NyårsAfton Todaay mä Sofiee <3

image42

NyårsAfton Tomorrow ..

Imorn äre juh nyårsafton som alla vet och då är det ju lika bra att förbereda sig vad man kan bjussa sina vänner på. Jag har letat fram ett drinktips och jag hittade ett recept på en drink som heter Strawberry Surprise och den är väl lite sommrig men ändå verkade den jättegod efterom att jag älskar jordgubbar :D Lika bra mä sommarkänsla för då känner man att sommaren är på  väg :P Aja här har ni receptet iaf +bild på drinken. (Alkoholfri)

För 4 personer:
0,64 l apelsinjuice
8 cl limejuice
                                                        8 st jordgubbar                                                        
8 cl jordgubbssyrup


 

Gör så här:
Blanda alla ingredienser i en mixer tillsammans med en stor näve is. Mixa. 
Häll i i 4 glas och toppa ev. med lite soda. Garnera med färska jordgubbar i varje glas.
Det går bra att byta ut jordgubbarna mot frysta bär.  


Nyårskläder: 
Själv så ska jag ha en svart lång topp med lite paljetter elr nåt imorn och ha tights till men jag googlade runt som vanligt och hittade en jättesöt klänning från H&M som är passande för just nyår. 
Såhär ser den ut och finns även i grönt.
image41

Sthlm Mä Sofiee (:

Dagen började med att jag vaknade av klockan halv 6 .. sedan gjorde jag mej iordning och stack till sofie runt tjugo i 7 för bussen till sthlm gick fem i 7 :S:P
Den var såklart försenade men aja vi hann iaf med den ;) Bussen åkte runt lite här o där o hämta upp folk, bland annat hämtade vi upp Helena och hennes kompis Rosie i Gävle.
Jag och Sofie satt och komenterade folk som vanligt och snackade :P Vi kom väl fram till sthlm runt halv 10 men affärerna öppnade inte föränn 10 :S:P så vi gick runt o frös lite tills dom öppnade, då gick vi runt o kollade i massa affärer och vi gick väl runt tills klockan var typ 1 för då var vi ashungriga och vi var på jakt efter mat, vi letade o letade men allt vi hittade var massa dyra ställen elr hamburgerställen :S:P men tillslut kom vi fram till nå bra ställe där ja hade ätit förut mä Jennie när jag var där med henne.
Vi åt kycklingfilé med klyftpotatis, såg ruttet ut men var jättegott :D muums.. Efter det strosade vi runt lite till på stan och sen ringde Helena och sa att vi skulle möta dom för min andra syrra Sussi var där så jag ville träffa henne och så innan hon ska tillbaka till london där hon bor. Aja vi mötte dom o de gick rätt snabbt, högst 10 min
och sedan släppte vi loss och började våran shopping, på slutet så skulle vi till några affärer på drottninggatan och då gick vi in på The Body Shop, då kom det en och frågade om vi vela bli sminkade. Heter man Emelie och Sofie tackar man ju inte nej til gratis sminkning eftersom att  vi hade gått runt hela dan o kolla på folk som blev sminkade o blivit en aning avundsjuka ;)
Sen hann vi väl mä några affärer till innan vi lära dra oss mot bussen. Tillslut hade vi shoppat klart för dagen och jag hade köpt: 2 tunikor, nyårstopp, mjukisbrallor mä Hello Kitty märke, foundation, ett 4 pack ögonskuggor, nå ögonsak som skulle ge ögonskuggan pärlamor, shorts. Sofie köpte: 2 tunikor, nyårsklänning, mjukisbrallor mä Hello Kitty märke, fountation, piratbrallor, tights. (har kanske glömt ngt, vet inte) Aja men Helna ringde o sa att vi lära skynda oss för vi skulle ju köpa godis oxå. Vi va sega på att välja som vanligt men hittade tillslut va vi skulle ha. men kön var apaalång och kassörskan var seg som en snigel. Ah men sen hade vi jättebråttom till bussen, typ en kvart till den skulle gå och vi hade ju låångt till bussen, så vi fick springa igenom halva stanmä våra klackisar o apatrötta ben o våra 30kg shoppingpåsar till bussen, vi har inte de bästa lokalsinnet så vi hittade inte dit. Tillslut kom vi fram och då hade bussen stått o väntat på oss (piinsamt)
Men vi va ändå inte sist iaf, tur det!! :D Ah sen kom de nå kvinnor i kanske 40 - 50 års åldern o satt sig framför mej och sofie, först hade kvinnan framför sofie ner sitt säte typ i knäna på sofie men sen hade hon upp de igen innan vi hann säga nåt, men när hon framför mej hade ner sätet så att ja inte kunde röra mej för hon låg ju typ i knäna på mej. Då sa jag åt henne:
Jag - Ursäkta, kan du flytta upp sätet, jag får inte plats?
Hon - Lika trångt här med (väste hon som en ilsken vässla åt mej)
Då blev jag arg på na o sa typ: Ja men du behöver juh inte ligga för det. Sen blev hon tyst o ja o sofie hörde att dom prata o bah o ja som har så ont i ryggen o bla bla bla.. då a vi typ oj då va synd då (lite retsamt) till varran för kvinnorna snackade ju om oss juh .. Aja sen satt o vi o va sur på dom resten av resan o hörde hur dom satt o klaga .. (Ingen av dom hade ner sätet på hela resan) XD
Sen brevid oss satt de  en tant o en gubbe o dom sov o gubben såg kul ut för munnen åkte upp som om han var en fisk o så stängdes den o åkte upp igen i slow motion XD:P Vi satt o garva åt han hihi :P
Aja sen var vi hemma igen och jag åkte hem till mej och Sofie till sig igen.
Det var vår shoppingdag i sthlm det :D


Kraaaamizaar ^^


JULAAAFTON!! <3

Heeeej och God Jul :D Idag klev jag först upp då och öppna ett paket, då fick jag 80-tal singstar skiva. Senare så kollade vi på Kalle Anka sen vare dax för att öppna restenav julklapparna ;)

Då fick jag svarta tights,  två t -shirts, en lgärmad och ett skärp från gina tricot, ett linne från Hollywood som min syrra sussi hade köp när hon semestrade där och lika så en mangoluktande hudkräm, choklad med macadaimanötter från hawaii där hon oxå var, 1500kr, 200kr på Body Shop, lila kliv i tofflor, HSM sing it, Hollywood Workout (träningsvideo), aladdin ask, en väska <3 och en bok om smink :D Sen vare lite smågrejs oxå ..

Kraaaamizaar ^^


Snart Jullov :D

Heeejsan :D  nu äre bah en riktig skoldag kvar :D  sen blir det torsdag och då slutar vi och slipper skolan i 2 HELA VECKOR!! :D (vi förtjänar fler veckor ;)) aja då ska jag iaf umgås mä sofie ;) ovanligt = neej :P Vi ska käka ute på nån lite "finare" resturang typ oså ska vi väl hitta på ngt mera :D På fredag ska vi åka in till valbo elr gävle o shoppa julklappar och så och sen lite sneare på lovet nån helg ska vi åka till sthlm och shoppa mä men syrra och förmodligen ngn av hennes kompisar :) SKa BLi SKoj!!




I min nästa blogg tänkte jag ha med lite om vad ni vill att det ska stå, alltså skulle det vara bra om ni kommenterade  och skrev ..

Kraaaaamiizaar ^^

Vintermodet

Jag kikade runt lite och hittade vintermodet för i år :D jag tyckte att det såg ut som om man ska ha stora hängiga tröjor, halsdukar, mössor mm och tights eller 50 - talsjeans.. En fin kappa när man går ute är båda vardagligt och festfint :D  T ex den här jacan från Top Shop kostar 900kr och er ut såhär:

image30

..men när man då kaske tycker att det kostar alldeles för mycket finns det en nästan likadan från Gina Tricot för bara 399kr .. Den ser ut såhär:
image31

3 veckor kvar nu ..

Nu äre bara 3 veckor kvar till julafton och jag läängtar jättemkt nu :D nu kan man shoppa en massa fina julklappar. I helgen ska jag vara mä sofie och då ska vi kolla på  idolfinalen först :D AMANDA SKA VINNA!! HON BARA MÅSTE!! som hon sjöng "hallelujah"  borde hon verkligen vinna! YEEES att andreas åkte ut, fattar inte hur han blev kvar :S :P hah! :D aja sne ska jag nog sova hos sofie hela helgen och vi ska väl roa oss på vårat eget sätt ;)  Brukar bli chips, dipp och 1000 liter cola :D men det är bara gott att unna sig det :D hihi.. sen ska vi väl garva och dunka musik hela nätterna så att grannarna får rus ;)  går väl o lägger oss runt 8 på morgonen som vanligt dårå .. :P

Just nu håller jag på och dricker en varm kopp choklad, riktigt gott nu när det är så kallt ute :S:P brrr..  har en massa prov tills på fredag men orkar inte plugga :S så himla trökigt :( aja finns inte så mkt mer att säga nu..

Ska skriva en blogg om vintermodet senare .. kanske ngt mera ;)

Kraaamisaar ^^

RSS 2.0