Kicken i Valbo

Har som sagt vart hos Soe i helgen, igår åkte vi till Valbo för å leta avslutningskläder men ingen av oss hittade ett piss, gick där från morgon till kväll utan att hitta något så vi blev lite sur. Men vi insåg sen att vi hade kommit dit på en grymt bra dag, The Poodles var nämligen där, å vem diggar inte dom lixom! Särskillt Kicken. Så vi tog ett kort med honom, värsta fansen typ haha nerå men vi var tvungen. Sen var det en tävling åxå från Lingman, Stjärnskottet men det var bara för lite yngre, annars hade vi rockat loss på scenen igår åxå ;) När vi kom hem kikade på på Robinson finalen, hade hoppats att Jarmo vann, han är ju en sann överlevare iaf.


Hatade mitt face men fick ju bara den här bilden på Kicken så..

Idag har vi gått runt på stan här i Sandviken lite, köpte varsin glass åxå hihi. Ikväll är det mkt bra på TV så kommer sitta framför den all night. Innan det måste jag städa lite i rummet, lika stökigt igen känns det som fast jag storstädade förra söndagen.





Iväg till Soe ikväll

Åkte in till skolan imorse och hade mitt tal, å det gick väl bra det. Åkte hem å här hemma var jag ensam, så har sjungit och grejat, tänkte sitta ute men det har blåst å skit lite så blev inte så. Ikväll ska jag till Soe och umgås, blir Talang :) Yey! Kmr väl inte skriva imorn nåt antagligen så kan ju berätta att jag ska till Valbo då med Soe och kika på ngt att ha på mig till avslutningen, sen blir det ju såklart Robinson 2009 finalen hos Soe ;) Så kommer hem på söndag igen så då blir det uppdatering här.



Mobilens mardrömsnatt

Tjenamors! Har nog aldrig vart så pigg som imorse på en torsdag. Sov ju typ 10 timmar inatt, 4-5 timmar mer än vad jag brukar. Fast inatt höll jag på att förstöra mobilen, jag hade lagt mobilen i en öppen låda bredvid sängen, sen ovanför lådan på själva bordet typ så hade jag ett vattenglas. På något vis hade jag haft ner det där jäkla glaset å tömt allt vatten i lådan. Å glaset var fullt så det vart en jävla pöl. Så vaknade av att jag hade handen i det där blöta. Tog upp mobilen å den hade inte drunknat som tur va, it´s alive. Sen förstördes ju lite tidningar å skit men ah :/

Vid halv 1 skulle vi träffas i klassrummet idag å sen gå till brandstationen på studiebesök. Föreläsningen var riktigt rolig och intressant. Höll på i 2 timmar så röven somnade.. Efter dedär gick jag å Soe en stund på stan och tänkte gå på den där Tjejkvällen men vi orkade inte vänta så vi åkte in till ett ställe i Valbo å köpte en skitgod kycklingsallad innan vi åkte hem. Imorn ska vi in till skolan och ha vårt tal som aldrig blev av förut. Hatar muntliga saker så inget att se fram emot! Så ska väl plugga in det i skallen nu, Byee!


Onödig skoldag

Att man åkte in till skolan idag var helt onödigt, vi gjorde nada, förutom att det bjöds på godis då (A) Jag Soe Jenna å Evve satt å inväntade lunchen och det var åxå helt onödigt för det smakade skit. Sen åkte jag hem å satte mig framför datorn och TV:n. Tänkte göra klart lite skoljobb men så blidde det inte. Har även vart ute en sväng med Elin, gick till ICA för jag skulle köpa lite mat hit å dit som jag å mamma lagade till sen när jag kom hem igen. Nu sitter jag här framför TV:n ännu en gång och degar. Det bästa är iaf att jag börjar 1 imorn så börhver inte tänka på att försöka lägga mig, fast är ändå trött men jag ska hålla mig vaken, inte slösa på tid här inte.

Ska nog läsa lite SOLO åxå, har redan bläddrat igenom den men då läste jag knappt så nu ska jag kolla en gång till men läsa mer. Så gör jag alltid, måste kolla vad som verkar bra i den å sen börjar jag läsa. Iaf, ska sluta babbla nu, bjuder på en bild ist. Inte en ny då menmen..



Pictures

Ojojoj här var det väldigt längesen jag skrev, har tagit en bloggpaus kan man säga, har vart grymt skönt faktiskt men lite har det ju ändå kliat i fingrarna för att få skriva ett inlägg.

Iaf förra veckan var jag och Soe i Helenas lägenhet medan hon var i Turkiet. Vi hade det riktigt trevlans med TV, filmer å mys. En dag stack vi även iväg till järnvägsmuseet. Var ett tag sen man var där så det var ju faktiskt rätt kul. Fast vi trodde att alla jäkla dockor inne i tågen å utanför levde elr nåt så vi småsprang förbi olika ställen. Men kul var det som sagt! Vi har även smaskat på en varsin Ben&Jerrys när vi var i lägenheten. I fredags åkte vi till Soe åså sov jag där till söndagen. Den här veckan har ju bara börjat så har inte hunnit gjort så mycket. Har pluggat pluggat pluggat. Idag hade jag Soe Jenna Amanda å Evve idrott lite tidigare än alla andra, vi var i Boulongen och spelade kubb. Kan ju även meddela att jag å Soe vann, STORT! ;) Jaja bjussar på lite bilder ist, roligare än text..


Innan vi åkte till lägenheten "lekte" vi med Soes lillebror Adam i lekparken haha, det är jag där uppe och han där nere


Adam jagade mig


Sen jagade jag honom


Syskonkärlek


Soe med en energidryck, vi låg i ett sånt där "nät" i en klätterställning och solade, typ.



Jag flyger mot järnvägsmuseet


Jag framför ett tåg, det satt fortfarande flugor och äckel på det från det användes.


Soe är knepig


TJING TJING!

NAMNSDAGSBARNEN

Idag har jag å Soe namnsdag gott folk haha, SOFIA var namnet ;) Ja så Kent bjöd oss på jordgubbar haha. Nu väntar vi på massa bra TV å tacos sen blir det jordgubbar och smoothies ;) Lovely!


3 veckor kvar till sommarlovet

Ja dagen har väl inte vart så speciellt men ah, gick upp vid 9 idag för å försöka plugga lite till på provet i Arbetsmiljö som vi hade idag 12:20. Det gick väl bättre än jag trodde det skulle göra men nöjd det är jag aldrig. Efter det gick jag å mötte upp Amanda från sitt jobb å vi gick runt i världen ett tag å väntade på att Jenna skulle ta sig till ICA för Amanda lära ha sina 25 spänn just i den minuten haha. Sen blev det träning, fun as always. Kom hem rätt tidigt jämnfört med vad jag brukar. Skulle egentligen ha åkt till Soe ikväll men det blev inte så, la mig i sängen och orkade helt enkelt inte röra mig haha slö. Så nu har jag kikat på en del TV program, är rätt trött, så när jag orkar så ska jag ta mig en dusch å sen lägga mig å läsa massa härliga tidningar. Ska in till skolan imorn, har massa plugg som måste bli klart.


Jordgubbar

Åkte in till skolan imorse för att ha NP i matte. Det gick väl sådär kan man säga. Efter det köpte jag å Soe jordgubbar innan vi åkte hem. Nu sitter jag framför TV:n, måste väl plugga egentligen, har prov i Arbetsmiljö imorn. Skönt att man har sovmorgon till 20 över 12 då ;) Är trött redan nu så kanske tar en tupplur innan jag sätter igång med pluggandet.. Sen blire jorgubbsätande, mina första jordgubbar jag äter i år faktiskt, och som jag har längtat asså.



Topp eller bott?

Har haft en riktigt rolig skoldag faktiskt, lång men rolig. Har skrattat bort de mesta av dan, särskillt när vi skulle åka tillbaka till skolan efter idrotten, då satt både jag, Jenna å Soe på en cykel å hur kan de gå tro? Ja, vi kom en liten bit men sen ramlade vi hahaha ah guud va ja garva. Sen på engelskan så somnade Jesper på sin dator, Felix drog bort datan å han dunsa ner i bordet men sov fortfarande, sen skrek Felix i örat på honom å nån mnut efter de vaknade han. Både läraren Malin och hela klassen satt å hade jättekul.

Efter det drog jag å Amanda till gymmet. Där va de åxå en massa skratt  ;) haha. Kom hem runt halv 8 å käkade, nu sitter jag å kikar på Ugly Betty å sen är det Desperate Housewifes, Egentligen är det ju Malenas chans att kvala in i ESC men jag kan bara inte dissa DH. Tror nog att Malena klarar sig ändå, åsen i riktiga ESC tror jag att hon antingen är topp elr bott. Inte mittemellan lixom. Men får väl hoppas på topp. Jaja ska fortsätta titta på TV nu.

Grattis Evelina

Ja idag blev ju Evve 17år åxå <3, så efter skolan drog hon, jag, Soe, Amanda å Jenna till Coffee House för en fika. Vädligt mysigt! Sen lära man ju få bort fikat så jag å Amanda gick å tränade. Sen när jag skulle hem fick jag lite smådamp. Bussen från Gävle skulle gå 3 minuter över 7. Den kom inte föränn 20 över typ. Sen kom jag till RC vid tjugo i 8. Väntade på min buss som skulle komma vid 8, men kom den då? nej såklart inte. Så då fick jag ringa till mamma efter skjuss. Ååååh Jävla Bussfan! Halv 9 kom jag hem typ, skitkul..


Och så var det söndag igen

Ja dan har vart rätt slapp, nå ut och gå blev det ju inte heller. Det har regnat och åskat å jag har haft världens trökdag, har inte ens bytt om från kläderna jag sover i än haha. Amanda har iaf ringt så snackade med henne nån timme, då planerade jag hela veckan som hon å hennes kompis ska vara i London i sommar. Haha jag har sagt typ exakt vad hon ska göra där, hur lång tid det tar mellan ställen, vad hon ska äta, vad hon ska göra haha stackarn, nerå hon får det bra ;) Nu har jag precis kikat på Gossip Girl så nu blir det nog lite annan TV, sen dusch å sen läsa massa tidningar och sen sova. Börjar ju astidigt imorn åxå, ingen rolig skolvecka att se fram emot heller.


Londontrippen dag 4

LÖRDAG: Idag har vi vart inne på Harrods, köpte de ända jag hade råd med, en 50g chokladkaka för typ 30kr i svenska pengar haha. Ville köpa ngt så.. Hittade en klänning där inne för endast 360 00kr, en vas för 900 00kr åså men njää jag köpte de inte ;) Efter det lunchade vi med Sussi innan vi tog tunnelbanan mot Heathrow (flygplatsen) Kom hem typ halv 12 idag, har nu kollat på lite filmer å fläskar TaxFree godis å cola.

Imorn måste jag ut å gå tror jag, har ju vart på benen hela tiden nu från att man vaknar till att man lägger sig, asså det är full fart hela tiden så kroppen får väl en chock om jag sover hela dan. Jaja nu tittar jag på Vid Din Sida med Julia Roberts å sen kaanske det är dags att sova. Har ju en del tidningar att läsa åxå, ja justja köpte ju även boken Confessions of a Shopaholic fast på engelska, bra träning med språket kanske. Ah men Tjing då!

Londontrippen dag 3

FREDAG: Jag Eva å Lennart drog in på Madame Tussauds. Minglade runt bland kändisarna haha å knäppte kort. Hade grymt kul, sen gick man in i en "skräckärld" 50 gånger så läskig som på Gröna Lund med levande monster. Det var ett monster som såg ut som The Grudge/ The Ring - tjejen med blod från munnen som jag såg i ett hörn, då gick jag först så jag sa typ bah ah heller hur, hon kommer hoppa på mig å då backade jag bakom Eva å Lennart, monsterhelvetet såg såklart dedär å hoppade fram när jag kom ändå, jag skrek som en jävla gris å sprang haha, jag som tänkte överraska ett av monstrerna med att ta kort på dom mitt framför ögonen på dom hade inte tanken på kameran nåmer, ett av monstrerna följde efter mig minst 10meter å flåsade mig i nacket, rös som fan. Strax efter vi ploppade ut från helvetet kom en tjej i typ 25års åldern ut å bölade som fan, då fattar ni hur läskigt de va. Sen efter de fick jag reda på att dom flesta som jobbade som spöken var svenskar och hade därför hört varje ord jag sa om dom.













OCH SIST MEN INTE MINST FÖRFAN..

Londontrippen dag 2

TORSDAG: Fick gå upp tidigt å ta tunnelbana å massa tåg  med Sussi till den svenska skolan för jag skulle göra de Nationella provet i Engelska. Först gick min sko sönder, det va flippflopp. Så jag fick gå med en sko där å åka tunnelbanan så i ett tag innan vi kom in på Accessorize och köpte nya. Sen gick vi åt fel håll så vi kom lite försent så missade lite på första provet men jaja. Då fick jag smyga mig in i den klassen å det va aspinsamt fan, kändes sjukt bra när jag fick gå därifrån haha. Efter det gick vi ett tag på Primark å shoppade. Köpte lite grejs där: Jeans-tubtop-klänning, kortärmad turkos cardigan, hjärtformade brillor, stoor väska till skolan där ja får plats med både dator å träningskläder och ett par gladiatorsandaler som är typ rosa/röda.

Sen åkte vi till familjen Dalton. Sussi bodde där när hon studerade i England i typ min ålder å jag har inte träffat dom sen jag var liten haha men det var roligt. Dave som är pappan i familjen är som Al Bundy i Våra värsta år på pricken haha. Sen har vi resten av familjen, mamma Jean å syskonen Gina och Emma som inte tkr att skämten är lika roliga haha.



Mamma, jag, Dave, Jean, Sussi, Gina och Emma

Sussi, Gina, jag och Emma

Londontrippen dag 1

HAPPY BIRTHDAY TO YOU SUSSI !!!

ONSDAG:
På morgonen kom Eva och Lennart å hämtade mamma pappa å mig här hemma, när vi hade landat i London å lämnat väskorna så tog vi en taxi med Sussi till något hotell för "Afternoon Tea" Där ska man va lite finare klädd åxå. Å kan bah säga att det va de godaste jag någonsin ätit. Asså ah seriöst! Man fick té då såklart, 4 olika mack-snittar, skåns, chokladtryffel å massa bakelser/kakor. Ah på kvällen där så träffade vi några av Sussis kompisar på en pub.




Off to London

Bra sömn inatt (Y) Not! Sov två timmar. Nu ska vi åka, kommer hem på lördag kväll, hörs då! Byeee!


Skoshopping

Skoldagen gick snabbare än vad jag trodde den skulle göra, på idrotten hade jag å Soe askul haha, vi gjorde inget såhär speciellt utan man fick göra vad man ville så vi gjorde nog ungefär allt man kan göra på en idrott. Vi hade en fotboll ett tag, spelade smått med basket, badminton, kastade frisbee, sprang runt, jag kastade nån ärtpåse på nåra åså var vi lite i gymmet. Ja å jag lyckades få blåsor på fötterna åxå som vanligt, mysigt!

Efter skolan gick jag till stan med Soe, skulle ha vart där med Amanda men hon kunde inte. Iaf så gick vi inte runt så länge, köpte ett par bruna ballerinaskor från Wedins och två tidningar. Nu har jag en hel del att göra..

Imorn så ska jag åka till London ändå, fick ta med NP dit å ska göra det i en svensk skola där. Så runt halv 6 imorn på morgonen kommer skjussen till Arlanda. Så nu måste jag packa, duscha, fixa massa annat å ah jag känner mig sjukt stressad men ändå sitter jag här framför TV:n å slöar. Men det är så bra ju, Ugly Betty å sen är det ju Desperate Housewifes.


Det var inte dom här skorna jag köpte men jag tkr dom va lite "frääna" haha. Snacka om att jag inte skulle kunna gå i dom där.


http://www.azdaja-boutique.com/datastore/image/7363/item_medium/

God Natt!

Nu ska jag sova efter en lång dag. Lång skoldag, sen träning å nu kom jag nyss in från en liten promme med Elin. Hon berättade att hon hade vart på olycksplatsen idag, alltså där Micke å Patrik dog på Valborg :/ Hon sa de att det fanns bromsspår över hela vägen å ah sen sa hon en hel del vidriga saker om allt möjligt om dedär, usch! Sen att en som hade vart på samma fest som dom har ett kort på en av dom på sin bilddagbok, det kortet togs 18 minuter innan larmet om olyckan kom. Känns faktiskt läskigt, även fast jag bara har gått på samma skola som dom men inte känner dom så är det läskigt. Man tänker ju på alla anhöriga nu som finns, å alla vänner till dom å ja alla. Jaja ska inte dra ett allt för långt inlägg, måste ju sova, ska ju upp 6. En lång skoldag imorn med från 8 till typ halv 5. Känns inte såå kul. God Natt iaf!


Jobbutbildning

Nu vare ett tag sen jag skrev här känner jag, men har inte vart hemma nå så ah nu är jag tillbaka. Igår var jag å Soe på en utbildning på Call-Up. Den skulle vara från 12-17 men vi fick sluta lite tidigare, skulle egentligen ha prövat på att jobba redan då men det fanns inga platser då så vi fick gå hem. Iaf så får vi väl boka in oss nångång sen när vi vill jobba, har fått ett manus med oss hem att träna på inför telefonsamtalen haha. På kvällen så blev det Robinson, Jag vet vad du gjorde förra lördagen och lite donkenmat till filmen Accepted. Sen blev det en sväng med cykeln innan vi la oss. Idag har vi vart i Valbo en kortis. Sen efter det har det inte hänt så mkt, har kikat på lite TV-program åså men ska snart sova, sjukt trött som vanligt.

Ah imorn ska man tillbaka till skolan igen känns trögt. Menmen, inte långt kvar till sommarlovet nu..


RSS 2.0