What a day in Falun

Kikade på som sagt på massa filmer inatt, började fixa oss å sjunga oss ännu piggare runt halv 6 typ. Sen åkte vi mot Falun runt 8-tiden imorse. Var isande kallt ute å vi har stått ute av massa anledningar hela dagen å frusit ihjäl nästan, vi gick en bit till ett köpcenter. Då var det ca en halvtimme till de skulle öppna så brr vi fick stå ute å vänta. När vi hade tagit något varv därinne tänkte vi ta en buss som skulle till något ställe där vi trodde att det skulle finnas nå shoppingcenter. Vi fick åka gratis av någon anledning haha men såklaart fanns det ingen shopping där så det var bara att åka ett varv till.

Vi åkte tbk till den hållplats vi började på å såg att shoppingcentret vi hade letat efter låg 7 meter ifrån oss. Jaja det blev en massa gående runt i alla affärer å nånstans därimellan klämde vi in en fikapaus. När alla affärer hade stängt vid 4 gick vi runt i 100 år å letade mat å tillslist blev det American Pizza Place. Satt där i typ 2 timmar å väntade på att tåget skulle gå.

När vi väl skulle till tåget hade vi glömt vart stationen låg haha, intligent? Så vi frågade lite folk men såklart fel ändå, ärthjärnorna nr 1 å 2! VI hittade dit i sista sekund typ men då visste vi inte vart spår 3 låg ist haha. Det gick iaf bra men galenskaperna är inte slut än. På tåget satt jag med musik i öronen å kikade ut genom fönstret å Soe läste en tidning medan hon som kollar att man har biljetter eller betalar kom förbi å sa nya resande. Hon kollade på oss å sen sa hon: Jaha här har jag redan vart. HAHA YES! Gratis resaaa hem..





SOVA? NEVER EVER!

Idag har jag stressat fram å tbk innan jag åkte till Soe igen, kom prick 8 då Let´s Dance började så vi fick springa som tokar iväg till ICA på pausen eftersom de nästan stängde då. Efter det var klart vem som åkte ut kikade vi på Samantha ofc åsen sjöng vi, vi blev ensamma inatt åxå som tur va :) Nu har vi nyss sett på Just my luck, nu taggar vi bara tills imorn, vi ska åka till Falun å shoppa dagen lång å eftersom vi ska upp typ 6 egentligen för vi ska åka tidigt som fan så kommer vi nog inte sova, har laddat med energidrycker ist. Men vadå, det är ju ändå lov, sova kan jag göra nån senare gång i livet. Man kommer ändå komma in i "rutinerna" sen när allvaret börjar igen på måndag. Nä nu ska jag va social mot Soe igen, vi har typ nå fel idag. Vetinte vad men vi skuttar runt som nå jäkla smurfar å har typ seriöst stora fel i skallen..

Gröna muffins

Gårdagen var bra! Efter maten så drog vi ju till matchen å sen under matchen hängde ja å Soe efter Rolf Lassgård haha, fråga mig inte varför men det va roligt. När vi tröttnade drog vi hem å sjöng å bakade nå konstigt. Det skulle bli maränger, sen blev det muffins på nå vis. Å eftersom vi skulle ha gröna maränger så blev det gröna muffins haha. Assnygga å asäckliga.


Take a look..


BRYNÄS VS. TIMRÅ

Nu ska jag börja fixa mig innan middagen. Ska möta upp Soe, Jenna å Evve på RC vid halv 4 för att åka vidare till Gävle. Där ska vi träffa Amanda å sen käkaaa gott. Sen bär det såklart vidare till hockeymatchen, vi ska vara där å representera vår skola och BIG å därför ska speakern ropa ut efter andra avblåsningen att vi är där, så då ska vi tydligen ställa oss upp å jubla haha. Iaf så efter matchen vet jag inte vad som händer om jag följer med Soe elr någon elr om jag åker hem, får se. Nä nu måste jag börja greja här..



                                                                      VS


Slappdag

Idag har jag gjort absolut ingenting, å det är väldigt skönt ändå även fast jag känner mig lite småstressad över att jag inte gör något vettigt nu på lovet. Det blir ju ändå andra bullar imorn, då ska jag på hockey (Thoréns bjuder) å före det blir det en mysmiddag på Roma med några av tjejerna :) Härligt härligt!

Iaf så är ju klockan typ 7 nu så tänkte faktiskt kaaanske ta en liten promenad innan jag fortsätter med slappandet. Tänkte mig ett filmmaraton i natt iaf å lite SOLO-läsning.

Hatar att jag inte har nåra nya bilder att lägga upp här så inläggen blir lite roligare menmen that´s life..

Söndag & Måndag & Tisdag

Har haft en väldigt dålig uppdatering nu dom senaste dagarna men jag har lovet att skylla på. Är ju hellre med Soe än att sitta framför datorn såklart :) Ah men jag ska berätta lite om dom senaste dagarna..

Söndag: Den dagen som skulle bli perfekt, det var faktiskt så att jag å Soe tänte vara med i en sångtävling som heter Schlagerstjärnan, men pga att vi inte är riktigt snabbfattade i huvudet så hann vi aldrig anmäla oss haha puckon så vi åkte aldrig dit. Dock hade vi tränat in en låt, Min kärlek, ni vet den med Shirley Clamp. Inte asbra men väldigt härlig att sjunga. Jaja iaf så tänkte vi åka in till valbo för å kika på de andra deltagarna men näe vi sov såklart över. Till halv 5!! :S Den dagen drog vi bara hem till mig för å kika på Gossip Girl, Beck å massa annat.

Måndag: Vi drog in till valbo då ist, kom in rätt sent så va bara där typ 2 timmar å köpte inte så mkt, bara svarta tjockare tights och ett randigt linne från Gina Tricot. Efter det spenderades natten hos Soe.

Tisdag: Idag tog vi en promenad först till affären för å köpa hårfärg sen gick vi hem till mig. Å eftersom ingen var hemma så sjöng vi massa innan vi färgade håret. Nu för nån timme sen skjussade vi hem Soe så nu sitter jag å kikar på TV med datan i knät. Back to normal life alltså. Har precis fettat i mig en semla åxå, eftersom det är fettisdagen idag. Göttigött!

Imorgon gäller det

Somnade runt 8 inatt igen, idag har vi vart grymt sega så har bara degat all day long. Men det är ju ändå lov för guds skull så wtf lixom. Åkte hem å delade på en pizza med pappa å Helena så nu sitter jag här å kikar på Melodifestivalen för mig själv, missade bussen till Soe så får va hemma ett tag till. Efter programmet ska jag ta mig dit på nå vis å då blire skoj.

Taggning tills imorn då det blir en riktig toppdag för oss :) Hoppas jag verkligen iaf haha.



UPDATE

Jag å Soe sitter nu å härmar en tant i programmet Hjälp i väntan på vem som åker ut från Let´s Dance. Efter det blir det massa med TV å filmer, vi ska se Samantha såklart efter Let´s Dance, sen blir det nog Twilight innan Fredag den 13:e del 7 börjar vid 2, fattar inte att dom får ihop så jäkla många delar i de filmerna :S Aja efter den filmen ska vi se Hemsökta hus, de sista avsnittet. Även fast vi nästan sket ner oss igår till de så måste vi se ännu ett avsnitt haha. Efteråt får vi se om vi knäpper på en till film elr om vi gör nå annat för en gångs skull hihi..


En låång natt

Igår kväll blev great, Soe å jag blev ensamma som väntat och vi kunde sjunga lite :) Härligt! Senare på natten kikade vi på två avsnitt av hemsökta hus, kan bara säga såhär att ingen av oss tänker nog sova själva med kolsvart under det närmsta åren. Tog en promme runt halv 7 i morse å satte igång Heartbreak Hotel när vi kom in igen. Stängde av efter halva och gick å sov.

Vaknade halv 2 idag :O Tog bussen hem till mig och nu har vi proppat i oss mackor. Ska åka tbk till Soe sen å kika på Let´s Dance å Samantha å ha massa annat skoj, i hope! Jaja ska återgå till Soe som håller på å somnar på mitt bord nu ;) haha.


SPORTLOV

Ja som sagt, efter skolan drog jag å Sara till gymmet. Var grymt lite folk där så det va härligt. Mötte även Felix å Jesper där. Sen låg vi bah å snackade skit inne i avslappning/ stretchnings-rummet i nån timme. Finfin avslutning. Fick ruuna till bussen å nu är jag hemma sen nån timme tbk. Ska strax få kvällens föda sen drar jag mig mot Soe för en myspys kväll/natt :) Om det blir som tänkt kommer vi att vara ensamma å kan alltså sjuuunga! YES det var längesen, rösten har vilat för länge nu alltså..


Nedräkning till lovet

ca 10 min kvar..
Försöker nöta ut den sista tiden av näthandeln här i skolan bredvid fjant 1 å 2 ;) Fredrik vill att klassen ska sjunga men ingen verkar ställa upp, skulle de andra köra igång är jag lugnt med! Askul å sjunga ju haha. Efter skolan drar jag till gymmet med Sara å efter det ska jag hänga med Soe :) Säger bara en sak.. SPORTLOOOV!


Ett eget klassrum

Höll seriöst på att somna på datorkunskapen imorse, ögonen kunde bara inte vara öppna. Jag var ju inte ens uppe så länge igår ändå menmen shit happens. Själva skoldagen har vart trök, fick sluta halv 2 ist för tio över 4 men eftersom jag skulle träna och Amanda slutade 4 på jobbet så vart jag tvungen att stanna kvar ändå :/ Men som tur var var Evve snäll och stannade med mig :) Vi dansade, sjöng å garvade där inne i klassrummet för oss själva, riktigt härligt haha!


Träningen gick grymt bra, hade riktigt mycket power där på slutet kände jag. Vi mötte även Sara och Anna där så vi småsnackade lite med dom innan det var dags för hemgång. Nu sitter jag framför TV:n som vanligt å har precis käkat.

Walking down the street

Imorse somnade jag som en stock på bussen å när jag och Soe var framme i Gävle gick vi in på ICA för å köpa filmgodis :) När det var dags för skola sattes filmen Pretty Woman igång så har haft en riktigt härlig dag i skolan förutom Naturkunskapsprovet som vi hade innan vi slutade, chansade på precis varenda fråga.. Efter skolan gick jag å Amanda iväg till gymmet för träning å där var även Helena å tränade så morsade på henne åxå :) Somnade på bussen hem åxå å nu sitter jag framför TV:n å slappar, ska snart duscha å sen tror jag nog att jag ska gå å lägga mig. Satt ju uppe till halv 2 inatt å pluggade så är sjukt trött nu. Längtar efter lovet, inte långt kvar nu!


Mästerhjärnan 001

Skoldagen gick rätt så snabbt idag, fick tbk matteprovet som jag var helt säker att få IG på men hade G+/VG- :) YEAH så inget omprov för min del! Då blev jag glad med nu när jag vet att vi har ännu ett prov imorn i Naturkunskap blir jag bara mer å mer deprimerad :/ Åååh.. det är hopplöst, jag är inte gjord för att plugga märker jag. För ett tag sen när jag tänkte göra det somnade jag å vaknade nyss, bra jobbat. Shit vad jag klagar, men att sitta still å plugga en hel kväll är inte min grej. Gjorde iaf lite sodastream dricka nyss så att jag kan piggna till lite, har den godaste smaken som finns i sodastream, nämligen Pink Grapefruit. Asgod, i love it.

Ah jag å min hjärna ska inte slösa mer tid här utan nu äre pluggning på hög nivå som gäller, Tjing!

Avslutar helgen med Beck

Kvällen igår blev lyckad även fast planerna blev helt ändrade..
Jag å Soe sprang iväg till ICA för å handla lite gött inför kvällen/natten. Vi köpte energidrycker, naturgodis å chips. ojoj sikka fettisar! Vi hade filmmaraton med filmerna She´s the man, A walk to remember å Collage Roadtrip. Båda höll på att grina ihjäl sig till A walk to remember som alltid. Vi satt först tysta som möss å försökte hålla de inne tills båda fick ett anfall hahaha. Vi la oss typ halv 5 men jag kunde inte somna på ett tag eftersom vi hade druckit energidrycker. Lyckat!

Vaknade nångång runt halv 2 idag, då gick vi ner på stan å fixade lite eftersom Soes mamma fyller år idag. Tog bussen hem vid halv 5 å här hemma har jag städat, kikat på GG å käkat pizza :) Nu sitter jag här framför Beck som brukar vara den perfekta avslutningen på helgen.

14/2 -09

Väcktes av att Amanda ringde imorse, gjorde mig iordning å tog bussen ner till RC. Då ser jag att bussen till Gävle inte skulle gå föränn om en halvtimme. Kul liv! När jag tillslut kom fram till Gävle iaf så blev det en liten runda på stan med Amanda men jag köpte inget mer än mineralpuder från Isa Dora. Vi mötte Sara typ 750ggr åxå åsen kom Amandas kompis Matilda dit för å gå en sväng med oss :) Nu väntar jag på att maten ska bli färdig sen drar jag mig till Soe´s place för en hemmakväll där. Vi ska kika på melodifestivalen åsånt, blir väl nå götta till de åxå antar jag..

Fick iaf en liten alla hjärtans dag present av mamma å pappa, ett halsband med ett hjärta på å en sån där liten chokladask :) Fast den är slut nu haha.

HAPPY VALENTINE´S DAY


KÄRLEKSBOMBEN


Fredag den trettonde

Kör på den vanliga rubriken idag som alla verkar ha haha. Iaf så sov jag ju hos Soe inatt men det blev ingen The Grudge 3 igår heller för båda var för rädda. VI va ute å gick å då skrek vi som alridg förr kändes de som, inbillade oss så mkt. Vi är stora puckon ibland! VI vaknade iaf 1 idag så jag skyndade mig iväg till bussen som skulle gå kvart över men nej den kom inte så jag väntade till kvart i 2 i kylan men den kom fan inte heller så då kollade jag närmare på busslistan å ser att just den bussen skulle börja gå kvart över 2 :S Ååååh jag fick damp! Så gick till RC å tog bussen därifrån klockan 2 ist.

När jag kom hem var det bara att byta om till träningen å knalla iväg till bussen igen för å åka till Gävle. Så för en timme sen kom jag hem å nu får jag äntligen slappna av. Let´s Dance är på TV:n å jag har chips å dipp här bredvid mig :) Mums.


No pictures

Blev inget tränande idag eftersom jag slutade så låångt före Amanda. Ist åkte jag hem å nu har jag mest suttit å poppat musik här för mig själv, allt möjligt som disney, melodifestivallåtar å nya härliga låtar. Ikväll bär det iaf av till Soe, ska sjunga ruset av oss tills David å Johanna kommer hem å sen blir det The Grudge 3 om vi vågar eftersom vi inte såg på den förra helgen. Vi ska även plugga åxå, hah det trodde man inte om oss elr men så äre faktiskt.. Vetinte vad vi mer hittar på men antar att det blir riktigt skoj :)

Inga nya bilder nu heller men det kommer senare nångång, lovar!

Hatar bussjävlarna

Efter skolan gick jag iväg å mötte upp Amanda för träning som vanligt, vi tränade hårt idag så efter träningen sneglade båda på ett stånd där nån sålde hembakta chokladbollar å kokosbollar å sånna saker, både hon å jag tkt att vi hade förtjänat en varsin men sen när vi väl åt dom smakade dom skit :S blää.. Fan där hade jag väntat mig nå gott! Jaja bussarna verkar iaf hata mig, dom är alltid sena så jag missade ju även bussen från RC som går hemmåt till stensätra så fick ringa pappa så han fick hämta mig.

Nu när jag väl är hemma å har slagit på TV:n är det ju dags för plugg snart. Roligt liv! Hela den här veckan har bestått av pluggande.

Har vart lite dåligt med nya bilder i några inlägg men det kommer jag lovar, har bara inte hunnit tagit nå roliga än.

Gym och jympapass

Skoldagen har gått segt, haft prov å sånt men annars har det vart en riktigt bra dag.

Efter skolan vandrade jag å Amanda till gymmet för å träna å när vi kom in till omklädningsrummet ser vi att Sara å Lovisa satt där. Så dom har åxå börjat där, grymt ! När vi kom ut därifrån ser vi även Felix å Jesper haha så vafan vi tänkte nästan ha klassfest. När vi nästan var klar kom även Anna dit så jag hängde med henne å Sara in på ett jympapass :) Å döda mig va jobbigt det va alltså!

Bussarna krånglade på vägen hem men nu är jag hemma iaf. Har fått i mig mat åxå, det behövdes för jag va sjukt hungrig.. Snart är det dags att sätta igång med nytt pluggande, ska göra klart ett arbete om en stor rosa kanin som är "konst" på ett berg nånstans. Men före det blire dusch och Top Model.


HOROSKOP

Slänger in ett horoskop här igen från VeckoRevyn :)

Oxen 21/4-21/5

Just nu har du ont om energi, framför allt nya projekt får dig att stöna. Två saker hjälper. Det ena är nöjen, lite glitter och glamour får fart på livsandarna. Det andra är sköna, lata kvällar utan något alls att göra. Du behöver helt enkelt hämta andan lite oftare än vanligt.
kärlek/sex 3
kul/nöjen 5
tur/pengar 1


Tvillingarna 22/5-21/6

Sport och romantik passar dig bra just nu, gärna i kombination. Letar du efter en ny kärlek är det just i samband med fysisk ansträngning eller tävlingsmoment som lågan kan tändas. Något som också fungerar bra är jobb och studier, du känner dig mycket motiverad.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 5


 

Kräftan 22/6-22/7

Två röriga veckor väntar. Det blir gott om konflikter. Flera av dessa lönar sig på lite sikt men det är aldrig särskilt roligt medan bråket varar. Att det så ofta uppstår tillspetsade diskussioner och lägen gör också att du får lite svårt att planera din tid. Enkla saker drar ofta ut på tiden. Trist.
kärlek/sex 1
kul/nöjen 3
tur/pengar 3


 

Lejonet 23/7-23/8

Detta är en spännande årstid med många förändringar, något som du tydligt märker just under dessa veckor. Du har tur i kärlek, så på den fronten går det lätt. Andra saker är också givande men mer komplicerade, du kan till exempel få ett frestande men krävande förslag som rör din karriär.

kärlek/sex 5
kul/nöje 3
tur/pengar 3


 

Jungfrun 24/8-23/9

Du ägnar dig väldigt mycket åt vänner och nöjen. Det här är också en riktigt bra tid för en resa, särskilt om du känner att du behöver lite extra sol och värme. Det kan i så fall ge massor av inspiration. Omväxling är också bra, för vardagen tynger ner dig, du behöver lite nya intryck.
kärlek/sex 3
kul/nöjen 5
tur/pengar 3


 

Vågen 24/9-23/10

Just nu är ditt kärleksliv märkvärdigt och spännande. Det kan hända helt oväntade saker som kräver nya, kanske drastiska beslut. Var du inte förälskad innan är det mycket troligt att du blir det nu. Inget är utan komplikationer men långtråkigt blir det ju å andra sidan inte heller.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 1
tur/pengar 5

 


Skorpionen 24/10-22/11

Du är trött, månaden känns lång och mörk och du hittar inte många ljusglimtar. Trögt känns det dessutom med alla tankar på karriär, studier och framtid. För att pigga upp dig behövs skratt, underhållning och vänner. Levande musik kan också tillföra mängder av inspiration.
kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 1

 

Skytten 23/11-21/12

Två fina veckor för sport och tävlingsmoment av alla slag. Du tycker om att se vad du själv går för. Men det handlar också om kärlek. På den fronten är turen verkligen på din sida just nu, du kan charma, förföra och övertala med oväntad grace. Väldigt mysiga och romantiska kvällar.
kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

 


Stenbocken 22/12-20/1

Trassel på kärleksfronten kanske dämpar din entusiasm något, men i övrigt är det två härliga veckor du har framför dig. Allra mest handlar det om nöjen, upplevelser och nya kontakter. Detta är utmärkta veckor för resor, glamour, äventyr och nya projekt. Du har gott om bra idéer.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 5
tur/pengar 3

 


Vattumannen 21/1-18/2

Du hinner med en hel del romantik, i alla fall en trevlig flirt, men mest handlar det om din karriär. Du kan ta rejäla kliv framåt på den fronten, kanske fiska in ett helt nytt jobb eller hitta en spännande utbildning som leder precis ditt du vill. Våga vara lite äventyrlig, det lönar sig.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 5


 

Fiskarna 19/2-20/3

Mest handlar det om nöjesliv. Du trivs där det gnistrar och glimmar, på dansgolvet, mitt bland de vackra människorna. På hemmaplan eller på annan ort spelar mindre roll så länge sällskapet är det rätta och det inte saknas glamour. Detta är också bra veckor för affärer och shopping.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 3


 

Väduren 21/3-20/4

Du satsar på kärleken och struntar ganska mycket i allt annat. Dock inspirerar romantiken så mycket att du av bara farten kan visa dig från din bästa sida på jobbet, eller lyckas med något annat på ett oväntat sätt. Ibland lönar det sig att traska runt på rosa moln. Två fina veckor.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 1
tur/pengar 4


A regular day in my life

Har vart så tröött hela dan men nu på kvällen börjar jag piggna till, duktigt! Vi hade matteprov idag och det gick väl som det gick kan man säga.. :/ Efter skolan umgicks jag med Amanda å vi hade så skoj! Vi snackade skvaller å massa härligt å jag kan lova att båda är sjukt taggad inför sommaren.. Hittade en fin t-shirt på gina troicot men för första gången köpte jag den inte, kanske gört imorn (A) Har även ätit världens godaste mat idag, vi prövade ngt nytt. Det var taconuggets (kyckling) med ris å mangosalsa. ASGOTT kan jag lova! Nu sitter jag framför TV:n å ska snart plugga lite till en läxa som vi har till imorn.


THE PARTYY




Rock Angel för en kväll

Kvällen å natten igår var grym! Jag hade hur kul som helst åhoppas verkligen att det kommer göras om så snart som möjligt :)

Idag har det inte hänt så mycket, har en lugn dag nu å inväntar Beck som är ikväll. Fast det jobbigaste av allt nu är att jag måste plugga som en tok eftersom vi har matteprov imorn redan.. Fast jag ska göra det snart, skulle sitta bra med en tupplur just nu! Slänger in två bilder, dom kanske inte är så roliga men jag sätter in fler senare när jag får bilderna av Madde.

 
                           JAG                                                                      SOE

PARTY PARTY

Dålig uppdatering nu men ska ta lite snabbt vad som har hänt under de senaste dagarna..

I torsdags var jag som sagt hos Soe, vi käkade pizza å fläskade annat gott. Var hos henne igår åxå å då gjorde vi samma saker å kikade på Let´s Dance å grejer. Vi har även vart ute i kylan en hel del men haft en massa skoj ändå :)

Idag en det en stressdag, vi ska på maskeradparty hos Tone som har fyllt år nyss. GRATTIS till henne! Så vi ska ta halv 7 bussen in till forsbacka å sen gå hem till henne. Nu är jag bara hemma en sväng för å testa outfits å hämta smink å massa, sen åker jag tbk till Soe å fixar mig där. Vi ska iaf vara ROCK-ANGELS å jag slänger upp härliga outfit bilder på oss imorn när jag kommer hem. Tjing!


Myskväll med Soe

Gårdagens filmaraton lyckades inte så bra, somnade innan första filmen var slut.

Idag har jag bara slappat men om typ 5min ska jag springa till bussen för å åka till Soe. Vetinte än vad vi ska göra men det visar sig. Vi planerar ut å äta mat å kanske hyra film åsånt mys, stannar nog där över natten åxå. Tänkte gå på bio men det gick inga bra idag så det blir inte så. Nej nu måste jag skynda mig, ska hinna kleta på lite mascara åxå.. Tjing!


I love this day

Vart inte så mycket till tränande idag heller, när vi väl var inne i gymmet hade klockan blivit 5 å egentligen hade jag behövt tagit 5-bussen från Gävle men nej de hann jag ju inte med så lära skynda mig för att hinna med halv 6 ist. Tur att vi har beställt hem ett fritidskort (buss/tåg) så jag kan komma hem efter 6 nångång, eftersom skolkortet bara räcker till då. 

Anyway.. Som ni kanske såg på de senaste inlägget så har jag redan fått helg, alltså jag slipper gå till skolan imorn å på fredagar är vi ändå alltid ledig så hej å hå nu är jag superduperglad! Ikväll/natt ska jag ha filmmaraton, ååh gud va härligt. 

              
                                                                                                                                                                                    

Lyckan är härlig

JA VI FÅR HELG IDAAAAG!!!!!


It´s a tuesday night

                             Amanda                                                       Soe                                    


Åååh gud så lång dag det har varit! Fast iof gick den rätt fort ändå.. Hade askul på idrotten idag med massa lekar xD Efter skolan tog jag å Soe tåget hem å drog ner på stan en sväng. Å nu har jag sett hennes nya lya för första gången åxå, blir nog prima dedär när dom har fått iordning med alla grejer. Innan vi gick hem till henne gick vi till badhuset å köpte strips haha. Har inte vart där på 100år men dom har pommes to die for. Efteråt skjussade Soes mamma hem mig så nu har jag nyss kikat på SATC å nu är det Top Model.



Devilscake på Waynes



Det blir inte alltid som man tänkt sig, Amanda var tydligen mer sugen på att fetta idag än att träna å vad är jag för vän om jag sviker henne så hon inte får sin fika? haha nä jag ställde såklart upp ;) Vi fikade på Waynes å hon drack Chai Latte å jag vanlig varm choklad å till de åt vi en "devilscake" som smakade skit rent ut sagt, fyfan va äcklig den va! Vi satt å spanade in 5st puddingar hahaha å dom knäppte kort på oss med mobilerna såg vi xD Innan pappa kom å hämtade mig så hann vi gå en liten stund på stan, jag köpte en grå långärmad polotröja på Gina Tricot för 29kr. Alltså de va inte en tröja som jag tänkte gå runt i jämt åså men vafan 29kr = nada..


Some crazy girls

Slänger in en bild på mig å Soe nu, vi ska ha matte snart å sen ska jag träna men skriver efter det!


Give me a break

Sitter å kikar på Beck just nu, elr det är nyheterna nu emellan så därför passar jag på att skriva ett litet inlägg. Som ni ser har jag bytt header.. igen. Men jag är inte klar än så den är bara tillfällig, jag försöker fixa massa men tillslut gör jag bara så enkelt som det bara går, precis som den jag gjorde nu.

Usch känner inte ett dugg för att gå upp klockan 6 imorn för att sen åka till skolan, Åååh! Kan inte helgerna vara längre? Eller typ att man gick varannan vecka i skolan, jaa det skulle vara ngt de! Fast vi TBS:are borde väl inte klaga eftersom vi ändå kan slippa fredagarna men man kan inte låta bli att drömma lite ;) Jaja ska försöka njuta av min sista helgtid nu..

For the same damn thing

Satt uppe till typ 4 - 5 inatt åxå. Så idag gick jag upp 12, hade gärna kunna sovit längre men Helena å Daniel skulle komma å käka lunch här vid 1 så kände att det va tajm att dra sig uppåt. Sket i frullen eftersom det snart skulle bli mat å nu är jag mättare än mättast.

old pic..


Väntar på att det ska bli kväll så att Beck ska börja men får dra ut på tiden med att kika på American Pie som vanligt. Har 3st kvar att se nu så hinner nog inte se klart alla idag heller. Men jag funderar på att göra en total makeover på min design här på bloggen men får se om jag har tid och orkar, vet att jag nyss har fixat min header men grejen är den att jag blir aldrig nöjd med den. Vill ha fler nyare bilder men blir inte nöjd när jag försöker knäppa lite kort heller så.. Måste ju packa upp allt åxå sen lägenheten, har ju fan packat med mig hela garderoben så ah det tar nog lite tid.


RSS 2.0