kvart i 8 eftersom vi började 20 över 8. Men där vände det iaf, turen kom tbk för att just idag var det ett tåg som var försenat så det kom 5 i 8 å skulle till Gävle :) Fan så bra! Så vi var ju där typ 10 över redan.  

Vi började med Administration A som vi hade med Carolina, vi gjorde massa frågor å sånt. Nu har vi lunch å vi har nsys käkat, börjar kvart över 12 igen med Marknadsföring innan vi har idrott.. Aja måste kila!



The other side of me

Efter den lååånga dagen i skolan parkerade jag mig hos Soe innan pappa kom å hämtade mig för att åka hem to my place.. Då käkade vi för ja va sjukt hungrig å trött så det var riktigt gott kan jag lova! Efteråt kikade jag såklart på TV eftersom jag inte har ngt bättre liv än så xD Ska försöka lägga mig tidigare idag för imorse höll jag på att dö rent utsagt, men jag kollade på Systrar i Jeans å tydligen var den jäkligt lång. Imorn går vi åxa ganska länge, till halv 4 men sen är ALLT de slut för veckan. Gjorde inte läxan eftersom huvudet igen så tänkte försöka göra lite idag men annars MÅSTE jag göra det imorn ist. Justja, såg idag att vi hade fått en automat i skolan. Inget att köp än men kanske kommer snart, hoppas bara att den inte är fylld med godis så att man blir frestad hela tiden. Skulle vara bra med frukt å sånt :)

I´ll show you the other side of me, just wait for it! I know I can I know I can I know I can :) 


When you´re bright like a star

Imorse fick vi skjuss av pappa till skolan å vi börjar med en Branch-lektion kvart i 9. Alltid skönt att koppla av innan lektionen så vi har väl hunnit suttit här ett bra tag nu :) Veinte riktigt vad vi ska göra på lektionen men den slutar väl som vanligt halv 12 tror jag å sen efter lunchen har vi matte.. Snart kommer Jenna förhoppningsvis å då kanske v i börjar dra oss mot klassrummet hehe. Slutar 5 över 4 idag om det blir som tänkt, lite drygt memmen man har ju torsdagarna där vi slutar 5 i halv 12 haha det känns bra tkr jag å de är dom dagarna man borde passa på med shoppingen men fört å främst äre ju bra å ha pengar (Y) Kan vara till en stor fördel!

Everybody has those days

Efter småföretagande-lektionen tidigare idag blev det lunch å det var världens äckligaste biffar men världens godaste kycklingsallad. Vid 10 över 12 hade vi svenska med Carolina å vi körde massa roliga å trökiga övningar hehe. Jag å Soe hann med tåget även idag som tur var å där knäppte vi lite kort för vi hade inget alls att göra. När vi kom till sandviken åkte jag hem nästan på en gång för en gångs skull å där hemma käkade jag med pappa å sen la jag mig för att kolla på TV i sängen för jag hade/ har asont i huvve men jag somnade å vaknade typ för inte så länge sen. Faaan då äre ju bah å sova snart igen ju.. Har läxa som ska vara inne helst på torsdag för då slipper man vara där på fredag men annars ska den vara helt klar på lördag, tänkte jobba på det idag så man hade det gjort men som sagt somnade jag :/ Shit happens!
Nu sitter jag å kikar på Outsiders som handlar om sjuka människor som vill slå världsrekord i massa konstiga grejer som att lyfta kändisar å sånt.. Sen knäppar jag nog på en bra film innan jag somnar in igen :)


Schema (block) för ca 5 veckor

Måndag
08:20 - 11:20 Småföretagande
11:20 - 12:10 LUNCH
12:10 - 15:20 Svenska A
Tisdag
08:45 - 11:45 Bransch
11:45 - 13:05 LUNCH
13:05 - 16:05 Matematik A
Onsdag
08:20 - 11:20 Administration A
11:20 - 12:15 LUNCH
12:15 - 14:35 Praktisk Marknadsföring A
14:50 - 15:50 Idrott
Torsdag
08:25 - 11:25 Engelska A
Fredag
coachtid för de som har arbete kvar annars är man LEEEDIG!

I can feel it

Sitter på lektion med Soe å Jenna, vi har småföretagande å ska väl ha det fram till lunch antar jag hehe. Grejjen är bara det att det inte är kul, elr det är läraren Göran som inte kan snacka tydligen. Han säger ingenting om vad vi ska göra så man fattar inte ett skit men jag hoppas det blir en liten ändring på det för jag vill verkligen inte byta linje sen.. Aja nu måste jag fortsätta jobba jobba jobba säger vi ;)


RSS 2.0