Sistaa April

Vädret blev ju bättre idag ändå, tur det. Jag å Soe har vart på lite smått shopping men ah mina pengar hade inte kommit in än så det blidde inge shopping för mig. Soe däremot köpte ett par skor, jag ska köpa skor typ nån dag nu snart tänkte jag. Måste ha lite sommarskor känner jag. Jaja måste dra, Tjing!


Rosa sockor

Dagen har precis närmat sig sitt slut, sitter här framför TV:n, idag har jag ju tränat då så kom hem för typ 2 timmar sen. Va aspigg nyss men nu känner jag bara för att sova så det blir nog så åxå. Fast kommer nog inte sova föränn om 2 -3 timmar ändå, tar ju sån jäkla lång tid å fixa innan man kan sova. Idag köpte jag å Soe iaf ett par rosa sockor var. Så jäkla mjuka å sköna!


Äckelregn

Jaha, här steg man upp imorse å tänkte att solen skulle steka på en idag och att vädret skulle vara underbart å allt dedär, men vad händer? Det regnar, usch, jag vill ha sol och det är nu. Iaf så ska jag klä på mig lite nu å dra på lite mascara, känner att jag har lite bråttom egentligen. Ska möta Soe snart åxå. Sen ikväll ska jag förhoppningsvis träna å ah sen händer det nog inte speciellt mycket mer idag, mamma å jag är ensamma idag så det blir girlsnight haha nerå men ah så äre iaf, Tjing!

Todays picture


Tisdags-TV

Gud vad varmt det har vart idag, jag å Soe har passat på att suttit ute så fort vi fick tid. Lunchen fick bli ostfralla och frukt, mmums haha. Iaf så tränade jag inte med Amanda idag så när Elin frågade om jag skulle med ut på en springtur hängde jag på. Så nu har jag nyss kommit in från en lång tur i skogen och i spåret på Skogsvallen och jag har nyss tagit en dusch. Nu sitter jag framför Ugly Betty å glor och sen är det ju Desperate Housewifes åxå så jag älskar tisdags-TV. Efter det får jag se om det blir en film elr ngt, annars blir det väl att sova. Är så trött nu om kvällarna så skulle kunna somna vid 6 ju. Jaja, nu ska jag fortsätta glo, See ya all!


Sminkning och smått med shopping

Just nu sitter jag å kikar på Ballar av Stål, haha underbart roligt! Idag har jag ju som sagt vart å blivit sminkad på Make Up Store. Det var roligt, fick ju välja produkter för 495kr åxå så fick med mig ett rosa läppglans, en grön ögonskugga, en ljusrosa väldigt skimmrande ögonskugga i puderform och silvrigt glitter som man kan ha både i facet och på naglarna. Tjejen som sminkade mig började iaf med att noppa mina ögonbryn lite så det var ju bra, alltid roligare när nån annan som kan gör det åt en. Sen rengjorde hon mitt ansikte, hade på 50 olika salver och krämer typ å sen började sminkningen. Det blev bra, lite annorlunda. Jag valde att göra en fest-makeup. Amanda kom å sällskapade efter ett tag å sen hälsade vi på Jenna en kortis, sen tog vi en runda på stan, vi köpte en varsin tunika från Gina Tricot. Inte samma då såklart. Efter det drog vi iväg på en träning å sen åkte jag hem och här är jag nu.



Make Up Store

GodMorgon! Ska strax dra iväg till the work. Sen i eftermiddag vid 3 har jag bokat en tid hos Make Up Store för en privat makeup-lektion på 50min. Sen blir det träning med Amanda åsen bär det av hemmåt igen. Jaja vi hörs då :)

Sommaren närmar sig

Helgen har vart bra, igår på dan va jag å Soe ute i skogen vid nå vatten. Fanns ett bord där åså så där satt vi med fika i solen å bah stekte, härligt! Nu har jag nyss kikat på Gossip Girl, sitter å snackar med Amanda på telefonen om massa skit ;) haha. Mamsen å Papsen har köpt lite godis å cola till mig så det sitter jag å hugger in på åxå. Snart väntar en mass annat bra på TV:n.





Robinson-Ellenor och tanter vid bussen

Provet imorse gick bra faktiskt, vi skrev om datorer typ haha men ah jag fick ihop nåra sidor iaf och inom mig så lät det ju bra. Jag å Soe åkte till Valbo, skulle ha käkat med Jenna Amanda å Evve elr vilka de va, men vi hann inte riktigt. Iaf stannade vi inte så länge där i Valbo, gick runt lite, morsade på Ellenor, hon från Robinson ni vet haha. Hon är ju asbrun nu hon, kul att det lixom kommer därifrån då. Jag vill åxå söka dit, men det kommer aldrig gå när jag knappt kan se en spindel på avstånd. Men det kan ju va en kul upplevelse iaf. När vi satt å väntade på bussen snackade två tanter med oss, dom tkt att min mobil var jätterolig haha. Dom fattade inte hur vi kunde se så mkt i den.

Snart kommer Soe hit, blir tacos. Sen tar vi oss hem till henne å spenderar kvällen där. Talang står iaf på schemat, inte så mkt bestämt vad vi ska göra så får se vad som händer.


Nationella imorn

Hej å hopp, idag efter the work blev det Valbo en snabb sväng. Köpte inget men hittade ett par tygskor som jag ville köpa egentligen. Kanske köper imorn, får se. Iaf så ska jag till Soe nu snart, ska sova där å imorn ska vi in till skolan och ha nationellt prov i Engelska klockan 9, vi ska skriva uppsats. Jaja har lite brådis, ska bli bättre på dedär med bilder åxå, lovar. TJING!

American Pie 1? 2? 3? 4? 5? 6?

Fanns inte mkt att göra på APU:n idag så som vanligt när jag å Soe inte har ett dugg å göra satte vi oss på ett tåg å kom dit de tog oss. Kupolen blev det, käkade en nachotallrik, kikade runt lite å sen drog vi hem igen. Kom hem runt 5 å sen drog jag ut med Elin å hennes vovve på en promme å sen jag kom hem har jag vart klistrad framför TV:n. Nu vetefan vad jag ska göra, ska nog kika på American Pie, känner att det var ett tag sen jag såg dom filmerna. Men vilken ska man se tro? Har ju 6 att välja mellan..


Ansiktsmask

Här sitter jag med en ansiktsmask, har faktist bränt mig lite i facet så nu får hyn lite kyla, känns bra. Idag lunchade jag å Soe i valbo, fick en lång lunch så vi käkade kycklingsallad å drack cola. Mmm.. Ah nu ska jag kika på Vänner, sen Ugly Betty å sist men inte minst Desperate Housewifes. OM jag orkar så kanske jag gör klart lite skolarbete men så blir det nog knappast.


SOLO

APU:n gick bra, hade inte så mkt idag. Jag å Soe satte oss på ett tåg å bara åkte kan man säga. Där vi klev av gick vi runt en sväng på stan, fikade å sen åkte vi hem igen till Sandviken. Jaja det där är vi det. Nu ikväll har jag kikat på Ballar av Stål å massa annat bra. Nu är jag sjuukt trött så ska bara gå å ta bort sminket och borta tänderna, sen ska jag läsa SOLO som kom idag, om jag orkar och inte somnar då..

APU dag 1

God Morgon People! Idag är det dags för vår APU som ska va i 2 veckor. Jag å Soe ska som sagt va på vår gamla skola, bara för att vi inte hittade något annat. Vi börjar kvart i 11 så än har jag inte bråttom. Har nyss druckit en smoothie med hallon som mamma gjorde och ska snart sminka mig å grejer å sen nångång drar jag å möter Soe vid Björksätra. Ikväll blire träning å sånt så blir en lång dag men det är bara bra, slipper man bah sitta hemma. Jaja, byee!

Life is good I can´t complain

Igår var det en härlig kväll med Robinson, musik och snack hemma hos Soe. Ja somna nån gån runt 6 imorse men ändå var jag aspigg vid 11-tiden typ när vi gick upp. Idag har vi solat å vart ute hela dagen :) Elr ja, nästan, vi kikade på filmen The Clique åxå. Tog bussen hem halv 7 å kikade på Gossip Girl å sen ringde Amanda. Nu sitter jag här med musiken på högsta volym. Funderar på att ta ett varmt å härligt bad snart med allt som ingår, peeling, ansiktsmask, raka bena, å såklart tvätta håret å ja allt dedär. Det skulle va så skönt så det blir nog så. Imorn börjar APU:n (prao) iaf så börjar inte sådär grymt tidigt. Tjing då!


Saturday

Tjena, idag har jag mest legat framför TV:n å tagit de lugnt, nu städar jag rummet i stress för ska snart dra till Soe, typ  NU. Vi ska ha de asbra ikväll haha. Jaja hinner fan inte skriva mer haha men imorn så blire ett liite längre inlägg iaf :) Mors!


Hemma efter en lång dag i Sälen

Gick ju upp vid 4 inatt, drog till Sälen vid halv 7 från Gävle. Blev en grymt lång resa dit. Väl där hade vi det jättekul! Skolan bjöd på donken å jag å Soe tog oss även en sväng ner till bowlinghallen å bowlade nån timme. Vi låg å tog de lugnt en stund innan maten åxå i solen, riktigt skönt ett tag :) På bussresan hem kikade vi alla på Mamma Mia å massa avsnitt av En annan del av Köping. Mamma hämtade mig å Soe i Gävle för ett tag sen å när jag å mamma kom hem såg vi att en brannbil å ambulans kom till ett hus asnära mig. Jaha, där brann det ju tydligen, nu är det även en polisbil där. Stackarna :/

Nu sitter jag å tittar på Singing Bee och har en skål chips å lite trocadero här bredvid mig. Är skitpigg fast jag gick upp vid 4. Drar väl igång nåra filmer sen, Tjing för kvällen!









Sälen imorn

Tjoho! Hela dan har jag bah sprungit omkring, ikväll har jag å Elin vart på stan för å bah få frisk luft typ haha men jag köpte även en liten flaska vatten och lite godis att ha på bussresan imorn, ska nämligen till Sälen. Ska bli skitkul, har aldrig vart där förr haha. Ska upp ca 4 imorn för att ta bussen från RC halv 6. Bussen till Sälen går halv 7 från Gävle. Kommer komma hem sent imorn kväll, då ser jag fram emot en myskväll framför TV:n :) Ska snart försöka sova, Nattinatt!


Morot och påskmust

Slutade halv 12 idag, jävligt skönt! Kom inte hem föränn klockan 1 typ ändå, hela dan har jag suttit på pluggat, med lite TV å sånt emellan. Har än så länge lyckats lämna in 5 röda aktiviteter, har 5 kvar nu. Det kommer säkert in fler imorn, skulle inte förvåna mig alls. Försöker göra fler men huvudet är helt borta nu så det går inte alls så bra. Är så jäkla trött nu så går väl snart å lägger mig, typ. Knaprade nyss i mig en morot, men tro inte att jag är såå nyttig, bredvid mig står det ett glas med påskmust haha. Jaja, jag måste fortsätta igen..


Halsbränna

Vaknade upp imorse med en jäva halsbränna, har aldrig haft de förr så nu har jag kännt av hur det är åxå. Skulle ha slutat halv 5 idag men som tur va fick vi sluta vid 3 :) Då drog jag å Amanda på träningen, shit vilket uppehåll vi har haft haha. Vi körde ca en timmes motion å sen blev det lite styrketräning. Kom hem för ett tag sen, nu är det Ugly Betty och sen är det TVÅ program på raken med Desperate Housewifes, eftersom det inte var något förra veckan. Till de blir det att götta glass antar jag, det är förjävligt skönt för halsen hihi, och gott såklart :)

Minishopping

Kom nyss hem från en dag i Gävle med Amanda, vi tog oss en fika på Coffeehouse å en runda på stan. Jag köpte ett par röda jeanstights från Vero Moda och ett flätat silverskärp från H&M, inte så mkt, minishopping helt enkelt. Ville hitta en tunika åsånt men nepp så blidde det inte. Snart ska jag käka mat, är ashungrig, så sitter redan å småäter godis, inte så bra! Jaja det är ju bara påsk en gång om året iaf, en jäkla tur det egentligen. Måste plugga lite ikväll så ska försöka göra klart lite grejer som redan är påbörjade, fast om jag känner mig själv rätt så kommer jag knappast plugga. Men i veckan, då måste jag verkligen.

Sista dagen på lovet

Ställde klockan på halv 11 idag, visste att det inte skulle bli världens vackraste väder men hade ändå hoppats på att hinna ligga en liten stund i solen, men nej. Nu har jag precis sminkat mig å valt kläder, ska snart dra in till Gävle å möta Amanda där, vi ska ta en runda på stan, har ju inte setts på över en vecka så vi har mycket snack att ta igen åxå :) Vetinte när jag kommer hem riktigt men stan stänger ju 4, så 5-6 nångång borde jag ju vara hemma. Tjing!

Härlig dag


Gårdagens kväll vart bra, va som sagt i Boänge med Soe å var hundvakt. Vi beställde hemkörd pizza å göttade hela natten. Idag vaknade vi nångång vid 1 å gick till RC från Boänge. Tog väl en stund eftersom vi alltid ska sega efter vägen, men det är bara skönt de eftersom vädret är underbart. Såg ju även tussilago (elr hur det stavas) efter vägen så var tvungen att knäppa kort på en. Fick vänta ett tag på min buss men nu är jag hemma iaf. Ska bli en lugn kväll för mig och påskäggen framför TV och dator, nu ska jag uuut i det blå, mors!

GLAD PÅSK

Nu har jag mamma pappa Helena å morfar käkat påskbord å suttit ute i solen, har även fått en hel del godis och lite andra småprylar. Igår fick jag ju åxå lite men det är så gott som borta :) Jaja ska vandra ut igen, sen bär det av mot Boänge med Soe. Vi ska vara hundvakt å hare bäst! Vi ska beställa pizza från pizzaonline.se haha å kika TV, sjunga till halsen dör å ja leva livet, Tjing!


Sooooool

Igår blev det en riktig filmkväll, vi såg Talang då ofc, sen kikade vi på Underbara Älskade, Låt den rätte komma in och halva Material Girls. Då hade klockan blivit lite över 5 så då gick vi å la oss. Idag har vi vart ute ett bra tag, vi låg på en filt å läste tidningar, snackade å drack cola å hade lite chips sen igår kväll. Solen bah stekte så det var hur skönt som helst, efter ett tag drog vi in å sjöng lite innan jag åkte hem till mig..








Lååångfredag

Imorse när jag vaknade hade påskharen ställt ett ägg bredvid sängen. Mums! Men bah ett litet, ska få lite mer imorn hörde jag att en liten fågel viskade. Såå vad ska hända idag då? Jag måste verkligen städa idag eftersom jag sket totalt i det igår, sen ska jag ta en lång å varm dusch å ikväll drar jag till Soe. Där blir det väl Talang å sjunga, i hope! Ah mer vet jag inte iaf eftersom jag inte har vart vaken så länge men ungefär så ser väl min dag ut. Fan att lovet snart är slut, men som tur är går vi bah den första veckan som inte ens är en hel vecka å sen har vi två veckors prao, å eftersom jag å Soe har världens underbaraste schema så blir det nog bra ändå :) .. Nä usch, nu måste jag städa, inte ens en mygga skulle vilja bo här nu..

Purple sky

Idag har vi grillat för första gången i år, potatissallad och flinta blev det :) Mmm..Sen varj ag ut med Elin en sväng, hängde med henne till ICA för å köpa ett grattis-kort till nån av hennes kompisar. Sen när jag kom hem hade mamma å pappa köpt hem cola, chips å cheese balls så det blir en riktig fläsk-kväll, plus att pappa fick en gratis Aladdin ask på macken när han tankade. Den har jag redan attackerat. Så det blir en kväll med filmer å TV å fläsk alltså, inget städande blev det heller, precis som jag trodde, mors iaf!


En omgjord bild på mig, tro inte att dedär är min nya hårfärg haha

Skärtorsdagen

Ja få se om det kommer nåra påskkärringar hit idag då, inte för jag har något att ge dom men då får man något att skratta åt iaf ;) Nerå jag ska vara snäll, .. kanske.

Idag måste jag vara duktig åxå, ska städa i rummet (och det betyder att jag gör det om två veckor) och sen tänkte jag bläddra igenom Cosmopolitan, har fortfarande inte läst något i den än. Kvällen är inte bestämd än heller, får se vad som händer då alltså. Aja, jag ska försöka bättra mig på att lägga in fler bilder åxå, men har inte haft nå roliga att lägga in än, fast då blir inläggen så tråkiga men ah som sagt, det kommer..

I like converse


Shopping

Jag å Soe kom iväg till Valbo vid halv 3 idag. Hann ju ändå kika runt rätt mkt, köpte en blå t-shirt med nåt litet tryck och ett randigt linne från Carlings. Tog en cola på donken medan vi väntade på bussen hem. Regnade ju åxå å det har blivit svinkallt ute så sprang från min busshållplats hem för å slippa frysa ihjäl å bli blöt.. Aja nu ikväll händer det inget mer än att sitta framför TV:n å datorn i guess. Ska även prova mina kläder som jag köpte, testade aldrig t-shirten, Tjing!


Ny dag nya tag

Idag bär det av mot Valbo som sagt med Soe. Får se om jag hittar ngt fint att ta med hem, vet inte när vi åker elr när vi kommer hem men det blir väl nångång. Ah shit the same jag skriver mer senare, mors!


gammal bild på mig och Soe

Gone

Oj bloggen hade jag totalt glömt bort idag, det är såhär att imorse dog lilla Mimz, jag å mamma satt med henne å hon låg i min famn när hon tog sina sista andetag. Så dagen idag har gått åt på att grina sönder. Har t o m hunnit med att begrava henne, allt går så fort? Imorse när jag vaknade levde hon å nu ligger hon nere i marken. Ah men iaf så har kvällen blivit liite bättre iaf, var med Elin. Vi har vart på promme å kikat film å grejat hemma hos henne. Fick lite kladdis åxå. Nu sitter jag å kollar på .. eeh .. nånting på TV:n men ska väl snart slå igång nån film. Köpte även Cosmopolitan för nån dag sen så ska väl bläddra igenom den åxå, imorn blir det nog Valbo med Soe åxå, aja Tjing för ikväll!


En heldag hos frissan

Ja gårdagens kväll men mest en trevlig film/mys kväll. Vi kikade på TV lite innan vi satte igång The Clique, skitbra ska ni veta. Har sett den förr men kan aldrig sluta gilla den ofc :) Idag gick vi upp rätt tidigt, somnade om nåra gånger men hann till frissan i tid. Vi var där från 10 - 4, alltså 6 timmar. Jösses haha! Vi hann ju varken äta frukost elr någon lunch eftersom vi var där hela tiden så efteråt var vi vrålhungriga. Fick lite te där på salongen men efter 5 minuter var man hungrig igen. Vi stack å käkade på American. Iaf så blev håret rätt bra, gjorde massa slingor så det är fortfarande inte just precis den färgen ja ska ha men jag är nöjd för nuet. Får se om jag drar i en egen färg för å ljusa ner det lite granna.

Nu är det bara en lugn TV/film kväll på schemat för mig själv. Var ett tag sen jag var helt själv nu haha, har ju vart hos Soe typ hela livet nu, men det är bra det, att umgås :)

Blondie tomorrow

Igår var det ju IDOL-audition här i Gävle, skulle gärna vilja vart med men varken hade tid elr vågade haha. hörde iaf att Alex i klassen hade gått vidare till den riktiga juryn med Laila, Anders och Andreas som blir imorn. Fan va kul för honom :) Håller tummarna (Y) (Y) Iaf så har jag å Soe inte haft så mkt för oss, vi har kikat på TV å slappat runt hela helgen typ. Är hemma nu en snabbis för å duscha å greja lite så jag ska åka tbk till Soe senare å va där inatt åxå. Imorn ska vi upp rätt så tidigt eftersom vi har tid hos frissan vid 10. Läängtar efter att bli blond nu, blir skönt att komma närmare min naturliga hårfärg så man slipper ha så synliga utväxter. Ååh det är sjukt skönt att ha lov ska ni veta, annars hade jag gått runt å fixat till morgondagen just nu men nejnej jag ska inte till skolan imorn. Hoppas att lovet blir perfekt men egentligen brukar jag inte göra nånting på loven men jaja får se vad som händer.. Nä nu väntar en varm dusch på mig, Tjing!


Jag Soe å Evve = KINGARNA

PÅÅÅÅÅSKLOOOOOOV!
Igår kväll gick jag å Soe till donken på kvällen för att fördriva tiden lite. Gick väl hem vid 12 nångång å la oss runt halv 3. Skulle upp halv 6 idag men vi försov oss till kvart över 7 typ. Hann ändå, skicklig som vi är! ;) Började skolan halv 9, var nästan ingen där. Har hört att några har blivit förvånade att jag å Soe är där på en fredag, dessutom två fredagar i rad haha. Vi har ju aldrig vart där på en sån dag förr men nu är det ju så jäkla mkt jobb att göra. Det hinner jag inte göra klart en torsdagsnatt som jag alltid annars gör. Iaf så skulle jag Soe å Evve ha muntligt matteprov vid 1 så i typ 2 timmar hade vi inget att göra. Så vi fördrev oss med att mixtra ihop lite egen musik med hjälp av kropp och röst haha, riktigt härlig kan jag säga. Fan va king vi är! Ni ska få höra sen men bara för att jag spelade in från mobilen är det asdåligt ljud och ett av våra ljud dämpar ner alla andra så det inte hörs så bra så det är bättre live. Först måste jag bara installera ngt program så jag kan fixa med mobilfiler. Aja ni får vänta..

SKa som vanligt till Soe ikväll så får se när nästa inlägg dyker upp, Tjing!


En dag till sen är det lov

Dagen idag har gått hyfsat fort, hade muntliga nationella i engelska med Soe å det gick väl bra. Sen drog jag å Soe tidigare från Arbetsmiljön för att hinna med att fixa APU (prao), eftersom vi inte har fått ngt svar från alla andra ställen vi har försökt med fick det bli Söderskolan :S:P haha. Asså vi kmr iaf att ha världens bästa schema :)

På vägen hem från Gävle så krånglade bussen som vanligt, när vi var i Forsbacka sa chaffisen att det var sista stationen, tack då! Så vi började gå hemmåt ett tag tills vi ringde Soes mamma så hon kudne hämta oss.

Ikväll ska jag till Soe å spendera kvällen/ natten. Imorn ska vi in till skolan, har som sagt en del röda aktiviteter att göra å så ska vi ha muntligt matteprov.

April April

Tyvärr har jag varken blivit lurad idag elr lurat ngn..

Dagen har både vart förjävlig och bra! Började med att jag å Soe åkte fel imorse med bussen eftersom vi inte visste att den inte skulle till vår station. Sen hade vi en lektion från kvart över 8 till kvart i 10. Sen slutade vi eftersom vi inte hade något internet på skolan idag. Då gick jag å Soe för å leta på vart bussen skulle gå ifrån. Slutade med att vi fick gå till Sybilla typ å hoppa på där. När vi kom till Sandviken drog vi ner på stan till frisörsalongen Kaxig och beställde en tid för blondering och klippning. Vi fick en tid på måndag klockan 10. Fast eftersom det bara är en frisör då så kommer vi att få sitta där minst 4 timmar haha. Men det blir nog värt det! Efter vi hade beställt tiden gick vi å tog en fika. Sen när jag skulle hem kollade jag fel så satt å väntade en halvtimme på bussen innan jag märkte att den skulle börja gå mkt senare. Då fick jag gå till RC å ta en buss därifrån som skulle gå 20min senare ändå så det tog jävligt lång tid att ta sig hem idag.

Här hemma har jag försökt pluggat, suttit framför TV:n å lyssnat på musik. Sen ser jag vårt äckliga schema som vi ska ha i 7 veckor efter påsklovet. Shit från 8 - halv 5 varje dag känns de som. Jag undrar om det är ett aprilskämt egentligen? :S Närå det är det nog inte men klaga ska jag göra, aldrig att jag lever med det schemat efter att vi redan har haft ett sånt dåligt. Trodde verkligen att det skulle bättra sig men no no ofc not!

Jaja nu måste jag fortsätta plugga, har miljoner röda aktiviteter..

Amanda i sina snyggaste år


RSS 2.0