Årsundaa

Ikväll blire Årsunda Night med några av flickorna, vi har skaffat lokal efter en hel dags sökande och äntligen ska vi få ha lite kul ^^ Jag och Sofie ska åka in o träffa Anneli, Jenna, Bella och Evve runt kl 8 sen blire SingStar och garv the whole night long! :D

Kraamizaar ^^


   


Trött som en Mört

Heeej :) Ikväll har jag åkt iväg till ica en sväng med lille vännen Sofie och handlat, sen åkte jag hem och kikade på Gossip Girl som är världens bästa program, efter det har jag typ bara suttit här vid datten och glottt :P Nu är jag hur trött som helst och borde väl egentligen gå o lägga mej eftersom att jag ska upp typ halv 9 imorn pga valbo med Soffepropp.. :D Då blire shopping på hög nivå kan jag lova, ska försöka hitta mej lite roliga fynd eftersom jag har sparat pengarna så duktigt i 2 hela månader :D ojojoj! Inget shoppande på 2 månader :O Trodde aldrig att det var möjligt för mej men visst vare de! (Y) :D Aja Natti Natti!

Kraamizaar ^^                                                                                        

Tisdag

Heej :) Nu har jag nyss vaknat och idag händer det väl inte särskillt mycket :/ men tur ändå att man bara ska va hemma för jag har typ tappat rösten. elr bah nästan.. pratar jag låter det som om jag är i målbrottet elr nåt sånt XD fyfaan! orkar inte bli sjuk nu.. Men det är smällar man får ta när jag sjöng för full hals på talang, både på scen och träning innan.. Jag hade redan ont i halsen då men nu äre värre :/ Ajaa jag överlever väl.. :) Imorn ska jag iaf in till valbo igen med Sofie och shoppa vidare eftersom det inte blev så mycket pga talang i söndags. På torsdag blire förhoppningsvis tjejkväll i en lokal med tjejerna från klassen. Låter Skoj! Då ska vi äga hela natten med garv och prat .. Bilden är sen vår förra stora tjejkväll som vi hade på ett dagis i Årsunda när vi gick i typ 7:an.. XD haha! Alla är tyvär inte med men på torsdag kanske vi får ihop en ny, lite snyggare bild ;) haha!

Kraamizaar ^^

image89


^^

image87

Talang

Igår va jag o Sofie i valbo en snabbis och kikade runt lite men vi gjorde en till sak, vi var med på uttagningen till Talang 2008. Vi höll på att dö när vi skulle anmäla oss för vi visste inte om vi skulle våga gå upp där på scen o sjunga live inför hela valbo .. Hur som helst så anmälde vi oss, då knäppte dom ett kort på oss och sa att vi skulle komma tbk snart o höra när de va vi som skulle uppträda. Vi kom tbk dit kl 12 och då sa dom att vissa skulle köra på en gång, vissa kl 13 o resten 14. Vi blev kl 14 och de va skönt att ha tid men då hann man ju bli ännu mer nervös. Klockan närmade sig 14 medans vi gick runt o lyssnade på andra bidrag och kikade lite i affärer. När det var dags för oss visste vi inte va vi skulle ta oss till men tillslut presenterade en tjej som jobbade för tv4 oss och vi skulle upp på scen! Vi gick upp nervösa men taggade som fan och körde våran låt I Don´t Dance, i början lät mickarna lite för svagt men sen ordnade de sig och vi körde vår lilla sång.. Efteråt klappade publiken händerna för oss och vi tassade ner från scen ;) haha! Vi var så glada att vi hade klarat gått upp där o kört live utan att svimmat elr nåt liknade hah XD Det stärkde verkligen modet så nu är vi berädda på va som kan hända härnäst.. Vi kom tyvär inte vidare för dom kanske vill ha andra talanger än sånt men vi var nöjda med va vi hade vågat gjort så de va väl huvudsaken. Även om det hade suttit gott men att komma vidare! :D menmen.. Det va ju typ 15 - 20 bidrag så de va väl inte så stor chans att komma med heller.. hehe! Sen åkte vi hem, vi orka inte mä folkmassan så vi ska shoppa vidare på onsdag :D ska bli skoj! Eftersom vi inte hann käka i valbo innan vi åkte hem så va vi döhungriga när vi kom hem o köpte hem en varsin pizza från Milano, skitgött och skitbilligt! men vi orka bah äta en halv var så egentligen hade vi ju kunna dela på en men är man smart så är man ;) haha! Sen kollade vi på en film men båda somna eftersom vi gick o la oss 5 på natten före och skulle upp 7 XD När vi hade sovit färdigt kollade vi på Singing Bee och drack cola.. Sen åkte jag hem och sov vidare ;) Vilken Härlig Dag det blev! (Y) :D Nu sitter jag här men borde väl egenligen va ute eftersom att våren har kommit till lilla viken och det är jättefint väder ute! :D känns mysigt! men jag är lite seg idag så jag går ut imorn ist ;) hihi!

Kraamizaar ^^

image85

Sportlooov!!

Gick upp kl 6 imorse för vi började kl 8 mä praoen.. men redan kl 12 slutade vi och då åkte vi till skolan för att hämta nå papper om rymden som ska va klart efter lovet. Sen åkte vi hem till Sofiee och gick på dirren upp till hennes rum och började sjunga, sen fortsatte vi mä de fram till kl va typ 18:00 för då skulle jag hem o käka. O nu sitter jag här o väntar på att maten ska bli klar så att jag kan åka tillbaka till Sofiee, jag ska sova där the whole weekend!  Vi ska iaf va ensamma hela helgen så de blir väl passa på o sjunga och så och sen ikväll kl 20:00 ska vi till Jernvallen o kika på en match.. Sen bär de väl snabbt iväg till maxi och köpa godis så de fyller ut för helgen. På söndag händer något alldeles speciellt för oss.. men det är för tidigt att avslöja exakt vad ;) hihi :P

Kraamizaar ^^
image84

Jump In

Vart på prao idag igen, sista dan imorn då börjar vi 8 :S men sluta 12 :D låter perfekt med att vi slutar då! Har fått ont i halsen av alla ungar som springer runt o pussar en, typ alla är ju förkylda.. menmen that´s life. Men en av ungarna är så himla söt så jag funderar på om han ska få följa med mig hem imorn. jag tänker kidnappa honom XD nejdå! men han är skitsöt iaf!! Ska snart äta mat och sen ska jag kika på en film, Jump In. hihi!

Kraamizaar ^^


God Morgon

Jag gick upp 7 idag för ja trodde vi börja 9 men då fick man reda på att de va halv 10.. Så då hade ja hunnit sova läängre! En halvtimme gör mycket för mej ^^  Nu sitter jag och väntar på att jag ska åka och möta Sofie och har vi en hel dag på dagiset framför oss. Efter praoen ska jag vara med Sofie och senare ikväll äre Gossip Girl :D Så Jävla Bra Program! Läängtar som en tok till lovet, slappa slappa och slappa är vad jag tänker göra då.. Det blir nog bra det! Ajaa.. Ska väl ta och fixa till de sista nu så ska jag cykla iväg snart!

Kraamizaar ^^


New York Minute

Nu när Sofie har åkt hem ska jag kika på New York Minute med Mary - Kate och Ashley Olsen.. Imorn äre prao Again o vi börjar 9 så ja ska väl lägga mig efter filmens slut :)

Kraamizaar ^^

image83


Första Prao Dagen

Just nu sitter jag här vid datorn medans Sofie ligger i soffan o slöar ;P Vi är aströtta efter första dagen på hennes mammas dagis, höll på att avlida.. De första som hände när vi kom dit va att två ungar, Ida och Elina började visa att dom kunde åka ruchekana (elr hur de stavas XD) osen när de va samling fråga dom en massa meningslösa frågor som t ex, har ni namn? man bah nä absolut inte haha ;P Sen gick vi ut o lekte mä dom lite.. Efter de börja alla klänga som apor på oss o om ne av ungarna hängde på en skulle dom andra oxå göra det.. vi vart lite svettiga elr vad? ah ända sättet o slippa dom i 1 min va att gå in på toan.. men då äre nån lite kille som säger "man får inte låsa"  NÄHÄ? :P haha.. aja hela dan gick åt att bära runt ungarna o leka mä dom o grejs.. På slutet av dan så började vi med att kasta (snällt) ungarna i soffan.. De slutade med att ALLA skule göra samma sak typ Tusen Gånger!! Vi slutade 3 men kom inte ifrån ungarna förän halv 4..  Sen köpte vi glass på hemglasstället :P mums mums! O nu ska vi snart sjunga SingStar! som vi är BÄST på! 

Kraamizaar ^^

image82

MovieTime

I helgen har jag vart med Sofie, jag sov där hela helgen då o vi sjöng väl SingStar den större delen då vi va.. Helgen är förbii och imorn ska jag iväg på prao till ett dagis.. Börjar klockan 9, ska bli spännande ;)  Efter det ska  jag troligtvis vara med Sofie för vi ska fixa lite inför en grej den 24/2 ;)  Lääängtar Diiit! Nu ska jag iaf njuta av mina sista timmar på helgen med att kika på en mysig film och fläska choklad och läsk ;P haha låter mums i mitt huvve ;)

Kraamizaar ^^

Melodifestivalen 2008 Deltävling 2



 

MakeOver

Det blev lite ändrade planer så jag ska till Sofie redan idag :) Så i väntan på att jag ska dit så hade jag lite tråkigt och gick in på nåt grejs där man kunde fixa lite grejer ;P Det där halsbandet vill jag ha i verkligheten ;P haha! Skulle sitta fint med lite nya smycken.. Nu ska jag se en film "Juno

image80

Den Efterlängtade Helgen Har Anlänt ..

Guuud så skönt att slippa skolan 2 veckor nu :D ska ju praoa nästa vecka och sen äre sportlov så de ska bli riktigt Naajs! Dan idag bara svischa förbi, först hade vi sovmorgon till 9, sen vare film på no:no sen hade ja musikprov och efter de lunch. Sen vare so o då käka vi godis o slappa bah o sen vare svenska som man fick gå hem efter 10 min :D kändes rikigt mysigt :D haha! De negativa va väl att vi hade prov på svenskan egentligen som inte ja kunde eftersom jag hade haft så mycket annat den där veckan :/  hur roligt liv har man när man sätter 30 prov på samma vecka och kanske t o m dag? :S Ajaa, ska bah va hemma idag o ha filmkväll med mej själv och sova lääääänge imorn, sen imorn ska jag va med Sofie och lika på söndagen.. Vi ska väl ha kul som vanligt, skulle inte förvåna mej om de blev en Sleepover för oss heller ;P Sen på måndag bär det iväg til Sofies mammas dagis med Sofie.. Vi ska ta hand om de små ungarna där resten av veckan, då får dom smaka på andra bullar.. haha! :P Hoppas D Blir Skojjigt där iaf då! :D Nu ska jag iaf kika på slutet av Gillmore Girls på tv:n tror ja osen äre Kyle XY :D D är ägt XD

Kraamizaar ^^


14/2 -08

image79

Plugg

Jag är helt slut i huvve nu o ja har kanppt börjat mä matten :/ har prov imorn, första timmen dessutom!! :/ Dan idag va rätt skön, iaf för mej o Sofie, vi gick första timmen (so) sen gick vi till Peo för vi skulle kolla om han hade ringt till en praoplats som han lovade oss igår att han skulle göra, han gjorde de när vi kom dit o dom sa att dom bah tog  emot en, o envis som vi är så skulle vi praoa tsm. Då sa han att vi skulle ta ledigt resten av dan o gå o fråga på ställen om dom tog emot praoelever.. Då gick vi från skolan för att leta.. Hitta inget bra men Sofies mamma ringde o då sa hon att vi kunde praoa där så vi ska kö hos henne, det är ett dagis. Sen hade vi ledigt o då gick vi till badhuset för att kolla när de andra kom dit oså för dom hade idrott där ;P .. Härlig Dag D!! :D Nu ska jag fortsätta mä mitt pluggande fram til åtta, för då äre Gossip Girl och det vill jag inte missa ;) nejnej! Efter D blire väl fortsätta igen .. :/

Kraamizaar ^^

Monday

Heej :) Vart i skolan idag :/ .. tröööökt! Först hade vi spanska o då kom Peo o sa att våran spanskalärare Elin va sjuk elr nåt så att han släppte in oss i klassrummet oså gick han, typ 2 min efter det började jag o Sofie dra utåt vi mä, orka inte sitta kvar där. Då följde alla efter så tillslut vare ingen som hade spanska ;P Riktig Naajs! Sen på no:n (som va sista timmen) kollade vi på nån film och sen sa Elisabeth som är våran lärare där, att man fick gå hem o jobba, sitta kvar o jobba elr kolla vidare på en till film.. Då gick alla hem, vem hade kunnat anat det? ;P hm.. Efter plugget hängde Sofiee mä mej hem, vi sjöng lite HSM som vanligt o garvade till lite grejer ;) (ganska knäppa grejer) O nu har jag nyss sett en film, John Tucker Must Die. Skitbra! har sett dne typ 30 ggr, senast i torsdags tror ja men den är så bäst! :D haha! Har plugg resten av veckan sen så då får vi se om jag har tid o skriva nåt här .. Nu ska jag Sleepa så gott så .. Skolkorv imorn mää .. Aja lär väl ;/ :)

Kraaamizaaar ^^

image76

Heeelg!

Äntligen är det helg som jag har längtat efter! Idag har jag bara gått runt o varit trött och så o nu sitter jag och fläskar trocadero, imorn ska jag va med Sofie iaf :) Vi ska kika igenom lite klädkataloger och beställa om vi vill ha ngt, o de är klart att vi vill D! :D Sen skulle det inte förvåna mej om vi sjöng lite elr rättare sagt ganska mkt HSM oxå, det är typ de vi lever för känns det som!! :) Såånt é Livet ;P Jaja har inte så mkt mer att skriva nu, är astrött och vill sova men det är ju helg och då MÅSTE jag hålla mej vaken åtminstånde ett tag till ;)


image75
Baaaaaj

No Freedom

PLUGG PLUGG PLUGG ... Tar det aldrig slut? Jag orkar inte mer nu, först går man upp tidigt, sen är man i skolan jättelänge fram till eftermiddagen och sedan sätter man sig och pluggar, sen går man o sover o sen börjar allt om igen .. INGEN Friheeet över huvudtaget!! äntligen fredag imorn iaf :) skööönt AB!!! Då ska jag slappa hela helgen låång, ska va med Sofie oxå men vi ska nog ta det rätt så lugnt :) Ajaa blir ingen lång bloggish nu för jag måste fortsätta med plugget nu :S Ska göra en bildanalys om voffset på bilden ;) ;S

Kraamizaar ^^

image72


Det var en gåång ..

Två tomater som skulle gå över en väg, plötsligt kommer det en lastbil i full fart mot dom.. Den ena hinner över vägen medans den andra slänger sig åt sidan. Då skriker den ena till den andra ilsket; " Vad håller du på med? Du sabbar ju hela skämtet! "


image71


Lollipop


NP

Heej :D Idag började vi 9 med ett Nationellt Prov i svenska (läsförståelse), vi hade 80 min på oss och jag hann precis klart! men hade jag fått mer tid på mej som vissa fick hade jag kunnat gjort det mycket bättre :/ kändes lite orättvist .. Aja efter provet så hade vi lunch en timme, fisk (blää) Sen hade vi slöjd, den segaste lektionen som finns.. Det är så HIMLA tröökigt mä slöjd :S Sen hade vi idrott (skridskor) inte heller min favvosak för ja suger på att åka skridskor och de ja låna var 30 strl för stora :S :P Jag överlevde skoldagen pga min underbara klass <3 Efter idrotten bar de hemmåt, då åkte jag hem med jennie och på vägen mötte vi nåra 7:or (elr så vare 8:or) dom såg ut som 7:or ah men iaf då skulle vi åka förbi dom oså ställer sig världens kaxigaste unge mitt i o tror att hon är så himla tuff, man fick en liten lust att knuffa till na men ja va snäll ;P  Ah sen sa jag o jennie Baaj och jag gick in till mej och hon till sig. Då bakade jag semlisar med mamma som vi ska käka senare :P O nu sitter jag här och funderar på om jag ska se ngn härlig film senare :P men jag har ju sett alla som jag har redan ;S ;P Jaja .. får väl se hur det blir med den saken .. 

Kraamizar ^^

Snow is in the Air ..

Heej :) I helgen så var jag med Sofie .. Hon sov här lördag till söndag och vi hade skojj som vanligt! :D Först gjorde vi mat på lördagen, Fajitas blev det ;) Gottigott! Sen sjöng vi HSM kvällen lång för mina föräldrar var på fest så då hade vi huset för oss själva :D På söndagen sjöng vi ännu mer HSM och garvade som vanligt .. Senare på kvällen gick vi ut och knäppte kort för vi fick lust ;P haha! Hade En Kanooon Helg!

Kraamizaar ^^

        

RSS 2.0