Coffeehouse

Skoldagen blev inte riktigt så lång som den skulle blivit, jag Sofie Amanda Sara å Emma drog ner på stan, blev en fikastund på Coffeehouse innan jag Amanda å Sara drog på träning. Var där typ 3,5 timmar iaf så det var ju bra, med tanke på att vi inte kommer kunna träna resten av veckan pga massa plugg å skit. Nu ligger jag i sängen å kollar jag på Desperate Housewifes. Resten av kvällen kommer väl bestå av TV som vanligt. Tidig skoldag as usual imorn åxå, men snart är det lov, jag ska försöka hålla ut..


In School


LALA LAND - DEMI LOVATO


Säsongspremiär på Vänner

Kom nyss hem från träningen och skolan, hörde att min lilla plupp har vart hos veterinären idag åxå, hon käkar ju nästan ingenting. Luktar bara på salladen fast hon brukar hoppa på den annars :/ Iaf så trodde vi att det var ena tanden som gjorde ont för den såg ut att ha gått sönder men det var inget större problem på den tydligen. Hon fick en diagnos på att hon hade symptom på anorexi, stackarn! :( Hoppas det ordnar sig, annars dör jag..


Nu sitter jag iaf å kikar på Vänner som hade säsongspremiär idag :) Lovely. Borde plugga idag men vetefan om jag orkar. Bokade även in ett utvecklingsamtal till imorn med Carolina så ska gå igenom lite frågor.

EarthHour

I helgen har jag ju som sagt vart hos Soe, vi har mest kikat på filmer å fläskat. Igår var det EarthHour, vi släckte allt förutom att TV:n var på eftersom det var Robinsson. Vi tittade ut om det var någon annan som släckte, det var faktiskt några som hade gjort det men de flesta sket i det. Justja klockan ställdes ju fram inatt åxå på sommartid haha så nu kan det ju inte snöa nå mer, snälla ge mig sol och värme nu! Aja nu ikväll blir det väl plugg å skit, Gossip Girl klockan 7 å lite städning i rummet. Inte den mest underbaraste kvällen kanske menmen en vecka kvar sen är det lov :)

Magnus och Annika

Blev så jäkla glad i fredags när Magnus å Annika vann i Let´s Dance, alltså både jag å Soe satt å storböla när Annika gjorde det. Magnus är en värdig vinnare iaf, eftersom hela programmet går ut på att en dansexpert ska lära en kändis att dansa, precis så som Annika lärde Magnus att bli king på dansgolvet. Jag röstade 4 gånger å Soe 4 gånger så 8 röster fick dom av oss. Laila var såklart bra hon åxå, hennes sista dans var ju skitbra men som sagt, Magnus var ändå värdig att vinna.

Danserna repeteras en sista gång. Foto:TV4

Let´s Dance final

Drygt att åka till skolan imorse men det var ju ganska slappt och så å jag fick klart en grej på engelskan åxå. När jag å Soe tänkte käka var det slut på mat tydligen så det blev ingen mat för oss. Vi drog ner på stan, hämtade lite resekataloger. Nu ska vi bara leta rätt på den perfekta semestern. Ikväll är det Let´s Dance finalen, gillar såklart både Laila å Magnus men jag hejar på Magnus. Asså han är så sjukt duktig, Laila har ju haft talangen hela tiden men Magnus kommer från ingenstans å bah kör. Han å Annika är så sööta tsm när dom dansar. Ååh snälla att dom vinner! Då blir det glädjerop från mig å Soe kan jag lova. Ska ju sova här i helgen som vanligt :) Käkade nyss hemmagjord pizza å nu vetefan vad vi ska göra men vi får hitta på något, Tjing!

Yeey jag vann

När ja kom hem från skolan låg det ett brev på köksbordet till mig. Förut var jag med i en tävling som heter Videogalan 2009 å röstade fram årets bästa filmer. Tydligen hade jag röstats fram som vinnare. Så idag kom priset, 2 biobiljetter. Inte för att det är något speciellt men jag har aldrig vunnit i spel typ haha. Iaf så ska jag till Soe ikväll å sova där, tyvärr måste vi in till skolan imorn för första gången på en fredag.

Aja måste väl duscha å skit snart, sitter här med min sista cola iaf ;) Göttigött.. Ha en bra kväll!


Våffeldagen

Ja provet idag gick väl bra iaf, hoppas faktiskt på ett VG nu, MVG blire knappast men om Henrik är riktigt snäll kan jag kanske får VG. Slutade jättetidigt så åkte hem ist för å träna, vilken slappis jag är den här veckan :/ menmen det har vart riktigt skönt att inte gjort något idag. Eftersom det är våffeldagen har vi käkat det idag, jag är inte ett så stort fan av våfflor precis, tkr det smakar håla egentligen men får offra mig ibland haha. Har 70liter cola här hemma nu, köpte en burk i skolan för att ha till kvällen, då kmr pappa in med 2 små cola flaskor som han hade fått på tåget antar jag som jag fick. Har bah druckit ena flaskan så har asmkt kvar. Muuuums! Blir frukostcola i skolan imorn då ;) mmm.. Så nyttigt.

Jag å Soe är på G, deni! ;)

Sanningen om Amanda

Vet ni varför Amanda äter bönor på lördagar?

Svar: För att hon ska kunna bada bubbelbad på söndagen.

Vad är det för likhet mellan Amanda och en ekorre?

Svar: Båda gillar ollon.

Ja vad ska man säga.. HAHAHA


Plugg plugg plugg

Skoldagen gick rätt snabbt, hade ingen idrott så jag å Soe gick på stan tills vi skulle till Länsmuseet. Vi stannade i typ en kvart å eftersom det knappt var några folk där från klassen ändå smög vi oss bort därifrån. Var inte roligt där så ah, vi drog mot donken för magen vrålade efter mat. Ingen träning idag eftersom jag måste plugga till provet som vi har i Småföretagande B  imorn, fuck! Har nada aning om vad det ens handlar om så ska göra mitt bästa. Som vanligt brukar jag inte fatta ngt av de jag pluggar på men sen på provet funkar det ju ändå. Får väl inte direkt MVG men jag får inte IG heller ;) Nä bara för att jag skrev så så kmr jag få IG, peppar peppar ta i trä.

Det är precis min tur

Har inte orkat skrivit på år å dag men helgen var iaf bra :) Jag å Soe festade lite för oss själva å sjöng å kikade på massa program. Glädjerop i fredags då Magnus å Annika gick vidare till final i Let´s Dance. Iaf så var det som sagt en bra helg. Idag har det vart skola, en rätt så bra dag fram tills när jag kom hem. Då började kalabaliken stiga inom mig..

Jag ska åka till London i Maj för att hälsa på min syster Sussi som fyller år, tack vare att vi har nationella prov i engelska just precis under en timmeen av dom dagarna jag skulle ha vart borta så fick jag inte ta ledigt. Jag är så jävla sur just nu så reta mig inte nu, jag har fan klorna vässade! Den som kommer i min väg nu får ångra det kan jag säga :S Ska kolla på Tonårsliv senare ikväll å dricka chaité. Sen ska jag läsa min SOLO-tidning som kom idag å sen sova. Mitt liv är slut nu så tack å hej!



Jag gillar iaf min Soe så här är en bild från helgen

Napoleon och Let´s Dance

Satt uppe till 5 inatt å pluggade, somnade i omgångar under tiden. Gick upp vid 12 idag å har slappat runt hela dan å sjungit lite granna. Ska städa lite smått i rummet nu å fixa till mig lite, sen ikväll ska jag å Soe ut å käka på Napoleon :) Lyxa till de lite sådär.. Sen läängtar jag såklart till kvällens Let´s Dance, dödsspännande eftersom jag vill ha kvar alla 3 paren som är i tävlingen nu. Sen sover jag som vanligt hos Soe, imorn blir jag åxå där så får se om jag ens hinner skriva något då men annars hörs vi på söndag kväll, Tjing!



SOE

Pluggkväll

Efter skolan idag tränade jag lite med Sara innan Amanda kom å joinade oss :) Ikväll blir det plugga som gäller, rolig torsdag. Men eftersom jag annars måste åka in till skolan imorn äre värt att plugga klart allt idag så jag kan sova ut åså imorn. Nä nu finns det inte så mkt mer att säga så ha en bra kväll! See ya..


Fredag hela veckan med mig å Soe

En liten filmsnutt igen då, på mig Soe. Egentligen är det en del på vår film till Naturkunskaps-redovisningen förut men jag gillar den haha. Vi immiterar dom där två fjortistjejerna från Fredag hela veckan fast med våra egna ord om typ rymden ;) Enyoj! ^^


Kullerbytta

Slutade tidigare idag, elr man skulle helst stanna men eftersom man ändå fick dra så var jag å Soe redan ute från klassrummet innan någon hann blinka. Blidde ingen träning för mig å Amanda sen, hon skulle jobba över så jag å Soe tog oss en längre tripp på stan å avslutade med donken. Bra istället för träning haha, nja.. Köpte inget speciellt direkt. Sen åkte vi iaf hem till Sandviken, såå gissa vad jag gör just nu. Japp helt rätt, TV:n är på här bredvid mig igen ;) Inget annat kommer nog hända ikväll, längtar tills imorn då vi får helg. Elr fan, nej jag måste plugga så jag slipper komma på fredag, annars frå jag ju ändå inte helg imorn. Ååh nu vart jag ju deprimerad :( Äsch det löser sig..  säkert...  hoppas!!

Läääängtar till sommaren nu, idag var värmen på topp så nu får det inte dyka upp mer snö! Här är ett jättekort videoklipp på mig sen i somras som Soe spelade in haha..


Åldersgräns på energidrycker

Igår kväll var jag som sagt hos Soe, vi gick å köpte Ben&Jerry´s glass som även blev frulle idag :) På bussen till skolan slurpade vi energidryck. Kul att det ska bli åldersgräns på 18år på sånt då :S Fan det är ju mitt liv, jag lever på det! Efter skolan idag ska jag å Soe kika lite granna på stan å sen blire träning som vanligt med Amanda. Ritktigt härligt väder idag föresten, vååår! :D Nä ska försöka se ut att lyssna lite på Fredrik som babblar om näthandel nu.. Tjing!


Slutkörd

Skoldagen var trök förutom idrotten som var rätt rolig. Vi var bara 6st som var med haha å vi hade vår E.M. Henrik å Niklas. Körde uppvärmning, sen basket å till sist innebandy. Kan säga att vi som var med blev ganska slutkörda efteråt haha. När den lektionen tog slut köpte vi en varsin cola, för det var vi värda hihi (A) Sen skulle vi ha naturkunskap men nja det blev inte riktigt så.. Jag å Amanda drog å tränade lite senare, helt slut var vi sen idrotten men körde bra ändå. Nu är jag hemma men inte länge till, drar snart till Soe å spenderar natten där :) menmen, Tjing!


Amanda & Soe

Kan det hända något?

Skolan har vart trök idag som alltid, på slutet tabbade jag mig när ja skulle spotta ut mitt tuggummi, det fastnade i håret åså hittade jag ingen sax att klippa håret med så fick bita av mig en liten hårtuss, mmmums! Efter skolan stack ja å Amanda på träning å sen har jag suttit framför TV:n efter att jag kom hem. Precis som vanligt, kan det aldrig hända något roligt? Nä usch för vardagar, nu ska jag fortsätta tittandet.

Shopping

Idag har jag å Soe vart till Valbo för shopping, skulle färga oss blonda å slinga men vi hittade ingen frissa som var öppen. Ist hade vi pengar över till shopping :) Dock är jag så kräsen av mig så köpte bara 2 nagellack, ett par solglasögon med en rosaaktig ram och en Cosmopolitan. Vi käkade iaf pizza, vi skulle ha köttfärs på våra men ist hade dom bakat två pizzor med räkor och skinka. Då sa han att vi fick dom åxå så där satt vi med 4 pizzor tillslut. Sen fick vi en kartong att ta hem dom i, men hallå trodde dom att vi skulle hem på en gång elr? Nej, vi skulle ju shoppa så det vara bara att lämna 50kg mat å sticka så vi slapp skämmas. Hann iaf inte se Gossip Girl nu på kvällen men som tur va hade pappa spelat in det till mig. Så ska kika på det imorn, INGEN får säga vad som hände haha! Snart börjar Beck å sen ska jag läsa tidningen jag köpte. Skola imorn, yeey :(

Weekend

Igår var jag hos Soe då å då kikade på på Melodifestivalen såklart, vi började asgarva i chocken att Sverigen nästan skickade Caroline af Ugglas till Eurovision. Det var den konstigaste Melodifestivalen jag vart med om men låten som vi ska skicka är iaf bättre än hennes. Tkt synd om stackars Måns å mina älsklingar EMD :/

Tryck på HQ för bättre kvalité!

Fredag den trettonde igen

Fängelsemuseet var riktigt roligt å spännande :) Vi höll på att dö ibland när det kom ljud som man inte var berädd på haha. Sen på slutet tog vi en fika, inte den godaste men wtf. Efteråt gick vi å kikade i lite affärer på stan, jag fortsatte med det när Soe åkte hem innan Amanda kom ner på stan, då tränade vi. Vårat ögongodis var inte där :/ Det skyller jag på att det är fredag den 13:e igen. Sen vart jag assur på 2 människor på vägen hem åxå. Dom segade som fan på bussen å tog minst en kvart på sig att betala. Ååååh blir galen på sånna! Så jag missade min buss från RC tack vare dom å lära vänta i en halvtimme. TACK SÅ MYCKET! Nu sitter jag å kikar på Let´s Dance, ska åka till Soe i nån paus å va där inatt, ska va där imorn natt åxå så får se om det blir något inlägg emellan. Annars vet ni iaf vart jag håller hus haha.


Fängelsemuseum

Tjollahopp! Jag är vaken fast jag inte går i skolan. Ojoj, vad har hänt?! :O Jag å Soe ska nämligen till fängelsemuseet i Gävle, vi har blivit lite kulturella av oss haha ;) Nerå men vi älskar sånt där med fängelse å spökliga saker så vi tänkte ta oss en tripp dit. Nånstans under dan klämmer vi nog in en fikapaus åxå med en massa snack hihi. När vi är helt klara ska jag försöka hinna med å möta upp Amanda för träning.. Härligt härligt! Nä nu måste jag fixa lite här, Tjing!


Översovning

Lika dryg dag i skolan idag åxå, imorse köpte jag å Soe frukost på ICA eftersom ingen av oss hade käkat. Jag som är så smartskallig vaknade kvart i 7 typ, skulle då möta Soe på RC kvart över. Lyckat, men hann dit ändå! Jaja vi köpte iaf en varsin drickyogurt å vindruvor att dela på :) Mumma. Efter trökskolan blev det ingen träning, hade asont i huvudet igen åxå så har legat å vilat typ hela dan. Nu kikar jag på TV å så kommer nog hela kvällen se ut, ska väl sova nångång åxå. Orkar inte va vaken så..


Dryg dag

Blää jag orkar verkligen inte blogga men jag får ångest om det inte kommer in något inlägg idag. Okej jag dra dagen lite snabbt då, den började med ett stopp i trafiken imorse så bussen stod stilla ett bra tag. Själva skoldagen har vart aströkig, hatar tisdagarna i skolan nu. På slutet av dan gav jag mina vänner ett gott skratt genom att typ ramla elr något sånt. Efter skolan gick jag å Amanda till träningen, gick bra å när ja kom hem åt jag en semla å kikade på Den rätte för Rosing å Desperate Housewifes. Nu ska jag sova snart, astrött å ont i skallen. Oj vilket roligt inlägg, Tjing!


Ellos

Precis som förra måndagen började dagen med att vi inte hade någon bildlektion så vi hade en håltimme från halv 9 till kvart i 1. Jaja det var väl rätt kul ändå, tog en runda till valbo med Soe å käkade frulle på Ikea, sen åkte vi tbk till Gävle å gick på stan lite innan vi tog oss en kycklingsallad till lunch :) Låter väl ändå som en ganska bra håltimme. Efter skolan drog ja å Amanda ner till träningen som vanligt. När jag kom hem hade lite grejer från Ellos kommit, jag hade iof inte beställt så mycket speciellt. Linnen i 3-pack, enkel klänning, tunika och en VÄSKA (som jag älskar så jag kan döö). Tunikan har därimot inte kommit än men den är på väg :) Nä nu ska jag titta på TV, Tjing!


Män som hatar kvinnor

Ja det blev inget bloggande igår, men så brukar det ju se ut på helger. Jag tillbringade min kväll hos Soe, vi lagade wok å sen tänkte vi gå på bio, Män som hatar kvinnor. Men med våran tur så tog de sista platserna bredvid varandra slut bara några folk före oss i kön. Så det vara bara att gå hem igen, suuck! Vi kikade på Melodifestivalen Andra Chansen å sen satte vi oss framför datorn å började skriva på en låt. Efter kanske två timmar var den klar å vi blev supernöjda. Vi spelade in den and we love it :) Sen satte vi igång Georgia Rule innan vi gick å sov.


Idag vaknade vi runt halv 2, fixade lite å sen vid kvart i 4 tog vi ett nytt försök med bion. Filmen var helt underbar! SE DEN, ni som inte har sett den än. Jag förstår varför den är från 15 år men den var värd varenda öre av de 95kr som jag fick betala. Bion var 2 och en halv timme lång så när den var slut hade jag en kvart på mig att hämta grejerna hos Soe å dra till bussen. Jag hann iaf som tur var å nu har jag precis kollat på Gossip Girl. Snart börjar Beck så det är väl det som händer resten av kvällen, eftersom det är skola imorn så är det väl bara att sova sen..

En dag i Andersberg

Började gymma vid 10 imorse med Amanda. Sen följde jag med henne hem, då gjorde vi tacos och gick ut med Lucas en sväng. Efter det sminkade vi till oss å knäppte lite kort haha eftersom min lilla vän skaffade blogg idag. Men vi hann inte greja till designen eftersom Photoshop dampade men jag ska hjälpa henne senare ist. Vid 6 tiden tog jag första bussen från Anderberg, sen vidare från Gävle till Sandviken å nu är jag hemma. Men om nån minut ska mamma skjussa ner mig till Soe för å kika på Let´s Dance å annat skoj :) Jaja hörs imorn! Då kommer det troligtvis några bilder in från idag åxå hihi.


Torsdag

Slutade hela 2 tidigare idag, dock fick jag vänta 2,5 timmar till Amanda skulle komma ner till träningen så Soe stannade för å hålla mig sällskap. VI tog oss en fika på stan igen, elr det vart typ mat. Jag kluffsade en varm kycklingmacka medan Soe kluffsade pannkakor ;) När hon åkte hem gick jag runt lite på stan till Amanda äntligen kom. Då tränade vi i typ 2 timmar å sen åkte jag hem.


Här hemma har jag pluggat å gjort mina sena uppgifter så jag slipper komma till skolan imorn. Nu är dom klara och jag sitter å kikar på SATC :) Ska upp tidigt imorn men får se när jag lägger mig. Eftersom det inte är skolan jag ska upp till orkar jag inte bry mig om hur mycket sömn jag får. Men är faktiskt rätt trött så ah slocknar nog snart. Tänkte se The Clique iaf, en film som verkar värsta bra, jag har läst boken och den var bra så får hoppas på det.

When a stranger speaks

Efter skolan idag gick jag å Soe till Coffee House för en fika, båda åt kladdis och drack en kopp varm choklad. Efter de åkte hon hem å jag mötte upp Amanda för träning. Gick hur bra som helst å vi tränade riktigt bra. När hon gick till sin buss och jag skulle gå till min buss blev jag stoppad på vägen..


..En utländsk kille och hans kompisar frågade vart ICA å massa låg. Han snackade sladdrig engelska så jag fattade typ bara hälften av vad han sa. Iaf när jag sa vart dom skulle gå frågade han om han skulle gå med mig dit jag skulle. Grejer var den att jag skulle bara 3 meter eftersom vi var typ vid busshållplatsen redan. Jaja han gick med mig dit haha pucko, å frågade om mitt nr, jag bah NO! haha inte fan ska han ha mitt nr elr? Han drygade lite till men jag ignorerade honom typ, pallade inte bry mig eftersom jag ändå knappt fattade. Sen kom hans kompisar, typ 5st till och bah hello, what´s up? haha ah tillslut gick dom iaf och jag klev på bussen.

Hörde även att Amanda hade haft en rolig tid vid busshållplatsen sin, ett fyllo hade sagt att hon var fin och gav henne en bukett med påskris som han hade tagit utanför donken hahaha. Hon var såklart tvungen att ta det så hon slängde iväg det snabbt när hon klev på bussen. Då hade han åxå gått på samma buss och satte sig bakom henne. Där satt han å smekte hennes hår haha.. Jadu Amanda, vad ska man säga. Du får säga till när giftemålet blir? Vill ju hinna skaffa en fin present ;)

Min mage är totalt död

Rätt bra dag i skolan idag, fick ju äppelpaj :) haha gött. Vi slutade lite tidigare åxå så jag å Amanda hann iväg till gymmet då när det knappt var nå folk där. Felix å Jesper var där iaf, ja å Amanda tränade i typ 2 timmar. Vi körde sjukt mkt mage idag så redan direkt efter fick jag träningsvärk där. Känns typ som mensvärk å alla tjejer vet ju hur härligt det är. Inte vart de bättre för att jag trodde att jag skulle få slappna av på bussen. Det fanns inga platser kvar förutom en å den stolen hade ingenting att luta sig mot, det var bara en sits så då lära jag sitta rakt upp å ner å då spändes magen ännu mer. Shit jag dör. Nu har jag tagit en dusch å ligger å vilar medan jag kikar på Two and a half Men, premiär på Desperate Housewifes ikväll sen :) Yeey!


Monday is over

Såå jobbigt det va att gå upp 6 idag :/ Men när man ändå kom till skolan var det totalt onödigt att ha åkt dit. Vi hade lektion i en kvart ungefär sen fick vi en håltimme på typ 4 timmar. Då tog jag Soe å Amanda en fikastund på Waynes å sen en liten tripp på stan innan vi mötte upp Jenna å Evve utanför donken. Där satt vi 5 å fläskade i oss allt vad vi kunde, efter de fortsatte ja å Soe en liten stund på stan medan de andra gick tbk till skolan. Jag köpte bara ett enkelt linne på Cubus. Sen började lektionerna igen som vanligt. Efter skolan drog ja å Amanda till gymmet å tränade. Tog mig sedan hemmåt för käk. Mamma å ja är ensamma ikväll så vi har göttat med lite fruktsallad å glass till Two and a Half men. Shit Jake (i serien) har ju blivit liite äldre nu, det visste jag inte. Jaja nu ska jag sova, sjukt trött!

Bjussar på en bild från fikastunden på megafjantarna ;)


Snabbtur i Valbo

La mig nångång runt 2 inatt, har aldrig sovit så skönt som inatt kan jag lova. Vid halv 1 idag åkte jag å mamma in till Valbo eftersom hon inte var nöjd med att jag köpte ännu ett par till tygskor när det är så kallt ute. Menmen tur för mig så fick jag ett par skor. Såklart så skulle det bli problem, just den strlk jag skulle ha fanns inte i den färgen jag ville ha. Den skon som var mindre kände jag att jag skulle få ont av om jag vandrar runt för länge så det går ju inte å dom som var större var alldeles för stora. Vi proppade i ett par sulor så fick de bli dom större ändå haha, jag bara lära ha skorna!

INKÖP FRÅN FALUN

Har fortfarande inte sovit något sen jag vaknade igår vid 2 på dan. Alltså har jag vart vaken ca 1 å ett halvt dygn nu. Det konstiga är att jag har varit så jäkla pigg hela dagen, det var på tåget hem å så som jag blev lite tröttare. Var astrött sen ett tag men nu är jag pigg igen. Ska knäppa igång en film snart å fläska chips å cola :)

Justja, här är mina inköp från Falun åxå, köpte inte så mkt men ändå försvann det mkt moneys, hmm? haha. Jag har iaf äntligen begravt mina "skor" som hade typ 4 hål per sko. Asfula men såå bekväma! Därför köpte jag nya tygskor..



RSS 2.0