What a day in Falun

Kikade på som sagt på massa filmer inatt, började fixa oss å sjunga oss ännu piggare runt halv 6 typ. Sen åkte vi mot Falun runt 8-tiden imorse. Var isande kallt ute å vi har stått ute av massa anledningar hela dagen å frusit ihjäl nästan, vi gick en bit till ett köpcenter. Då var det ca en halvtimme till de skulle öppna så brr vi fick stå ute å vänta. När vi hade tagit något varv därinne tänkte vi ta en buss som skulle till något ställe där vi trodde att det skulle finnas nå shoppingcenter. Vi fick åka gratis av någon anledning haha men såklaart fanns det ingen shopping där så det var bara att åka ett varv till.

Vi åkte tbk till den hållplats vi började på å såg att shoppingcentret vi hade letat efter låg 7 meter ifrån oss. Jaja det blev en massa gående runt i alla affärer å nånstans därimellan klämde vi in en fikapaus. När alla affärer hade stängt vid 4 gick vi runt i 100 år å letade mat å tillslist blev det American Pizza Place. Satt där i typ 2 timmar å väntade på att tåget skulle gå.

När vi väl skulle till tåget hade vi glömt vart stationen låg haha, intligent? Så vi frågade lite folk men såklart fel ändå, ärthjärnorna nr 1 å 2! VI hittade dit i sista sekund typ men då visste vi inte vart spår 3 låg ist haha. Det gick iaf bra men galenskaperna är inte slut än. På tåget satt jag med musik i öronen å kikade ut genom fönstret å Soe läste en tidning medan hon som kollar att man har biljetter eller betalar kom förbi å sa nya resande. Hon kollade på oss å sen sa hon: Jaha här har jag redan vart. HAHA YES! Gratis resaaa hem..





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0