Holiday on the beach

Idag har jag å Sofie åkt med mina föräldrar till Lager 157 och shoppat, där fanns massor av skor, kläder, väskor, smycken elr ja ALLT fanns där! Vi var väl där från 11 - 17 ungefär.. Vi hann få med oss lite grejer hem åxå:

Jag köpte en tunika från Koola Anna och kilklackskor från Vagabond å Soe fick med sig en tunika från Second Female Night å ett par klackskor från Tiamo :)

Nu ska vi snart åka hem till mig å imon bär det av med cykeln kan jag säga, vi ska campa med tält fram till lördag å leva helt utan el haha.. Så alltså blir det inget bloggande föränn lördag kväll för varken mej elr Soe. Kommer att komma in massa massa massa bilder från dagarna sen så var berädd ;)

Kraamizaar ^^


This could be the start of something new

Vaknade halv 11 idag av att Helena kom in å drog av mig täcket, jag sa att om det va fin väder så skulle dom väcka mig halv 11 så det gjorde dom.. När jag kom ut stekte solen så man nästan dog men efter bah en liten liten stund kom det massa moln så då tänkte jag passa på att skriva ett litet inlägg så ska jag ut igen när solen visar sig igen. Senare ikväll kmr som sagt Soe hit så det ska bli riktigt kul för det va faktist nåra dar sen vi va nu, de va i onsdagså nu äre lördag så att aah det va längesen.. Vi ska väl kika på massa grejer å sjunga truten av oss :)

Kraamizaar ^^


You´re the one that I want

Hände absolut inget speciellt idag så jag har bara suttit inne vid datorn typ fram tills Helena kom, då käkade mamma jag å Helena kyckling å bulgur å efter det blev det Grease :D Längesen jag såg den men den väckte minnen från slutet av terminen ;) Nu blev jag sjukt sugen på att sjunga så Sofie får ta å pallra sig hit imorn å göra mig sällskap tkr jag så vi kan sjunga eftersom mamma å pappa ska iväg med två kompisar å käka.. Nu har Helena å mamma gått å lagt sig så nu äre bah jag kvar som vanligt, blir väl antingen en till film elr så blir det en hel del snack med Sofie :)

Kraamizaar ^^


Take your best shot

Just hit it..

Vaknade för en halvtimme sen ungefär å såg att vädret va rätt nice fast de inte skulle bli de :) Skulle ha gått upp halv 11 om jag visste det menmen där missade jag den fina soltiden :/ På eftermiddagen idag kmr Helena hit åxå :) Får se vad mamma, Helena å jag hittar på.. Nu innan det så kanske jag hittar på ngt med nån annan elr så sitter jag nog bah här å drygar.

På söndag ska vi åka in till Lagerhouse i dalarna där de finns massa märkeskläder till bra pris, skulle inte räkna med att de är riktiga märket för det är nog piratkopior men det struntar jag i. Kul ändååå!

Kraamizaar ^^

Everywhere we go

Idag har det blivit en slappisdag med dator å TV fram tills jag å Sofie bestämde oss för en tripp till ICA eftersom båda var väldigt sugna på lite godis inför kvällen :) ovanligt, nej!

Vi träffades där runt 6 tiden å efter vi hade köpt vårat godis satte vi oss på en bänk utanför i 30 år å babblade som tusan, vi planerade massor inför resten av sommaren, massor inför nästa sommar och ännu mer massor inför framtiden haha :D


Jag kom hem ungefär halv 8 å då käkade jag lite å efter det blev det mest TV - tittande med mamma, vi kikade på en urusel film åxå som jag fick från en tidning förut, Förälskad Förvirrad.. Jag tkt mest man blev förvirrad så ja namnet stämde väldigt bra. Vi stängde av efter lite mindre än halva filmen eftersom ingen av oss fattade nåt av den å sen slog vi på American Idol ist :D MKT BÄTTRE! Nu ska jag fortsätta med planeringssnacket lite med Sofie för båda är grymt taggade för våra planer ;) (Y)

Kraamizaar ^^

Jonas Brothers time

Jonas Brothers - SOS
Jonas Brothers & Miley Cyrus - We got the party with us




I LÅGORNAS SKEN

Idag tog jag å Sofie en liten runda på stan. Då blev det en liten fika på Marangoni, som vanligt köpte vi chokladboll å cola men det är lika mumsigt varje gång (Y) :) Lite senare runt halv 7 åkte vi in till Gävle eftersom ryktet om att Nordman skulle vara där hade spridit sig till våra hjärnor..

Först blev det lite snabb shopping fram till ungefär halv 9, båda köpte en varsin mini-väska med långt axelband, vi föll pladask för dom eftersom att de var märkta med namnet ZAC, för oss står det för vår lilla älskling ZAC EFRON :D <3 Jag köpte en svart å Sofie köpte en vit. Aja efter att ha babblat rätt mkt om Zac-väskan gick vi vidare å jag hann få med mig ett nagellack med en hallonrosa färg innan vi drog oss bort ifrån alla affärerna..


Efter all shopping så va vi faktiskt helt utsvultna, nästan ont så hungrig va man tyvärr men så vi tog en funderare på vad vi skulle käka för ngt, först ville vi käka typ på stan där mitt i på ngt mysigt ställe men njae, det var nog LITE för mkt folk såg vi, så ja vi tog helt enkelt en tripp till American..

Det gjorde vi nog rätt i också, för där va vi typ själv med nåra enstaka personer som satt där :) Några killar som satt brevid oss som vi trodde garva åt oss men nja det var nog inte så höhö.. Kebabtallrik blev det denna gång, urgott om jag ska vara ärlig. Satt där en stund, sedan va det dags för oss att ta oss mot scenen å kika på Nordman :)

När vi kom fram till höll Babsan fortfarande på att sjunga så Nordman var lite försenat.. Men efter bara en pytteliten stund skreks det ut i högtalarna att vi skulle välkomna NORDMAAAN! Han kom ut på scenen å alla började jubla för fullt.. Innan showen var slut hann han bjuda på några underbara låtar å vi sjöng med å klappade händerna som bara den. Hade nog roligast i publiken verkade de som å stämningen när han sjöng var grymt härlig :)


Wow liksom, hur underbar som helst var han, å efter showen skulle han komma till ett bord å signera skivor å tröjar å sånt, å vilka stog inte först längst fram i kön om inte Emelie & Sofie!?, ah när han kom kollade vi på varandra å såg varann i ögonen å bah shit ! där var han, åh så härligt det va å stå där..


Började med att trängas å trängas men tillslut fick vi en kram av han, men vi va banne mej inte klar heller !, autografen skulle skrivas hade vi bestämt å ett varsitt kort på han å en själv skulle vi åxå fixa !. Folk trängdes men tillslut fick vi autografen å efter en stund sa vi åt en i bandet att knäppa kort, först på Sofie med Nordman å sen med mej å Nordman, urgulligt :) .. Kändes som vi stog där en halvtimme å bara trängdes men de va det värt :)


Efter allt det där var vi supernöjda så vi gick mot bilen där Sofies mamma, Kent å Adam väntade på oss :) Hela vägen hem snackade vi om Zac-väskan och att vi hade kramat Nordman hahaha! Vi kollade på bilderna minst 1000 gånger innan jag klev ur bilen när vi hade svängt in hemma hos mig.. En underbar dag blev det iaf med många garv :D

Kraamizaar ^^






Dripp Dropp


Idag hade jag klockan på halv 11 eftersom solen skulle visa sig idag.. Fick bara några timmars sömn eftersom de va nåra cp:n som hade bestämt sig för att roa sig ute på allas gårdar. När jag gick upp från datorn i källaren 3 inatt såg jag att det va nåra hos grannen men sen när de såg ut som dom gick så fixade jag mej klar för bädden å när jag kom tbk till köksfönstret såg jag dom springa från gården, lite senare såg jag en av dom kika fram vid poolen :S De va 3 st å dom va typ utklädda till påskkärringar såg de ut som. Aja vid halv 11 gick jag upp sen raka vägen ut i solen å där låg jag väl typ halva dagen å sen blev det usla TV - såpor dagen lång..

Nu på kvällen har jag kikat på Hajen 3, uuusch hatar hajar! Men nu tänkte jag faktist ta å göra mig iordning för bädden å ta med mig Plaza - tidningen dit :) Imorn väntar en dag med Sofie..

Kraamizaar ^^



Somewhere over the rainbow

Today klev jag upp vid halv 11 då klockan ringde så jag inte skulle sleepa bort dagen.. Då va Helena här så jag gick ut å höll mamma å Helena sällis vid poolen men molnen drygade så det va bara att gå in igen efter 1 timme typ :( Då fixade jag lite granna å hjälpte mamma att fixa till en kruka xD Senare på eftermiddan åkte jag iväg å mötte Sofie å sen drog vi ner på stan för att fika å hade bra :) Marangoni skule stänga om 1 min när vi kom dit så det fick bli Selmas ist.. Vi hade ju egentligen tänkt oss chokladboll å cola typ men det fick bli en kycklingsallad för dom såg så goda ut. Dom va rätt goda förutom att kycklingen smakade fisk. Vi fick typ 1000 garvanfall så alla trodde väl att vi skrattade åt dom xD :P Aja efter salladen gick vi runt lite å snackade å satte oss på en gräsplätt utanför ICA Maxi.. Innan vi gick till Sofie hann vi köpa med oss en varsin Magnum mandel åxå ;D mumsigt!

När vi va hemma hos Sofie käkade hon lite tacos å packade för hon skulle åka till Boänge sen.. När hon va klar åkte hon dit å jag hem till mig. Då käkade jag lite grillat å nu ikväll tänkte jag ha film-maraton om jag orkar :P kanske bara blir 2 men jaja de är fler än 1 iaf ;)

Kraamizaar ^^


Ruiz de la Prada

Okej så nu kan jag fortsätta med bloggandet igen..

I torsdags då vi skulle hämta upp Johanna på tågstationen i Gävle fick vi ett sms när vi satt i bilen, hennes tåg var 50 min försenat så det blev en tripp till Bolongen för mig Evve mamma å pappa.. När klockan hade tickat ett tag hämtade vi upp henne. Blev kramkalas innan vi satte oss i bilen :) När vi kom hem till mig var det svinhett ute så vi drog på oss bikinis at once å la oss på olika madrasser i poolen, flöt runt där hela dagen med lite glasspaus å matpaus. Jättehärlig början på våra dagar tkt vi å bah slappna av. Särskillt som Johanna hade suttit på ett tåg i ca 12 - 13 timmar :/ :P

På kvällen blev det en tripp till ICA å där mötte vi 2st personer som va lite komiskt pga lite grejs mellan oss tre ;) Senare blev det en till komisk grej så vi trodde att världen hade blivit övernaturlig elr nåt haha! Iaf blev det filmer, bland annat Fröken Sverige. Sen blev det lite av att sjunga åxå å vi kunde ha högt som fan eftersom vi va ensamma :)

fredagen hade vi klockan på 10 för vi skulle åka till valbo tänkte vi. Vi tänkte ta halv 12 bussen men vi kom på att vi kunde ta halv 1 bussen ist. Men efter att alla tog 30 år på sig. Nämner ingen särskillt bara att de va en platttång inblandad xD Så blev den halv 2 bussen. Vi sprang mot hållplatsen men det hjälpte inte. Aja när vi satte oss på bussen mot RC mötte vi en av personerna vi mötte på ICA dagen innan så det blev lite komiskt de åxå ;) Väl inne i valbo påbörjade vi vår shoppingdag med affärer. Efter en inte så lång tid köpte vi mat. Jag å Johanna åt mini-vårrullar å Evve åt en hamburgare å en äcklig dipp som smaka skit :P Efter några affärer till blev det glass å jag trodde att en av mina glasskulor var banan/choklad - smak men det va äcklig marsipan å ja hatar marsipan så det var inget bra köp :( Hann fika på Ikea en sväng åxå innan vi tog bussen hem.

På kvällen blev det filmer igen, min favvofilm Tretton å Se upp för Dårarna.

lördagen sov vi nästan ut på morgonen, den dagen bestod av att vi cyklade runt fram å tbk till stan sen en sväng dit igen för vi va hem å hämtade moneys så vi kunde ta en glass på donken.. Sen innan vi åkte raka vägen hem igen blev det ett stopp på en lekpark xD .. När vi va hemma blev det tacos å sen tog vi oss ett långvarigt dopp eftersom å eftersom de va rätt så kallt ute blev det grymt varmt i poolen som var ca 26 grader. Vid 6 tiden kom Johannas föräldrar å kidnappade henne från mig å Evve :( Hon skulle åka till Göteborg å kika på sin lillsyrra när hon spelade i Gothia Cup :)


Jag å Evve packade ihop å drog hem till henne. Hennes mamma beställde pizza åt oss å sen lämnade hon oss hemma själv :) Då blev det filmer, Smekmånaden å Hairspray med älsklings-ZAAACK! Efteråt blev det krig med en fästing som kröp på mig å sen hittade vi en till på golvet som hade sugit klart från katten. Den va apastor å äcklig så vi dränkte den i cola ;) Sen såg vi även en krabbliknande sak som va ball men uuuschig!

Idag har vi mest kikat på TV å filmer å slappat! Jag åkte hem runt 7 tiden å nu snart blir det nog film å fettsaker som jag har kvar sen helgen ;) Lååångt inlägg nu men håll ut ändå, Be Strong!

Kraamizaar ^^

Swimming Time


Of the day

Igår blev det av att fira Mickis på kvällen, vi hoppade studsmatta å gjorde andra saker.. Hade iaf allmänt kul :) Vi gick hem vid halv 1 ungefär å då tog jag å Evve en långprommis för de va så härligt ute. När vi kom hem tog jag en dusch å sen gick vi å la oss eftersom vi skulle upp 7 idag :S :P Nu är vi klara och om 10min ska vi åka till Gävle å hämta Johanna :)

Kraamizaar ^^

It´s got to be Perfect

Idag vaknade jag å Evve runt 11 typ, då fixade vi frulle å tog ner de till TV:n å kikade på Honey sammtidigt som vi käkade :) Efteråt fixade vi lite å sen knäppte vi på I know who killed Me åxå innan hon drog iväg. Hon ska komma tbk senare ikväll å då ska vi maybee dra oss hem till henne å hämta lite av hennes stuff eftersom hon förmodligen blir kvar hos mej tills på söndag. Sen ska vi nog städa å grejja lite eftersom Johanna ska hälsa på oss imon :) Hon kmr till Gävle med tåget vid kvart över 9 typ så vi ska va där i god tid å hämta henne så alltså blir det inte en så grymt sen kväll idag antar jag. Å jag hade tänkt vara social under den tiden så det blir nog inte så mkt bloggande fram tills på söndag då.. Nä nu ska jag försöka hinna ta en dusch innan Evve kmr tbk..

GRATTIS MICKIS! <3 :D

Kraamizaar ^^

Candyman

I helgen har jag mest varit med Sofie, vi har spelat kort, kikat film å bah fettat ;) härligt härligt! Igår när jag kom hem från Sofie tog jag mig en dusch innan jag åkte iväg till Jennie där jag var med henne, Mickis å Evve. Dom satt å spelade kortspelet 500 när jag kom men när dom inte orkade spela mera så körde vi nå kul frågespel. Hahaha man gjorde ju bort sig hela tiden särskillt när Evve trodde att Mount Everest va SVERIGES högsta berg xD haha! Aja efter det snackade vi mest å sen drog vi till mig för ja skulle byta om eftersom vi åkte till Napoleon å käkade. Första gången för mig faktist men jag åt en grilltallrik som var supergooood! :D Efter det åkte vi vidare till ICA där vi köpte massor massor av frukt å lite godis till kvällen.. Träffa även Elin där :) Väl hemma hos Mickis plockade vi fram alla frukter å körde igång med skärandet, fruktsalladen vi gjorde blev asgod (Y) När vi va mätta å belåtna gick vi ut mot studsmattan å körde rullgrejs å andra knäppa lekar ;) Sen orkade vi inge mer å myggen bah drygade så vi gick in igen där vi valde lite filmer som vi tog med oss hem till mig. Det blev en film som jag inte kommer ihåg namnet på riktigt men den var superbra med Brittany Murfhy i huvudrollen :) Efter den filmen lära Jennie hem för hon skulle åka till Gävle å shoppa dan efter den saken :( jag vill åxå SHOPPPPA! Ah men Mickis Evve å jag började sjunga singstar å snacka en massa å när klockan kom mot halv 6 gick vi å la oss å somna väl runt 6 - halv 7..

Idag vaknade vi runt 1 tiden å då plockade vi ner massa frulle å satte oss för att kika på film, Säg att du älskar mig blev det! (Y) Sen drog även Mickis hem så då var det bara jag å Evve kvar. Vi har kikat på lite gamla filmklipp som vi spelade in förr å såg lite miffade ut men ah sånt får man ju leva med! :) Nu ska vi fortsätta leva livet..

Gårdagens å dagens kommentar: Did you fart? hahahahaha!

Kraamizaar ^^


1 år sedan Malta 7/7-07 - 28/7-07


LIFE IS GOOD


Rocksystrar

Idag har jag typ bara suttit vid datorn i väntans tider på att ja skulle åka till Sofie. Nu ska jag bara packa ihop å dra till ICA för å köpa lite lördagsgott att fetta sig med. Efter det åker jag vidare till henne för att sen sova kvar där. Vi ska kolla på en film vid 9, Rocksystrar men sen vet jag inte vad vi hittar på :) Hatar dagens väder emot hur det såg ut igår. Nu bah happ så blev det äckel igen och sommarlyckan försvann :( KUL LIV!

Kraamizaar ^^

Now´s the time


The last

Idag vaknade jag vid kvart över 11 typ å då tog jag med mig frullen ut i solen :) Har legat ute vid poolen hela dagen med några dopp imellanåt.. Nu snart kommer mamma å pappa hem å då blir det av att käka grillad kyckling :D Sen blir det väl TV elr nåt liknande hela kvällen om det inte är ngn annan som säger nåt annat :)

Kraamizaar ^^


Very first time

I tisdags kom jag till Sofie runt 6 tiden i think, då fettade vi i oss lite tacos och sen bar det av till Willys för att inhandla godis :) När vi va hemma igen blev det lite sjungande och sånt men efter det fick vi lust att knäppa lite bilder då vi sminkade oss eftersom vi var helt osminkade, sen klädde vi på oss en varsin klänning från Gina Tricot, jag hade inga skor med mig ju så jag hade tofflor på mig xD å Sofie hade sina avslutningsskor :) Vi knäppte fram till typ halv 3 (bilder kommer senare) och sen drog vi ner för att baka en smulpaj som vi äger på, medans den var inne i ugnen sjöng vi lite. Pajen blev klar och då käkade vi den sammtidigt som vi kikade på Nothing Hill. När vi hade ätit klart somnade vi båda i soffan och låg där tills David kom hem vid 7 och lät som fan. Vi vaknade ju då och gick upp å la oss ist..

Vaknade runt 11 i onsdags och då blev det frulle innan jag drog hem en snabbis för att träffa Helena och Alicia. Jag åkte tbk till Sofie runt halv 2 och då tog vi oss ner mot stan eftersom hon skulle klippa sig, lugg fick det bli och det blev grymt fint :D På dirren efter klippningen åkte vi till Konsum Enen för Sofie skulle filura med något där.. Efteråt åkte vi hem till henne igen och sjöng lite granna :) En liten stund efter det åkte vi till ICA för vi skulle köpa hårfärg, men när vi väl var där kände jag inte för å färga just då så det blev ingen färg för mig men Sofie köpte en och det blev fint de åxå :) Sen blev det en klassisk sväng in på donken.. På kvällen åkte vi ut för att leta på en mysig grillplats. Vi hittade en och där bosatte vi cyklarna och packade upp mat å sånt på ett bord. Vi tänkte grilla korv men vi hade ingen kol så vi tog gammal kol som fanns i en hink på sidan om. Men det behövdes ju något mera så det blev en stor jakt efter bra eldsaker. Tillslut fick vi vår korv som vi grillade och efter det grillade vi även marsmellows :) Asgooott! De va en massa myggisar drygade så vi drog hemmåt till Sofie igen när vi var klara och då var ju Jimmy och David där åxå. Jag och Sofie hade jättekul med en rund bollsak ända tills den rullade bort så då tog vi en annan mimi-boll men den försvann åxå och ingen av oss pallade hämta dom ;) Då började vi spela lite kort ist, sen fick vi lust att spela Ketch (elr hur de stavas xD) Men man kan ju inte bara vara 2 då så vi frågade David å Jimmy om dom ville var med och de ville dom. Jag å Sofie vann överlägset kan jag bara säga.. + att vi hade världens grymmaste tecken (Y) ;P Deras tecken fattade man ju på en gång  så man kunde ketcha lite på dom åxå så vi fick poängen..  Vi spelade i flera timmar och tillslut tänkte jag å Sofie gå upp å lägga oss eftersom det var 4 timmar kvar tills vi skulle vakna igen. Det gick ju inte fullt så bra eftersom Jimmy och David var på drygigt jäkla humör så de tog oss 2 timmar att få ut dom ur hennes run så vi kunde få lite sömn. Problemet var ju bara att solen lös in genom fönstret och man var aspigg igen :( Vi lyckades iaf somna och fick nog 1,5 timmars sömn.

Igår (torsdag) skulle vi upp vid halv 10 men klockan hann nog bli 10 i 10 innan vi stog på benen, vi käkade frulle sen åkte vi å mötte upp Elin vid Amorinen eftersom vi tre skulle åka iväg på en cykeltur under dagen runt Storsjön igen. Det blev en fullspäckad dag med massa skoj, Vi tog de första stoppet vid Årsunda ICA där vi köpte oss fika. Jag å Sofie köpte lika, mini-kladdkaka, brago chokladkakor och 2 festisar medan Elin köpte mini-kladdkaka och lösgodis. Vi satte oss på en grädplätt utanför och käkade kladdisen.. När vi var klara åkte vi igen och sen stannade vi för att bada en gång, Elin doppade allt förutom huvve men jag å Sofie doppade bara till rumpan ;) Vi stannade även för att käka lite smultron som vi såg efter vägen, vi köpte glass och sen var vi å häbngde i en lekpark xD Vi kom hem runt halv 4 så nu har jag märken efter linnet jag hade på mig :S :P Usch va fuuult! Aja när vi var hemma fixade jag å Sofie en varsin hamburgare att käka på och sen åkte vi hem till Sofie igen. Där slappade vi runt tills som skussade hem mig igen och då blev det en massa TV-tittande för mig och sen gick jag å la mig på studs bara för att jag var cptrött efter allt :P

Kraamizaar ^^


Surprise

Dagens planer blev trots allt ändrade och nu har jag bestämt med Sofie att jag ska sova hos henne. Vetinte vad vi ska göra än men det visar sig nog. Imon ska jag först hem i skaplig tid för då kommer Helena och Alicia hit så dom vill jag träffa och efter det ska jag nog följa med Sofie till frissan för hon ska klippa sig då..


Forever and ever

Vaknade runt 1 idag.. Lite sent egentligen men aah det är ju sommarlov :) När jag kom in i köket låg dagens post där så jag kikade igenom den å där hittade jag våra klasskort :D Man såg förjävlig ut men aah ÄNTLIGEN har dom kommit iaf! Aja idag har jag inga planer på hur dagen kan se ut så det får bli en surprise säger vi ;) Hoppas att surprisen är något roligt isf, så slipper jag bara vara hemma å tröka hela dagen lååång.

Kraamizaar ^^


RSS 2.0