311208


Where is the time going

Jag som köpte hårfärg idag, inte har jag orkat färga elr.. Åååh va drygt! Tänkte att det kan vara kul å ha gjort det till nyår sådär men nejdå. Iaf så har jag som sagt kikatp å TV ikväll, American Pie- Naked Mile som gick å lite Scrubs. Spelade nå spel från Disney Channel därimellan åxå haha xD Nu sitter jag å kollar på Collage Road Trip å käkar lite smält choklad :)

Everyday means something new

Ja igår va jag å Soe i Gävle, åkte in vid 2 tiden å började shoppingen. Jag hittade inte ett piss! Vi gick till Roma å käkade innan vi drog in på bion. Filmen Yes Man var grymt rolig men som vanligt garvade vi bara när ingen annan gjorde det, å då var det inte ens nå roligt att garva åt haha. Vi kom iaf hem till Soe runt 12 tiden, satt å snackade å sen gick vi å la oss.

Vaknade halv 12 idag, drog ner på stan för lite småstadsshopping :) Köpte en del grejer iaf så nu kan jag känna mig nöjd även fast jag inte hittade ngt i Gävle. Vi gick iväg till donken å käkade å sen kom pappa å hämtade mig. Nu sitter jag bänkad framför TV:n å det är väl ungefär det som händer ikväll..

I wan´t to remember that smile forever

Vaknade typ 12 av att Soe ringde så sen vart det lite hurry curry eftersom vi ska hämta henne halv 2 å jag inte hade gjort ett skit än. Låter som att de är lång tid iof men ändå hehe. Som sagt ska vi in till Gävle å shoppa, käka å gå på bio :) Ska bli trevligt. Blir inget långt inlägg nu för vi ska åka snart men jaja, Tjing!

Idolerna önskar Feliz Navidad


The memories faded away in the dark

Har bara kollat på massa TV idag å inte gjort ett skit. Inte för att jag ska göra ngt heller, inte vad jag vet iaf. Imorn händer det iaf grejer, blir en mysdag i Gävle med Soe. Först blir det shopping å sen mot kvällningen blir det ut å käka å efter det ska vi på Yes Man på bio :) Kommer nog komma hem runt 12 nångång skulle jag tro. Hoppas på att hitta massor av kläder imorn på stan åxå för det behövs tkr jag. Ikväll ska jag iaf se En galen dag i New York med Olsen-tvillingarna. Tur att Soe skrev det i bloggen annars hade jag missat den, thanks! Den börjar ju kvart över 5 så kanske ska ta mig en stund på dansmattan nu, den är helt psyko för den bangar ur å jag fattar nada men jag ska försöka lära mig haha.


Nyårstestet 2008

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
jajemensan

Höll du några av dina nyårslöften?
nope

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
nej å tack för det!

Dog någon som stod dig nära?
nää

Vilka länder besökte du?
England

Är det något med år 2008 som du vill ha år 2009?
jaa

Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
hmm.. 11 oktober iaf

Vad var din största framgång 2008?
jag trivs bättre på scenen, fast inte å snacka i klassrummet haha

Största misstaget?
haha

Har du varit sjuk eller skadat dig?
bara vanligt sjuk, typ förkyld

Bästa köpet?
vetinte faktist

Vad spenderade du mest pengar på?
skit

Gjorde någonting dig riktigt glad?
ja såklart

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2008?
All Summer Long, Mercy och Sweet About Me

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
ungefär lika

Vad önskar du att du gjort mer?
massor

Vad önskar du att du gjort mindre?
haha vetinte

Hur tillbringade du julen?
hemma med familjen på dan och på kvällen hos Soe

Favoritprogram på TV?
Gossip Girl och Two and a Half Men

Bästa boken du läste i år?
läste ingen

Största musikalista upptäckten?
High School Musical håller än i år

Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
kommer faktist inte ihåg vad jag önskade mig haha

Något du önskade dig men inte fick?
jamenvisst

Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
firade den hemma med familjen, andra å Soe

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
mm

Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
som alla andras

Vad fick dig att må bra?
campingtrippen och uppträdanden

Vilken kändis var du mest sugen på?
ZAC EFRON SÅKLART! behöver jag säga mer??

Vem saknade du?
någon

De bästa nya människorna du träffade?
den nya klassen


I´m awake in my dreams

Har blivit mkt TV ikväll, först såg jag nån film å sen kollade jag på Beck å tillsist kikade jag på Bratz igen. Den tog slut nu å jag är riktigt pigg fortfarande. Kanske ska läsa alla tidningarna som ligger på högar här :) Ja så får det bli.. Imorn har jag nada aning på vad som händer men nåt antar jag att jag hittar på, elr jag hoppas det iaf å jag tänker inte sova bort dan imorn.


My inhibitions are beginning to let go

Åkte in med Soe till valbo vid halv 11 igår, det var fullproppat så vi fick sitta på varandra. Efter ett tag kom det en gubbe på å vetefan när han duscha sist alltså, fyfaaaan va han lukta piss å alkohol! Åså stod han precis brevid oss åxå så kunde knappt andas, hoppas inte killen som satt brevid oss trodde att de va vi som lukta haha. Jaja när vi kom fram blev det shopping men det va så fullt med folk överallt så vi tog det lite lugnt till eftermiddagen, det var då vi började shoppa lite mer. Käkade kebab å tog en fika mot slutet :) Nu har jag iaf köpt en dansmatta, fast inte HSM för just den som jag ville ha kostade 600kr å de orkade jag inte lägga ut precis då. Annars köpte jag bah kläder å andra grejer.


Skulle följa med Soe till Boänge sen men såklaart gick vi av på fel hållplats så vi gick in i nåt hus å frågade om vi fick låna telefonen eftersom ingen av oss har pengar på mobilen å jaa som tur va var det gamla som bodde i huset å dom gillar ju besök så ah. Dom blev så glada över att ha fått främmande haha men iaf så kunde ingen hämta oss så vi fick gå ändå i det kalla vädret. Vi höll på att frysa ihjäl! Vi kom iaf hem nångång å vi var ensamma ett tag så vi sjöng de nya sing it spelet som Soe köpte, jag vill åxå ha det men kände att det skulle bli så dyrt om jag köpte både den å dansmattan. Det var askul iaf.. Vi kollade på Gothika åxå för den gick tydligen på TV å vi la oss runt 7 tiden.

Har sovit bort precis hela dan idag å kom nyss hem så nu börjar väl min dag kan man säga haha. Å klockan är snart halv 7, great! (Y) Blir väl att inviga dansmattan å kolla på massa TV antar jag, ska iaf bah va hemma ikväll.

Us girls are back with a new attitude

Hade en trevlig avslutning på julen igår hemma hos Soe, vi sjöng massor massor massor tills 7 - halv 8 nån gång imorse ådå gick vi å la oss. Gick upp typ 3 idag :/ Dryyyygt! Så vi käkade frulle å mamma hämtade mig vid 5 kanske.. Helena å Daniel hälsade på åxå å hjälpte oss att bli av med lite julmat, hatar att äta det i 3 veckor efter julen. Ikväll har jag kikat på ABBA - The Mamma Mia! Story å Bröllopsfixaren. Tänkte inte lägga mig såå sent idag, högst 1 - 2 hehe så jag orkar hålla igång imorn, ska på mellandagsrean med Soe :) Hoppas vi fyndar! Är liiite sugen på att färga håret till en lite ljusbrunare nyans men får se hur jag gör..

Keep smiling while the stars shine

Julen är slut men jag tycker inte att det känns riktigt som den har börjat än men jaja.. Är nöjd med alla grejer jag har fått å jag har redan planerat lite grejer jag ska köpa på mellandagsrean åså. Längtar som en tok dit! Ikväll har jag iaf kikat på Tomten är far till alla barnen med familjen å sjungit singstar med Sussi :) Nu finns inget mer att göra så jag drar mig till Soe ist :) Ensamma igen! Så det bli väl att pröva lite av våra julklappar skulle jag tro haha typ alla sånggrejer..


Julafton

Vaknade halv 12 idag typ å gjorde mig iordning, käkade julbord med familjen och inväntade sedan Kalle Anka :) Efter det kom tomten haha så jag slet upp mina julklappar och det här va vad jag fick:

Schampoo, balsam å inpackning från PHC
Bok - Stora Sångguiden
Inspelningsmaskin som ser ut som en mick ungefär
Ljuslykta å ljus
Depend stärkande vård kit
Depend nail and body decoration kit
En grej som är en apa som blåser på nageln så den torkar nymålat nackellack
Kosta Boda glas
Aladdin ask
Kort innejacka från Gina Tricot
Facewash och facecream från Benefit
Abba singstar
High School Musical 3 - Sing it
Alyssa Ashley Vanilla, parfym och hudlotion
Nikon - extra objektiv
Godis
Pengar
Smågrejs


241208


I love the wind but I hate the sound

Var å hälsade på hos familjen Westman med Sussi innan vi åkte å hämtade hem kinamat :) Riktigt gott eftersom jag va så hungrig när jag inte hade käkat nå på hela dagen.. Efter maten blev det familjemys med en film, A perfect day. Nu tänkte de andra gå å lägga sig så nu börjar väl min kväll kan man säga haha. Jag tänkte se High School Musical 3, Twilight, Bratz å kanske nåra till om jag ens orkar hålla mig vaken till alla dom. Jag ser alltid filmer om å om igen, å även fast man vet vad som ska hända kan man tro att det ska sluta annorlunda haha.. Har lånat lite engelska tidningar av Sussi åxå så blir väl lite läsning åxå innan jag slocknar. Längtar till slutet av Kalle Anka imorn för då börjar julklappsöppningen ;) Can´t wait!


Don´t waste your time by sleeping

Hade grymt roligt hos Soe igår, först knatade vi till ICA å köpte energydrycker å chips å sen bar det av hemmåt till henne för att sjunga HSM. Efter nån timme knäppte vi igång All the boys love Mandy Lane å den var jättekonstig å riktigt snuskig. Hur många sätt kan man egentligen mörda ngn på :S Uuuh.. Sen sjöng vi nåra timmar till innan vi kikade på It´s a boy/girl thing. Asbra fast vi har iof sett den förr. Efteråt blev det ännu mer sjungande haha, vi gjorde även en varm kopp med chai latte åxå, mums! Vi sjöng väl till sisådär 10 tiden imorse då vi tänkte att vafan det kanske är dags att slå igen ögonen även fast vi var grymt pigga åså fortfarande. Så var ju nästan uppe 24 timmar inatt, hoppas jag inte dör imorn på julafton bara haha.

Gick upp typ 1 idag så sov ju inte speciellt länge heller då men just nu är jag pigg igen ;) Sussi kom å hämtade mig hos Soe runt 3 tiden å då drog vi in till valbo again så nu har vi nyss kommit hem.

I feel it every day and all the time

HIttade inget speciellt i Valbo, Sussi köpte en fin klänning iaf som jag blev lite avis på ;) Men jag satsar på mellandagsrean ist haha. När vi kom hem tog det en stund sen plingade Helena Daniel å morfar på så blev det en minijulafton eftersom Helena å Daniel dissar oss på onsdag. Nu har dom dragit hem för en stund sedan å jag såg att Soe hade messat å frågat om jag ville umgås med henne ikväll eftersom hon är ensam så jag drar mig ditåt strax :) Får se vad vi hittar på för skoj, sjunga är iaf en av grejerna vi kommer göra. Det är jag 100% säker på!


I was born to be me

Somnade nångång runt halv 6 ändå igår, jag å Soe satt å hade damp hela natten haha xD Askul! Idag har jag jätteont i rumpan, klanten bingbong halkade. Elin å jag var påväg till ICA å då höll hon på att ramla så jag skulle vara snäll å hjälpa henne men då ramlade jag ist hahaha.. Ramlade ungefär som Björn Gustavsson satte sig när han var "full på glögg".

Idag ska jag å Sussi iaf åka in till Valbo en sväng, det har blivit lite utav en tradition att göra det när hon kommer hem. Får se om jag hittar ngt men jag ska spara de mesta av pengarna till mellandagarna ;) Hostar fortfarande som en gris så hoppas det går över snart, har ju vart sjuk i 2 veckor nu snart så orkar inte hosta nåmer nu, känns uttjatat elr nåt.

Here we come

DEAAAL SOE!?! ;D


The music is speaking to me

Kom nyss hem från Elin, först tog vi en promme med Alice till ICA å köpte kiwi, energidryck å jag köpte även Glamour. Sen satte vi igång med pepparkaksbakandet till hennes urdåliga musiksmak haha xD Så jag visade henne vad riktigt musik var ist.. När kakorna var klara började vi sjunga singstar å fram till nu. Poison är så jäkla kul å sjunga haha men låter kanske inte lika bra. Elin följde med mig på vägen hem så Alice kunde gå ut en sväng igen å nu knäppte jag nyss igång Another Cinderella Story för typ 750:e gången haha men den är såå bra! Är så pigg så det finns inte så efter filmen blir det väl antingen en till film elr så ska jag läsa Glamour till jag somnar om jag någonsin gör det..

Melodifestivalen 09

Läste listan på tvplaneten.se..
 

GÖTEBORG - deltävling 1, 7 februari 2009

Disconnect Me - Marie Serneholt

Jag tror på oss - Scotts

Med hjärtat fyllt av ljus - Shirley Clamp

Snälla, snälla - Caroline af Ugglas

Stay The Night - Alcazar

Tick Tock - Nina Söderquist

Welcome To My Life - Jonathan Fagerlund

You're My World - Emilia


SKELLEFTEÅ - deltävling 2, 14 februari 2009

1000 Miles - H.E.A.T

Hope & Glory - Måns Zelmerlöw
Jag ska slåss i dina kvarter! - Lasse Lindh och Bandet

It's My Life - Amy Diamond

Kärlekssång från mig - Markoolio

Never Been Here Before - Jennifer Brown

Show Me Heaven - Lili & Susie

What If - Cookies' n Beans


LEKSAND - deltävling 3, 21 februari 2009

Alla - Sofia

Baby Goodbye - E.M.D.

Du vinner över mig! - Mikael Rickfors

Här för mig själv - Maja Gullstrand

I Got U - Rigo & The Topaz Sound feat. Red Fox
Så vill stjärnorna - Molly Sandén

The Queen - Velvet

You're Not Alone - BWO


MALMÖ - deltävling 4, 28 februari 2009

Du är älskad där du går - Susanne Alfvengren

Esta noche - Next 3

Higher - Star Pilot 

Killing Me Tenderly - Anna Sahlene & Maria Haukaas Storeng

La voix - Malena Ernman

Love Love Love - Agnes

Moving On - Sarah Dawn Finer

Sweet Kissin' In The Moonlight - Thorleifs


Robert Pattinson & Zac Efron

Såg på ett inlägg på Kenzas blogg att det ryktas om att både Rob och Zac kanske ska vara med i Pirates of the Caribbean 4 :) Deen ska jag se isf kan jag lova! även om jag inte diggar dom filmerna till hundra..


Fjärde advent

Snart juuulafton!

Har nyss klätt granen och lagt nåra av julklapparna under den åxå :) Egentligen ser granen ut som att ett troll har spytt på den men jaja shit the same.. Har iaf hittat väldigt intressanta julklappar under granen, dom det står Emelie på är dom bästa ;) Snart kommer nog Sussi å då ska vi käka Fajitas elr hur de stavas. Det är ju grymt gott! Nu poppas det disney julskiva haha, Kalle Anka sjunger ju som en gud xD Ikväll kanske jag tar en tripp till Elin å hjälper henne att baka pepparkakor, hon kanske inte vill ha snoppform på sina haha men ändå.


Time after time I try to walk away

Nu sitter jag här å kikar på VH1 Music å bara njuter av musiken, vill ut på en promme men det är nog ingen som är taggad på att följa med nu så jag stannar väl inne. Om det är ngn som skulle kunna gå ut med mig nu äre nog Soe men hon är väl i Boänge så hejdå men den idén haha. Har checkat in klippet från vår avslutning nu på SVT eftersom Madelene sa att de hade vart med ändå. Imorn kommer Sussi hit iaf, Helena va å hämtade henne på Arlanda idag men dom skulle ut ikväll så imorn får jag träffa henne ist. Annars vet jag inte direkt vad som händer imorn men jag får ta dagen som den kommer helt enkelt. Just nu har jag världens energi i kroppen men det finns inte så mkt å göra åt det den här tiden heller.. Åååh blir galen! Känner mig taggad för ngt men vet inte vad haha, typ som att man nyss har fått reda på ngt riktigt bra, så känner jag nu men inget har ju hänt!


You´re taking the 7th step here

Somnade ganska tidigt igår, vid 1 - halv 2 typ å sov till 12 idag, så idag har det inte hänt så mtk som vanligt men jag tror jag ska ta tag i att försöka städa rummet lite å nångång senare ska jag kika igenom SOLO som jag köpte igår. Såg även att det stod i Arbetarbladet om vår lilla fackeltripp igår och en bild var med. Jag var inte med  på den för jag stod på andra sidan. Har inte hört elr sett ngt på SVT om det, kanske kommer eftersom killen därifrån filmade hela tiden så borde han ju inte ha skippat hela skiten.. Ikväll blir det nog en filmkväll igen men får se om jag tar mig ut för en till promme, det var så härligt igår och med musiken på hög volym att gå i takt till blir det ännu bättre.


This morning I was alive

Dagen idag har bestått av lite lekar i skolan, julmat å en vandring på stan med en fackla i handen :) Det var både reportrar från SVT å nån tidning som följde efter oss och stannade där vi stod vid konserthuset vid änglarna å lyssnade på Fredriks "fina" tal och sedan Henriks.. Får se om vi är med nån stans sen då haha. Efter allt var klart tog jag å Soe en fullproppad buss hem igen men Soe kom på att hon lära åka tbk igen så hon gjorde de haha å jag åkte hem.. Sen har det inte hänt så mkt mer, jag planerar som sagt en filmkväll med Jennas goda julklapp. Ååh det var nån dag sen jag öppnade chokladkalendern så det blir väl några sånna att trycka i sig åxå :) Fast nu tänkte jag ta en lonley promme till ICA å kolla om dom har ngn rolig tidning att kika i ikväll.. Hatar att gå dit själv för då känns det som att alla tror att jag inte har nå kompisar haha, sånt tror jag jämt. Om jag går ut själv å folk ser mig tror jag alltid det xD Mamma å pappa har åkt till Läkerol på Jöbacks julkonsert så jag blir ensam till 11 - 12 nångång så det blir väl antagligen att sjunga ikväll åxå om inte halsen säger ifrån..

It´s a great time for being happy

Justja fick en julklapp idag på skolan, haha en mössa. Grymt snygg elr så inte!! Jaja fick iaf julklapp av Jenna åxå, en BH å godis :) Thanks <3 nu har jag godis till ikväll haha.


Who´s that girl behind that mask

Ja inte är det jag iaf..
Ikväll är det maskerad på Lobby men det blir inget sånt för mig, för de första är jag fortfarande sjuk å sen äre lite moneyproblems åxå haha.. Inte för jag har ngt att ha på mig heller men det är ju bara att greja fort som fan om det är så. Aja blir väl antagligen att sitta hemma å kolla på samma film som Jenna så vi kan snacka om vad som händer, det är våran grej de haha ;) Nu har jag iaf lov så nu är det bara att se fram emot julen.

Föresten, alla typ Soe, Jennie, Mickis, Evve å alla som ska till maskeraden ikväll.. Lägg ut outfits haha det är så roligt att kolla på sånt så snälla lägg ut på bloggar å bilddagboken :)


All the things you hide from me

Har varit vaken lite mer än en halvtimme nu å ska gå till bussen om ca en timme men ja har fortfarande inte gjort något, hur ska jag hinna undrar jag? Ska iaf ta tåget in till skolan från RC så man slipper ännu en buss å när vi kommer till skolan ska vi bara ha en liten avslutning sen hoppas jag på att få åka hem. Åååh jag skulle hellre än gärna ligga kvar i sängen, den är för härlig att gå upp ifrån..



The day after yesterday



Julpysslet idag bestod av att baka pepparkakor, btw min Soe Jenna Amanda å Annelis vart vädligt snygga å det verkar som att hela våran klass hade tänkt samma form på pepparkakorna hahaha ser på allas bloggar att de flesta har gjort snoppar precis som vi haha xD Har vi en pervers klass erl nåt? Jaja resten av pysslet va att göra julsånger, julrim, nå apelsiner å nå annat våran grupp drog efter lunch för det var ändå ingen närvaro och vafan jag dör inte om jag inte stoppar in pluppar i apelsiner.. Jaja jag å Soe gick på stan en stund innan vi åkte hemmåt, när jag tog min andra buss snackade jag med Bea hela vägen :) Pratglad hon!



Här hemma har jag inte gjort någonting alls förutom att kika på TV å lyssna på muusik..

So much for my happy ending

Kunde inte somna igår, bah låg å vred å vände mig i sängen å vips några timmar senare somnade jag äntligen! Skulle gärna sova ett låångt tag till men äre skola så äre, har ju trots allt fått vart ledig två dagar nu :) Ska snart möta Soe på RC å sen ska vi ha julmys i skolan, yeey! Vetinte riktigt vad julmyset innebär men det får jag väl reda på snart..

Tänkte bara berätta om en grej jag läste på någons blogg igår.. Nu under de senaste dagarna har många blivit uppringd av det här nummret --> +88213213608 och det är typ värsta bluffen hehe, om man ringer upp för att kolla vem det är så kostar det 150 - 200kr i minuten å det är riktigt svårt att få tbk dom pengarna om man har råkat ut för dehär. Vetinte om det kostar ngt om man bara lyfter luren medan dom ringer men ah, så passa er för dehär nummret!

Get ready and get set but don´t go

Idag har jag inte gjort mycket alls, kollat igenom lite bilder från i somras å mama mia va jag längtar till nästa sommar! Den här sommaren var helt perfekt, älskade att campa med Soe. Det var sommarens höjdpunkt och nästa sommar kanske vi satsar större än Medskogssjön ^^ Har sjukt många minnen därifrån som jag å Soe kan garva åt dagligen haha. Kommer ihåg för några veckor sedan när vi satt på bussen hem från Ockelbo när vi råkade åka fel.. Då dök flera campingminnen upp som var värda att garva åt! Längtar även efter att bara kunna gå ut om mornarna å flyta runt i poolen på en madrass.. Åååh jag vill bli brun, ser ut som ett spöke nu juh!


It´s a long way to walk

Vaknade 1 idag typ, sov typ 13 timmar inatt så det var ju riktigt härligt! Har inte gjort så mycket ida mer än pluggat å kollat på TV. Är nästan klar med allt nu :) Elr nej det är jag inte föresten, har asmkt kvar men jag vill bli klar innan jag går å lägger mig så jag frii imorn eftersom vi är lediga då åxå. Har nyss kollat klart på Bodyguard med Whitney Houston. Titanic gick ju åxå men jag har redan sett den hur många gånger som helst så jag orkade inte. Nää usch lär väl fortsätta med pluggandet..

Newsflash

Ojoj! Imorse var det en jordbävning i Skåne på skalan 4,7. Folk från Danmark å Göteborg åså har åxå känt av den, tänk om det blir en här åxå isf! Den senaste i Sverige för den här var 1904 så det va ju ett tag sen haha men ah lite häftigt skulle det vara å va med om en men det är nog rätt läskigt. Fast om de ska bli en här vill jag bah ha en liten så man får känna av skaket pyttelite hehe annars blir jag skraj.. Läs mer om det här.

Färgade linser helt GRATIS

fargadelinser.com kan man som bloggare pröva på ett par månadslinser utan styrka helt gratis! Det låter ju helt perfekt tycker jag och det enda man behöver göra är att skriva ett inlägg på sin blogg och sen har man linserna i brevlådan ;) Ska bli skoj att pröva på detta då kör igång med ett inlägg ni andra åxå som inte har gjort det här ännu.. Gå in på den länkade sidan här ovan för att få mer information om hur du gör.

It´s the right time to rock that night away

Trodde inte att jag skulle palla skolan idag men jag släpa mig dit ändå men drog hem efter lunch. Fick ta 17-bussen från RC med en grinig busschaffis som inte kunde vägen riktigt.. Idag har jag typ inte gjort så mkt, bara suttit å kollat på TV å småpluggat därimellan.

Resten av veckans schema är iaf helt jävla underbart! Imorn å på onsdag är vi lediga, på torsdag har vi ettor julmys med pyssel å såntdär haha å på fredag äre bah avslutning. Blir min första fredag i skolan, fast det gör inget att få åka dit eftersom det inte är nå jobb vi ska göra :)


When you thinking this is the life

Hade riktigt trevligt igår i Trebo med god mat åså.. Jag å Soe slängde oss som hulliganer över alla chokladaskar som fanns där, muums! Det kom nå ungar å sjöng några luciasånger åxå, efteråt åkte de flesta hem till Eva å Lennart men jag å Soe tog en egen liten taxi hem till Soe. Vi var ensamma för en gångs skull på 756år så vi sjöng tills Beck - Annonsmannen började vid 10. Efteråt blev det lite mer sång å vi slog igång massa gamla danslåtar från typ Dr.Bombay å sånna där haha så det blev en del dans där åxå. Innan vi gick å la oss vid 6 kikade vi på lite gamla filmer som vi har spelat in när vi gör typ alltå inget på samma gång ;)

Vaknade 2 idag å bara för att jag sjöng så mkt igår var halsen å allt värre idag så när jag kom hem från Soe la jag mig å kolla på TV, vilket jag fortfarand gör. Tänkte se Wallander - Hemligheten senare så jag hoppas att jag orkar hålla igång tills dess.


Once upon a time a had a vision

Fjanten Elin sov hela dagen så jag åkte till Valbo med mamma å pappa ist. Fick med mig en klänning, ett par skor å en kort tröja att ha över klänningen. Pappa höll på att dö för jag tog så lång tid på mig haha. Nu måste jag skynda mig för om nån timme kommer Eva å Lennart å hämtar oss så ska vi hem till dom å vänta på taxin. Sen blire julbord i Trebo med hela rösen. Soe ska med åxå så det blir kanon dedär! Sen blir de taxi hem igen, antar att ja å Soe drar hem till henne eftersom David å Johanna återigen har lovat att vara borta.


The winner takes it all

Det blev inget Valbo för mig idag, jag börjar bli lite stressad eftersom jag måste ha klänning å skor redan till imorn kväll! Ja har bombaderat Elin nu med massor av meddelanden att hon måste hänga med imorn så jag hoppas hon gör det åxå. Idag har ja iaf bara kollat på TV åså, men duktig har jag varit åxå för jag har skottat snö från alla våra ställen som det behövs på å de tog typ 1,5 - 2 timmar att fixa det så.. Fast jag gjorde de inte gratis xD Mamma å pappa får betala min klänning å kanske skorna om ja kan tigga rejält. Bra med mutor ibland (Y)

ÄLSKADE
finalen av IDOL ikväll, kollade på den med mamma å både Kevin å Alice var helt fabulous, vinnarlåten passade båda två så det hade vart finfint om de hade spelat in den tsm :) Efter finalen var avgjord att Kevin vann så kikade jag på filmen Bratz, å nej det är inte tecknat ;) Blev inget lussande för mig men jag är glad ändå över att IDOL var så bra! Hoppas min hosta dör ut snart å inte blir värre så jag får lunginflamation åxå, har hört att om förkylningen är "hoppig" så man i ena stunden är bra å sen sjuk kan man helt plötsligt få lunginflamation. Precis så har det varit för mig så shit nejnej så får det inte bli nu när julen närmar sig å allting.. Jag har inte tid att bli sjuk!

IDOLFINALEN 2008

VINNAREN


TVÅAN

With every bit of me

Vaknade imorse men gick å la mig på en gång igen för jag kände mig sjuk så det blev typ 2 timmar mer sovande innan jag gick upp på riktigt. Jag har typ världens hosta å lite ont i halsen så det blir en lugn dag igen, fast jag måste ta mig in till Valbo å kolla på klänning till imorn, julafton å nyår. Får se hur det blir med det.. Ikväll är det iaf IDOL å Kevin kommer vinna tror jag, men det är ju helt rätt åxå! Riktigt bra låtar ikväll åxå:
Alice ska sjunga So what, Heaven´s on fire och vinnarlåten With every bit of me.
Kevin ska sjunga You´re the voice, living on a prayer och vinnarlåten With every bit of me.

Alive och Kevin Foto: TV4

Efter det ska jag på lusseinnebandy på Jernvallen om jag orkar men jag tror inte de :/ Hade hellre spelat än å kolla men det är ganska försent att anmäla sig nu.

Everything happens for a reason

Skolan gick snabbt å sen gick jag å Amanda på stan en sväng på stan men vi tröttnade rätt snabbt å tog bussen hem Amanda. Hennes lilla vovve tyckte inte om mig först, lille Lucas skällde å morrade men sen började han fatta att jag inte skulle vara elak haha. Grymt söt rackare dedär! Shit hade kunna tagit med mig honom hem egentligen. Amandas mamma hade köpt hem lite fika som vi gnagde på. Hade riktigt roligt å åkte hem vid halv 5 men va inte hemma föränn kvart i 7 typ, jäävla bussar! Här hemma har jag passat på att sjunga lite eftersom jag va ensam ett tag.. Ikväll blir det nog bara lugnt med TV-tittande tills jag somnar.


Jump up to the party and get down again

Började som sagt 12 idag med idrott, sen hade vi lite kort matte innan vi slutade. Jag å Soe gick till Gevalia för att ägghuvvet Elin sa att man kunde köpa typ marabou, cloetta mm billigt där men inte fan fanns det någon affär där eller haha.. Jaja fick skämmas lite där när ja kommer in å frågar efter någon som inte ens finns. Nu är jag hemma å mamma fyller år så snart kommer det väl lite mer folk så blir det väl fika å sånt.. Jag fick hem skolkatalogen idag iaf men det är väl ingen nyhet att den kom eftersom dom flesta fick den igår.

Ashärlig dag imorn åxå föresten, bara en lektion eftersom matten är inställd :D HURRA HURRA!


Jingle all the way

Har haft 4 timmars svenska idag. Började dagen med att spela upp teatern. Fick 20min på oss att repa å byta om men kul liv att vi inte hann träna igenom mina repliker så jag glömde ju en del så det blev mycket fel där, jag fick in världens asgarv, sången blev kalabalik å jag hatade vårt framträdande helt å hållet.. Resten av lektionen skulle vi jobba med ett reportage så vi fick 3 timmar på oss att vara ute å leta på den fakta vi behövde till arbetet. Jag å Soe gick till Mix Megapol men dom öppnade inte så vi vandrade vidare till Rix fm å där fick vi komma in. Nu kanske man har en proaplats där åxå :) Finfint! Efter besöket mötte vi upp Jenna å Amanda på donken å sen götta vi i oss.

Nu är jag hemma igen men nu måste jag ta tag i att städa rummet för mamma fyller år imorn. Sen ska jag kila iväg till ICA för jag bara måste ha gul kiwi, så sjukt gott så man dör! Börjar 12 imorn som tur är så tar cirkus halv 12 tåget in. Alltså blir det lång sovmorgon å då är det lika med en lång kväll :)

Oidipusgalleri


These words are my own

Har haft marknadsföring å engelska idag, på engelskan fick vi smita iväg till stan å kika på Alice Svensson som var där å sjöng lite på hemmaplanen. Det var iskallt att kolla menmen kul var det. Efter skolan gick jag å Amanda till Friskis&Svettis å kollade på priser och sånt. Vi fick även ett kort så vi kan få gå en gratisgång innan vi betalar ett terminskort i januari. Det blir nog av på onsdag iaf. Nu är jag hemma å sitter som vanligt framför TV:n med laptopen i knät.

Alice syns inte alls på videon men det går ju iaf å lyssna..


Dance until the earth moves faster

Hade grymt kul igår i Forsbacka även fast jag å Soe va lite sega å komma dit hehe. Där va iaf nåra från klassen å nåra andra trevliga människor :)

Idag har vi haft en helt vanlig söndag, slö å tråkig. Vi har vart ute på promme å köpte frukost på macken, cola å nå knäckebröd. Annars har vi bara legat å slöat hemma hos Soe innan dom skjussade hem mig. Nu har jag nyss kikat på Gossip Girl så det blir väl en fortsättning med TV. Som tur är börjar vi med ett nyss slappare schema imorn i skolan som ska vara fram till jullovet så vi börjar 9 imorn.



Even when you look away

Igår stog ja å Soe å väntade på valbobussen i typ 1 timme, under den tiden hann massor av folk komma fram å fråga allt å inget. En av dom var Annika Sjöö som dansade med Tony Rickardsson i Let´s Dance, hon ville veta vart hon kunde äta någonstans här i lilla viken.. Jaja när vi äntligen kom fram till Valbo blev det julshopping så nu är vi klara med alla julklappar, känns bra! När vi var där å gick omkring så hörde vi en tjej ropa, Ta han! ta han! .. Sen såg man en kille springa med hennes väska i världens fart. Två vakter å annat folk sprang efter så det blev värsta kalabaliken. Vetinte om dom fick tag i han men jag hoppas det. Hur dum är man inte om man har en gul jäkla jacka om man ska göra sånt då? Då ser ju alla en, pucko..

Det blev en tripp in till Gävle åxå innan vi åkte hem. När vi kom hem kollade vi på IDOL å sjöng HSM-singit. YES att Robin åkte ur, nu är mitt liv bra. Äntligen fattade folket att han inte är bra, han kan inte ta upp tonerna. Han är på samma volym hela tiden å då kan man ju inte bli en idol. Glädjerop från oss där kan jag lova! Vi la oss faktist runt 2 den här gången, riktigt tidigt för att vara oss.

Idag har vi inte gjort så mkt, nu är jag hemma å ska greja för ikväll ska vi till Forsbacka å va med Madelene, Tone å nåra andra från klassen åså. Så nu måste jag välja kläder å skit :)


I want this dream to be real

Ikväll händer det inte särskillt mycket men imorn blir det julhandling med Soe i valbo. Sen om det blir nå pengar över vill jag kika på nyårsklänning å massa annat gött.. Å de måste bli pengar över annars dör jag, kommer aldrig klara mig den här månaden utan för nu när det är såhär nära jul är det så mkt man vill göra å nästan allt kostar pengar åxå, även om man bara ska följa med någon som vill shoppa så brukar det inte bli att man åker hem tomhänt.

Nu sitter jag här med laptopen i knät å Scrubs på TV:n, blir säkert en film innan jag går å lägger mig men eftersom jag inte får sova nå länge imorn för Soe så ska jag inte va uppe för länge, är ändå apatrött så ah :) Tjing!

Dramatiktorsdag

Sååklart kom inte Amanda idag så det blidde ingen teater för våran grupp, vi ska köra på tisdag. Istället kollade vi på de andra grupperna som körde, riktigt roligt å alla var grymt snygga haha.  Vi fick lite julfika efteråt å sen slutade vi vid halv 12 typ. Nu är jag hemma å har huset för mig själv vilket innebär att jag ska sjunga tills truten inte pallar mer. Är sjukt hungrig nu åxå eftersom vi inte käka ngt i skolan så ska väl ta mig ngt att äta snart då.. Jaja mer har det inte hänt idag men slänger in lite bilder från dagen, våra outfitbilder som jag skrev om igår kommer på tisdag ist :)


That´s the way it it

Skolan har vart skaplig idag, på lunchen fanns det ingen plats till mig, Soe å Jenna i matsalen så vi fick sitta inne i lärarnas fikarum haha xD Efter skolan knata jag å Soe lite på stan, jag lämnade tbk min äckelfula tröja som jag köpte i måndags å ist köpte jag två andra enkla tröjor, en grå t-shirt som var iaf finare än den gamla å ett svart slappt linne. Båda från Cubus. Nu ska jag å mamma sätta igång någon film, sen kanske jag badar om jag inte är för trött å sen ska jag sova. Håller redan på att dö! Imorn äre uppvisning av teatern å shit va nervös jag kommer vara när vi ska spela upp. Nu orkar väl inte hjärnan bry sig eftersom det är imorn men när det väl är då kommer den bli hyperaktiv elr ngt.. OMG! Iaf helg sen så om vi gör bort oss har väl folket förhoppningsvis glömt de under helgen får jag hoppas. Jaja finns inte mkt mer å säga, slänger nog in lite snygga outfitbilder från imorn åxå på mig Soe Jenna å Amanda :)


The clock is ticking in silent

Har inte hänt mkt idag, har vart i skolan å haft matte, Administration med massage å repning inför teatern.. Här hemma har jag bara kikat på TV å inte gjort så mkt mer, men det är härligt de åxå! Fick öppna andra luckan idag åxå så fick mig en sån där asgod HSM chokladbit å i smink-kalendern låg det lite olika ögonskuggsborstar å puderborste å sånt. Nu ska jag ta å duscha sen sova för jag har ändå inget liv idag så det är bah å lägga sig ist ;) Härligt att om några veckor är det jullov, vill ha det nuuu..

It´s the start of christmas

Tog en fika efter skolan idag på Coffee House med Soe å Jenna :) Mkt trevligt även fast en viss Amanda dissade oss haha. VI käkade kladdis å drack cola, precis som det ska vara en måndagseftermiddag! Vi satt där inne å babblade om allt och inget i lite mer än en timme, sen gick jag å Soe lite på stan. Jag köpte äntligen jackan och fick även med mig ett linne från Gina Tricot å en asful t-chirt som ja tänkte ha på teatern på torsdag men nu vill ja inte ha den mer för den va ännu fulare hemma än va den va i affären :/ :P Aja får bli en sovtröja dedär. Soe fick med sig lte hon åxå, vantar, mössa och halsduk.. Finfina! När vi skulle hem åkte busshelvetet ifrån oss precis när vi kom där. Klockan var 6 så där gick busskortet ut. Helvete tänkte vi å gick runt å låssades va dum på 3 stycken bussar för å komma hem men ingen gick på vår lilla (inte så) smidiga plan. Så vi kom till RC vid 8 å min buss skulle komma kvart över. Men inte fan kom den elr? Nejnej ja fick ta halv bussen så jag kom hem 9. Kul att vi har Administartionsläxa tills imorn då!! NOT men jag får ta å göra den imorn kväll för nu är ja sur på bussarna haha..

Nu när jag kom hem låg det en smink-kalender på sängen, den som jag ville ha, Thanks! Öppnade första luckan idag å där var det en ögonskugga :) Har även smakat en bit av min HSM-chokladkalender. Extra god i år eftersom det är High School Musical haha.


RSS 2.0