En sista kväll

Heej :) Nu har jag sovit hos Sofiee i två nätter för vi tänkte att vi var tvugna att utnyttja lovet :) Så första dan/ kvällen och natten så åkte vi runt på stan lite o fixa mkt saker osen vare ju dags för Let´s Dance finaaaalen! Tina är ju sjukt rolig så kul att hon vann men Tony va väl den vi hejade på egentligen.. Sen sjöng vi SingStar o kolla lite mera på tv, senare cykla vi runt i området typ halva natten för vi orka inte va inne ;) vi la oss väl typ vid 5 tiden. Den andra dan/ kvällen och natten sjöng vi ännu mer SingStar, fixa till våran aerobiclektion i skolan o hade roligt! På natten cykla vi runt igen till typ halv 7 på morgonen så då gick vi in o hade på en film o åt tacos haha för vi va jättehungriga, stoppa filmen efter kanske en halvtimme o gick o la oss så klockan ha väl kanske 8 - halv 9 när vi söömna xD Men idag sov vi till 2, hade ju kunna sova mer men då hinner vi inte göra ngt på resten av dan :/ Så vi gick upp o fixa lite mackor att käka på o kollade lite på tv.. Vi dansade o sjöng lite oxå till en uppvisning v.16. Sen åkte vi o köpte en varsin choklad till kvällen eftersom de är lördag xD, då vart vi grymt sugna på loka så vi köpte med vildäpple som smak o den va asgooood! Sen åkte vi hem till henne igen o kollade på nå program o dansa lite till innan ja skulle åka hem kl 6. När ja kom hem åt ja lite tacosrester o sen kollade ja, mamma o pappa på en film Flood heter den o handlar om en naturkatastrof i London, inte sann men ändå. Kändes säkert o kolla eftersom man ska till London om typ en månad till Sussi o hon bor rätt nära de stället där de hände ;) haha! mysigt.. Aja efter filmen vare sing a long som gällde o E.M.D va värda att vinna tkr ja haha ;) Efter det satte jag mej här o nu fläskar ja lite godis o cola o sånt. Måste va uppe lääänge nu eftersom de är sista uppesittarkvällen innan the school o allt plugg startar :/ Nää nu ska ja ta o göra ngn nytta av kvällen o kika runt på lite roliga shoppingsidor så man kan åtminstånde låtsas att man kan köpa allt man vill ha ;) Imorn ska jag va med Sofiee igen, vart utan henne länge nu förstår ni. Ah men vi ska träna på aerobicen eftersom vi har lektionen antingen på måndag eller tisdag nästa vecka.. Hoppas väl på att vi ska hinna göra mer saker än det oxå (Y) Men det vet man ju aldrig!

Kraamizaar ^^
 
image146

10 veckor kvar till slutet

Heej :) Idag vaknade jag o Sofiee vid 1 fast vi hade klockan på 11.. vi hade väl sleepat vidare ;) hah! Men vi gick o la oss typ 5 - halv 6 så de va väl inte så konstigt! xD Vi kollade på film, sjöng singstar o körde lite inspelningar o knäppte lite roliga bilder :) Idag kikade vi klart på en film från igår medan vi käka lite frulle.. Sen sjöng vi singstar igen tills hon skulle hem.. Men snare ikväll så ska jag komma till henne o sova där så då börjas de roliga igen :) Kaaanon! Så nu gör jag inte så mkt, väntar på att pappa ska komma hem från the store för ja sa åt han o köpa lite mumsig frukt till mej som ja kan fläska på... Nyttigare än godis iaf (A) Sen ska jag väl packa o så tills ja ska åka till Sofiee :) Snart är lovet slut men ja räkna ut att när vi börjar så äre 10 veckor kvar till sommarlovet :D Kul men sorgligt eftersom då måste man lämna den underbara klassen ;( Hoppas vi får ett bra slut iaf och att vi ses igen, o man får alltid hoppas på en klassfest om kanske 10 år ;P haha! kul o se alla då.. Kanske blir en före de oxå hah!

Kraamizaar ^^

image145
 


Frisk

Heej :) Idag mår jag kaanon igen så nu kan livet rulla på som vanligt så snart ska jag ut på en promenix med Sofiee o sen vet ja inte va vi hittar på men ikväll ska vi på bio, Angel heter den. Mysigt Mysigt! Sen ska jag sova hos henne o då blire antagligen Sing Star ON! o så kanske vi ska se Dream Girls.. Men nu ska ja käka o fixa lite så att jag hinner mä tiden då ja ska träffa Sofiee :) hihi!

Kraamizaar ^^  

image144 image82

Uscha

Heej :) Idag vakna jag runt halv 7 med ett jäkla illamående, så ja kunde inte somna om.. Har mått illa hela jävla dan o bah legat o kikat på tv från 7 - 5.. Har inte fått i mej så himlans mkt idag heller, ett halvt äpple, lite gurka och avslagen cola, mums NOT (Y) Igår va ja ute o gick på kvällen mä Sofie o de va riktigt trevlans, hitta på lite snygga dansmoves ;) haha! Nu har ja pissont i huvve så ja tänker nog go to sleep again, har typ sovit nån timme här o nån timme där..

Kraamizaar ^^

Lördag - Söndag

Heej :) Igår käka the whole family påskmat tillsammans så de va riktigt trevlans de :) Sen på kvällen så kika vi på sing a long, Extra Extra och Ondskan.. Fast va bah jag som orka se hela Ondskan, de andra gick o sööv xD Andreas som spelar Erik i filmen är så jävla BÄST! alltså rollen han spelar är så himla stark av sig, han tar emot alla slag utan att ens visa någon alls känsla av att han får ont o allt.. Sen på slutet så får han ju ändå egenom sin vilja oså men lite våld använde han med men ja tkr att han va underbart modig av sig! :) Aja iaf efter filmen så satte jag mej vid datten nåra timmar o kika runt lite oså.. Sen kände jag att mina ögon blev allt pömsigare för varje minut så då gick ja o la mej ;P heh! Efter jag gjort mej iordning idag så kom Maria hit (Sussi och Helenas kompis) med sin lilla bäse Moa. Jättesööt!! :) Nu har hon precis gått hem och Sussi följde med henne så jag väntar på att hon ska komma tillbaka för då ska vi in till valbo en liten snabb sväng och kika lite :) lååter bra de!

Kraamizaar ^^


Happy Easter

image143

Dagens

Dagens låt: You´re the one that I want
Dagens frilla: Uppsatt i knut
Dagens smink:  Svart och beige ögonskugga, 4 mascaror och svart kajal
Dagens kläder: Mysbyxor och linne
Dagens accesoarer: Örhängen från Snö
Dagens händelse: Färga håret med Sofie
Dagens planer: Slappa all day long
Dagens vill ha: Nya kläder
Dagens saknad: Sommar
Dagens drog: Apelsiner
Dagens tråkigaste: Åka hem från Sofie när vi va mitt uppe i en rolig stund haha
Dagens dricka: Coca Cola
Dagens köp: Ingenting :/
Dagens mat:
Mackor hos Sofie ;)
Dagens humör:
topp!

Björn kingen Gustavsson


Det Förklarar Allt

Vart får jag allt ifrån? Glöggen! Colan.. :)


Påsklov

Heej :) Gick i skolan till typ 1 igår, skulle gått till lunch men tydligen kunde dom inte släppa oss föränn 1 :S ajaa! gjorde ändå inget ;P Efter skolan så förljde jag med Sofie hem o vi åkte runt på stan lite o käka på donken o köpte lite hårfärg oså ;) båda hade typ 3 meters utväxt.. På donken så kom ballongkilen o satte sig vid bordet brevid o bah stirra på oss.. Vi höll på o dö för han bah glodde när vi skulle äta, hur skulle de gå? :O:P När vi va klar cykla vi hem till Sofie igen o sjöng SingStar som alltid! vi äger juh.. :) Sen stack vi hem till o hämta some things för ja tänkte sova där eftersom vi måste ju fira påsklovet på nåt vis ;) När vi väl kom tillbaka till Sofie så hade vi mä oss en pizza från Milano att mumsa på så medan vi käka så kika vi på Heartbreak Hotel, har sett den 30 ggr men den äger :) vi stoppa filmen när vi hade käkat klart för vi var riktigt taggade på att sjunga igen o sen hade vi tänkt att färga håret.. Tiden gick o klockan blev typ 4.. Då tänkte vi färga men vi va så trötta så vi tänkte gö de idag istället. Vi hade klockan på halv 11 för att inte sova bort hela dan, vi snooza till 12 men sen gick vi upp o käka frukost som innehöll alla näringsämnerna (godis och coca cola) Sen sjöng vi mera.. Efter de börja vi färga o nu är båda riktigt mörka haha! Skulle blivit ljusare men nejdå! men nöjd ändå :) de är väl huvudsaken de (Y) Sen lära vi sminka oss kände vi för man såg så blek ut när man va så mörk så mankunde ju inte visa sig :) haha! Efter de sjöng vi ännu mer hah o sen åkte jag hem! Då va Helena hemma o hon ska sova här inatt o så imorn kommer Sussi home to lilla viken från London o hälsar på! Hela familjen samlad, kanoon! :D Morfar kommer åxå imron så ska vi käka påskbord o få godisägg osånt! :P haha mums! Nu tänkte jag kolla om ngn kunde hänga mä till ica för ja vill ha nya SOLO oså lär ja köpa godis till mamma o pappas påskägg ;) xD lär va lite snäll jag åxå :)

"Vi är nånstans i Sverige, men vart? vi vet ju inte ens vart vi är!"  - Heartbreak Hotel.. (men nu äre min o Sofies kommentar ^^)

Kraamizaar ^^

Blåa Ögon

Heej igen :) fick en förfrågan om sminktips för blåa ögon så jag tänkte skriva om lite nyanser som passar olika ögonfärger nu :)

  • Blåa nyanser förstärkas av aprikos, terrakotta och bruna färger och det är för att gult och rött är kontrastfärgen till blå. Så allt inom gula och röda färger framhäver blåa ögon jättesnyggt!!
     
  • Bruna ögon förstärks fint av blått, violett och rosa.
  • Gröna ögon är en blandning av grundfärgerna blått och gult, rött passar bäst till ett par gröna ögon.

Men det är svårt att säga att just en speciell färg framhäver en färg. Det är mycket annat som spelar en stor roll i valet av en viss framhävande färg, tex hudton, hårfärg. Dessutom, bara för att en färg passar till ens ögonfärg ska man inte hålla sig till den. Man ska pröva sig fram och pröva en massa olika färger :)

Kraamizaar ^^


Top Model

Heej :) Idag har det varit en toppendag, kollade på film på SET, so:n och elevtiden oså fick man ha godis o sånt heh ;P Såklart nappa de flesta på de o kuta upp på ica när man fick höra att man fick.. Filmen hette typ Me, myself and Irene och var en film med Jim Carrey (Y) superbra fast har sett den förr! Efter filmen åkte jag hem o kollade på OC, sen blev de poppa musik framför datten :) Nu kikar jag på Top Model! :) Känns så skönt nu när det är lov imorn, vi går bara fram till lunch.. Jag har sovmorgon till 9 o då äre kör så ja slipper matten, sen äre spanska o sen svenska.. Vi tänkte kolla om vi kunde få öva på kören istället för att gå på spanskan, hoppas vi får! (Y) hah! Efter skolan blire väl att hänga med Sofie hem o jaa man vet aldrig vad vi kan hitta på för skoj! ;)

Kraamizaar ^^

image138


Smink

Foundation använder man för att det ska se ut som att man har en yngre, finare och jämnare hy. En foundation ska matcha sin egen hudfärg så att det ser naturligt ut. Det är en stor skillnad på foundation och brunkräm. En för mörk foundation gör att man ser äldre ut och det vanligaste felet när man sminkar sig är att lägga en för mörk make up.

Sminktips för foundation:
När man provar ut en foundation ska man dutta in den på sin haklinje och om den inte syns då är det en bra foundation. Om det skiljer sig något kan man försöka hitta den som är stämmer bättre med sin egen halshudfärg. Börja med att smörja in ansiktet med en bra fuktkräm, massera sedan in foundationen med en makeup svamp eller med en pensel. Penseln suger inte åt sig så mycket kräm som svampen så. Tänk på att göra mjuka övergångar in i hårlinje och runt haklinjen ner på halsen så att det inte se ut som en mask, men om man tar för mycket make up på så kan det se ut som att huden är spacklad.


Concealer använder man för att ge huden en jämn framtoning. Vissa foundations är lätt genomskinliga och täcker inte tillräckligt på vissa ställen. Concealern är mer kompakt och sitter därför bättre. Den döljer orenheter, mörka ringar under ögonen eller rödhet kring näsan mm. Man kan behöva olika färger på concealern i ansiktet eftersom man kan ha olika skiftningar där. Mörka ringar under ögonen är lätt lila pga att de mörka består av gamla blodplättar. Många concealers är lite lätt rosa i tonen och på de mörka ringarna kan det att se grått ut. En gulaktig concealer tar bort ringarna bättre.

Sminktips för concealern:

Lägg på concealern efter foundationen på dom ställerna där den inte täckte tillräckligt. Där låter man den sitta någon sekund och sedan duttar man ut kanterna och får en jämnare yta.


Puder
 använder man för att få en matt yta, den döljer blankhet i hyn och är en bra bas att lägga en make up på. Om man har foundation eller/och concealer så stoppar pudret make upen att fastna på concealerfläckar eller rinner iväg på foundationen. Ett puder är inte meningen att den ska ge färg till ansiktet utan den ska matcha ens egna hudfärg. För ett så naturligt resultat som möjligt så ska man välja ett transparent puder. Många transparenta puder ser vita ut i burken men ger bara en matt yta och gör inte så att hyn ser ljusare ut men om man har en varm hudton kan det vara finare att använda ett transparent puder som ser hudfärgat ut i burken. 

Sminktips för puder:
Borsta på pudret med borste i cirkelformade rörelser för ett så jämt resultat som möjligt. Om man tycker att din ögonskugga rasar för mycket när man applicerar den kan man lägga ett tjockare lager löst puder på kindbenen och under ögonen. När man har målat klart ögonen borstar man bort pudret och den rasade skuggan hänger med på samma gång.


Ögonskugga
kan man lägga på många olika sätt. Det enda viktiga är att försöka få båda ögonen att se likadana ut. En highlight är en ljusskugga som används för att öppna ögat och för att lyfta det. En skugga är en färg som ger djup i ögonen och formar dom. Kombinationen gör så att ögat får sin karaktär.

Sminktips för ögonskugga:

Du ska inte måla på en massa färg utan jobba försiktig in skuggorna med en pensel eller aplikator. Tänk på att alltid lätt skaka bort det som blir över från skuggan på penseln. Om det är en lösskugga kan det vara bra att trycka på skuggan så att den sätter sig på rätt plats. Jag själv brukar lägga en svart ögonskugga från Body Shop som en tjockare mörk linje på halva ögongloben, det gör jag för att få fransarna att se mer intenvisa ut. Knepet med att den lägger sig som en eyeliner och inte faller ner är att jag blöter penseln i vatten innan jag applicerar ögonskuggan.


Eyeliner, kajal och skugga använder man för att markera och forma ögonen. Den gör att det ser ut som att man har fylligare ögonfransar och man kan forma ögonen så att det ser ut att man har större, mindre eller en helt annan form på ögonen än man egentligen har.

Sminktips för eyeliner och kajal:
Att måla eyeliner kan vara svårt . Man ska stå framför en spegel med bra ljus, dra ögonlocket rakt ut så att ögonfransraden blir så rak som möjligt. Om man är högerhänt målar man höger öga från ytterkant till innerkant och tvärtom. Man ska lägga eyelinern nära och helst i ögonfranskanten så att det inte blir något glapp. Man ska ha en så tunn linje som möjligt och en lite tjockare linje vid ögonvrån. En kajal lägger man på samma sätt som en eyeliner. Kajalen ger ett mjukare intryck och man kan även ha den under ögat. Man ska tänka på samma sätt som med eyelinern, ha den tjockaste linjen vid ögonvrån och helst måla precis vid franskanten. En vit eller beige kajal kan man lägga för att det ska se ut som att man har ett större öga.


Mascaran är den delen av sminket som är viktigast, har man haft på allt smink förutom mascara kan man se riktigt konstig ut. Det finns olika sorter att köpa beroende på vad man vill ha för fransar.  

Sminktips för mascara:
Torka helst av gammal maskara från maskara borsten för då klumpar inte mascaran sig så lätt. Sätt borsten så nära fransroten som det går och zick-zacka långsamt ut uppåt med fransarna. Då får man mest maskara längst in på fransen och det får den att se lång och fyllig ut. På sommaren är det bättre att färga ögonfransarna eftersom att solen kan göra så att mascaran förstör fransarna. Det som är bra mer om man färgar dom är man kan se ut att ha fina fransar även fast man har badat eller solat.


Rouge lägger man för att se rosig och pigg ut. Det kan få ansiktet att se ut som att det är smalare, längre eller kortare.

Sminktips för rouge:
Jag tycker att det bästa sättet att lägga rougen bra är att testa sig fram på olika sätt en dag då man bara ska vara hemma. Man kan testa att ha den både över, under eller på kindbenet och se vad som passar en bäst och vad man känner sig nöjd i.


Läppstift, Gloss och läppenna används för att få läpparna att verka fylligare, mindre eller större mm. Man ska alltid använda en läppenna även om den bara är hudfärgad. Den håller läppstiftet eller glosset på läppen och inte utanför.

Sminktips för läppstift, gloss och läppenna:
Lägg läppennan först och främst längst läpplinjen. Börja med att markera amorbågen på överläppen och dra små korta sträck längs läpplinjen ut mot mungipan. Långa drag med pennan gör att det är lättare att måla fel. Vill man ha förstorade läppan kan man lägga en linje utanför läpplinjen men inte för mycket, då ser det bara fejkat ut. Om man har en varm hudtonkan man använda tex ett rött läppstift med en gul ton i sig och om man är kall i hudtonen använder man ett rött läppstift med en blå nyans. Det finns såklart varma och kalla nyanser i andra färger också. Glosset kan antingen vara över läppstiftet för att slippa den matta känslan av läpparna. Annars är det fint att bara ha gloss som det är men man ska ändå applicera läppennan först.

image136

Tisdag

Heej :) idag var jag i skolan o de va väl som vanligt, vi hade prov i idrott o de gick väl sådär :/ :) När jag kom hem vila ja en stund i soffan o nu sitter jag o kikar på OC som vanligt! :D Senare är det Gossip Girl o sen ska ja se nån film på 6:an som heter typ Loser elr nåt sånt.. Snart är det äntligen påsklov o då blire slappt hela veckan oså kommer ju Sussi hem från London och Helena ska oxå sova här :) Hela familjen blir samlad o de ska bli kul! På lovet blir det nog käka godis hela lovet eftersom att påskäggen brukar räcka i typ 30 år ;P haha!

Kraamizaar ^^

Lördag - Söndag

Heej :) Igår blev äntligen Sofiee frisk så hon kom hit ett tag efter melodifestivalen, typ halv 12 tror jag o då kika vi runt lite på datorn, snacka, garva och hade lite ansiktsmask på oss ;) haha det va en peel-off mask så man drog av den xD den var ägd! Vi gick o la oss när klockan va typ 6, då prata vi ett tag o sen somna vi.. Vi vaknade runt 12 idag o då gick vi upp o käka frulle o sen åkte Sofiee hem till sig. Vi hade tänkt att vara lite duktiga o plugga på ett prov på idrotten till tisdag :) Senare ikväll kommer hon tbk hit o då blire myskväll framför tv:n med Singing Bee finalen och Hide and Seek ;) Det ska bli roligt! :D Nu tänkte jag dra mej uppåt så att jag kan påbörja mitt lilla plugg idag oså blire väl antagligen lite tv under tiden jag pluggar för att inte tröka ut det hela xD

Kraamizaar ^^

Charlotte Perelli - Hero


Valbo

Heej :) Igår var jag i valbo med Frida efter skolan, vi gick i massa affärer men ja hitta inget bra förutom en väska (A) men väskor är tillbehör säger vi, lika som skor o jacka.. Det va ju kläder som ja skulle ha fast även skor och jacka men nejdå! får bli en sväng senare till nå annat ställe känner jag, kanske nån som vill hänga med till typ kuppolen elr uppsala? (A) Det kändes som att hela klassen va där, elr ja iaf tjejerna.. vi såg både Evve, Mickis, Jennie, Sandra och Jennie T där ;P okej då inte HEELA kanske men många haha ;P Idag blir det städa  för min del och försöka få bort massa så man kan gö om där nångång :) ska bli kul! Tänkte va mä Sofiee om hon är frisk som ja hoppas på men det får vi se :) Jag saknar verkligen Sofiee nu, är typ aldrig utan henne mer en en dag :) haha! så äre..

Kraamizaar ^^

School Soon

God Morgon :) Snart ska jag fixa mej lite o sen ska jag dra iväg till skolan och ha matteprov :/ Senare idag blir det plugg, tv - tittande och antagligen dator-sittande :) I helgen blir det väl att ta det lugnt eftersom Sofie antagligen är sjuk då oxå.. Annars ska jag va med henne :) Nu börjar det närma sig skoldags så jag lär väl ta o ra mig uppåt kanske..

Kraamizaar ^^

image135


The Day

Heej :) Sofiee var sjuk idag så hon får ta o krya på sig nu med desamma tycker jag! :/ :D <3 Synd bara att hon antagligen inte kommer imorn för då skulle vi ha behövt tränat på lite grejer men men sånt är livet när tajmingen blir lite dålig! Skolan gick bra o vi gjorde apelsinsaft på HK:n haha! min o annelis ägde! säger vi :P Matteprov imorn :/ sjuukt trökigt! Men nu ska jag klara det har ja bestämt! Så det bli väl lite smått plugg på det ikväll o sen blir det Top Model och Kungamordet! SUPERDUPER DET! Funderar på om ja ska åka in till valbo elr gävle nån mysig dag o shoppa för nya kläder skulle inte sitta fel! Men det får bli nån dag sen de antar jag.. hihi! Har prov i Hjalmar Söderberg på fredag och nån redovisning imorn, då ska man visa hur man kan göra en redovisning så dåligt som möjligt, man får t ex tugga tuggummi, babbla tyst osv. kommer bli skoj de tror jag! :D haha! Nä nu måste jag sätta gasen i botten om jag ska hinna med matten..

Kraamizaar ^^

Natti Natti

image134

Dagens

Dagens klädsel: Svarta tights, vitt linne, svart tunika och en ljusrosa cardigan
Dagens accesoarer: Ett silverhalsband
Dagens frilla: Utsläppt
Dagens smink: Svart och beige ögonskugga, 3 olika mascaror och svart eyeliner
Dagens bästa: Ett av Sofies svar på slöjdprovet XD haha!
Dagens sämsta: Slöjdprov
Dagens köp: Godis
Dagens sysselsättning: TV
Dagens längtan: Helgen
Dagens låt: Someday I will understand
Dagens humör: På topp
Dagens saknad:  Nya kläder

Slappdag

Ääääntligen är slöjdprovet över och det gick faktist skapligt bra både på de teoretiska och de praktiska provet. Nu börjar snart OC o då ksa ja SÅKLART de o senare ikväll äre Gossip Girl, känns bra! :D den ända läxan vi har är på svenskan då man ska skriva 5 punkter om hur man gör en bra redovisning och 5 punkter om hur man ska vara som publik. de gör man klart på en kvart högst :P Ikväll ska jag bara ta de lugnt o slappa medan man kan! :D

Kraamizaar ^^


image129

Helgen

I fredags åkte jag till Helena runt 3 tiden oså gick vi iväg till Friskis & Svettis, som gymmet heter. Där körde vi massa grejer o ja kände att ja inte va så himla stark men men.. Efter det duscha vi o stack iväg till ica för o handla saker inför fläskandet på kvällen och sedan åkte vi o hämta grekisk mat. Vi åt kycklingspett med klyftpotatis o tsatsiki o sen vare lite grejs på sidan men gott vare :P sen kollade vi på Let´s Dance o sedan blev  det film ON, vi hade hyrt en skitbra komedi med Adam Sandler, I now pronunce you Chuck and Larry hette den o va så jävla bra! :D Sen va vi så trötta så vi somna medan vi kika på lite mera tv.. Dan efter gick vi lite på stan innan jag skulle hem o då gick vi ett tag med Helenas kompis Sara och hennes ursöta bäse Alice :) Vi gick o tog en kycklingsallad på Waynes elr vad de heter o kika vidare på affärer, jag köpte inget men ja är taggad på att shoppa så ja skulle gärna dra iväg en sväng till ;) Runt 5 tiden skjussa hon hem mej och sedan stack jag till Sofie typ efter nån timme.. Då drog vi på dirren iväg till ica o köpte chips o choklad. På vägen hem vart de lite tabbar o vi garva som alltid, när vi kom tbk till Sofie kollade vi på melodifestivalen odå kom David o Jimmy o dryga, efter melodifestivalen kasta vi pil mot David o Jimmy o vi vann (nästan) Vi hade bättre taktik än dom XD vi stog o kasta pil till kl va typ halv 3 sen dryga vi runt o la oss inte föränn kl va halv 10 på morgonen XD sen hade vi stältl kl på halv 12 men tydligen sov vi till halv 3 ist ;P Då käka vi frulle och satt vid dotan tills ja åkte hem.. När jag kom hem storstädade jag mitt rum, jag städa undan massa grejs, damma o dammsög, för att de inte skulle bli så trökigt så kika ja på Singing Bee och The Perfect Man under tiden :) då blev det mkt roligare! Var klar perfekt till filmen slutade o då gick ja o la mej. Idag var det skola igen o Sofie den lilla pricken försov sig så ja åkte ensam dit ;/ ;P haha! När dan slutade åkte vi o köpte en varsin cola för vi lära de typ ;P ah hah! Sen åkte ja hem o kollade på OC som är så jävla bra så man kan skjuta sig precis som Marissa sköt Ryans bror i ryggen.. Uscha va läskigt de såg ut ;P tur att de bara va på tv haha! Nu ska jag plugga slöjd för vi har 6 häften att plugga på o allt ska vi kunna tills imorn! hur ska de gå tro? måste man så måste man väl :/ Hörs senare!

Kraamizaar ^^


Torsdag

Heej :) Idag började dagen med matte kl 5 över 9, hade omprov för ja fatta inget av de förra provet :/ så Vera (läraren) hade ju inte sagt va man gjorde för fel på uträkningarna eller gett mej rätt svar på dom så de vart ju inte så lätt. Då strunta ja i o plugga för de gick inte o mamma tkt att ja skulle prata mä Vera o säga att ja skulle gö de på måndag ist o de gjorde jag men såklart så tvinga hon mej att göra de ändå.. Efter provet så hade vi muntliga nationella i svenska och sen luncho sen hade vi sn tur att vi slapp spanskan.. Sen hade vi bah 2 lektioner kvar engelska o estet.. Sen vare äntligen slut på dagen och så åkte man hem o Sofie hängde mä typ en halv timme för hon hade punka så hennes mamma lära hämta henne :) Sen kollade jag på OC o nu sitter jag här o tänkte plugga lite svennis för vi har prov på Fogelström elr va han heter imorn.. XD senare tänkte jag försöka mej på att städa rummet lite, skulle kunna behövas o sen ska jag packa för ja ska ju till Helena på dirren efter skolan.
Kraamizaar ^^                                                                              image125

OC

Heej :) Kom hem från skolan för 2 timmar sen och nu sitter jag här och väntar på att OC börjar om 10 min :) Senare idag ska jag och Sofiee åka och handla lite gott att ha med sig till friluftsdagen som vi har imorn.. Blir väl en cola, baguette och nå mumsigt att äta på medan man går omkring i Högbo på tipspromenad :/ jätteroligt! hm.. nej! men det kommer nog bli bra för jag o Sofiee kommer bara gå o prata om annat o de blir bättre ;P hehe! Sen efter vi har handlat så ska jag kika på Gossip Girl. Äntligen är det tisdag igen :D kan inte missa en sekund av de programmet! I går fick vi i klassen våra kläder som Fredde hade beställt så typ mer än hälften hade väl på sej dom idag haha! På byxorna fick man en text på rumpan så på min står det Piff och på Sofies Puff.. hah! men det passar oss för vi är JÄMT och ibland känns det som att vi är lite som dom, springer runt o garvar och springer in i varandra ibland så ah, men så valnötter äter vi inte på.. :P då passar colan in bättre! Ajaa nu börjar snart OC så ska väl dra mig till tv:n, som står 2 m ifrån mej men ah :P haha!

Kraamizaar ^^


Pluggandet har börjat igen..

Heej :)  Då har de börjat igen då, plugg plugg och ännu mer plugg! skitkul?! NEEEEJ! Ajaa till imorn ska jag Sofie och Sandra kunna lite om Enighetskyrkan för vi ska redovisa om den på so:n.. Sen äre iaf friluftsdag på onsdag odå ska vi tre gå tipspromenad och sen får vi förhoppningsvis sluta om lärarna kan va lite snälla (A) Nu sitter jag och lyssnar på lite musik för jag har verkligen itne lust att plugga! Usch..

I helgen händer det andra grejer, på fredag kommer Helena och hämtar mig på dirren efter skolan odå ska vi åka och gymma i gävle där hon brukar gymma, sen ska vi ut o käka o fläska på kvällen (jämnar ut sig efter träningen) XD Sen ska jag sova där så vi ska väl kika på nåra filmer o ha lite skoj syrran o ja ;) På lördagen vet jag inte riktigt när jag kommer hem från Helena men då när jag gör det så bär det av till Sofie som vanligt oså ska vi kika på melodifestivalen oså.. Blir väl SingStar i 180 oxå som alltid! :) På söndan så bär det av till valbo igen fast det blir väl bara o kika runt en liten stund och sen åka hem igen.. hehe! Kanske hinner bli lite shopping på lördan hos Helena om hon har tid med det ;) Låångt till helgen än men jag har tröttnat på den här veckan redan så man kan väl alltid längta! :D

Kraaamizaar ^^

image124


Skolan Igen

God Morgon! :) Ska iväg och möta Sofie om ty 5 min nu för nu äre skola igen som gäller :/ I helgen har jag suttit och gjort frågor och en uppsats om rymden, 40 frågor vare och sen gjorde jag en 9 sidors lång uppsats.. Skönt att ha de gjort! Aja lär väl börja dra mej utåt nu kanske..

Kraamizaar ^^


Klockis

I torsdags hyrde jag, sofie, evve, anneli, jeanette o bella Klockis i årsunda.. Vi skulle sova där o skojja runt lite.. Så jag o sofie åkte o mötte alla där kl 8 oså gick vi in o de första dom säger är att de spökar där på övervåningen :O  jag o sofie som är livrädd för spöken dog nästan.. Sen när vi hade plockat upp lite grejjer stack vi upp en sväng för att kika läger, o mycket riktigt så såg de läskigt och gammalt ut!! Usch! :P höll på o dö! Sen sjöng vi singstar odå när ja satte mej framför öppningen till övervåningen så tkt ja att ja såg en stor jävla gubbe stå där o stirra så jag blev livrädd o kasta mej i soffan o med mig fick jag anneli och sofie.. Vi låg där i en hög o dog o garva innan vi fatta att de bah va en sofies halsduk o en jacka :P haha! Aja sen så skulel vi kika på Saw 3 men efter typ en kvart så bytte vi till en komedi ist XD Efter filmen vade allsång o dans o fläska godis som gällde.. De flesta somna till en film vi hade på sen men inte jag o sofie, nejnejnej.. Jag kika runt lite på alla som låg o sov.. själv låg ja i en soffa o sofiie i en, så när ja kolla om sofie sov så kolla hon oxå på mej så då sov hon ju inte XD hah ah men då tkt hon att ja skulel lägga mej brevid henne för ingen av oss kunde sova för vi va så jäkla rädd för spökena XD haha! Ja la mej där till typ 7 för då insåg vi att de va för varmt och det var ju ljust ute så då gick ja tbk o somna direkt i min soffa.. Sen småvakna ja runt 8 o såg att Sofie fortf. va vaken oså kolla evve på mej oxå.. tillslut orka ja inte kolla nå mer så ja somna om o sen vakna alla runt 11 tiden.. Runt 12 hade alla åkt hem förutom jag o sofie då för vi hade ingen skjuss o vi bor ju i sandviken, så vi fick vänta nån timme på bussen. Då sjöng vi lite HSM och stack sen hem!

Kraamizaar ^^