Norska bollspel

Dagen idag var dryg och jobbig förutom sista lektionen då vi hade idrott :) Apakul vare å vi körde norska bollspel hah! Först körde vi jägarboll ( en är å man kastar en boll på varandra oså blir man fler och fler som jagar) fast inte på vanligt vis, nejdå! vi skulle gå omkring där på alla fyra xD haha! Resten av lektionen köde vi olika typer av korkad fotboll haha! T ex. man satt (typ) ner på rumpan och sprang på fötterna och händerna. En annan gång använde man en fyrkantig skumgummipryl och spelade som vanligt med den och en annan gång spelade vi med en vanlig boll men vi sprang baklänges xD Sen har vi spelat innebandy oxå men med skaftet på klubborna istället för bladet. Vi körde oxå basket med en rugbyboll haha! närman studsade den gick det väl inte så suveräänt men det var askul iaf! :D Ingen fattar säkert vad jag pratar om förutom de som var med dårå men ah kör på det! (Y) När jag kom hem kikade jag på OC och låg ute i solen lite ;) Imon slutar skolan för veckan som tur är men jag å Sofie vet fortfarande inte vad vi ska hitta på på kvällen :( ;P Jaja nu tänkte jag kika på Uggly Betty och sen blir det Desperate Housevifes haha! Sommarlovet närmar sig väldigt mycket och jag läängtar förjävligt mkt! :)

Kraamizaar ^^

image185image186 image187image189 image190image191


Sweet Dreams

image178

Sundborn

Dagen började med 3 prov på raken, första no sen muntliga NP i matte och slutligen muntliga NP i engelska. Efter skolan åkte jag hem och kollade på OC som har börjat igen efter nåra dagar :) Sen gick jag ner och satte mej vid datan, har vart en grym slappdag idag. Imon ska vi som läser spanska dansa salsa men det är ju hela våran klass kingar på nu efter jag och Mickis har haft lektion och Mickis egna lektion xD Så det ska nog gå bra det! Denna vecka går vi ju bara till onsdag så det är sjukt skönt! På onsdag blir det att umgås med Sofie men vi har inte nåra planer än på vad vi ska göra då, nåt lär man väl göra på sista april men vad? Resten av ledigheten får bestå av umgås med folk och om det blir nice väder så ska jag sola varje minut av det! Nu har pappa köpt sundborn från glassbilen så nu lär jag käka en haha!

Kraamizaar ^^


3 days

I onsdags åkte jag till valbo med Frida och Sofie, där köpte jag en grön-blå blommig tunika, två par skor och en BH. Vi kom hem ganska sent och då kikade jag på TV. Samma dag hade jag och Mickis haft våran provmiddag på HK:n och vi bjöd Sofie och Moa på Potatisgratäng och grillad kyckling, sallad med olika grejs, italenskt bröd, Coca cola och till efterrätt åt vi marrängsviss :) gott vare iaf! haha.. Vi fick MVG så det är jag riktigt nöjd med :) I torsdags vare NP i matte i början av dagen. Gick väl som det gick :/ :P Sen spelade jag och Sofie in med Gunnar och sen vare estet så då fortsatte vi med att dansa till showen. På kvällen stack jag till Sofie lite väl sent eftersom att vi skulle träffa alla nior och klassen utanför Folkets Hus kvart i sju. Vi hann precis dit men man stog ändå 30 år utanför å väntade.. När vi fick gå in blev de bugg på full fart md Sofie. Skitkul vare! haha.Vi kom hem typ 10 till henne och då skulle jag sova där eftersom hennes mamma skulle vara borta. Vi var uppe till typ 12 - halv 1 och då gick vi å la oss. Tidigast hitills men det var ju skola dan efter ;) Idag slutade vi itdigare eftersom vi inte skulle ha någon svenska, jag kom hem runt 1 och å la jag mej ute och solade fram till 6 för då skule vi käka tacos :) Mums! Snart ska jag till Sofie igen för jag ska sova där igen och vi ska kolla på Talang och Berg flyttar in. Blir antagligen sång och massa kul oxå:) Roligt ska vi hare iaf!

Kraamizaar ^^

Dance along

Idag hade vi dans från halv 9 till typ 11 tror jag.. Mycket roligare än vad man kunde ha trott, fick dansa med killar från både Söderskolan och Österfärnebo. Roligt fast man inte kände de från Ö, lärarna satt o kollade på oss o ja såg att nåra garva xD hah! På torsdag äre ju skoldansen som vi tränade inför idag. Från 7 - halv 10 :) Imon ska jag in till valbo med Frida och shoppiloppa ;) Kuligt De (Y) hihi! Just nu sitter jag å kikar på Uggly Betty som hade säsongsstart idag :) Tidigare idag låg jag ute o solade och läste i SOLO G. Jättefint väder nu för tiden men i helgen skulle de kanske bli sämre :/ Aja sånt är ju livet!

Dagens låt: No one - Alicia Keys
Dagens frilla: Knut som vanligt
Dagens smink:  Svart ögonskugga, 4 mascaror, svart kajal, brun ögonbrynspenna
Dagens kläder: Gråa, korta tygshorts och svart tubtopp
Dagens skor: Svartgråa puma
Dagens accesoarer: Rosa pluppärhängen från Snö
Dagens planer: Sola
Dagens vill ha: Solbränna
Dagens saknad: Fortfarande Emma och Johanna ;(
Dagens drog: Ligga ute i värmen
Dagens tråkigaste: Skolan
Dagens dricka: Coca Cola
Dagens mat: Pasta
Dagens humör:
Helt slut men ändå ett smile på läpparna

Sommaren närmar sig med stormsteg

Idag gjorde jag och Sofie no provet, Äntligen ;) haha! Sen när jag kom hem så la jag mig ute i solen i väntan på OC. Lite kalla vindar men vafan de snöa juh nyss så de har ju blivit otroligt mkt varmare sen för nån vecka sen :) Sen efter OC så blev det mer TV och lite vila eftersom det var en grym slappdag idag ;) haha! Imon har vi dans i gympasalen med nå dansinspektörer som ska lära oss lite olika danser till skoldansen på torsdag.. Orkar inte! Lixom helu, ofta ja ställer mig mitt på dansgolvet och kör värsta seriöst! nej glöm det.. :P Snart är det sommarlov men innan det ska man hinna med mycket roligt och lite mindre roligt, Jag ska till London och hälsa på Sussi :) Klassresa till Sthlm :) De NP som är kvar :/ Andra konkaneprov :S Folk fyller år :) Sista april, men veinte vad jag och Sofie hittar på då än :) Ah å massa mer..

Dagens låt: Sometimes
Dagens frilla: Knut again
Dagens smink:  Svart ögonskugga, 4 mascaror, svart kajal, brun ögonbrynspenna och lite puder.
Dagens kläder: Svarta tights, rutiga shorts från H&M, svart tubtopp från Wear It och en svart kort t-shirt från Gina T.
Dagens skor: Svartgråa puma
Dagens accesoarer: Nothing
Dagens planer: Slappa och sola
Dagens vill ha: Mer värme tack!
Dagens saknad: Emma och Johanna ;(
Dagens drog: Coca Cola
Dagens tråkigaste: Skolan
Dagens dricka: Coca Cola
Dagens mat: Fsk i skolan :S
Dagens humör:
Happy :)

Fint väder i viken

Inatt sov jag hos Sofie igen o vi var ensamma hemma igen så de blev roligt ;) haha vi sjöng, träna lite till vår show, kika på film mm :) mysigt! Vi gick o la oss typ 5 - halv 6 o gick upp typ 12 idag. Då va de ju så fint väder ute så vi blev riktigt sugna på glass och promme ute i solen :) De blev en varsin dajmstrut men ingen av oss orka hela xD Sen åkte jag hem och la mej och solade lite ute. Mysigt kan jag lova men de blev lite kallt ibland :S Ikväll kikade jag på Supersugen, fast inte hela än.. och på Sanningens Ögonblick.. Shit va läskiga frågor dom ställer egentligen haha, att dom ens vågar svara på vissa xD

image174


Mickes komentar i fredags va så bra haha! man undrar om han har blivit åldrad i förtid xD
Min mobil är borta, vart är den? Sen märkte han att han gick o pratade i den hahaha ;) Smart (Y)

Kraamizaar ^^

Fredag kväll

Heej :) Just nu sitter jag och kikar på Talang 2008 medan jag dricker lite cola ;) Inatt sov jag juh hos Sofie och vi sov väl inte spec. länge men ah vi gick upp halv 6 iaf och gjorde oss iordning till skolan. Dan började med film och då somna man ju nästan. Efter skolan åkte jag hem och kikade på TV. Sen gick jag ut och la mej i solen och läste Cosmopolitan. Jag somnade nästan på en gång så det blev inte mkt till läsande. Vaknade lagom till OC men somnade nästan direkt igen :/ Då fick man inte se de då :S:P Imon blire lite mer solning om det är fint då men det ska det vara. Sen ska jag nog ut o gå med Sofie och sedan ska jag sova hos henne :) Skoj! Aja nu ska jag kika vidare på Talang 2008 och senblir det kanske en film eller två :)

Kraamizaar ^^

The days are passing by

Alla dagar har gått så fort nu känner jag så jag tänkte berätta om veckan såhär långt..

söndags vaknade jag hos Sofie efter att ha haft en grymt rolig helg med henne, när vi slog på datorn fick vi en chock.. Vi kollade först Sofies email då eftersom att hon loggade in på hennes msn. Där hade vi fått ett mail från Lingman & Co. sen vi skickade in en demo för ett tag sedan. De skrev att vi skulle komma dit dagen efter för att träffa dom. Så i måndags direkt efter lunch hade vi ledigt från skolan och åkte dit. Vi snackade mest men sjöng även lite grann på några låtar.. De sa att vi skulle komma tbk redan dagen efter kl halv 10 ungefär.  Så i tisdags kl halv 9 tog vi bussen från viken och steg in hos dom. Då spela vi in Everytime - Britney Spears fast det blev väl några garv oxå ;) haha! Vi snacka lite till och dom skulle höra av sig sen om de fortfarande va intresserade.. Vi kom tbk till skolan efter lunch och hade bara 2 lektioner, Slöjd och Idrott. I onsdags började dagen med NP engelska - uppsats och där satt man i 80 min. Kändes som att det gick great :) Sen hade vi ett lång hål eftersom vi inte hade någon HK och efter det de vi Svenska och sen hål igen ;) haha! Då satt jag och Sofie ute och solade på en bänk och sen kom Elin, Bea och Emelie och snackade med oss :P Trevlans! Efter hålet kollade vi på en film på alla tre lektionerna på slutet: SET, Elevtid och So:n. Kommer inte ihåg vad filmen heter men med en cola brevid sig och lite godis så blev allt bra. I dag var Sofie sjuk men jag började med matte kl 9:05 och då hade vi träning inför muntliga NP. Sen vare nåra lektioner till och på slutet va vi nåra från kören som övade på vår lilla Grease Show på Esteten :) haha! Sen åkte jag hem och kikade på OC som suger totalt efter att Marissa har dött :( men det duger väl ändå! Sen snackade jag lite med Sofie och jag ska snart dit och sitta barnvakt åt henne, nejdå jag ska sova där eftersom annars blir hon ensam. Så nu ska jag packa lite skolgrejs och kläder till imon och sen blire väl plugg, Singstar och TV skulle jag tro ;) haha!

Kraamizaar ^^
image172

Everyday

Heej :) I helgen har jag sovit hos Sofie, men som Jenna tkr så har vi inte lagt oss klockan 11 xD Blev väl runt 6 på morgonen båda dagarna :) haha! Fredag kollade vi på tv, sjöng Singstar och satt vid datan och hade de kul, o Lördag så tog vi hem mat till henne och kollade på tv till de.. Sen senare så kikade vi på Hostel 2 med David och Jimmy, den va inte bra! Vidrig och hade ingen handling :S Den sög helt och hållet! Ah men sen satt vi völ vid datorn och kollade på HSM videor :) haha! Vaknade runt 1 idag av att David och Jimmy smällde upp dörren till Sofies rum.. xD Tack för den hah! Sen åt vi en stor tallrik med blåbärsfil och Frostis hah! Vi råka spilla ut massa mjölk på Davids bord åxå bara för vi kasta en kudde på muggen hah! Vi asgarva iaf fast de kanske inte är så kul hah! :) Sen plugga vi lite no tills jag skulle hem vid 7, då käka jag och sedan satte jag mej vid datorn. Imon äre skola igen då, roligt NOT! Ska snart gå o lägga mej vid Jennas sovtid så man blir pigg till imon och jag måste duscha då åxå för de hinner jag inte nu ;) hah!

Kraamizaar ^^

Sverige sörjer

... för 10 åriga Engla, en 42 åring erkände för bara några timmar sen att hon var död och vart han hade lagt hennes kropp :S Helt otroligt hur sjukt dum man kan vara och döda en liten flicka sådär. Hennes stackars föräldrar måste vara i chock länge till nu när deras lilla dotter är borta. Det är bara folk utan känslor som kan göra något så elakt! Fyfaan.. Men jag tycker att det är så fint med alla som tänker på henne och hennes familj. På msn går det runt ett litet meddelande om att sätta ut en ros för att hedra Engla. Det är sjukt många som har satt ut en ros för henne där och även jag då :)
image168

Gävle m. Frida

Hola Amigos :) Kom nyss hem från en fotvärkande dag i Gävle med Frida ;P Vi åkte ner direkt efter skolan och kikade runt i affärer, träffade Johan där oxå så vi snacka lite med han :) Jag köpte tights eftersom mina har typ 30 hål i o då är jag seriös, mamma har vela kasta dom typ 3 miljoner gånger men jag kan inte leva utan tights ;) Ah men jag köpte oxå en grå tjocktröja sådär lagom till sommaren ;) Ett halsband och en sjal :) Ingen jacka som jag behöver men det kmr det aldrig bli, får shoppa i London ist :D Just nu håller jag på och försöker få tag i Sofie för jag kanske tänkte åka dit ikväll och have some fun med henne :) roligt roligt! Men först äre ju bra om hon svarar hah! Är typ apahungrig nu men jag orkar inte äta o matlusten är väl inte den största idag eftersom vi skulle skära i koögon på no:n :S Vidrigt AB fast jag, Sofie och Frida lät Fredde göra vårat koöga för vi höll på o spy, alla bah satt där värsta lugnt medan vi nästan dog för de va så äckligt! Nämen nu ska jag fortsätta vibba till Sofie så...

Kraamizaar ^^


Muuu..

Heej :) Today vare sovmorgon till 5 över 9 och dagen började med matte, sen svenska.. Efter det spelade jag och Sofie in hos Gunnar och en låt blev faktist riktigt kanooners! Till och med enligt Gunnar själv :) Efter inspelningen hjälpte vi Jenna, Anneli, Bella och Jennie T med deras teater, vi skulle låta som kossor och låssas vara fotografer + hjälpa till med draperiet. De körde Bonde Söker Fru och de var jätteduktiga, haha! Dom tkt att de blev lite fel på vissa ställen men ja märkte då inget ;) Aja när den var klar åkte jag hem och kikade på OC och käka lite apelsiner :) mumsigt! Fatta hur bra OC är egentligen, jag vet att jag tjatar om det men vadå det är ju min blogg xD Nu ska jag strax kolla igenom spanska verben eftersom de tydligen inte va till idag utan till imorn xD hade lite dålig koll på dedär tydligen.. Sen blire en låång dusch för mej och maybee en film men  först måste jag bli ren ;) hah! Imorn äre fredag då som kanske alla som är frisk i hela huvudet har fattat och då blir det först skola fram till typ 2 om vi inte kan slippa undan tidigare eftersom vi har vikarie (tror jag ^^) Ah men efter det så bär det av till Gävle då som sagt på shopping express med Frida :) Det är mycket jag vill köpa men jag hittar aldrig det jag vill ha :/ Har fortfarande inte bestämt med Sofie om det blir så att jag åker dit på kvällen men får väl se :) lördag blir det iaf HELT KLART! hihi skoj vi ska ha det! Nä men nu blire väl dusch ON..

Kraamizaar ^^
image165

Sverige pussas & kramas

Heej :) Sitter och kikar på Sverige pussas & kramas just nu, nyss vare Top Model :) skitbra! blev inge HK prov idag ändå. Så ska gö de om typ 2 v. ist :/ På fredag blir det shopping i Gävle med Frida efter skolan :D Sen ska jag kanske till Sofie på kvällen men jag ska iaf sova hos henne lördag - söndag :) Vi ska ha så kul så! Idag har det vart en slapp dag hemma med tv:n och datorn fast lite plugg blev det, spanska verb elr vad det är förnå. hah! 
image164

Dagens låt: I can´t take my eyes of off you 
Dagens frilla: Knut as always
Dagens smink:  Svart, beige och rosa ögonskuggor, 4 mascaror, svart kajal, brun ögonbrynspenna
Dagens kläder: Svarta tights, röd tunika och vit ginakofta
Dagens skor: Svartgråa puma again
Dagens accesoarer: Silverkedja och hjärt-örhängen med en diamant i
Dagens planer: TV
Dagens vill ha: Fortfarande 7 miljoner kg nya kläder
Dagens saknad: Summertime
Dagens drog: Ingenting
Dagens tråkigaste: Plugga spanska
Dagens dricka: Vatten
Dagens mat:
Falukorv
Dagens humör: Har ett riktigt shopphumör xD Glad oxå..

Den 20 april smäller det

Heej :) Skolan idag var ganska lugn och sen åkte jag och Sofie förbi ica o då köpte jag hem lite fil osånt.. Sen åkte jag hem och kikade på OC :D Efter det satte jag mig här och började plugga lite HK eftersom provet är imorn. Aja hoppas det går bra iaf. Den 20 april ramlar pengarna in på kontot igen och det blir shopping AB.. hihi! antagligen med Sofie men ska in med Frida åxå nångång då båda har tid :) skojj! Har knappt hittat något att köpa på sistånde så har väldigt mycket pengar som bara vill bli upphandlade på något spännande. Nu ska jag fortsätta plugga och sen ska jag kika på House med mamma..

Kraamizaar ^^

image162image163
  

Dagens

Dagens låt: Everyday
Dagens frilla: Slarvig knut
Dagens smink:  Svart och beige ögonskugga, 4 mascaror, svart kajal, brun ögonbrynspenna och puder
Dagens kläder: Svarta tights, mörkbeige tunika och en benvit tröja
Dagens skor: Svartgråa puma
Dagens accesoarer: Dubbelt guldhalsband
Dagens planer: Plugga och slappa
Dagens vill ha: Nya kläder i mängder
Dagens saknad: Sommar och sol
Dagens drog: Vindruvor
Dagens tråkigaste: Plugga
Dagens dricka: Vatten
Dagens mat:
Kyckling
Dagens humör:
Very good gummisnodd

Äventyr

Heej :) Igår kikade jag och Sofie på Parlamentet och Flightplan efter en lång prommis genom viken.. Flightplan slutade typ halv 12 så de va väl liite för sent kanske eftersom det var skola dan efter men spela roll. Sen stack hon hem och då fixa jag lite i rummet innan jag gick och la mej :) Klockan ringde halv 7 idag, alldeles för tidigt menmen.. Drog till skolan och hade massa lektioner :/ Men slutade tidigare idag eftersom hela klassen var så trött så alla stod och bad om att få slippa no:n :) vi lyckades (Y) Då åkte jag hem och kollade på OC och massa annat.. Sen gick jag ner o satte mej vid datorn o nu tänkte jag plugga lite HK om jag har orken med de då! Taggar med Sofie till sommaren, har stora planer för oss (Y) Kommer bli en lång blogg om det i sommar kan jag lovaa! Det kommer iaf att bli ett jävla Äventyr! Lääängtar redan ;)

Kraamizaar ^^

image160 image159image161


In the middle of the Weekend

Heej :) Igår hade vi NP i engelska o de gick väl skapligt.. Sen hade jag svenska prov i Vilhem Moberg o efter det gick jag till ica med Frida och Evve och köpte mellis hah! Sen drog jag hem o kika på OC o käkade.. På kvällen så kikade jag på Talang 2008 och efter det bar de på dirren iväg till Sofie runt halv 10. Då åkte vi till maxi o ja köpte en snickers o en loka hah! (hade chips hemma så ja var inte så nyttig som de låter) (Y) hah! Sen sjöng vi SingStar o fläska lite.. Runt 2 tiden drog vi ut o cykla runt i viken till typ 5 hah! Orka inte va inne :S :D När vi kom in gick vi o la oss för vi va dööötrötta..Sen hade vi klockan på 11 men vi sov till 1. Runt halv 3 kom Helena och hämtade mej, men Sofie ska komma hit sen för mamma, pappa och Helena ska på nån fest så då kan vi sjunga hur högt som helst! :) Hon ska käka här oxå o mamma hade köpt nå kyckling som vi kunda ta. Mumsiis! Nyss kollade jag klart på Mitt liv som Popstjärna och sitter jag o poppar musik o väntar på att Sofie ska komma :)

Kraamizaar ^^

Torsdag

Heej :) Idag börja jag 5 över 9, sköönt mä lite sovmorgon tkr jag.. Hade mattediagnos o ja fick 15,5/ 16, Tack Då! bara för ja hade glömt o skrivit gram efter en enda grej! :S xD aja nöjd ändå! Efter det hade vi några lektioner o sen skulle jag o Sofie fortsätta med att spela in skivan hos Gunnar. Gick super o vi ska forts. mä det imorn efter nationella som börjar direkt på morgonen kl. 8 o slutar runt 11 :S roligt! Kom hem runt 4 tiden idag för ja o Sofie skojja runt en timme extra på skolan, fråga mej inte varför xD Men många garv vart det iaf! (Y) När jag kom hem kikade jag på OC o sen käka jag, nu ska jag plugga på till ett svenska prov som är imorn om Vilhelm Moberg. Ikväll om jag har tid så ska jag kika på tv elr kanske ngn bra film :) Aja finns inte mkt mer att säga om idag så..

Kraamizaar ^^

Riktiga vårtecken

Heej :) Haft en riktigt underbar dag idag, haft lite lektioner förutom engelskan för jag, sofie o bella trodde vi hade kör så vi satt där utanför Gunnars klassrum o vänta o knacka men inte vare nån som kom elr.. Nejnej! de va tydligen itne våran grupp som skulle ha kör xD så de missa vi engelskan på, icke bra! men Robert (engelskaläraren) så snäll som alltid förstod vf vi inte kom sen så de blev bra de :) Sen sista timmen hade vi idrott o den lektionen vare ja o sofie som hade. Vi tänkte att klassen skulle få en chans o vara lite barnsliga så vi hade först Björnen sover som uppvärmning, sen hade vi förstås en riktig aerobiclåt, Laaze - Rock Away (grymt bra), lite fler barnåtar o danser (klappa händerna, små grodorna, huvud axlar knä och tå och till sist prästens kråka) Alla såg ut att vara road av de, hoppas de hade lika kul som de såg ut bara.. Fick ju bra komentarer tkr jag! :) Vi sa åt alla att dom skulle sjunga på barnlåtaran för att de skule bli fart i dom och för att vissa låtar hade vi inte musik till xD men de va typ jag o sofie som stod o sjöng på björnen sover + nåra få tjejer, fast på de andra låtarna sjöng de andra mä skapligt bra tkr jag! Efter låtarna hade vi inte planerat in så mkt mer än avslappning så de fick välja på innebandy och fotboll o de valde fotboll.. Sen vart de avslappning :) Efter de fick de stretcha o sen prata Anna med oss om betyg för det och så, vi fick MVG :D o sen fick vi tbk teoriproven o både jag ch Sofie fick VG :) Kändes riktigt bra! Efter skolan gick jag o Sofie till ICA och köpte varsin mellisgrejs, Razzle xD asgott! Så sen åkte jag hem o käka den o kollade på OC :) Efter det satte jag mej ute en stund och läste cosmopolitan :) har även märkt många vårtecken nu, t ex såg att de fanns lite blommor, en humla flög förbi mej ^^, solen värmde verkligen o luften känns värm nu o inte kall alls, frös inte när jag gick ut i bara t-shirt och fåglarna sjunger sin lilla vårtruddelutt ;) Så nu är det verkligen vår på riktigt :D Längtar tills vi kan öppna våran pool o sola med bara bikini men än så länge får man nöja sig med tröjan på. Längtar redan till helgen o nästa vecka kan man räkna ner till 9 veckor kvar till sommarlovet :) Nä nu ska jag kika vidare på nätet efter avslutningskläder, lika bra o börja tidigt (Y) Har redan hittat en klänning på ellos men vet inte om jag ska ha den för den fanns inte i den färgen jag vill ha den i :/

Kraamizaar ^^

image152image151


RSS 2.0