The Hottie and The Nottie

Blidde en till film ändå hehe men sen efter den ska jag försöka sova iaf ;) (Y) Ska upp halv 7 å börjar 9 sen antar jag att jag hinner med de vanliga tåget hem tjugo över 3 :)


Sometimes I walk a little faster

Vaknade hos Soe idag runt halv 12 tiden å då klev vi upp å käka frulle å sen snackade vi ett bra tag inne i Soe´s rum innan jag cykla hem vid halv 4 typ.. Då var morfar här så mamma å pappa grillade hamburgare :) Asgoott! Sen kikade jag på Bring It On - All or Nothing å efter det Cow Belles med syskonen Aly & AJ. Nu har jat precis tagit en dusch å använde ett prov från tidnignen Elle, ngt för Skandinaviskt hår :) Det visar ju sig om det var bra elr ej.. Nä nu ska jag kika lite mer på TV sen läsa lite Elle innan jag tar mig ett besök hos John Blund eftersom det är skola imorn, usch orkar inte å imorn börjar vi gå efter schema fast iof ska det ändå inte vara så jobbigt så ah men det är de med att gå upp tidigt om mornarna :/ :P


Life´s what you make it

I fredags natt drog jag igång med städningen och blev väl klar runt 2 typ, då fixade med facet å så innan jag la mig i bädden. När jag precis hade somnat ringde mobilen för fullt men tydligen var jag helt borta å jag fattade typ inte vilken knapp ja skulle trycka på å skit så jag råka trycka på upptaget 3 -4 ggr haha xD Det var Soe som ville ha tag i mig för att veta om vi skulle åka till Valbo tidigt elr inte. På lördagsmorgonen vaknade jag av mobillarmet vid halv 11 å då hade Soe skickat ett mess åxå så det var först då jag fattade att det kanske var tajm att snacka med henne hehe..

Innan jag var med henne åkte jag ut med pappa på motorcykeln, vi åkte å käkade en varsin macka å kika runt lite innan vi åkte hem igen. Då ringde jag Soe å vi drog iväg till valbo med halv 4 bussen :) Vart bara REA för oss så jag köpte gula tygskor från Din Sko för 49kr, lila overknee-strumpor för 39kr och ett grått skärp för midjan för 29:50kr fån H&M. Alltså handlade jag bara för lite över hundralappen haha. Soe köpte rosa tygskor från samma ställe, tights å blåa overknee-strumpor från Lindex.

Efteråt gick gick å gick vi ännu mer tills vi kom till en resturang, jag åt kebabtallrik å Soe åt pizza. Det var typ asgooott! Tog bussen hem vid halv 7..

När vi kom hem fixade vi oss å bytte om å allt innan vi frog oss mot Café Fredo. Vi köpte oss en cola å satte oss för att snacka lite å gå å anmäla oss till karaoketävlingen, haken där var bara att man lära vara 18år å vi har ju ngt år kvar dit kan man säga så det blidde ingen karaoke för oss inte :/ Men vi satt ändå kvar å kikade på folket där, kändes precis som att man var på en uteklubb haha men tiden gick snabbt för vi droppade in runt 8 så redan vid 10 tiden fick vi inte vara kvar, fan vi som försökte gömma oss där i soffan så vi kunde sitta kvar å kolla på alla deltagarna men nejdå vi skulle tydligen hem haha ;) På vägen hem körde vi en klassiker från filme Heartbreak Hotel, när dom var fulla så sa dom ju: Varför fick vi inte följa med dom hem? För vi va för gaamla! Å med väldigt vackra moves till de.. Hade askul å folk måste ha trott att vi inte mådde bra hahahaha! När vi kom hem igen till Soe gick vi ut å gick för att kanske hitta ngt att göra men det fanns inget kul därute så vi gick in igen runt 3 tiden typ, då gjorde vi en varsin atcho-tallrik som vi käkade medan vi kikade på början av Angel. Båda var rätt så trötta efter maten så vi stängde av filmen å sov..


What a mess

Vaknade 12 idag, var riktigt härligt att sova ut äntligen! :) Senare idag tänkte jag städa upp i mitt rum eftersom det ser färjävligt ut här inne å de har gjort det ett bra tag nu. Ska tapetsera å få nya möbler hit snart men först lär jag röja här inne i svinstian.. Efteråt vet jag inte alls vad som händer, kanske är jag med ngn elr så blir det en lugn å  skön hemmakväll med dator å TV å fläskande med fredagsmys :) Faaan att jag är förkyld men det är ju sånt som händer i livet, om man vill kunna ha det kul måste man ta risker som att gå ut, gå i skolan å massa sånt. Å jag tror att jag har blivit smittad av att skolan nyss har börjat å sånt.. Jaja nog om det, checka in nya mini-Ipoden på sidan med några av mina favvolåtar just nu :) (Vissa låtar är inte orginallåten) Sen har det blivit lite fel med texten på sidan så tro inte att jag har så för att jag tkr att de är snyggt haha! Jag måste bara hitta rätt fjonk så jag kan ändra tbk det.


Work eat sleep repeat

Just nu sitter ja å kikar på SATC med laptopen i knät. Känner att jag börjar bli lite förkyld :/ Fyyfan orkar inte! Får se när jag lägger mig men det blir nog snart för jag är jäkligt trött å det är bah härligt att sova ut ordentligt :) Eftersom jag är ledig imorn känner jag för en trip mot Valbo men som sagt vill jag inte slösa pengar, hur går det ihop tro?  

If we were a movie you be the right guy

Ååh Herregud vilken bra dag, typ inte ett dugg likt en skoldag. Satt vid datan, hade en halvtimmes lektion om progressen, spela in reklamfilmen, lunch å sen vart de krångel. För att få in videofilmen på datan var man tvungen att ha en sorts sladd så vår Education Manager åkte å köpte en sådan men då funka det inte för man lära ha ett kort med ett speciellt program till datorn så medan Henrik som är vår EM frsökte fixa å filura med dedär satt vår reklamkampanjsgrupp å kikade på vad som visades på TV:n i underhållningsrummet, Saltkråkan haha xD Ingen orkade byta föränn 777år senare. Då blev det lite MTV innan vi fick klart för oss att det inte gick med filmen, så vi körde igång vår redovisning för Daniel (vår handledare) å visade reklamfilmen på videokameran. Dessutom var den oredigerad :/ men aja! Vi slutade tidigare än 3, tio över 2.. Så det blev bussen för mig å Soe ist, man var typ asglada eftersom nu var det klart att vi vart lediga imorn FYFAAN VA SKÖÖNT!

När jag kom hem snackade jag lite med mamma å nu kikar jag på TV som vanligt, ikväll blir det en grym slappkväll å imorn ska jag sova sova sova..


I´m going crazy now

Sitter just nu på lektion, om man nu kan kalla det för de eftersom typ alla sitter å surfar på datorn ;) haha härligt de! Vår Case-grupp väntar på att få videokameran så att vi kan spela in vår reklamfilm, började smått igår men med mobilkamera så vi tänkte göra om allt ist med en vanlig videokamera. Senare kommer läraren Malin för att hjälpa oss med att installera progress, ett virtuellt klassrum. Det bästa är att om alla hinner redovisa sina reklamkampanjer idag blir vi lediga imorn :) Hoppas å håller tummarna (Y)(Y) Isf ska jag sova ut imorn kan jag lova! haha låter riktigt skönt ist för att kliva upp halv 7 :S Blää..

Looking out of the window

Sitter i underhållsrummet i skolan med coolingarna Soe Jenna å Anneli hihi :) Vi sitter å surfar runt som små kvittriga fåglar å har typ superkul! Börjar om typ en kvart å då ska vi fortsätta med vårat Case. Vår grupp har en reklamkampanj om evighetstuggummin, smaken som aldrig försvinner hehe lycka till! ;) Har just fått veta att vi inte behöver ha spanska, fan va härligt! hahaha ska fira det nån gång säger vi.. Ikväll kanske Soe sover hos mig eftersom mina föräldrar förmodligen ska vara borta :) Nä nu blire harpan elr nåt..

I wan´t to be forever young

Ska strax åka till skolan å lyssna på en föreläsning om reklam, ngn från en reklambyrå ska komma dit å snacka. Efteråt fortsätter uppgiften å det är jag Jenna Soe Annie å Julia som jobbar tsm, går faktist rktigt bra. Nej det går ASBRA! Iaf får vi hålla på med uppgiten fram till torsdag för på fredag ska vi redovisa, kmr jag våga? ja hoppas det eftersom vi är så många haha :) Nä nu ska jag kila, Tjing!

That´s what dreams are for

Efter skolan idag hade jag världens huvudvärk :( Jag fipplade lite med datorn å kikade på lite TV-program innan En prinsessas dagbok började klockan 9 :) Kanske kan det bli så att jag tar ett fopp i poolen innan jag lägger mig eftersom pappa sa att det var 25 grader där nu.. Låter wonderful men jag vetinte om jag orkar än. Imorn börjar jag 9 som vanligt så jag blir väl inte uppe allt för länge, har faktist börjat vant mig med tiderna nu. Mornarna är det väl lite sisådär med men ah kvällstiderna iaf :P Är typ assugen på att shoppa nu men egentligen ska jag spara mina pengar to a special place haha.. Kanske kan köpa ngt litet iaf hehe ;)


Girls just wanna have fun

Sitter i skolan nu med skönheterna Jenna å Soe :) Snart blire lunchdags men ingen av oss har nån aning om vad vi får för food! I morse drog vi ut med mobilkameran å knäppte kort för att vara kreativa, vi tre gick tsm med en som heter Johanna. När vi hade redovisat bilderna för klassen fick vi ett kinderägg som vi skulle ha nån affärsidé för typ haha.

Angels are for always

Idag på schemat står det Kreavitet 9-11:30, LUNCH 11:30-12:30 å sist nå uppdrag 12:30-3. Ska åka till Soe snart å vänta på tåget, efter skolan har jag absolut ingen aning om vad som händer men det blir väl TV å dator om inte jag kommer på ngt annat att hitta på :) Nä nu får jag snart lite brådis, Tjing!

I will love again

I fredags hämtade vi datorerna då och knäppte kortet, efter det satt jag å Soe kvar för att testa så att internet funkade å allt.. Funkade inte då men nu funkar det för mig iaf. Missade 20 över 3 tåget så det blidde halv 4 bussen ist, funkar ju de å. När vi kom tbk till sandviken åkte jag hem å fixade lite innan jag åkte tbk till Soe, vi satt hemma inne i hennes rum hela kvällen å in på natten eftersom både David, Johanna å Soes morbror var hemma :/ Vi la oss runt halv 3 tiden så det blev inte så grymt sent iaf :)

Vaknade typ nångång på lördagen och åkte till Enen för att köpa kakor, sen tog vi cyklarna å körde till Grisen (en brygga) å där hade vi a grrreat time! Blev lite kortknäppning åxå :) Vi hade cola med oss å kakorna vi köpte så vi fikade medan vi sjöng å dansade där på bryggan haha! Askul lovar jag.. När vi kom hem igen blev det full fart på oss ;) elr så inte haha (A)

Vaknade tidigt på söndagsmorgonen, typ 8 pga av att Soe hade match. Synd bara att inte hon hade turen med sig, hon kände sig inte så bra så hon var inte med :/ Vi käkade lite frulle å snackade ett tag å sen åkte jag hem. Då satt jag vid datorn å sen följde Elin med mig till ICA där jag hämtade min mobil igen eftersom det var fel på den sist jag hämtade den. Senare blev de duschandeför min del å efteråt blidde det bädden :)

Idag
åkte jag å Soe till skolan med det vanliga tåget, det var lite sent pga av att nåt tåg hade typ gjort ngt vid Avesta/Krylbo. Vi hann typ precis men såklart klassen satt inte i det vanliga klassrummet så vi vandrade in å tänkte sätta oss men nejnej det var fel så snabbt ut igen å in i ett annat klassrum. Då gick vi iväg till Stadsbibloteket å letade på böcker, Soe Jenna å jag satte oss efter ett tag å ett par asbekväma fotöljer å läste (typ för första gången på 777år). Jag läste en rätt bra bok om en vampyr å nån mördare å en ungdoms klass.. Efter ett tag gick vi tbk till skolan å i klassrummet satt typ hela klassen å gjorde alt möjligt på datorerna så vi gjorde samma sak, vissa kikade på lite bilder haha ;) Vid halv 12 tiden tog vi lunch å efteråt hade matte, det var typ askul å vi satt i grupper å gjorde 5 kluringar. Jag var med Soe Jenna Malin å Amanda å vi var nog dom som hade den bästa humorn där för vi satt och asgarvade hela tiden! Vi var iaf klart bäst å vi slutade halv 3. Åkte hem 20 äver 3 å följde med Soe en snabbis, vi snackade lite å sen åkte jag hem. Där blev det massa TV å skit å nu vid 8 elr va det va börjar Mean Girls, har sett den 100 ggr men den är bra så ska kanske se den :)




Höstens smink-trender

♥ Sotiga ögon (gärna med en fin ögonskugga runt sotet)
♥ Bär-röda läppar
♥ Bronze elr Skimmer puder

  

A-aa-ha

Vaknade halv 7 idag å gick upp å fixade mig klar för skolan, åkte med tåget in vid halv 9. När vi kom dit började vi med studieteknik. Sen vart de lunch å efter det fick vi höra lite regler om våra datorer som vi får imorn :D :D Vi slutade tidigare idag så jag å Soe gick ner på stan innan vi åkte hem igen, vi köpte varsin laptop-väska eftersom man inte får ta hem dom imorn om man inte har nå skydd! ASSNYGGA haha. När vi var på väg mot tågstationen stoppades vi när vi skulle gå över vägen, det va nåra tjejer som frågade om vi skulle gå över gatan, vi sa ju såklart JA. Då sa dom: Får vi lov att bära över er? Man bah jaha ah visst kör på.. Så vi slapp gå över gatan haha xD Tågen gick som vanligt tjugo över 3 så vi tog det :) När vi klev av mötte vi idrotts-Anna igen å SO-Conny från söder! hahaha.. Jag å Soe snackade massa hemma hos henne innan vi åkte åt mitt håll, hon skulle på träning och jag skulle hem :)

Nu kikar jag på TV som alltid men eftersom vi börjar 1 imorn kan jag va uppe lite längre ikväll :D HÄRLIGT! Imorn ska vi knäppa kort å hålla i nå namnskyltar som att vi våra fångar på ett fängelse. De är för att lärarna ska kunna lära sig namnet på oss fortare haha! Som tur är ska vi bara göra det å få datorerna å sen kan vi åka hem så ah det kallar inte jag för en skoldag så nu säger vi att vi har helg :)

Schema för dagen

♥ Studieteknik 9 - 11:30
♥ Lunch - 11:30 - 12:30
♥ Regler om datorerna - 12:30 - 15

Like a fallen angel, you´re here

Höll på att somna på tåget imorse för det va så avslappnande å härligt, men när man njöt som mest var det 5min kvar på resan :/ När vi kom till skolan gick vi in i klassrummet först å hade upprop innan vi gick en bit till bussen som skulle ta oss mot Hemlingby. Jag hade redan fått skavsår kände jag så det var ju inte en bra början på en dag då man skulle vara ute :/ När vi kom fram gick vi mot ett vindskydd, där delades vi in i 2 grupper eftersom vi är så många. Vi hade lite olika namnlekar som var typ omöjliga men det gick hyfsat :) Roligt vare iaf å man behövde inte skämmas som man trodde man skulle göra eftersom man inte känner så många än. Efter det vandrade vi ut på tipspromme å jag gick med Anni och Frida :) Sjukt snälla! Tyvär kunde vi inte så många frågor men kul hade vi ändå! När vi kom tbk till vindskyddet hade korvgrillningen satt igång så jag satte mig med Soe å Jenna å käkade å drack cola :) Typ asgott!.. När alla var klara så drog vi oss mot skolan igen med bussen, där satte vi oss i klassrummet å en efter en kom lärarna in å presenterade sig för oss på sina egna vis.. Slutade typ nån gång kring 3 tror jag de va å sen gick jag å Soe till ICA å köpte en varsin cola å chokladbollar för tåget gick om typ aslänge så det skulle ta ett tag innan man kom hem igen å vi var grymt hungriga redan. Tåget gick 18min över 3 å när vi kom hem gick vi till Soe å lämnade lite grejer.

Sen gick vi mot stan, Soe tänkte köpa en parfym som hon har letat efter men den verkarinte vilja finnas så hon gav upp uoppet å köpte en annan ist :) Lukta lika gott den med! Jag kikade efter slip-in skor men alla är så dyra, jag behöver ett par nu kan man säga eftersom jag har skavsår på båda fötterna så det gör ont som in i .....! Men nejdå, för dyra så jag köpte aldrig nåra :( Miss my shoes! Ska iaf ha ett par snart, kan inte leva utan sånna, hemskt juh.. Köpte iaf en hudsak som har tagit slut här hemma. Nu ska jag duscha sen sova..


Don´t go wasting your emotions

Jag å Soe åkte med 8:28 tåget imorse och det gick på 20 min så vi har bestämt oss för att ta det varje dag nu :) Dagens första lektion var väl så där, källkritik innehöll ju typ bara saker man redan visste som att man inte ska tro på allt man läser å sånt.. Med lite raster imellan fick vi lunch vid halv 12, mkt mkt mkt bättre mat än på Söderskolan. Asgod kycklingsallad på sidan å aah! Fast jag saknar ändå Söder :/ :P Vid halv 1 hade vi som sagt mentortid, vi gjorde lite presentationsövningar å sånt å det var ganska kul faktist :) Vi slutade tidigare, klockan 2. Soe skulle in en kortis på nån affär för att köpa leggins, själv hade jag 31 kr så det blidde inget för mig :P

När vi skulle hem gick vi in på ICA en snabbis å köpte chokladboll till tågresan hem, vi gick å fatta inte riktigt vilket tåg vi skulle på så vi åkte hem typ 20 över 3 :/ När vi klev av tåget hemma i viken mötte vi idrotts-Anna från Söder :) Jag snackade ett tag med Soe hemma hos henne innan jag åkte hemmåt.. Hade en sjukt stark motvind hela vägen så det gick typ assegt plus att jag var grymt trött efter att ha gått upp 6.

ikväll har ja kikat på Mean Girls å nu känner jag för bädden, ska läsa lite SOLO å kanske kolla igenom den nya IKEA-katalogen en snabbis sen blir det sooova fram till halv 7! Vid 9 går bussen från Gävle imorn till Hemlingby, vi ska grilla korv å göra lite olika lära känna varandra - övningar.. När vi kmr tbk till skolan ska hela personalen presentera sig sen äre hemfärd skulle jag tro :)


Lay all your love on me

Gick upp 6 idag :/ Kändes inte bra kan jag säga! men man piggnar ju lite granna efter ett tag å nu är jag klar för skola fast jag ska åka till Soe vid kvart i 8 så har lite tid på mig att slappa :) Vi ska ta 8-bussen till Gävle om vi inte hittar nån bra tågtid då.. Kmr komma till skolan typ en halvtimme innan vi börjar :( menmen.. Nu lyssnar jag på Mamma Mia å snart ska jag sakta dra mig bort. Slutar 3 så kmr väl hem halv 4 - 4 nångång :)

cop1A

Japp då var första dagen på TBS avklarad, ingen svår dag direkt men lååång kändes de som.. Nerå men vid klockan 3 samlades klassen cop1A på 32 elever i ett klassrum. Våra mentorer Carolina och Daniel snackade på och vi lyssnade, efter det gick vi å hämta fika, för mig Soe Jenna å Janina blev det pepsi och nektarin elr persika elr vare va, en sån där luden sak iaf.. Gott vare å efter det blev det tipsrunda runt om i skolan där man svarade på saker om skolan, då var även Anneli med å gick :)

Våra föräldrar droppade in en efter en för deras möte med våra lärare.. Vi andra satt ute å inne å väntade till dom var klara, tog en eeevighet å under tiden hann jag å Soe fixa busskort :)

Imorn börjar vi 9 med Källkritik, har ingen aning om vad det är men det visar sig nog. Halv 12 har vi lunch till halv 1 å sen ska vi ha mentorstid fram till 3 :) Troligtvis tar jag å Soe tåget in till skolan å hem för det känns bättre än buss, bara vi hittar en bra tid så blire utmärkt!


Start of High School

Idag börjar vi gymnasiet då, ska ju snart in till stan med Soe sen skjussar mamma ner oss till Gävle :) Ska på upprop, runtur å sen vid 5 kmr ju föräldrarna åxå å då ska det bjudas på fika har jag hört!


You're a love machine

Köpte en svart vinterjacka och en ljusbrun höstjacka idag, fick med mig en miniräknare hem åxå :) När vi kom hem käkade vi pizza som avslutning på lovet.. Asgott! Sen hängde jag med Elin, hennes pappa å syster till Willys där jag köpte hårfärg. Så nu är jag nyfärgad i skallen åxå. Nu kikar jag på en film, Fever Pitch. Fast i pauserna lyssnar jag på Mamma Mia låtarna :D Har haft Honey Honey i huvudet hela jäkla dagen för den är så härlig!

Taggad till nya skolan imorn haha! Första gången man tkr så..


When the bell rings

Kikade på New York Minute och Fjorton Suger innan jag la mig så klockan måste väl ha blivit nånstans kring 4 - halv 5..

Ska strax åka till valbo å kolla på höst eller/och vinter jacka med mamma, ska även köpa en miniräknare som kommer behövas på mattelektionerna senare. Börjar som sagt imorn så jag ska köpa pennor, sudd, block å sånt med Soe imorn innan vi åker dit. Blir väl inte direkt en skoldag så det känns inte som att vi börjar imorn ändå tkr jag fast det ska ju bli rätt roligt ändå å checka in skolan :) Ända gången jag har varit där inne va när det var domstolarna, då kikade klassen på typ 2 rättegångar där.

Ska försöka lägga mig i tid idag fast vi börjar 3 men man vill ju inte komma dit å gäspa hela tiden precis haha.. Blir väl nåt inlägg senare åxå skulle jag tro! Tjohej..


Mamma Mia moment


Super Trouper

Har nyss kommit hem från en bio-kväll med Soe, Mamma Mia som jag nyss nämde. Filmen var typ asbra så om ni inte har sett den äre bah å åka till närmsta biograf å kika. Jag var ju på musikalen Mamma Mia i sthlm för ngt år sen å filmen var bättre fast de va typ precis lika iof :) Jaja sjöng med lite smått i låtarna å jag å Soe hade en stor lust att ställa oss upp å dansa men precis när vi tänkte det så slutade låten, fan tänkte vi! 

På vägen hem ringde jag Elin å frågade om hon kunde hänga med en snabbis till ICA som skulle stänga om typ 10 min, snäll som hon är mötte hon mig utanför och jag kunde äntligen köpa mitt naturgodis. Typ 60 spänn gick det lös på :S Vi stog å snackade en stund innan jag fortsatte vägen hemmåt igen..

Nu tänkte jag kika på en till film å käka mitt lilla godis :)


Dancing Queen

Vaknade vid 11 tiden å fixade frulle, kikar på TV just nu å ikväll kanske jag ska på bio med Soe, Mamma Mia!


Dress by Fashion and Style


Trash-style


Klänning - Fendi 
Jeansjacka - Topshop   
Mönstrat armband - H&M   
Gladiatorsandaler - Topshop

Close your eyes and count every minute

Blidde inte att vara med Soe men vi hann med att träffas vid ICA iaf å snacka å köpte lite kvällssnacks å så :) Efteråt roade jag mig med att kika på en American Pie film..

Snart börjar skolan igen, so sad but so true.. Fast ändå ska det bli rätt grymt eftersom vi ska "få" en laptop, bli erbjudna en business resa inom Europa å massa häftigt som sagt, vad jag har hört är skolan rätt slapp men det avgörs ju.. Ska införskaffa lite block å sånt på måndag förmiddag med Soe innan vi drar iväg mot skolan vid 3. Hoppas verkligen att TBS är bra så att man inte vill byta nästa år, men nej det tror jag knappast att jag kommer göra..

Jaja nog om det nu, har ju faktist lov nån dag till :) Imorn har jag inte kommit på vad jag ska göra än men jag måste ta tag i att färg håret nu så att ja kanske borde göra något sånt då. Ska även färga ögonbryna lite granna eftersom mina ögonbryn inte passar så sött till brunt om man säger så :/ Neej nu är jag rastlös, ska kika på lite kläder från typ ellos å massa nu :)

If you don´t know me by now

1. Vad/vem fick dig att skratta idag? ett sjukt dåligt TV program
2. Vad gjorde du 8.00 imorse? sov som en ostucken gris
3. Vad gjorde du för 30 min sen? käkade
4. Vad hände dig 1993? så bra minne har jag inte..
7. Vilken färg är din hårborste? all black
8. Vad köpte du sist? en t-shirt från JC
9. Vad fick du senast i present? en upplevelse av Soe till den 11 oktober ;)
10. Vilken färg är din dörr? vit
11. Var förvarar du dina pengar? i min lilla väska
12. Hur var vädret igår? äckligt
13. Var kramades du sist med? Elin
14. Vad ser du fram emot? den 11 oktober ofcourse!
15. Vad är 15? ett nummer om jag inte minns fel
16. Vilken skostorlek har du? 37-38
17. Vill du klippa dig? ja fast inte på längden då
18. Är du över 25? nope skulle inte tro de
19. Pratar du mycket? om jag har lust
20. Kollar du på O.C.? absolut
21. Har ditt namn ett "x" i det? inte sist jag kollade
22. Känner du någon som heter Steve? nej
23. Hittar du på egna ord? alltid (Y)
25. Är du en typiskt svartsjuk person? inte typiskt direkt
26. Vad har du för mobil? sony ericsson W890i
27. Vem ringde dig sist? Elin
28. Biter du på naglarna? snarare river
29. Har du lockigt hår? nej :(
30. Vilken konsert ska du på härnäst? HSM i Globen 11 oktober med Soe :D
31. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu?
..
33. Vilket ord säger du ofta? haha ett ord som nog inte ska nämnas
34. Har du sett filmen 'Donnie Darko'? what?
35. Ska du jobba imorgon? nejnejnej!
36. Vem sa du "jag älskar dig" till sist? Soe fast på msn
37. Vad borde du göra nu? färga håret
38. Har du något smeknamn? Emmi
39. Sover du mycket? nja skulle inte påstå det direkt
40. Vilken är den bästa film du sett inom loppet av 2 veckor? The hot chick
41. Vad ska du göra på lördag? slappa är mina planer just för tillfället
42. När var du ute sist? gick å hämta posten imorse om det räknas? xD
43. Har du gråtit idag? näpp
44. Är du en glad person? ja oftast
45. Har du roligt nu? knappast!
46. Vad äter du helst? choklad ;)
47. Vem var du med sist? Elin
48. Vad heter din mamma? Inger
49. Vad är hela ditt namn? Emelie Sofia Pettersson
50. Tycker du om någon just nu? In my dreams maybee


I´ve got nerve

Idag vaknade jag runt 9, var typ astrött å hade klockan på halv 11 men gick upp ändå eftersom jag ändå var typ halvvaken.. Efter de har ja kikat på TV, städat rummet å letat efter ipoden :S

Senare kanske ja ska va med Soe elr så blir jag väl hemma å kikar på film elr nåt. Nada clue!


It´s like bleeding love


The happy little day

Gladiatorskor - Asos
Kilklackskor - Wedins
Klänning - Ellos
Väska - Wedins
Halsband med klocka och berlock med plats för foto - Kyssjohanna
Jeans - Cheap Monday
Kofta - Bikbok
Sjal - Bikbok



Jeansjacka a la Monki

Jag typ skulle kunna dö för den här jackan + en skinnjacka från JC för cirkus 2000 spänn.. För de första har jag inte 2000 spänn till en jacka å för de andra finns inte Monki här. Även om jag kan beställa så har jag inte råd :/

Ikväll vid 10 över 10 ska jag kika på The hot chick med Rachel McAdams i huvudrollen.. Verkar superduper och till filmen har jag kvar lite chips from last night :)


Jordan Sparks Feat Chris Brown - No air


How am I supposed to breathe with no air

Efter att Soe åkte hem idag mötte jag Elin för att gå hem till hennes pappa å kolla om jag hade min ipod där, den är borta å jag vetinte alls vart :S Blir galen! Den var ju såklart inte där så jag gick hem igen efter ett tag å kikade på TV, bl a programmet Tre Önskningar, det var en lady som hade en ryggrad som var vriden som en kringla å hon var lam. Hon bah väntade på att hon skulle bli lam upp till halsen å dö :/ Alla läkarna hade sagt att de va hopplöst att göra ngt tills hennes 3 barnbarn skickade in en önskan till programmet, ett julmirakel att hon skulle kunna gå igen. Då var det äntligen en läkare som sa JA så en operation genomfördes å sen kom hon å gick på en stor röd matta i publiken, shit så underbart det måste kännas!

Ikväll blir det nog TV å fixa naglarna lite granna med en ny färg. Ska kanske ha lite ansiktsgrejs å så men annars finns det en dag imorn åxå..


Hemma spa

Igår tog jag som sagt en fika med Soe på Marangoni, chokladboll å cola as usual.. Efteråt kikade vi i lite affärer men eftersom vi inte hittade ett skit å båda var helt bestämda på att köpa ngt så drog vi in till Valbo, kom in typ 7 å de stänger ju 8 så lite brådis blev det ju. Varken jag elr Soe hade käkat nå mat förutom frulle å fikat då så båda var typ CPhungriga men vi hade inte tid å käka, innan vi åkte hem hade jag hittat en vit t-shirt på barnavdelningen inne på JC men Soe den stackaren hittade inte ett skit.

När vi kom tbk till Sandviken åkte vi hem till mig å kikade på My super ex-girlfriend, 2 avsnitt av SATC å efter det gick det en film på TV som vi bara blev kvar vid å den var riktigt bra, Taxi. När filmen var slut gjorde vi en spa-natt på bara naturliga saker.

Vi började med att koka upp vatten å sen hällde vi de i en varsin bunke där det låg gurkskivor å en liten skvätt citronsaft, vi satte oss med huvudet i bunken å en handduk över oss i 10min (ångbad)

Efteråt skrubbade vi facet med en blanding av flytande honung och socker, riktigt bra faktist men eftersom det blev över så skrubbade vi även fötterna efter att ha värmt dom lite snabbt i de asvarma vattnet. Vi sköljde av fötter å ansikte innan vi påbörjade nästa moment..

Vi geggade runt en tomatskiva i ansiktet å lät de sitta så i ca 10min, tomat är bra för fet hy. Vi sköljde av det och la oss på golvet å la på massa gurkskivor över ansiktet för återfuktning å näring, vi la även två gurkskivor över ögonen å låg så i typ 10min igen. Riktigt avslappnande (skölj inte av)

Avslutningsvis smörjde vi in oss med en ansiktskräm, fast den var från the store och inte med bara naturens mojs.


A taste of you

Duschade nyss å ska snart iväg till stan för en fikastund med Soe på Marangoni :) Efteråt vet jag inte vad som händer om vi gör ngt tsm elr inte..

Fick tbk mailet som jag skickade igår till TBS å tydligen ska vår klass bestå av 32 elever :/ :P Nyss va man 17 st så ah.. Men annars verkar skolan helt underbar kan jag lova, man blir erbjuden en laptop, business trip inom Europa å sånna saker :D Låter helt suveräänt! Ska dit på måndag klockan 3 för upprop å rundtur, sen vid 5 kommer föräldrarna dit för ännu ett möte sen äre nog hemfärd :) Tur att jag har Soe å Jenna iaf..

Jaja ska dra nu.. Tjing Tjong!


Vill ha - outfit (sommar - höst)


Chinos - Monki
Linne - Ellos
Pumps - Jessica Simpson
Väska - Dior
Örhängen - Hello Kitty

Don´t you just looove this

Igår kväll åkte jag å hämtade mobilen på ICA. Såklart när jag kom hem och vill börja använda den så ska det ju alltid vara ngt fel, det fanns inge svenska på den så nu måste vi skicka tbk den så den får nåt program i sig..

Senare igår kväll mötte jag Elin å Alice igen, sen följde jag med Elin hem å somnade där.. haha så idag gick jag hem runt halv 2 å då var jag ensam så jag kikade på massa TV-program å fixade lite granna. Mamma å hennes kompis Ingela hade åkt båt idag så nu när dom kom hem nyss fick jag lite choklad :D Mumma!

Skickade nyss iväg ett mail till TBS så hoppas de svarar nu innan måndag! Ikväll händer det väl inte så mkt mer än att kika på TV å slappa runt..


My darling you

I fredags åkte jag in med Soe till CF, vi släpade med oss benen runt om i stan å kikade i olika stånd i affärer. Båda köpte varsina chinos fast olika sorters modeller.. Sen köpte vi en varsin väska för 100kr åxå som man kan ha till skolan :) Sikket kap! Innan vi åkte hem såg vi att man kunde sjunga i ett Mix Megapol-tält så det fastnade vi för å rätt som de var stog vi där å sjöng, Jag ljuger så bra.. När vi va klar hade ju såklart folkmassan blivit större å alla klappade händerna, var faktist riktigt roligt! :D Vi fick välja om vi ville ha en film elr en t-shirt eftersom vi hade vågat sjunga så vi valde t-shirten. Vi kikade på Amanda Jensen lite snabbt innan vi åkte hem å stojjade å skojjade!



I lördags blidde det att tare lugnt på dan å på kvällen umgicks vi med David å Johanna, på natten såg vi både lodjur å räv å området men gick runt där ändå.. La oss rätt sent som vanligt efter att ha kikat på Just my Luck.

Vaknade HALV TRE igår å dog för klockan var så mkt :S Gick å köpte pizza som vi delade på från Milanos. Hyrde film till kvällen, Juno. Har sett den men den är så himla bra så det blidde den iaf! På slutet av natten var så så himla trötta så vi satt å gjorde typ pruttljud med armen å halsen hahaha xD Man såg ut som om man hade typ massa stora problem i skallen..

Idag gick vi upp vid halv 11 typ :/ hade typ asont i huvve å va sjukt trött. Hade inte så mkt att göra så att jag åkte hem runt halv 1 typ.. Men dum som jag är så glömde jag mobilen hos Soe :( När jag kom hem åkte jag till ICA å lämnade tbk filmen som vi hyrde å Elin var snäll å hängde med mig dit. Efteråt gick vi hem till hennes mamma å lagade ihop spagetti å köttfärssås, badade vovven Alice åså försökte Elin lära mig att dansa lite fin-dans, hopplöst asså!

Hade tydligen fått ett sms att jag ska hämta ut ett paket på ICA, det är min nya mobil :D Soe ska hänga med å hämta den snart!


Stand up and speak for yourself

Har nyss kikat på Legally Blonde 2 :) Nu tänkte jag forma till ögonbryna lite å kanske färga dom. Imorn tänkte jag kanske köpa some färg till håret eftersom det typ inte har ngn färg mera :/ Ser verkligen förjäkligt ut! Innan det är dags för bädden tänkte jag nog hinna dra på mig en ansiktsmask å ta bort de gamla nagellacket å måla nytt haha! Tar nog ett tag dedär menmen man lär ju njuta av uppesittartiden så länge den varar innan det blir allvar med skolan igen. Nu ska jag verkligen inte slarva med tider å allt, NEJNEJ nu ska jag vara lite serious här (Y)

Imorn bär det av till City Festen igen med Soe :) Inte så mkt pengar men jag får leva på de jag har, ska iaf ha en väska där för alla kostar 100kr å de kan man ju alltid lägga ut om det gäller väskor :) Amanda Jensen ska vara där imorn åxå å sjunga så henne blir det nog av att ta en titt på..


Ska fortsätta med all beuty nu å ja ha en trevlig kväll/natt nu allesammans!

Sunshine in the rain

Kom nyss hem från Valbo, va där med Sussi :) Jag fick med mig en t-shirt hem iaf.. Vaknade imorse av att ngn viss syster kittlade mig under fötterna xD haha!

Nu blire snart mat å sen tänkte jag slappa lite å kanske ha ansiktsmask å sånt, Sussi ska åka vidare till Örebro idag å stanna där de sista dagarna i Sverige :/ :P Då får vi se vad jag hittar på om jag är med ngn elr om jag bara myser med en film elr två :)


Premiär på City Festen 2008

Sov över idag som vanligt, hade klockan på 11 men vaknade typ kvart över 12. Skulle möta Evve på RC halv 2 å jag skulle hinna göra massor av grejer innan, hade inte valt kläder, skulle sucha, sminka mig å käka ngt :S Stressad! Menmen jag kom försent å bussen hade precis gått! De va nåra tyskar som hejjade på mej åxå haha dom va roliga.. Vi tog bussen vid 2 ist å när vi kom in till Gävle blidde det att gå runt i affärer å kika i olika stånd xD :P Blev en Langos där imellan å då kom Sussi förbi å checka läget :)

Efter maten blev det mer affärer å stånd men lyckades jag köpa ngt? NOT. Evve hann få med sig parfymer å en innebandyklubba iaf haha..

Efter ett tag träffade vi Jenna å Bella så vi gick å tog oss en fikastund med dom på Coffee House. Blev kladdis å cola för mig :) Efter en stund träffade vi även Marina så vi gick runt där tills bussen skulle gå halv 10. Mamma hämtade mig vid RC å nu är jag hemma å sitter här med världens godaste glass i handen, Sundborn Vanilj :D Mm Lovely! Nu blir det nog film som vanligt så kommer väl Sussi hem nångång inatt åxå ;)


Nothing is impossible

Igår kväll hyrde jag å Sofie film, He´s the girl. Den va minst lika bra som She´s the man ;) haha! La oss runt 6 tiden å vaknade vid halv 2 idag typ :S Då åkte vi till Statoil med filmen och lämna tbk den, Efter allt dedär drog jag hem. Käkade tacos med hela familjen för en gångs skull och sen blev det dotan resten av kvällen. Nu ska jag knäppa igång en film snart tänkte jag..

Imorn blir det City Festen med Evve :D Vi tar bussen in vid halv 2..


I hope you have what you dreamed of

Today har jag hållt hus hemma hos Elin, vi bakade blåbärspaj å spelade barnspel haha xD Just nu sitter jag å vräker i mig en Sundborn, så sjukt god glass :) Inget långis-inlägg idag inte men jaja..




When you say nothing at all

Efter att jag å Soe kom hem från vår semester-tripp har jag inte haft mkt lust att skriva blogg, jag har mest vart med Soe å vi har sjungit, kikat filmer (bland annat TVÅ skräckisar, House of Wax å REC) å typ bah levt livet kan man säga förutom att vädret förstör ALLT! Lixom snart ska man ju börja i en ny skola, hur kul äre då å komma dit om all brun färg has gone away? Not! Menmen, idag vaknade jag å Soe med ett rus vid halv 2 ungefär, fan där va den dagen bortsoven! Kan ju ha varit för att vi la oss vid 9 tiden på morgonen xD Fattar själv inte hur vi orkar men jag tror att vår trötthetskänsel har försvunnit. Fast på dagarna kommer den dock tbk :/ :P Kanske är på tiden att ändra vanorna lite med att lägga sig åtminstånde nån timme tidigare haha.. Aja som sagt vaknade vi halv 2 å då drog vi oss mot Donken för brunch å sen mot Willys för att inhandla Energidrinkar :) Supergott varje gång, sitter faktist å slurpar i mig en just nu (Y)

Sussi är hemma från London nu åxå :D Mkt trevlans att träffa henne igen..

Nu ikväll har familjen Pettersson gjort varma mackor i ugnen, minus Helena:/ :P Blev mkt goda kan jag lova å efter det messade Elin mig att jag skulle hänga med henne å gå ut med Alice. Gick runt i området till typ 1 å sen blev det infärd mot datorn. Ska strax försöka sova elr om jag läser en tidning från London som Sussi tog med hem. Får se vad som händer imorn, antingen hänger jag med mamma, pappa å Sussi ner på stan å fixar lite smått å sen vidare till morfar elr så blir jag nog bara hemma å degar för mig själv elr nåt sånt. Är sjukt taggad på att sjunga så vem vet, kanske blir ngt i den stilen..


Mm Lovely


We walking on Sunshine

Äntligen har man tiden inne att uppdatera bloggen, va ett tag sedan men nu är man Back!


Som sagt har jag & Soe campat från 21/7 till 26/7 på Medskogssjöns Camping. Från lördagen till torsdagen har vi mest tagit det lungt, ungefär slappat på en brygga som vi lyckades ha helt ensamma hela veckan, men men som sagt vi har ''relaxa'' lite.


På fredagen tog vi våra cyklar en sväng till Järbo för att inhandla some food åt oss, blev även en liten fika med chokladboll och cola som vanligt, riktigt mysigt och BILLIGT för den delen. På vägen hem tillbaka till campingen tog vi oss ett dopp i Hålldammen eftersom att man svettades från topp till tå i det kokande vädret! Senare samma kväll eller ska man säga morgon? (Klockan var faktiskt 05:00 på morgonen) så dök vår granne Didi (som han kallade sig) upp med ett leende på läpparna och han tog genast med oss till de andra husvagnarna för att väcka upp hans polare, Askul! Efter väckningsturen så hängde vi med Didi in till Håkans yttertält och satt ett par timmar och snacka om allt mellan himmel och jord.


På lördagen var det hemfärd men vi hann med mkt sol & bad före det. The Parents fick hämta upp all packning som vi hade medan jag och Soe tog cyklarna för att bära oss av hemåt mot Sandy Bay även där hann vi med ett bad i Öjan.


Nu har vi fått en fin & härlig gyllenbrun färg och vi hade en underbar vecka tillsammans :) I nästa inlägg kmr bilder att njuta av!


Mm Lovely


RSS 2.0