Ljusblåa dagar

Hejsansvejsan! Sov hos Sofie inatt och vi sov över så vi missade spanskan idag :/ Men som tur va har vi fixat så vi får göra provet där på tisdag. Efter provet hade vi kör, bild, mer kör och svenska. Då hade jag, Sofie och Frida äntligen redovisning för Jenny om ljud igen. Avklarat! (Y) Sen slutade vi så vi hade ingen so men jag å Sofie satt kvar och skrev lite på bokrecensionen. Kom hem vanlig tid eftersom vi skulle ha slutat tidigare och då drog vi till Sofie. Nu har vi kommit hit igen och hon ligger på min soffa å jag tänkte uppdatera lite granna.. Senare ska jag dit igen och då blir det Talang finalen :) å Hajen 3 och 4 :D haha! Sen blir det sång of course. Mamma och pappa håller på att grilla kött så ska vi käka det snart tsm med potatissallad. Snackade med Vera idag, hon sa att jag kan höja mig till VG i matte redan i början av gymnasiet på A-kurserna :) härligt!

Min å Sofies dag har iaf varit grymt bra med oväntade resultat, men positiva :D

Kraamizaar ^^

Solig dag + Dagens tårtor


Färgtema


Färgglada dag

Idag har det vart en kanoners dag! Först bakade vi tårta på hk, min å annelis va såäckligt god enligt oss :P mums! Sen bar det av till omklädningsrummet och där vart det full fart på oss tjejer, vi skulle sminka oss med 30 liter smink och vi hade bara 2 speglar, KATASTROF! Sen knäppte vi lite bilder och sedan blev det att knäppa egna mä mobiler och kameror hah! Skööjj där ett tag, hade ballonger med på kortet åxå.. Sen blev det til att käka tårtorna haha! Mätt som tusan så det fick bli vår lunch. Sen hade vi grymt lång hålis och då blev det även lite vimmelbilder.

När jag kom hem med Sofie eftersom hon hade följ med mig så käka vi varsin minipizza. Sen gick vi givetvis ut i solen. Då tänkte vi lägga oss å sola så jag hämtade varsinna solmadrasser att ligga på. Sen märkte jag att det hängde en spindel i den ena, då skrek jag å sprang in fort som bara den.. Den madrassen fick Sofie ta xD Snäll som jag är.. haha! Men vi låg där i typ 5 min innan vi upptäckte n vit, genomskilning död spindel brevidoss. Då blev det fort upp igen och så tänkte vi ta oss ett dopp ist :P Detvar jättemkt löv och sånt i poolen eftersom vi inte hade städat den än. Vi skuttade på min badmadrass och flöt ut för det var iskallt. Bah 15 - 17 grader.. Men vi blev ändå dyngblöt! hah så tillslut ramlade vi i, men de va ju så sjukt kallt så det blev upp lika fort igen. Då såg vi massor av äckligt stora spindlar på botten (döda såklart).. Blää! Vi fick nå ryck så vi städa rent hela poolen, skickligt! vi la tog spindlarna i en hovå la dom på marken för å kolla på dom, tydligen var det en delikatess för myrorna. Nu är de uppätna ;) mysigt! Sen blev det mera bad när den var ren, hah grymma skratt och vi hade det askul! Roligare än på länge.. Sen såg Sofie en spindel på henne så då sprang hon precis som mig in å skrek! Jag garvade åt henne xD Sen gick vi å köpte varsin glass på ICA. Efter det satt vi med fossingarna i poolen och drack cola, sen vart det mat och då satt vi ute på gräset och käkade.. Satt ute ända till halv 8 då vi gick in sen åkte hon hem. Senare kikade jag på Pussycat Dolls 2 och nu skriver jag med Sofie, Bella och Jennie :) Strax blir det sovaaa!

Bilder snart!


Kraamizaar ^^

I´m gonna bop to the top

Just nu sitter man på NO lektion igen då, inget å göra som vanligt så det blir en slapptimme ist.. Sen har vi lunch - slöjd -idrott kvar :) inte mkt alls men trökslöjden är så drygt lång. Senare blir det sola om det är finfint och massor med pluggiliplugg, är ensam henna hela kvällen fram till typ 10 så då ska jag parta musik för mig själv och sjunga med min vackraste stämma xD Inte alls långt kvar till slutet nu å snart bär det av till sthlm.. Mkt kvar med plugg å sånt tydligen, känns som om det bara är vår klass som har så mkt men ah. Det är bara den här veckan som är hel vecka, då äre det mesta plugget sen äre mest slapp och typ 5 dar ledighet i rad :) Hääärligt! Måste hitta ett sommarjobb snart åxå :/ Förslag på jobb skulel sitta fint?

Kraamizaar ^^

Rosa

Igår var jag in till valbo en sväng efter skolan med mamma. Där mötte vi Sofie, hennes mamma och Adam efter nån timme. Då började vi gå med dom och our mothers pratade som om dom känt varandra i 30 år xD På slutet där blev det en fikastund å jag and mamma köpte glass medan Sofie och hennes family köpte lite bakelser å dricka. Jag fick mä mig lite kassar hem åxå som innehöll mkt rosa stuff. En rosa tunika med knappar från Wear It, rosa tights + gråa (de satt ihop) från H&M, en vit t-shirt från Gina Tricot, rosa blomma att sätta i håret från H&M, rosa nagellack och läppglans från Kicks och rosa örhängen från Glitter. Tror det var allt.. Nu ska jag sminka mig och greja sedan bär det av till skolan för mig :) Ingen speciell dag precis men ah..

Kraamizaar ^^

In school

Just nu sitter jag och har trök NO! Inget å göra direkt så jag sitter här istället.. Vi slutar ju sen så då ska jag in med mamma till valbo. Tydligen ska både Sofie och Jennie in mä sina mammor too så egentligen hade ju vi kunnat åkt men man kanske får lite rabatt när man har mammor med.. De är väl så alla tänker haha! :P På onsdag ska vi knäppa korten runt 9:45. De är ju därför jag ska till valbo för att köpa lite pink stuff.. Före det ska vi baka en tårta på HK:n och jag ska antagligen göra med Annli, vi ska fan vinna! man får pris.. haha! På torsdag är det den ultimata utskämmningsdagen då jag å Sofie äntligen sorgligt men sant ska köra våran HSM-show  ;P :S Vi kommer så ah hej då! Nä nu ska jag dega klart sen bär det av hemmåt igen..

Kraamizaar ^^

Dansa i neon

Dagens låt: Massa Disney :)
Dagens frilla: Knut
Dagens smink:  Nothing, nothing and nothing
Dagens kläder: Badrock
Dagens skor: Svara kliv-i skor
Dagens accesoarer: Hårsnodd, rosa klocka och solbrillor
Dagens planer: Tare lilla lugna
Dagens vill ha: För mycket..
Dagens saknad: Allt jag vill ha ;)
Dagens drog:
Vitlökschips xD
Dagens tråkigaste: Jadu..
Dagens dricka: Vatten right now
Dagens mat: Grilad firre mä mojs
Dagens humör: Nervös, glad, stressad ...

Kom nyss in från en härlig dag ute i solen, har faktist vart i poolen 2 gånger, den ni! :P apakallt men vadå man lär ju ;P Eller jag doppade mig inte för då skulle jag va sjuk sen, men jag doppade upp till knäna och sen la jag mig på en madrass och då blev jag blöt ända upp till armarna så då kan vi kalla det som att jag har badat. Bikinin blev iaf blöt ;) Ett tag var ju molnen framme och förstörde å då fikade the family och jag lite ;P Nu ska jag städa mitt rum innan Sanningens Ögonblick börjar .. :P

Kalabalik

Igår kikade jag å Sofie på Eurovision Songcontest tsm, asså fyfaan! Sverige måste börja tänka om, vi ska börja skicka sånna låtar som vi själva tkr suger eftersom att varje gång vi skickar en perfekt bra låt så förlorar vi, lixom18:e plats är illa!! Charlotte tkr jag va en av dom bästa igår men resten av Europa har dålig musiksmak!! ;P :S haha! Malta är ett GREAT land tkr ja eftersom vi fick 12:poängaren av dom :D Tänk att det va dom som gillade oss :) Fan så king.. Sen var ju Björn king på att läsa upp resultaten från Sverige åxå :P Tänk att Sverige har både talang och humor xD Aja efter Eurovision blev det Lilja 4-ever och sen var ju klockan typ 4 så då gick vi å sööv! Vaknade runt 12 idag å då gick vi ner på stan men såklart va de stängt :S Men vi gick till nån blomsteraffär och sen till konsum där ja köpte en Paradis-ask till mamma :D Efter det köpte vi en varsin glass och sen åkte jag hem. Då käkade jag å snart ska jag ut i solen, ska ta ett premiärdopp i poolen åxå eftersom mamma å pappa tog bort pressänningen nyss :) Det är 7 grader i vattnet bara eftersom vi inte har fått igång värmen än :S :P brrrr... Kryddar man lite blir det 10 grader xD Men nu ska jag gå å slänga på mig bikinin och gå ut å steka! :P

Kraamizaar ^^


Charlotte Perrelli - Hero (karaoke)


Of the day

Dagens låt: Bryan Adams - Summer of´69
Dagens frilla: Flottäckel i uppsatt knut
Dagens smink:  Ingenting alls
Dagens kläder: Bikini just nu
Dagens skor: Svara kliv-i skor
Dagens accesoarer: hårsnodd xD
Dagens planer: Sola å umgås mä Sofie :)
Dagens vill ha: 4 juni :D
Dagens saknad: Chinos
Dagens drog: Luften
Dagens tråkigaste: De kalla vindarna
Dagens dricka: vatten nu, cola sen ;)
Dagens mat: Våfflor
Dagens humör: happy as a puppy :)


Wonderful place

I torsdags-kväll åkte jag till Sofie igen, vi käka hemmagjord pizza medan vi kika på Sanningens Ögonblick och Eurovision Semifinalen 2. Sen käka vi blåbärspaj åxå å lite godis :) Gottit! Sen dansade vi och kikade på Linas kvällsbok, efter det var klockan typ 4 å då gick vi å la oss..

Vi vaknade vid halv 2 typ på fredags-morgonen/ fm. Då käkade vi frulle och sedan blev det en tripp på stan. Vi tänkte kolla efter lite kläder tills på onsdag eftersom det är skolfotografering för niorna (roliga kort) Vår klass ska ha massa färger så jag ska vara rosa och Sofie ska vara gul, inte lätt å hitta så mkt rosa när jag väl ska ha det, annars ser man ju sånt stup i kvarten.. Vi gick in på lite Second-hans butiker i desperat behov men ja hatar sånt så jag rör inte äckelpäckel kläder som andra har haft :S :P Så sen gick vi till bibblan för å låna filmer, hittade 7st men när vi kom till kassan kostade de tydligen pengar, de visste inte vi så smarta som vi är ändå.. :P Då trippade vi hem utan en ända påse :/ Fyyyfan! Lär bli en sväng till Valbo då på måndag elr nån dag..När vi hade kilat hem sjöng vi och sen blev det Talang 2008 :D Seth äger!! Sen sjöng vi ännu mer innan vi kikade på Eva & Adam - fyra födelsedagar och ett fiasko xD haha! Vi var astaggad på den.. Sen kollade vi även på Livet är en Schlager.. Till moviesarna hade vi bakat en kladdis :) Vi la oss runt halv 7 typ men jag kunde inte sova :S Va så jäkla ljust i rummet :/

Vaknade idag (lördag) runt halv 12 av att jag smällde till Sofie xD Sorry! VI gick upp å såg den najsaa solen :) Vi käkade lite frulle som bestod först av kladdis och senda macka ;P Sen lite äppeljuice to that åxå.. Gjorde inte så mkt mer utan vi klädde på oss och sedan drog jag hem. Jag tänkte hämta lite nya kläder eftersom jag ska tillbaka senare. Vi ska ju kolla på Eurovision Songcontest FINALEEEN! sedan har jag laddat väskan med nåra filmer ;) typ, Änglagård, Den osynlige och Tillsammans mm. Ska ha en kanooonkväll idag med :D + natt då! hihi.. När jag kom hem var Helena här åxå så jag, mamma och Helena la oss ute i solen typ en å en halv timme innan vi käkade våfflor :P På dirren efter maten gick jag ner hit och nu laddar jag min Ipod så att jag kan åka till Sofie utan bekymmer ;P Ska bara fixa lite, packa å greja sen drar jag till Sofie, vi lär ju köpa hem sjukt mkt godis till kvällen haha!

Kraamizaar ^^


 


Plask

Äntligen har solen kikat fram lite granna :) Men såklart hann jag ändå inte sola eftersom jag å Sofie skulle åka till Parkbadet klockan 1 för att hon skulle livrädda och sen skulle vi köra söderklassikern. Gick som smort dedär och jag var väl hemma runt halv 4 kanske. Då gick jag ner och sjöng lite haha!. Senare typ runt 6 - halv 7 ska jag dra till Sofie och käka lite å hare bra. Vi ska kanske tälta men inget bestämt än :) Isf lär vi köpa med oss 3 miljoner liter cola å annat smaskens. Nu ska jag ta å duscha av mig lite eftersom ingen av oss hade shampo eller balsam mä till badet :/ :P

Kraamizaar ^^


Wooho!

Äntligen körde vi showen med kören :D Var skitkul och vi körde den 2 gånger. Hade gärna kört fler gånger för den var ju jätterolig.. Vi hade matte sen skulle vi träna i aulan i ca 1,5 timmar tills klockan var halv 11, då kom den första gruppen in o kikade sen runt halv 12 kom den andra gruppen. Efter hela grejen skulle jag å Sofie fortsätta med svenskaprovet och vi dampa loss på Jenny ;P haha! Sen skulle vi köra vår redovisning igen men envisa som vi är fick vi som vi ville att göra den på måndag ;) Vi jobbade över en halvtimme till halv 4 och då åkte jag å Sofie till ica.. Sen när jag kom hem kikade jag på lite TV men somnade nån timme :/ :P Hatar att somna på dan! Blir så trött sen istället. Ikväll ska Sofie ringa mig nångång så ska vi hitta på något att göra tsm :) Imån blir det badhuset ofrivilligt :/ Vi ska köra Söderklassikern kl 1 typ. Är ju egenligen lediga men vad gör man inte för den kära skolan? :P

Nu äre inte långt kvar till sommarlovet inte.. Men det kan ju vara bra med sol åxå så att man slipper se ut som ett spöke på avlslutningen. Inte så grymt kul kan jag tänka mig. Inte har jag hittat nåt att ha å mig heller. Går bra dehär med livet, ska söka hjälp elr nåt snart :P xD Nerå det löser sig det dära. Åhh sen bara MÅSTE jag hitta ett par chinos innan sthlm för det skulle vara perfekt att gå runt i där :) Sen vill ja ha en miniväska åxå :) Nä nu ska jag göra något vettigare..

Kraamizaar ^^
image230

We´re go Together

Idag var jag på stan med Sofie, då köpte jag en blå sommarklänning tills imon och sommarn då of course ;) Å bruna tights. Imon är ju Vårshowens premiär, elr nåt sånt.. Den ska bli rolig att köra den tsm med alla!. Imon ska kören ha sista genrep typ 2ggr före det är dags. Vi kommer hinna gå på matten och sen äre bara att köra igång. Själva showen var väl runt lunchtid isf.. :) Redan nästa torsdag är det dags för min och Sofies HSM-show åxå, herregud!! Skämma ut sig TVÅ ggr på 2 veckor :P Men just nu mår jag inge bra. säkert massa stress. Men jag ska sova nu å vila ut mig tills imon så kanske det känns bättre. Måste bara fixa håret först :/ Men sen blir det bädden, fast jag lär hitta nån tunika elr nåt som jag kan ha imon då jag och Sofie ska vara apor ;) haha! Imon slutar skolan för veckan åxå, ska bli så skööönt!.. Sen är bara två veckor kvar till sthlm :)

Kraamizaar ^^
image229

Vi ska apa oss

Har kikat på Fucking Åmål idag, så roliga komentarer! xD Sen har ja lyssnat på disney och idag fick jag å Sofie reda på att vi ska vara med i Disney-gruppen åxå + Grease-gruppen då på kören. Fast vi ska inte göra mkt, bara apa oss och dansa ;) Sitter å fläskar vatten just nu medan jag har underbar musik på och skriver med Sofie :) Ska strax gå å lägga mig för jag har en äcklig huvudvärk och är skittrött :/

Kraamizaar ^^

Jessica Albas flätade uppsättning, hit eller miss? Rösta.

Monday morning

God Morgon allesammans!. Solen skiner idag igen så hoppas på att det blir varmt igen nu :) Ska strax sminka mig och dra iväg till skolan, då har vi NP i spanska för Elin (spanskaläraren) fick nå i huvve att vi skulle ha de :S Sen har jag prov i Engelska åxå eftersom det var kör i torsdags då det var egentligen.. Har lite mysig matte, so och no idag åxå å idrott men har ingen aning om vad vi har då. Nä det blir kort inlägg nu eftersom jag måste fixa nu haha!

Kraamizaar ^^
image228

Bilder från helgen


Chokladsko?

image220

Underbar helg

Efter matchen i fredags åkte jag å Sofie till Bells (med några hinder på vägen) ;) Men tillslut kom vi dit iaf, då skulle vi basta men den funka inte så vi köpte pizza och fläska till Talang. Sen köpte vi nå ruttet godis från en kiosk för 3 miljoner spänn :/ Vi satt i bastun å snackade fast de inte va nå spec. varmt där då men ah å sen fick vi lust å yra så vi snurrade jättefort å försökte gå sen, haha skitkul xD Man såg ut som en korv med bröd. Jag å Sofie gick hem till Sofie runt halv 2 tiden tror jag och då dansade vi HSM hela natten lång fram till typ 6 då gick vi å la oss. Vi hade klockan på halv 11 för vi skulle på stan å kika på lite Greasekläder till mig till showen men klockjäveln ringde aldrig så jag vaknade av att Ronja kom in å mjaoa och Sofie skriker att klockan är halv 2 xD Jaha då var den dan förstörd :S Nejdå! helt fel.. Den blev perfekt, typ. Vi var inne hela dan eftersom det snööa :S Himlen måste ha blandat ihop länderna elr nåt för den kan ju inte ha fattat att de va Sverige. Vi kikade på lite TV å sjöng å dansade för vi var ensamma hemma så det var bara å släppa loss. Eftersom vi inte kom iväg till nån affär hade vi inget att fläska så vi tänkte baka kladdis å massa. Men då hade vi såklart ingen kakao å det går inte å baka nå utan de eftersom allt man vill baka har ngt mä choklad å göra ;) Så vi gick till hennes granne å fråga om dom hade kakao typ 10 på kvällen, då fick vi typ jättelite så vi lära gå till en till. Då fick vi nästan ett halvt paket haha! Vi frös som små korvar för vi gick ut i t-shirt å shorts å sommarskor haha! Men när vi kom hem såg vi att vi inte hade nå ägg helelr å då va klockan halv 11 redan å då började ju Alla älskar Alice och den skulle vi se. Då gjorde vi nån glassdrink med glass och coca cola haha å lite silverkulor på. Smaka skit men såg skitgo ut ;) haha! Efter filmen dansade vi lite HSM och körde lite vattenkrig innomhus med Adams vattenpistoler haha! Sen somnade båda i soffan tills telefonen ringde och då blev det garv igen men sen efter ett tag la vi oss och sov igen tills idag. Vi gick upp runt 12 och käka frulle å kika på Pussycat Dolls fram till jag drog hem runt 5 tiden. När jag kom hem käka jag lite käk och nu kikar jag på TV igen. Ska duscha sen å fixa lite så det blir en lugn kväll idag för mig :) Härlig väcka den här veckan eftersom vi bara går till onsdag :) Leeeedigheet!!

Kraamizaar ^^


No time

Har haft redovisning i svenska idag, gick skit! Vår powerpoint dama loss å börja låta mitt i när Frida snacka haha! vi garva ihjäääl oss bah för de blev lite pinsamt läge. Nu snart ska jag å Sofie kolla på en volleybollmatch xD Efter det ska vi till Bella och basta, käka och ha det allmänt kul :) Sen sover jag hos Sofie och då vet ja inte va som händer haha! :P Nä nu ska vi dra till matchen. Ingen låång blogg idag jag vet men jag har inte tid ;) haha!

Kraamizaar ^^

Kladdis

Var på ica för ett tag sen med Sofie i typ 1 och en halv timme för vi gick å snacka om allt mellan himmel och jord där inne medan jag skulle köpa kakao för jag var så sugen på att baka en kladdkaka. Blev en choklad för mig och Sofie åxå ;) haha! Det är fredag imon ju så ingen idé att börja vara nyttig nu xD Nu är min kladdis i ugnen och jag kutar mellan TV:n och ugnen för jag vill juh se Sanningens Ögonblick åxå.. Efter programmet blir det säkert något mer kul å kika på hoppas jag och nu blev min kladdis klar hörde jag :) Nu ska jag käkaaa! :D Höres!.

Kraamizaar ^^


Sofia

Tydligen har jag namnsdag idag haha, Emelie Sofia Pettersson.. Kom nyss em från skolan där jag å Sofie sjöng som dårar de två sista timmarna till HSM. Skitkul :) haha! Nu tänkte jag knäppa på TV:n å kika lite vad som finns i skärmen när jag trycker på kanalerna ;) det kan man ju undra.. Skönt med fredag imån fast jag har ju bara gått 3 dar den här veckan men ändå. Känns som en evighet! Som sagt ska jag fixa lite bilder från London till nån dag senare :)

Kraamiaar ^^
image219

Nanana..

God Morgon!. Nu ska jag käka lite frulle tänkte jag å sen ska jag fixa mig till skolan som börjar 5 över 9 idag med matte. Sen bir det körträning nångång vid 11 har jag för mig elr om det var vid 12. Veinte faktist! ;P men iaf så slutar jag för dagen vid 3 ungefär och då blir det slappa slappa slappa å lite plugg för ja okrar inte åka in till stan elr valbo idag heller så att det får bli imon ist maybee. Beror på om Gunnar kan bestämma sig när Greaseshowen blir så man vet när vi ska ha allt klart!. Ajaa. Just nu ser vädret helt OK ut för solen skiner men det ska ju vara regn hela veckan lång så det blr nog snart dåligt igen :( Skulle vara skön att sola lite och få färg.. Vill ha de till avslutningen och sthlm så man inte är blek då. Nää nu måste jag lägga på en liten växel om jag ska hinna till skolan börjar.

Kraamizaar ^^

Säsongsbad

Jag kom på att jag tog mitt sägongsbad i Brighton föresten, det var typ 18 grader i vattnet men det kändes som minus 18 :S :P Brrr.. Jag badade 2 ggr men varje gång var ja i ungefär en halv minut och sen blev det sola igen. Just nu sitter jag å pluggar svenska men ska strax gå och sleeeepaa. Imon blir det skola först och sen vill jag få med nån som sagt nånstans för shopping till nödvändiga saker den här gången ;) Jaja.. Ingen har säkert tid med det. Får säkert nån ny trökläxa att handskas med :( Fick G på NP i matte, ville ha mer men jag förstod att jag skulle få G. Nä nu måste jag plugga vidare känner jag..

Kraamizaar ^^

Sofiee <3 :)
image218

Americas next Top Model - Saleisha


Home sweet Home

Igår gick vi runt å Covent Garden innan vi åkte till London City för att åka hem igen :/ :) Jag köpte 2 par skor och 1 grön tröja från Primemark, en rosa-vit blommig tunika från Mark&Spencer, silvriga örhängen från Oasis. Sen fick jag en mugg av mamma från Mark&Spencer för den var så söt hah :) Den är rosa med väskor, skor och klänningar på. Sen fick jag även en Dior-mascara av mamma och pappa på flygplatsen. Kom hem runt 1 inatt typ så då var jag tvungen att sätta mig vid datorn för att skicka HK:n till min hotmail så jag kunde forts. i skolan sen. Sen gick jag å la mig eftersom jag skulle till skolan idag. Dagen var lugn pga. att vi bara hade matte, lite HK (sista timmen av HK:n hade vi kör) och svenska. Sen skulle vi på någon dansuppvisning på Folkets Hus så vi slapp både SO:n, SET och elevrådet haha. Dansen var faktist ganska rolig och efter dansen var jag en liten stund med Sofie. Vi hade riktigt bra humor idag kan jag lova!. haha garva hela dan lång.. :D Imon har vi prov i engelska oregelbundna verb och sånt så det måste jag ta mig en liten titt på innan Top Model börjar. Nån dag snart måste jag ta och köpa en klänning elr en kjol till Greaseshowen eftersom jag inte har ngt som passar, men den får inte vara för dyr för jag vill ha mkt pengar när sthlm resan blir aktuell ;) Får dra med mig nån frivillig till stan elr valbo, elr så släpar jag med mig nån ändå om ingen vill för jag måste in xD Sen måste jag boka tid hos frissan nån gång, kan inte se ut som jag gör ;P Då ska jag även passa på och köpa nå lermojs till håret från Osis som jag provade av Eva i London. Kommer bli dyra månader framöver känner jag för jag vill ha en liten miniväska åxå och chinos å massa annat tok men det får jag leta efter i sthlm förutom väskan för den måste jag ha innan :) Nu verkar det iaf vara bestämt med datum till min och Sofies HSM-show, det blir den 29/5. Dan innan det alltså den 28/5 ska klassen knäppa lite roliga kort, det är inte helt bestämt än vad vi ska göra men det lutar åt att vi tjejer får bestämma. Tycker vi iaf xD Jaja ska kika på engelskan nu, kommer lite bilder senare från London :)

Kraamizaar ^^
image215

The last day

Hej å hopp! Väcktes av Sussi för 30 min sen då hon skulle till jobbet. Jag ska bara sminka mig och sånt så ska jag kila iväg till the familys hotell haha. Mitt lokalsinne har repat sig, igår skulle jag åxå gå själv dit och jag hittade ;D stolt!.  Men jag ska dra lite snabbt om de senaste dagarna, Vi har legat ute i Hyde Park och en till park som jag inte remember vad den heter. Jag, Eva och Lennart åkte London Eye och sen tog hela familjen förutom Sussi en glass. Vi åkte runt ien turistbuss och en båt å blev lobsters allihopa. Nu svider det lite på ryggen känner jag.. Idag ska vi kikai affärer tills vi ska åka hem till Sverige. Får se om vi hinner med å göra något mer eftersom pappa och Lennart inte är så taggade på shopping. haha! Det är så varmt här så man dör. Även om inte solen var framför molnen första dan så vare ändå kokande. Har köpt en skitgod juice (isaktig sak) från Starbucks Coffee med mango och passionsfrukt tror jag. Medan jag drack den låg jag i parken som jag inte vet vad den heter, Square nått.. Nä nu kilar tiden förbi här och jag måste hinne göra lite stuff innan hemresan sju i lokal tid. Kommer hem till huset inatt men ska till skolan imån å då blir det jobba jobba jobba med HK:n på hemkunskapen eftersom jag inte hann klart hemma. See you later,aligator!

Kraamizaar ^^ 

Morning in London

Just nu sitter jag i Sussis rum i väntan på att vi ska ut och kika i lite affärer :) Hihi!. Igår kom vi till Heathwrow (Englands flygplats) runt halv 1 lokal tid, alltså var klockan halv 2 hemma i Sverige. Vï åkte tunnelbana in till London till Hammersmith där Sussi bor och träffade henne. Då fick hon lite paket eftersom hon hade fyllt år den 6 maj. På kvällen gick vi till Temsen och tog oss en kall dryck, Coca cola för mig ;) Sen gick mamma, pappa, Eva å Lennart till hotellet och jag å Sussi hem till hennes lägenhet,då läste vi lite tidningar innan vi somnade. Idag blir det som sagt shopping och sedan vet jag inte vad som händer, får se! Men nu ska jag ta å sminka mig och så.

Kraamizaar ^^

Vill ha!.

image214

Torsdag

Idag hade jag klockan på halv 9, gick upp å gjorde mig klar för skolan. Då hade vi svenska, oförberätt prov :O Fast man fick jobba i par och man fick även kolla i pärmen med alla häften och svar :S Bra prov men aja! ;) Jag jobbar med Sofie och vi ska ta hem hela skiten eftersom den som får bäst resultat vinner ett bra pris sa läraren haha! På spanskan satt vi först vid datorn och letade runt lite på grejs men sen gick vi å knäppte ltie kort ist för vi hade ingen tid å leta på nya datorer när vi råka gå ifrån de vi hade från början :/ :P På esteten tränade jag å Sofie i matsalens korridor-ställe haha fyfan va trångt, blev några härliga skratt där åxå pga. lite stuff ;) haha! När jag kom hem blev det att sola en pytteliten stund sen började OC å då lär man juh gå in :P Resten av dagen har jag försökt skrivit på min uppsats till HK:n, packat å sånt.. Kikade lite på Sanningens Ögonblick däremellan åxå :) Nu stter jag å fläskar vindruvor som är så grrrrrrreat :D Ska snart ta å duscha å packa ner alla mina kläder och sen blir det sova för mig men jag vet fortfarande inte när vi ska åka imon så det lär jag ta reda på känner jag. Menmen jag kommer hem på natten till onsdag igen så då blir det mer blogg igen eftersom det inte blir så mkt skrivande under tiden jag är i London om ja inte lånar Sussis dator då :) Men jag ska vara social där så det blir nog inte så heller. Hörs på onsdag då troligen!.

Kraamizaar ^^

image208image209image210image211image212image213

Hallelujah

God Morgon!. Idag ser det ut att bli riktigt soligt ute så idag blir det nog sola för mig så fort skolan slutar :) Härligt härligt!. Börjar juh 10:05 idag så ska snart skutta iväg till skolan.. Sen måste jag köpa tidningar till mig å Sussi, packa, skriva HK uppsats, städa mitt rum och sen hoppas jag på att det inte är ngt mera :/ :P Isf kan jag bara slappa framför tv:n sen men det hinner jag nog inte. Lär lägga mig skapligt idag åxå eftersom vi ska upp tidigt imon, när vet jag inte än men tidigare än vanligt iaf ;) Jaja ska sticka nu iaf men ha en bra dag :)

Kraamizaar ^^
image207

Dagens

Dagens låt: We go Together - Grease
Dagens frilla: Utsläppt all day long
Dagens smink:  Svart ögonskugga, 4 mascaror, foundation, puder, kajal och ögonbrynspenna
Dagens kläder: Korta, svarta leggins och en vit sommarklänning
Dagens skor: Kliv-i-skor
Dagens accesoarer: Ett kedjehalsband och ett halsband med en sångnot på (båda är silver)
Dagens planer: TV och umgås med Helena
Dagens vill ha: Fredag så jag kan åka till London nångång
Dagens saknad: Sofie som var sjuk :/
Dagens drog: Vindruvor är gott må jag säga ;)
Dagens tråkigaste: Förkylningen
Dagens dricka: Kranvatten
Dagens mat: Kebab
Dagens humör: Happy :D

Duktig flicka

Har städat klart här nere å ska strax gå å sova för jag tänkte vara lika duktig som igår att gå och lägga mig i tid :) Fast eftersom jag har sovmorgon hinner jag nog bada före ;) Kanske blir en ansiktsmask där på samma gång oxå, kanske en sån som jag tipsade om för nåra bloggar sen :) Får se.. Hihi. Kan det bli finare väder nångång så man kan sola? Vill bli brun men det har juh tydligen inte snubben i himlen fattat.. Såg en tunika idag från ellos som jag vill ha till sommaren. Den finns även i lila men vit blir ju finast om man har en bränna sen :)

Kraamizaar ^^
Zooma

Men så blev de bara tre

image206

Det står mellan..

image205

This is the day

Idag har det vart en riktigt bra dag men den sög ibland! T ex. på svenskan då de var redovisning å båda mina friends var borta :S Jag vägrade göra själv för ja tänker bara inte det det får hon fatta men våran lärare säger att man ska kunna göra det ändå. Men nejnej! Jag gjorde de som sagt inte för vi är inte ens klara med abretet pga. massa provmiddager :/ Det är inte vårat fel utan det är lärarnas planering måste jag säga. Men en bra sak var att jag å Jenna fick ledigt från matten tomorrow, Peo ringde Vera (matteläraren) å så fick jag prata med henne å det gick jättebra för henne! Så nu har vi sovmorgon till 10:05 :D Efter skolan kikade jag på OC å sen kom Helena hit med kebab :) Mumsans! Senare ikväll ska jag kika på Top Model å Sverige Pussas & Kramas :D Kanske blir så att jag tar mig ett mysigt bad i bubbelbadet för de va typ ett år sen jag badade i det sist :/ :P Det har vart trasigt! Menmen har lovat mamma att städa upp i källaren åxå för det är väl mest jag som håller hus här så ah ;P :S Va dryyyygt! Men lär väl..

Kraamizaar ^^

No sun today

Det kunde inte vara ngn sol idag tydligen så man hade kunnat få lite mera färg :/ Synd menmen finns väl flera dar!. I hope.. Sofie var sjuk idag så jag gjorde hennes gymnaiumval haha!. Vart en ganska slpp dag idag ändå, börja med NP i matte, det var ganska svårt och så. Men ah iaf slutade vi vid 2 efter idrotten då vi skulle ha haft innebandy men körde på med badminton och fotboll ist. Åhh jag som ville spela innebandy :/ Jaja!. Ikväll blev det en TV kväll igen med Uggly Betty å nu kikar jag på Desperate Housevifes :) Mysiigt!. :D Sen tänkte jag gå och sova på dirren efter programmet så jag orkar med morgondagen helt å hållet! Inget spec. med den men jag går alltid å lägger mig försent, de håller nog Jenna med om? ;) haha! menmen nu slutar DH snart så God Natt!.

Kraamizaar ^^

Happy Birthday to You

Happy Birthday to You, Happy Birthday to You
Happy Birthday dear Sussi, Happy Birthday to You
!. :)


A Whole New World

Vårens och sommarens makeuptrender är riktigt färgstarkt som typ turkost, grönt och nyanser som mango, papaya och melon. Annars kan man använda sig av bronsiga toner med guldskimmer om man vill var lite mera naturlig i sitt sminkande. I sommar tycker ja gatt de kan vara extra fint med bronsfärgat eftersom att om man har en fin bränna så passar ögonskuggan till perfekt!. Men man kan alltid blanda både bronsiga toner med färgstarka toner.


Scrubmask:
1 dl krossade havregryn
1/2 dl yoghurt
2 tsk flytande honung

Blanda ingredienserna och lägg sedan smeten på ansiktet, låt det verka i 15 minuter och sköj sedan av med ljummet vatten. Enkelt och bra!. :D Kör på det! (Y)

image196image198image199image200image201image202


Suuunshine

Idag slutade klassen tidigt eftersom att vi slapp No där på slutet, då kände jag å Sofie att vi inte palla So heller så vi fjäska till lite ledigt från Magnus å tillslut gick han med på det (Y) När jag kom hem la jag mej ute å sola fram till OC började 16:35. Sen käkade jag å nu kikar jag på mera TV. Måste ta å kolla igenom matten sen eftersom vi har NP i det igen imon, men det är det sista iaf!. Inte långt kvar till sommarlovet nu å det är ju jättefnt väder de flesta dagarna åxå. Så härligt att kunna lägga sig ute så fort man kmr hem från skolan om dagarna. Jag har tänkt rätt länge nu på att jag måste färga håret eftersom jag har en ful utväxt men jag funderar på å inte ha det så mörkt nu till sommarn å kanske göra slingor som jag hade förr. Sen blir det nog mörkare igen fram till hösten antar jag :) Lär väl boka tid hos frissan nån gång innan sthlm. Är det någon som vet vart man kan köpa ett bar snygga chinos men som inte kostar så mkt? Vill ha sånna men jag har bara sett ett par fina från monkeys men den affären finns inte ens i närheten (vad jag vet) så dom kan jag inte köpa, dom kosta 400kr åxå så de va ju itne så farligt för ett par sånna, fast lite billigare får dom gärna vara :) Jaja när sthlm-resan kmr så blir det shopping x17 mä Sofie kan jag lova. Vi vet ju lite grejer redan som vi ska köpa, iaf en!. ;) Läängtar som en tok dit, fatta vilken bra dag det kmr att bli där!. Sen efter shoppingen blir det grönan och massa massa skoj!.

Kraamizaar ^^


Guerra Civil Española

Japp nu sitter jag å pluggar inför spanska redovisningen imon, ska berätta om de spanska inbördeskriget. Svårt men det är ett måste, kmr låta som en hes gås men annars så ;P Efter skolan blir det solning för min del om det är fint väder då fast iof så måste jag och Sofie träna lite inför showen som jag tjatar om hela tin ;) haha men jaja den måste finslipas lite å vi har rätt mkt planering var å fixa, stressigt nu den här veckan. Jag kanske inte kan spela in de 3 sista låtarna nu när jag är förkyld åså, men då får Christina damprus på oss eftersom då kan vi inte göra showen på torsdag heller :S xD Men vad ska vi göra åt det, det kanske är Gud som inte tkr att vi ska göra det på torsdag å detta är ett tecken på det xD Maybee!. Imon ska jag å Sofie äntligen välja gymnasium haha. Vi har ju inte riktigt bestämt oss än men tror att det blir Handel. Sen ska vi gå lite kurser på sidan om, om hudvård å kanske t o m hur man fixar naglarna. Ska bli roligt för det låter super om man är intresserad som jag å Sofie är ;D

image194


Dagens låt: Please don´t stop the music - Rihanna
Dagens frilla: Utsläppt, gick å spraya det hela dan för volym.
Dagens smink:  Nothing (uscha) men härligt!.
Dagens kläder: Gråa, korta tygshorts och bikiniöverdel (senare hängde ett vitt linne mä i svängarna åxå)
Dagens skor: Idag blev det inga skor för mig :)
Dagens accesoarer: Stort rosa hårspänne
Dagens planer: Sola å plugga huvve av mig
Dagens vill ha: Sommarlov
Dagens saknad: Jag vill bli brun nångång!.
Dagens drog: Ligga ute i värmen å käka vindruvor (så gött)
Dagens tråkigaste: Förkylningen å de tråkiga pluggandet
Dagens dricka: LOKA
Dagens mat: Kycklingsallad
Dagens humör: Stressad men glad :)

Nää nu måste jag ta å plugga vidare på spanska inbördeskriget annars blir inte Elin (spanskaläraren) så glad!. Läängtar tills allt äckelpluggande tar slut å man kan pusta ut för en gångs skull. Efter pluggandet idag så blir det nog natti natti för mig men då är nog klockan redan mkt!. Oj det var ganska sent redan nu menmen sover på sommarlovet ist ;) Fast då tkr juh mamma att jag ska jobba så får väl slita nåra veckor till där :/ Pallar inte! Men att få pengar är helt okej för min del.

Såklart

Precis när allt roligt ska hända blir allt värre, idag vaknade jag med ett jäkla magont å nu är jag förkyld åxå :/. Å redan nästa vecka måste jag å Sofie fortsätta spela in låtar till våran show som är på torsdag å det är 3 låtar kvar, jag kommer inte kunna sjunga dom nuu. Sen äre ju köruppvisning i veckan som man åxå ska sjunga på. Sen ska jag ju åka till Sussi i London på fredag å hur kul är det då om man är hängig å dryg. Neej det är inte så kul det!. Har även 2 muntliga redovisningar i veckan, då kan jag ju inte snacka som nån papegoja elr nåt heller. Imon ska jag iaf plugga med Sofie till en av redovisningarna å nu känner jag att jag måste gå o lägga mej så det blir inge mer bloggande idag inte ;P Kände att det blev lite för mkt klag i bloggen nu men kör på det!

Kraamizaar ^^

Movienight

Jag har sovit hos Sofie sen vi fick ledigt i onsdags nu men snart ska jag dit igen och det blir ännu en natt. Vi ska kolla på massa TV och sen blir det lite filmer typ: Fucking Åmål, Scary Movie 4 å nå mer hoppas jag :) kollade på Scary Movie 3 igår bara för jag hade läst Jennas blogg å därför kom jag på att vi lära se 4:an åxå. Idag kikade vi en snutt på Sällskapsresan haha så jävla ägda kommentarer. Vi var på stan lite idag åxå och kikade runt lite :) Nä nu ska jag plocka i lite nya grejjer åsen drar jag..

Kraamizaar ^^

image192


RSS 2.0