Jag kommer från pepparkakeland


Första advent är här

Igår var jag å Soe som sagt på Twilight. Asbra film! Jag lovar er, ni som inte har sett den asså de är bah å dra till närmsta biosalong NUU! Jag å Soe har fått oss ännu en kändisförälskelse, i vampyren Edward Cullen (Robert Pattinson) OMG säger jag bara! Efter filmen gick vi till donken för å låna toan men såklart va den ur funktion. Där i kön såg vi Adde åxå, väldigt nykter.. Elr så inte! :P Vi åkte hem till Soe sen iaf fats vi gick ut ganska på en gång igen för att promenera. Härligt härligt! När vi kom hem såg vi en snutt av Another Cinderella Story å la oss väl typ 4 nångång kanske..

Idag har vi gått omkring på julskyltningen på stan :) Finfin stämning, älskar när de spelas julmusik å man bah känner att shit snart äre jul! Jag hann även få med mig 2 randiga tröjor åxå, en mörkblå och en orange. När jag kom hem hade mamma å pappa vart på Lasses kondis å köpt pepparkakor med tomteface haha, asfula xD Ikväll har jag sett Gossip Girl å nu kikar jag på Wallander - Blodsband.. Tjohoo va ja älskar dom filmerna!


Twilight on the screen


Idag har jag städat dagen lång å nu äntligen är jag klar.. Ska fixa mig lite å dona innan jag åker iväg till Soe. Vi ska på bio, Twiligt. Sikken tur att vi vann 2 bio-biljetter då :) Vi har inte bestämt oss om vi ska se den klockan kvart över 6 elr kvar över 9 men ah. Sen åker vi väl hem till Soe igen å gör nåt. Det är ju julskyltning imorn åxå så den får vi inte missa!

Byebye Johan Palm

Usch precis som jag trodde åkte Johan ut ur IDOL. Jag ville varken att Alice elr Johan skulle åka men båda hängde löst :S Nu har Robin fått sin jäkla bil, ja då kan han åka ut nuråå? Jag vill se Alice å Kevin i finalen iaf. Jag tycker så himla synd om stackars Johan nu, fick värsta ångestkänslorna. Han gör hela programmet till IDOL lixom.. Nää lille vän :/ Jag är inget Johan-fan direkt som den där tjejen som var uppe på scenen å höll på att svimma men han är han bara, svårt å förklara. Jaja synd iaf, ville bara ha det sagt!



Tell me something I don´t know

Har inte gjort nå speciellt idag, bara suttit å degat framför TV:n.. Ikväll blir jag bara hemma, men IDOL är ju iaf ikväll så kvällen är ju inte helt förstörd :) Ikväll kommer Johan att åka skulle jag tro, lite synd för jag tycker att Robin ska åka hem nångång! Han sjunger inte bra, han gör ju inte de.. Alltså han är inte helt värdelös men lixom hallå han kommer ändå inte vinna så han kan ju dra, jag menar att Kevin kommer ju ändå vinna säkert så det är ingen idé för Robin att stanna så byebye på honom. Känns som att man sitter å snackar IDOL här på bloggen varje fredag nu haha..


One world to scream now and forever

Sov över lite imorse men hann ändå. Hela skoldagen som var mellan 09:50 - 13:40 har jag Soe Amanda å Jenna repat å repat å repat ännu mer på vår teater. Det är askul att träna å även om man inte fattar manuset helt å hållet så äre grymt roligt. Hade även ett kort utvecklingsamtal med Carolina. Det gick bra iaf! När vi kom ut från skolan möttes vi av Evve å hennes mamma, var 759år sen jag träffa Evve känns de som..

När jag å Soe kom hem kikade vi klart på Mamma Mia som vi började kolla på förra veckan. Sen gick vi ner på stan en sväng för jag har äntligen fått pengar till att köpa jackan nu :) Men såklart fanns den inte här i lilla tomma s-viken så måste åka till Valbo elr till Gävle där jag såg den.. Nu sitter jag å tittar lite smått på TV å ikväll händer det väl inte särskilt mkt :/


Get up and dance

En helt vanlig skoldag idag med småföretangande, engelska och idrott. Efter skolan var jag Soe Jenna å Amanda på afrikansk dans. hahaha! Typ askul å lite annorlunda kan jag ju åxå medge att det var, vi såg alla ut som gorillor när vi hoppa omkring därinne. Höll på 40min bara men det räckte kan jag lova. Helt slut blev vi å det tog tid innan jag kom hem sen så nu ska jag bara se på TV å sen sova, fast jag orkar inte sova heller haha så får väl se när det blir av då. Har ju iaf sovmorgon till tio i 10 imorn..


Beautiful souls

Festligeheter i skolan idag, vi fick 3 rätters lunch :) Förätten var en räkcoctail, jag hatar räkor så jag åt ingen.. Huvudr'tten var kyckling med klyftpotatis å sen fick vi chokladpudding med geléhallon i, mums! Efter skolan vandrade jag å Soe på stan en stund innan vi åkte hem. Vi hittade fina vinterjackor på stadium å ja ska försöka få med mamma nån dag så jag kan få den, kostar lite granna tyvärr :/ :P haha.. Måste även ha skor, kan ju inte traska runt i mina converse hela vintern direkt..

Jaja just nu sitter jag å kollar lite smått på Ugly Betty å sjunger däremmellan, är ensam till halv 11 typ så nu passar jag på att skrika ut.. Härligt härligt!

I´m back again

Ojoj lite dålig uppdatering igår men nu är det igång igen.. Igår gick det åt helvete iaf haha, jag å Soe tog fel jäkla tåg hem så rätt som de var vandra vi runt i Ockelbo som två idioter. Det var iskallt å vi hade våra dryga dataväskor med oss såklart.. Så det blev en tripp in på konsum där vi köpte en varsin chokladbit som mat så länge eftersom det inte gick ngt tåg tbk å bussen skulle gå om nån timme. När vi kom ut i kylan igen såg vi en buss som det stog SANDVIKEN på så vi sprang till bussen så vi slapp vänta på nästa. YES vi hann! Iaf tog det aslång tid hem å vi hann med att se jäkligt många olyckor efter vägen.. Vi trodde vi skulle slira av när som helst så vi hade förberett oss på det redan haha.. Vi klev av vid Österns Pärla här i lilla viken för vi var apahungriga så där blidde det mat. Sååå goottt!

Sen bestämde vi att jag skullle sova hos henne för båda var taggade på att se Camp Rock så ah vi gick till Hemmakväll å köpte en varsin Ben&Jerrys glass igen å sen hämtade vi lite grejer hemma hos mig. När vi kom tbk till Soe tränade vi typ 178ggr på manuset till Kung Oidipus, hade askul! Sen började filmtittandet å vi la oss väl runt 3 - halv 4. Soe hann med att klippa till min lugg däremmellan åxå :) Nu väntar jag bara på att den inte ska se sådär rak och nyklippt ut..

Jajustja, jag å Soe hade ju turen att vinna bio-biljetter åxå. 2 st dessutom.. Eftersom vi värvade lite folk till Öppet hus förra veckan så var vi med å tävlade så ja, tack för dom TBS! ;) Nu äre bara å välja 2 asbra filmeratt kolla på..


What would life be without music

Idag har jag spenderat dagen med Helena. Vi åkte in till valbo en sväng vid 2 tiden.. Nåra från IDOL var där bl.a LAAAAARS, Jesper, Anna, Loulou, Sepideh och Robin E var på plats, de va iaf dom jag såg. Eftersom det började 12 å vi kom 2 så kan det ju ha vart så att nåra andra var där förut men jag fick se min Lars så jag är nöjd ändå :) Spelade även in när han sjöng men jag höll mobilen fel så det blev fult åxå brusar det men vafan det är ändå ngt att ha! Fick med mig lite småsaker hem åxå, köpte halsduk å mössa, puderborste, foundation och en topp.

När vi kom hem käkade vi innan det bärde av utåt i snön.. Vi var ute å gick i kylan i typ 45min, ASKALLT kan jag lova. Höll på att frysa ihjäl. Så nu sitter jag framför OTH å snart börjar Gossip Girl :) Mm Lovely!



Tomtis och Fjant

Idag har jag å Soe tagit en promme innan vi gick till ICA där jag skulle köpa lite grejer till bakeriet som skulle grejas nu ikväll. När jag kom hem började vi med lussemissar, Helena var åxå här så det blev jag mamma å hon som hade lite julkul haha! Vi orkade inte göra klassiska missarna så vi gjorde sniglar på dom sista haha.. När dom låg å värmde sig gjorde vi pepparkakor i massa olika former. Jag visade även en massa filmer för dom på katter som är lite roliga, jag å Soe satt å kikadep å dom igår hahaha. Asroliga! Kolla på den rullande katten, den dramatiska katten och den lite mystiska katten hahahaha..

Jaja är det iaf färdigbakat å jag har smakat av om det var gott åxå, det vare (Y) Spelade lite julmusik till åxå så stämningen blev kanon, nu är det bara att invänta julen, 1 månad å 2 dagar var bara ;) Jag å Helena har även fått en liten julsak, vi fick en varsin big tomte. Min heter Tomtis å Helenas heter Fjant haha xD Inatt blir det precis som Soe att ha filmmaraton men med vilka filmer har jag inte riktigt bestämt. Ska iaf se om Blonde & Blonder som jag kollade på inatt men somnade :/ Typiskt!



ÖH ÖH GRATULERAR!

Idag fyller Jenna äntligen 16år å jag vet att hon har taggat som fan så nu du lille vän, idag gäller det ;) Hoppas du får en massa greeeat presenter (vet att det är två saker du kommer dö om du inte får haha) Du får säkert en jättebra dag med massa gott å fint haha!







Love is all around us tonight

Sikken god kväll det blev igår.. Var iväg till hemkväll där jag köpte en varsin Ben&Jerrys glass åt oss, chokladglass med browniebitar. OMG va god en var! När vi kom tbk till Soe vart det sång å sen filmtajm. Vi kikade på A walk to remember, typ asbra! Kolla på den vettja, jag å Soe storböla i slutet kan jag säga.. Sen kollade på vi en snutt av Love Actually innan vi gick å la oss vid 4 typ. Blev ingen nattpromenad men vi lever ändå. Idag har vi kikat klart på Love Actually å käkat upp sista glassen.. När jag kom hem var Helena där så vi käkade å nu sitter jag här bänkad framför TV:n.. Det är IDOL vid 8 å det är kärlekstema, hoppas Anna elr Robin B åker ut idag, Tjing!



Ett sångklipp med Mandy Moore när hon sjunger Only Hope i filmen A walk to remember..



It´s the taste of freedom

Har vart i skolan ett tag idag, vi hade bara svenska och då tränade på vi på vår moderna klassiska teater, jag Soe Jenna å Amanda ska göra en om kung Oidipus och vi har typ asbra idéer hela tiden så jag hoppas det går bra sen när det blir redovisning. När vi kom hem igen följde jag med Soe, sjöng lite HSM å drack cola :) finfin dag! Ska strax tbk dit, vetinte riktigt vad vi hittar på men som alltid blir det väl någonting iaf.. Kanske tar en nightwalk på 77 timmar som vanligt. På torsdag kommer det någon babbeltjej till skolan å ska snacka om korp-gymmet, sen ska äntligen ja å Amanda bestämma oss för vilket gym vi ska börja på. Hon var lite sugen på att köra boxning åxå så får se om det blir ngt sånt inlagt i träningen åxå. Såg värsta häftiga yogan åxå i en tidning, bastuyoga. Det är typ 40 grader varmt i salen medan man har yoga. ojojoj vilken svettig träning det blir så det är jag å Soe taggad på haha. Hoppas allt blir av för allt verkar så himla roligt! Aja ska sluta snacka, här kommer lite bilder från dagen ist..



A friendship that will last forever


BB 2009?

Big Brother kanske ska sändas igen :D Det skulle vara så himla bra för jag älskar de programmet.. Vem gör inte de lixom? WOHOO håller tummarna (Y) (Y)


Öppet Hus på Thorén Business School

Åååh idag har jag å Soe vart i skolan i typ 12 timmar men de konstiga var ju att vi slutade direkt efter matteprovet å då var klockan typ 10. Sen orkade inte vi åka hem även fast vi skulle vara i skolan om man ville vara med på Öppet Hus klockan 5. What lixom?! Det är ju 77 timmar så varför inte bah åka hem, nej vi skulle ju vara så onödiga att sitta kvar. Vi satte oss iaf i ett studierum å kikade på Another Cinderella Story och hälften av Mamma Mia.

När det äntligen var tajm att röra på sig gick vi till matan å käkade pizza som de hade köpt asmånga olika från American Take Away, med cola till det blev det en perfekt måltid!

Lite senare började det droppa in mer å mer folk så jag å Soe gick runt å var lite guide genom skolan haha.. Fanns även godis å chips å massa runt om i skolan så det vart ju inte så tråkiga rundturer ;) För att komma hem fick vi busskort laddade med 200kr haha. Så det räcker ju ett tag åxå, vår skola är inte snål iaf eftersom det är lite onödigt att lägga in så mkt när det knappt kostar alls. Kom nyss hem iaf så nu kollar jag på DHW å sen tror jag att jag ska knäppa igång en film, Tjing!


I´ve got soul but i´m not a soldier

Imorse blev det kalabalik! Jag såg busshelvetet åka ifrån min hållplats å jag fick skutta iväg fort som fan till ICAs hållplats :S Kul att man hade en äckeldataväska som bara va ivägen för benen. Hann iaf för bussen kom precis samtidigt som mig men alla kollade som idioter på mig bah för jag kom där springandes som en mört..

När branchen började sa Göran att han hade fått en nytt jobb även fast alla vet att han fick sparken då men ah, jag tkt faktist synd om honom fast han är så jobbig. Så det var vår sista lektion med honom, nu ska vi ha vår Education Manager Henrik ist fram till jul eftersom kursen slutar då. Kul att han är ännu strängare typ! Verkar så iaf..

Efter skolan stack ja å Soe till bibblan å låna engelskaböcker, haha lite efter vi är. Sen tog vi bussen hem men eftersom vi ändå lära byta buss i valbo stannade vi kvar där ett tag. Jag hann med att köpa leggings å jag hittade världens underbaraste topp. Ett måste-ha enligt mig. Den är silvrig med paljetter så det är både modern och riktigt festligt. Jag vill ha den i nyår å på massa sånna där saker :) kostar 399kr tror jag från Bikbok. SKA köpa den sen, bara måste! Vi tog oss en fika på Ikea innan vi åkte hemmåt igen.

Nu ska jag plugga matte i nån timme eftersom vi har prov imorn :/ Sen blir det film med mami.


I´ve had the time of my life


Who knows what tomorrow brings

Sitter å poppar min å Soes skiva som Gunnar spelade in med oss i nian haha.. Sjunger massa HSM låtar på den :) Ska snart iväg till Söderskolan med Soe för å fixa lite 9:or till Thoréns. Det är öppet hus den 18 november 18:00-20:00 så nu äre dags å värva lite folk här haha.. Efter de följer nog Soe med mig hem så ska vi sjunga innan vi åker till Jenna för tjejkvällen som faktist ska bli av nu :) Amanda kommer lite senare å då blire ut å käka å sen ska vi sjunga, titta på IDOL, sjunga mer å ha de skoj! Vi ska även götta oss med godis å sånt :) Blir nog en videoblogg imorn från ikväll hoppas jag..

Run away and hide but I will find you

Stannade kvar efter skolan idag för att fixa klart mitt Soe Amanda Jenna å Emmas arbete i Småföretagande bara för att Göran är puckad å inte fatta. Så när jag å Soe kom hem till s-viken följde jag med henne hem, vi hade tänkt å sjungit HSM sing it som vi även gjorde hela dan igår men hela hennes familj var hemma å vi vill heslt köra om vi är ensamma haha. Så vi kikade på TV ist å käkade kladdkaka som hennes mamma bakade.

När jag kom hem cyklade jag nästan på en gång iväg för att möta upp Elin, skjussa henne till ICA. Tänkte ju kolla om dom hade fått in SOLO men nej det hade dom inte å jag glömde ändå pengarna så :/ Vi tog nåra varv här å där innan jag åkte till mig å hon drog hem till sig. Nu äre TV på G med Soes favoritglass, vanilj men chokladkross. Asgott!



Jag för en jäklans massa år sedan som hoppar i en sanddyna

FOREVER Aloe Vera

Kom nyss hem från en helt underbar hud/smink kurs på stan. Elins kompis var med å höll i det så därför blev jag bjuden åxå som tur va haha. Jag frågade kära Soe åxå men hon hade ett annat möte inbokat å hann inte riktigt, synd :/ Tänkte försöka komma ihåg vad hon som snackade sa för ngt så att jag kunde berätta lite för er här men ah jag ska skriva så gott jag kan för er som är intresserade :) sjukt mycket text men håll ut ni som orkar..

Det är iaf ett företag som heter FOREVER Aloe Vera (tror ja haha) å det finns ju både smink och hudprodukter att köpa. Hela kursen började så att hon som snackade tog fram en frivillig tjej som fick lägga sig där. Hon började med att rengöra hennes ansikte med en sjukt mild tvål som man kan ha överallt, tom där nere haha ;) Det kunde återställa ph-värdet. Hon masserade runt tvålen med en sorts borste typ som man tydligen kan köpa på kicks. Tror inte den är så dyr men vetinte alls hur jag ska beskriva den så.. Sen sa hon att man skulle peela men det hann hon inte med just då. Det ska man göra minst en gång i veckan å man måste absolut göra det någon gång inom två veckor eftersom det tar två veckor för dedär talgskiten att ta sig upp på huden å två veckor att ta sig bort. Plus att det blir ett mycket mycket bättre resultat när man lägger på foundation elr puder. Hon la på en djuprengörande mask med en pensel å när hon hade mölat av det mesta av den la hon på världens varmaste handduk för att få bort rester och öppna porerna mer. Tror inte hon gjorde så mycket mer innan hon avslutade med ansiktsvatten. Det är bra för att stänga porerna eftersom det är kallt, har man inte ngt sånt kan man använda kallt vatten men bara man ser till att stänga porerna. Hon la på lite foundation på tjejen innan vi blev bjuden på fika haha. Kladdis å saft tog ja, vill inte trycka ner 77kg kakor när jag inte känner ngn haha..

Efter fikat fortsattes det med sminkningen. Hon hade på det ena å de andra. Lite tips kom även fram där, om man har mörka ringar under ögonen ska man ju definitivt inte använda mörka ögonskuggor för de som gillar att ha sånt lite lätt under ögonen. Ist ska man ha en ljus. Det är kanske ganska självklart men hon sa det iaf. Om man vill ha större läppar istället för att ta en massa jäkla sprutor kan man lägga på lite concealer precis som man lägger på en läppenna. Eftersom ljust förstorar så får man fylligare läppar. Har man glitter i läppstiftet/läppglanset ger det åxå ett förstorat uttryck. Ett till tips var om man har dubbelhaka elr stor näsa mm så kan man lägga lite rouge där, t ex dubbelhakan, då lägger man rougen precis under hakan å därför skuggar man bort själva hakan. På näsan äre samma sak fast på sidorna då där den är stor. Jag trodde att det skulle se ut som nå jäkla flammnäsa men det såg faktist bra ut på den hon prövade på.

Det är riktigt inne med lösögonfransar, mest sånna där som man bara sätter längst ut på ögat (om ni fattar). En sak som jag aldrig kollar på när jag köper mascara är att kolla vad den innehåller. Tydligen är det jätteviktigt, innehåller den nickel ska man aldrig köpa den. Jag ska tänka på det nästa gång haha.

Vi fick pröva nå aloe vera drycker åxå som smakade skit. Iaf nu när jag inte är van haha. Dom renar tarmar å allt så det skulle vara bra men ah det var inte gott kan jag säga. Hon sa åxå att när man är vid 25-30 års åldern äre försent att förhindra olika hudproblem så det är nu vi unga har chansen att fixa till det.

Föresten visste jag inte att det fanns 250 - 300 olika sorters Aloe Vera planter. Det var något nytt, trodde det var en å samma planta ja haha..

Ja det är allt jag minns just nu men om man vill beställa ngt kan man alltid beställa kataloger från hemsidan. Inte så rolig sida men beställ ist så finns det kan jag lova. Inte så farliga priser heller. Även jag fick ju med mig lite stuff hem:

Scrub - 181kr

Tvålen (som jag skrev om däruppe) - 152kr

Deo (det ska inte bli vita fläckar på kläderna av den) - 83kr
Aloe Vera läppbalsam - 40kr


Horoskop från Veckorevyn

Oxen 21/4-21/5


Första veckan bjuder mest på vardag men sedan blir det spännande. Något oväntat händer, det kan till exempel vara en möjlighet att resa eller något riktigt festligt som du blir inbjuden till. Viss risk för mager plånbok eftersom den oväntade händelsen troligen leder till extra shopping.
kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 4


Tvillingarna 22/5-21/6


Du ägnar två veckor åt ett hett, turbulent och dramatiskt kärleksliv. Kanske finns det mer än en partner som lockar, kanske handlar det bara om extrem passion. Det stjäl i varje fall all din lediga tid och kanske lite mer än så. Vad alltihop utmynnar i beror mest på dina egna val.
kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar

 

Kräftan 22/6-22/7


Första veckan blir ganska ansträngande. Du känner dig motarbetad, förmodligen både på jobbet och hemma. Men problemen löser sig och under andra veckan händer flera roliga saker som får dig att glömma bort trasslet som just passerade. På kärleksfronten dock inget nytt.
kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 5  



Lejonet 23/7-23/8


Tur i kärlek gör att du har en hel del att se fram emot. Framför allt ser det lovande ut för dig som är singel och känner för att sluta vara det. Dessutom kommer en vän med ett riktigt roligt förslag. Det finns dock en risk att en annan vän blir rejält avundsjuk om du skulle tacka ja.
kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar

 

Jungfrun 24/8-23/9


Du har gott om energi och vilja, något som gör att du ibland har svårt att komma överens med omgivningen. Troligen är det ditt kärleksliv som drabbas värst, särskilt om du har en partner som inte riktigt gillar när du är så här självständig. Själv är du ändå nöjd och du får mycket gjort.
kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 2  



Vågen 24/9-23/10


Du har två flirtiga och roliga veckor framför dig med gott om uppiggande kärleksmöjligheter. Har du ett fast förhållande är det viktigt att odla relationens lekfulla sidor. Är du singel finns det nog mer än en som lockar och det svåra blir att välja. Om du nu inte bara låter bli att välja alls.
kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 3  



Skorpionen 24/10-22/11


Du behöver utmaningar och utrymme för kreativitet, annars blir du uttråkad. Dessa veckor är perfekta för att starta ett nytt projekt eller för att komma igång med en ny, sund vana. Du har gott om energi och karaktärsstyrkan är det heller inget fel på. Du är dock ovanligt svag för lyx.
kärlek/sex 3
kul/nöjen 5
tur/pengar 5  



Skytten 23/11-21/12


Passion, romantik och ett glödhett kärleksliv präglar dessa två veckor. Det är knappt du märker det tilltagande mörkret. Du har också lite svårt att hinna med dina vänner men de är ganska förstående. Störst behållning får du av riktigt mysiga kvällar, gärna med lite godsaker.
kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 3  


Stenbocken 22/12-20/1


Det finns en konflikt i din närhet som du bara måste reda ut. Troligen är den andra parten en släkting eller granne, och det tar dig någon vecka att få rätsida på det hela. Därför blir periodens andra vecka bra mycket roligare än den första. Det är också helt rätt tid för en resa.
kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 4  



Vattumannen 21/1-18/2


Två romantiska veckor väntar, men det finns en svartsjuk person i din närhet som försöker sabotera ditt kärleksliv. I värsta fall handlar det om en riktigt god vän till dig och i så fall kan konflikten bli smärtsam. I övrigt blir det ändå två fina veckor med gott om sköna upplevelser.
kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 2  



Fiskarna 19/2-20/3


På kärleksfronten har du ingen tur alls just nu. Räkna med trassel, missförstånd och goda råd som inte fungerar. Trots det blir de här veckorna egentligen ganska bra, du har medvind i karriären, trivs med vardagen och gör roliga saker tillsammans med vänner. Särskilt efter den tredje.
kärlek/sex 1
kul/nöjen 4
tur/pengar 5  



Väduren 21/3-20/4


Nu handlar det mesta om kärlek och sex, andra saker kommer längre ner på listan. Längst ner finns de praktiska sakerna som karriär, pengar och hushåll. Du har ingen riktig lust att tackla vardagen utan söker dig till romantik, spänning och andra saker som får pulsen att öka rejält.
kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 3

Everybody belongs together in some way

Idag när jag å Soe satt på bussen on our way home blev det inte riktigt som tänkt. Soe hade nämnt under dagen att hon var grymt sugen på pizza å bara för det blev jag åxå de haha.. Så när vi satt där på bussen kollade vi på varandra å bah Nu hoppar vi av! Så ah vi klev av å tog bussen tbk haha för att käka vår tradionella kebabpizza från Roma, den blir bara godare å godare för varje gång. Prova den vettja! Jaja efter vi var mätta å belåtna vare bah å sätta sig på nytt på bussen hem.. Nu äre plugg resten av kvällen men jag känner verkligen inte för det, vi har prov i Administration imorn och det är inte de lättaste kan jag säga. De andra kanske fattar men jag å min hjärna diggar inte svåra saker. Nej över till arbetet. Nu äre bara bita ihop och längta till helgen :)


Just a minute

Ska precis ha marknadsföring nu men tänkte bara slänga in en gammal bild som Amanda knäppte på mig å Soe efter premiären av HSM 3. Shit vi är helt sönder!!



Like a sparkly diamond from the blue

Idag har morfar, Helena å Daniel vart här eftersom det är farsdag :) Nu på kvällen har jag kollat på Gossip Girl, Hål i väggen å nu börjar Sanningens Ögonblick.. Orkar inte skolan imorn + att vi har Administrationsprov på tisdag å matteprov på torsdag :S Nä usch! Tänkte ta mig ett bad ikväll men jag tror inte att jag hinner de så får bli sånna härligheter imorn ist med masker å annat great.

Nästa helg satsar jag Soe Jenna å Amanda på ännu en tjejkväll haha så hoppas det blir av nu för vi har mkt planerat :)


Walk in the line like this

Har precis kikat klart på What happens in Vegas å nu äre Sex and the City filmen på G här :) Har druckit en energidryck för nåra timmar sen å nu slurkar jag en till så natten blir lång kan jag säga för jag skulle kunna skutta flera varv runt jorden nu haha. Kommer sova 70år imorn å aldrig gå upp eftersom jag sov typ bara 3-4 timmar inatt.. Ååh jag vill shoppa imorn, känner värsta behovet! Jag å Amanda ska börja gymma åxå, äntligen haha jag har typ vela gjort de halva livet nu så nu äre bara å välja gym å sen köra gärnet. Wohoo de är så roligt!! Ska fortsätta filmtittandet nu iaf men ha en bra lördagsnatt nu allesammans som är vakna :)


 


We got to pump the party up

Idag har jag typ tupplurat å vart till ICA för å köpa fars-dags kort med Elin å Kristoffer. Inte fan hade dom nå sånna kort heller så fick bli ett vanligt :/ Just nu sitter jag å kikar på slutet av Camp Rock för andra gången.

Föresten igår när jag va å handlade såg jag världens bästa grej. En chokladkalender med High School Musical :D Så idag när jag kom hem hade mamma å pappa tydligen köpt en sån redan hahaha :) Greeat så nu blir det universums godaste jul.. Föresten Soe, det ligger en till dig här hemma åxå ;) Dom tkt tydligen att du skulle ha en med haha så kom å hämta!


It feels like I am alive

Pappa följde med mig in på ICA igår ist så köpe jag med mig mat å lite annat gott til mig å Soe men sen när jag kom till henne hade vi ändå missat en grej så vi fick gå iväg ändå till affären. När vi kom hem varvade vi med att titta på IDOL å sjunga, vart så jäkla sur när Lars fick åka hem. Han gjorde ju bara som juryn sa å stog still. Sverige vet inte vad Talang är, särskillt inte när Robin B är kvar för tjejer tkr att han är snygg. Han kan ju inte ens sjunga hallå?! ALLA var så jäkla bra å Kevin har blivit en gud på att sjunga.. Jaja medan vi kollade kom Johanna å David hem, what? Ni skulle ju inte hem de hade dom lovat för typ 77:e gången så blä på dom för då kunde inte vi sjunga å göra de vi hade planerat :S Man får verkligen rus för dom säger jämt att dom ska va borta åså blir vi överlyckliga över att vi får va själva för en gångs skull men ändå så kommer dom hem.

Efter IDOL lagade vi ihop käket å kollade på Gothika, efter filmen drog vi ut å var ute i typ 2 timmar. Härligt men lite skräckupplevelser där ute åxå :S :P När vi kom in kollade vi på början av Fucking Åmål sen blev klockan 7 å vi skulle upp 11 så det blev en rusning upp till sängen å bums i säng haha.


I got my rockmoves to show you

Idag har jag städat städat å åter städat mitt rum.. Sen blev det en dusch å längre har jag inte hunnit idag även fast klockan är såhär mycket. Nu ska det bära av till Soe, sen drar vi till ICA å ska köpa wokgrejer för vi ska woka kyckling å grönsaker ikväll till IDOL :) För övrigt blir det en jäkla massa sjungande kan jag tro eftersom vi är ensamma för en gångs skull. Måste dra, Tjing!

Movietime


EMA European Music Awards 2008

Sitter just nu å kikar på ovandstående program. Det är live från Liverpool, vetinte hur många dagar de håller på med idag började hela grejen. Asbra för musikälskare precis som mig :) Skulle själv vilja ställa mig där å höra hur mycket alla fansen skriker å dönar. Kanske ska skaffa sig lite fans först men ah man har ju sina fantasier å drömmar.. Imorn hade vi tänkt oss tjejkväll men det blir inte av i helgen heller :/ Inte verkar det bli någon klassfest heller eftersom lokalerna verkar vara helt döda. Kanske droppar in något/några inlägg under nattens gång men just nu är jag tom på text..

Take a look at this

EN BÄSTA VÄN



JAG SOM YNGRE



EN BILD JAG HADE GLÖMT



EN BILD JAG ALDRIG HAR VISAT



EN DAG JAG MINNS



EN BILD SOM VÄCKER MINA FEELINGS



NÅGRA JAG SAKNAR



NÅGON SOM BETYDER MYCKET



NÅGON JAG TYCKER ÄR SÖT



NÅGON JAG SKRATTAR ÅT



NÅGON SOM ALLTID STÄLLER UPP FÖR MIG



NÅGON SOM ÄR VIKTIGT FÖR MIG



MIG SJÄLV SKRATTANDE


I remember it all because of you

Har inte hänt så mycket idag alls, åkte till skolan - var där - var där ännu mer - åkte hem. Fast en kul sak hände på bussen hem, det var en kille elr ja jag vetinte va de va egentligen men iaf så såg han elr den lite rolig ut å jag å Soe satt precis snett bakom å såg allt han gjorde å då menar jag verkligen allt. Han hade ett tuggummi som han tog ut å gnugga å vred å vände på å stoppa tbk de i munnen ungefär 77gånger, han peta sig lite här å där å skulle hela tiden göra någon jäkla krullgrej med en hårslinga. Då kan jag åxå berätta att håret var inte speciellt mysigt.. Jaja vi satt å hade det jättekul iaf å när han stoppa in tuggummit för 58:e gången var det inte vitt längre utan de hade blivit grått, fattar ni hur mysigt va å se dedär?! Sen kom vi på vart vi hade sett han förr, jag var på ett läger förr på lågstadiet (Jägarstugan i Ovansjö) å där var han med ledarna + förr när jag å Soe var på ICA så följde han efter oss vart vi än tog vägen. Kan inte fatta hur mkt garv man kan utlösa per dag xD Hade ju suttit hela skoldagen åxå å asgarvat å jag sitter här för mig själv när jag tänker tbk till bussen. Kommer få mardrömmar nu ju, Soe med skulle jag tro..

Höhö ha den äran

Hade matte imorse, klarade mig igenom den med en stor burk Red Bull å massa raster. Dagen fortsatte med Administration men ingen gjorde ngt tror jag, iaf inte jag Soe Jenna å Amanda. Vi satt mest å garvade åt Askungens möss när dom sjunger å åt massa annat onödigt haha :) Ser fram emot helgen nu iaf, vi planerade vår tjejkväll igen eftersom den inte blev av då vi tänkte ha den sist. Efter skolan var vi till en affär med partygrejer för å kika på lustgas haha :P Vi hittade inget speciellt om det är ngn som vet vart man kan köpa sån å va den kostar äre bara att hojta till. Sen gick vi in till en sexaffär hahahaha för vi skulle kolla på en ögonmask eftersom vi kanske ska ha maskerad på klassfesten. Efteråt drog alla åt olika håll å jag å Soe var in till Wedins för å byta hennes nyinköpta skor till en annan storlek. Kände att jag var sugen på lite ansiktsgrejer så vi drog in på Apoteket men ja orkade inte plocka fram plånkan så det blidde inget. Nu sitter jag bänkad framför Desperate Housewifes :D Sjukt braa! Efteråt blir det duschen å sen ska ögonen få vila några timmar tänkte jag..



One in a million

Lovet är slut och skolan har börjat igen :/ Som tur var slutade jag Soe Jenna å Amanda vid lunch idag eftersom vi slapp Marknadsföring då vi blev klara med arbetet förra gången.. Har sjungit en jäkla massa HSM, passade på när jag var ensam hemma ofcourse å sen har jag hängt med mami å dadi till stan för å kika på vinterskor men nno way att jag hittar nå.

There she is walking on the street

Lite dagstips för fejset hihi :) lånad info från Skönhet.org.

Normal hud

Tvätta ansiktet morgon och kväll med rengöringsprodukter för normal hy eller produkter för alla hudtyper.
Skrubba gärna med en peelingkräm 1-2 gånger per vecka som gör huden mycket fräschare.
Använd gärna en ansiktsmask med någon gång per vecka. T ex en återfuktande nu på vintern eller en näringsgivande på sommaren osv. Ha aldrig kvar masken längre en skriven tid.
Avsluta alltid med en fuktighetskräm för normal eller blandad hy.


Torr hud

Tvätta ansiktet morgon och kväll med en rengöringsmjölk för torr hy.
Peela gärna 1-2 gånger per vecka, men ta det lugnt.
Använd en ögonkräm runt ögonen som motverkar rynkor och tar ned svullnad runt ögonen som kan förekomma om man är riktigt torr.
Använd en återfuktande ansiktsmask en eller ett par gånger i veckan.
Avsluta med en fuktighetskräm, fet nattkräm på natten och dagkräm på dagen som är speciellt gjord för torr hy.
 

Fet hud

Tvätta ansiktet morgon och kväll med rengöringsprodukter för fet hy. Tänk på att tvätta dig med en mild gel eller rengöringstvål, som rengör utan att vara för uttorkande.
Använd gärna ansiktsvatten, framför allt i T-zonen. Det tar bort smuts och fett och sluter porerna efter rengöringen.
Peela 1-2 gånger per vecka eftersom huden får lättare att andas och ta in de andra produkterna. Om du har acne bör du undvika att skrubba just på de området eftersom acnen lätt sprids.
Använd gärna en djuprengörande ansiktsmask eller en ansiktsmask speciellt anpassad för fet hy en gång i veckan.
Avsluta med en lätt fuktgivande kräm.



Kupolen 1/11-08


Shoppingdax i Kupolen

Shit va tidigt det är! Jag gick upp kvart över 8 idag för å hinna duscha å fixa mig innan jag ska vara på RC halv 11. Jag å Soe tar tåget 10:39 mot Borlänge för shopping inne i kupolen :) Mat är redan bestämt, det blir Tacobar å vi ska troligtvis ha en varsin Nachotallrik Da Lux haha.. Det är askallt ute så det är svårt å veta vad man ska ha för skor å jacka å med tanke på att de är en timme kvar innan jag ska vara där å jag varken har sminkat mig, klätt på mig elr valt ut skor å jacka så äre lite brådis just nu. Ikväll sover jag nog hos Soe å vi ska även passa på att se When a stranger calls ikväll, det går det å The Grudge sammtidigt typ bara för att det är All Helgonas Dag men vi vågar inte se The Grudge en gång till så det blir den andra. Nä nu ska jag skynda mig, Tjing!


Happy Halloween


RSS 2.0