Det börjar verka kärlek banne mig

Kollade precis på låtarna i IDOL å jag tkr att Lars ska fortsätta som han gör å inte lyssna på juryn, det är ju hans eget sätt att uttrycka musiken å det är de som gör att man gillar honom. Jävla jury!! Ville bara säga det haha..

Hej mitt vinterland nu är jag här

Ååh shit vad det snöar å snöar.. Inatt höll man ju på att dö utav alla smällar å alla lampor som slocknade hela tiden :S Lät som att ngn gick utanför mitt rum å förstörde hela huset. Ja nu smäller de inge mer iaf men snön bara forsar som spöregn! Nu sitter jag å kollar på Ellen DeGeneres show å kollar runt lite på nätet. Idag ska jag antagligen umgås med Soe men ikväll vill jag inte ha en innesittarkväll?! Imorn ska jag å Soe iaf til kupolen å shoppa för en gångs skull så det blir roligt :) Är så himla sugen på alla saker jag inte köpte igår som jag skrev i det inlägget. Mkt spets men hallå det modernt så wtf.. Men gud kolla på klippet här nere :O



Ute faller snö


I feel like get up and dance

Dagens låt: Alla inom HSM
Dagens frilla: Utsläppt
Dagens smink:  Mascara
Dagens kläder: Mjukisbrallor och linne
Dagens skor: Uggs
Dagens accesoarer: Inget sånt idag
Dagens planer: Absolut nada
Dagens vill ha: Massor av shopping
Dagens saknad: Sångtävling
Dagens drog:
Inget vad jag kan komma på
Dagens tråkigaste: It´s a boring day
Dagens dricka: Mjölk haha
Dagens mat: Korvstroganoff
Dagens humör: Taggad

Even if it´s too far away I have to believe

Idag har jag vart i Valbo med mamma å kollade på den där klänningen, vi köpte inte den så ist köpte vi en långärmad tunika å ett svart långt linne eftersom det jag redan äger har ca 5 hål hehe.. Är sjukt sugen på ett linne med spets uppe vid banden, en spets-lånärmad å en kort jacka som var sjukt festfin :) Även den hade spets på sig haha. Har absolut ingenting å göra ikväll, är smått avis på Soe´s mamma å Kent som ska kolla på Stand up med Magnus Betnér i Gävle som jag läste i Soe´s blogg. Han är så rolig hahaha.. Visste inte ens att han skulle dit så det va nå nytt. Jaja vill helst göra ngt ikväll men vetinte vad?! Det finns inget å göra i viken, lilla utråkade viken :/ Kul å ha lov å bara sitta hemma å inte göra ngt, har vart precis samma sak varje kväll. Jag sitter å kollar på exakt samma trökprogram på TV å gör exakt samma saker på datorn. Jaja i-lands problem dedär..


It´s all I need

Känner ett starkt behov för att kliva upp på en scen å sjunga.. Fick värsta kicken, måååste!

End of Day

Ja då har min födelsedag passerat å jag är riktigt määäättt kan jag lova.. Blev väckt 7 imorse bara för att pappa skulle iväg å jobba, fick lite paket å varm choklad på bädden :) Efteråt somnade jag om tills mamma väckte mig kvart över 11 igen för då skulle morfar snart komma så det kanske var dags å fixa sig. När han kom blev det mat å sen lite fika å sen tog det ett bra tag til de andra kom. Jag mötte upp Soe vid ICA vid halv 5 å sen kom Helena, Daniel, Eva å Lennart indroppandes en efter en, då blev det mer presenter att öppna :) skriver här nere vad jag fick eftersom alla frågar så jag slipper säga det om å om igen hehe..

PRESENTERNA
Sminkkurs för ca 500kr å sen får jag välja smink för den summan
Body Scrub
Hårinpackning
Björk&Berries schampoo å balsam birch apple
Klänning från Gina Tricot (fast har inte fått den än, ska in imorn å köpa)
Svarta strumpor haha
Pengar
Godis
Ljus som ser ut som stenar
Glasplatta till ljusen
Sminklåda
Premunation på 5 nummer av SOLO
Salt å Peppar-kar till flytten senare i livet
Scrubvantar
Sminkhanddukar
Min älskade Alyssa Ashley Vanilla parfym
Tre ansiktsmasker
Svart KOSTA BODA glas till min samling, åxå till flytten senare
Presentkort 200kr i Valbo
Å massa kort å blommor till de..

När alla hade gått hem satt jag å Soe å försökte komma på vad man kunde göra, eftersom vi inte kom på ett piss så bestämde vi oss för att vara en annan dag ist å skriva på msn ist :) hihi. Så nu sitter jag här med lika mycket att göra ändå :/ Jaja ska forts. med mitt grymt roliga lov, Tjing!


It´s my birthday


Think pink or don´t think at all

Sitter just nu placerad framför Rosa Bandet Galan på TV3, Globen är just nu helt rosa haha och där nämdes även att de hade kommit in mycket pengar från den tävling där jag å Soe var med å sjöng :) Känns bra å ha bidragit med 100kr iaf hihi.. Tänk va många det är som har drabbas av bröstcancer :S Det är sjukt egentligen, fatta å bah få reda på det en dag att man har det.. Det är väl lika med andra cancer-sjukdomar men ah. Skulle vara grymt skönt å leva i en värld utan sjukdomar, bara friska å glada människor som springer omkring på jorden och bara mår bra! Jaja livet är inte rättvist :/


You´re the missing piece I need

Tjollahopp! Vaknade typ 12 å då ringde jag Elin så följde hon å Alice med till skogsvallen. Jag sprang medan hon gick runt med Alice tills vi möttes igen å då gick vi hemmåt igen fast med en omväg så det känns bra att ha rört sig lite :) Nu sitter jag å kikar på Vänner å sen ikväll ska jag förmodligen färga håret, äntligeen! Har lust med ett till bad ikväll för de är så otroligt härligt så ah blir nog ett sånt..



Kvällshälsning från en smurf


Rosa Chansen


You better shape up cause I need a man

Igår åkte jag å Soe till Gävle för att vara med i Rosa Chansen som sagt. Det är en tävling där man sjunger en låt medan man lämnar 100kr till Rosa Bandet kampanjen. Det sket sig rejält på morgonen för vi fick aldrig ut Honey Honey på skiva så vi satt där en kvart innan vi skulle åka å bah, jaha va ska vi sjunga då?! Vi bestämde oss när vi var framme för att köra You´re the one that I want från Grease eftersom den kan man bra utantill.  Vi anmälde oss vid 11 å skulle upp på scenen på den sista delfinalen. Den första var vid 12, andra vid 1 å den sista vid 2. Vi fick gå runt i 77år å vara nervösa innan det var vi.

När vi hör "programledaren" som heter Erik och är en snygging från TV4 ropade upp oss på scenen tittade vi på varandra å bah OMG! Vi vandra upp där å lämnade pengarna medan Erik presenterade oss lite mer om vilken låt vi skulle sjunga å sånt. Han stog inte på scenen då så när han sa Hej Emelie! så kollade både jag å Soe runt å såg han inte så han bah, ja nu undrar ni vart jag är.. hahaha! Låten gick bra, fick med oss några i publiken å Lingman-folket som stod å sjöng med å dansade hehe så det kändes bra. Sen efteråt kom det lite folk å berömmde oss så det kändes åxå kul :) När det var klart fick vi vänta yttligare en timme för å höra vinnaren, det var en tjej som var en exakt kopia av Amy Diamond som vann. Men hon var faktist bra! Vi kom bland top 5 iaf av 33st så det är asbra å vi är nöjda ändå..

Vi åkte hem hungriga som fan efter att inte ha kunnat äta ett piss under dagen så när vi kom hem lagade vi kyckling, potatisgrejs å bea. Sen sov jag hos Soe å vi var ute å gick å sjöng å sånna vanliga stuff vi brukar göra hehe.

Idag har vi vart på stan lite å när jag kom hem hade jag lite hemma-spa med skrubb å massa härligt i bubbelbadet :)


A PINK DAY

Idag när jag vaknade mådde jag skit rent ut sagt så hur skadet gå idag nudå?! Får göra det bästa av situationen, jag å Soe ska sjunga i en sån där Lingman&Co. tävling igen, det blir Honey Honey en blandning av originalet och den från Mamma Mia. Tävlingen är ordnad för å stödja pengar till Rosa bandets kampanj å heter därför Rosa Chansen :) Vi ska vara på plats typ hela dagen å snart ska jag hem till Soe för å träna innan bussen går, Tjing!


Right in your face

ÄLSKADE ÄLSKADE ÄLSKADE IDOL IDAG!! Allt med det var bra, temat, favvisarna å såklart Jihde. Alice var skitbra, I Love Lars stil att sjunga å visa vad låten går för, Robin B är bara för good looking å sjunger som en jäkla gud å sen har vi Anna med en röst som man inte tror kommer från henne OMG så bra..

Efter IDOL åkte jag hem från Soe ist för å sova där, vi bestämde att jag gör de imorn ist :) Nu blire TV fast de är ingenting bra men den kan va på iaf å så tänkte jag gnaga lite på maraboun jag köpte till bion i onsdags men som aldrig blev öppnad hehe. Ska lägga mig tidigare idag, åtminstånde före 5 för jag ska upp halv 8 å va hos Soe halv 10.. Tänkte färga håret idag åxå men orkade inte så får blir nån dag i veckan.



I feel like I wanna scream

Satt uppe till halv 5 inatt, mamma skulle upp 5 så kände att de va bäst å lägga sig innan hehe.. Vakande typ halv 1 idag å eftersom jag var ensam hemma kan man ju gissa vad jag gjorde? Ja juste, jag sjöng. Nu har jag städat lite i rummet å dammsugit å skit så blire mat sen :) Kebab.. Mumsis! Efter de bär det av till Soe å då ska vi sjunga, kika på IDOL å sen får vi se om jag blir kvar där under natten. Imorn händer det grejer däremot men det berättar jag om imorn kväll ;) Försök klura ut den ni..

Honey Honey


Pink - So what

Kan inte få denna låt ur huvudet! Den är jäkligt bra (inte lika bra som HSM det går inte) å jag gillar den men den spelas om å om i skallen å nu tänkte jag att ni ska få det likadant ;) Låten sätter sig som en sugpropp i hjärnan hur lätt som helst. Jaja enjoy!



Take one step forward

När vi kom hem igår efter filmen bestämde vi att jag skulle sova hos Soe eftersom vi aldrig skulle kunna sova själva efter det där haha, så det bar av hemmåt å hämta datorn åså å sen tbk till Soe. Vi var ute å hade de kul ett tag å la oss väl typ 2

Var i skolan idag igen fast vi börja ju 1 typ, sköönt! hade bara engelska å den gick jättefort.. Jag hatar bussar för dom missar jag jämt så kom aldrig hem idag haha.. Elin hängde med mig hem en sväng å nu blire TV-kväll as usuall.

Måste bara berätta att min rumpa har begåvning haha, den kan skaffa gratis läsk! Vår automat i skolan säljer läsk å godis. Igår såg vi att de va en sprite å en redbull som stog lite på kanten så där bumpa jag till med rumpan så plupp kom dom ner så jag Soe Amanda å Jenna som va törstiga blev glada. Ska inte göra om de (jämt) men det va så lätt haha :)

HÖÖSTLOV NU :D

Bilderna är från idag och igår..



This is our last chance

Igår blev det inte av att skriva blogg men nuså nu kör jag..

Efter skolan igår kikade jag å Soe runt i lite affärer å gick sen in på Bienvenidos (Los Sombreros) för å käka. Det va så jäkla dyrt vilket vi inte hade värväntat oss så vi låssades att vi snackade med någon i telefonen så vi lära gå haha som vanligt då :P Sen gick vi till Roma ist för vi kom å tänka på den goda kebabpizzan där :) När vi var klar köpte vi godis å gick till bion HIGH SCHOOL MUSICAL 3 SENIOR YEAR!!!! Shit, på en gång den börja vare inzoomning på ZAC EFRONS FACE :D Jag å Soe börja storböla å skrika haha, många andra skrek åxå eftersom de va världspremiär hehe.. Filmen var hur bra som helst men när filmen började ta slut sjöng dom We´re all in this together lite långsamt å då kände man att det va slut på filmen.. Då började vi böla igen haha som aldrig förr. Vi fortsatta även när de va slut för lixom man fattade att de komer ju inga fler HSM nu :S Shit känner fortfarande hur hemskt de är! Mötte Amanda utanför å hon stog bara å skrattade åt oss så som vi såg ut hahaha, ringde Jenna eftersom hon skulle se den efter oss så tänkte om hon hade kommit dit än men hon satt å åt :/ Grina sönder i telefonen åxå haha, trodde jag skulle klara mig men nejdå! Sen fick jag å Soe ta en liten klurigare väg ut så alla slapp glo mer än dom gjorde på oss..

 

 

A little bit is never enough

Imorn är det äntligen onsdag, precis den dagen jag har väntat på i typ något år.. Nu är det tajm för High School Musical 3 premiären på bio!! :D Jag å Soe stannar efter i Gävle efter intjervjun vi ska göra i slutet av dagen. Blir lite käk å sen vid halv 7 ska vi trampa in där i biosalongen å få se VÄRLDENS BÄSTA film :) Läängtar så jag döör.. Sen blir det väl hemfärd men det är inget jag ser fram emot, vill sitta där all night long å kolla om å om igen.. WOHOO!

Idag har det inte hänt mkt alls, vart i skolan å haft svenska å matte. Sen tog jag å Soe tåget till s-viken å jag följde med henne. Åt kladdis som hennes mamma hade gjort å sjöng lite innan jag begav mig hemmåt. Nu är TV:n på igen och innan sängen blir det en dusch..

Nä nu ska jag tagga sönder tills imorn halv 7!!



Think it bigger, become a superstar

Haft en ganska bra skoldag idag :) Köpte cola åxå med Soe så vi körde "vår grej" när vi öppnade dom haha.. Efter skolan blev det hemfärd på dirren å TV:n har vart på hela dagen, trööök AB men det är roligare på helger när man har orken till att ens tänka på vad man ska göra. Har kollar igenom en gammal sak idag så hittade en jäkla massa kort sen jag var typ 7år - 11år, shit vilken jäkla stil man hade. Undrar ju om man klädde på sig själv elr vem det nu var? Blandade typ rosa lila gult å rött å lixom aha? NOT att jag har på mig det nu.. Gör även världens vackraste miner. Fan va kul å va liten igen när man bara levde livet utan att behöva tänka hur man såg ut och vad man gjorde. Har gjort en jäkla massa saker förr som att sticka från dagiset, gå runt i ett helt flygplan å sjöng "Den som inga byxor har, den får gå med rumpan bar" för precis varenda en, eftersom man var liten å go fick jag massa grejjer iaf haha ;) Skulle kunna sitta å rabbla upp 777 miljoner saker sen förr som man har gjort haha. Askul! Jaja eftersom man bara hade en sån där kamera med film kan jag inte lägga upp några bilder med det är ju nästan bra så som man såg ut.

Säger bara ONSDAG! igen hehe..



It hurts in every heartbeat

Nu äre I hennes skor på TV sen blir det bädden för mig :) är inte ett dugg trött eftersom jag nyss vakna typ hehe men jaja. Skola imorn då :/ Sista veckan som tur är, börjar med Administration imorn å slutar dagen med Småföretagande. Grymt intressant NOT men ah..

ONSDAG ONSDAG ONSDAG kan det bli ONSDAG?!


High School Musical 3 bloopers

På onsdag gäller det :)


You look like a moviestar

Ja som sagt sov jag hos Soe inatt. Skulle åka dit vid halv 4 typ för att hinna till Dollar som stängde 4. Hittade inte nyckhelvetet så hann inte så bra :/ Vi åkte till Lidl ist å köpte en tomtechoklad haha ;) När vi kom tbk blev det sjunga sjunga sjunga fram till halv 8, gick till Milano å köpte mat till Musikmaskinen :) Sen blev det ännu mer sjunga å sånt hela natten typ. Var ute på promme å snackade än jäkla massa skit haha.. Soe hjälpte mig å klippa till luggen lite åxå för den va så jäkla lång kände jag, har typ gått å tjatat på henne i 3 månader att hon ska hjälpa mig hihi. Somnade typ 8 - halv 9 imorse xD Sov typ hela dan idag :/ Nästa helg hoppas vi på klassfest för Cop1A och då blir det HÖSTLOV åxå ;D

That´s our big moment..

All night long

Idag har jag gjort absolut ingenting! Har bah gått omkring här hemma, sitter fortfarande i sovlinnet å ah.. Mamma har toppat mig å de känns som om en halv meter är borta, det behövde tas en ganska bra bit eftersom håret var grymt slitet. Ska även färga håret men inte nu, det får vänta till lov-veckan ist för jag har inte orken framme till de nu..

Ikväll åker jag till Soe då som sagt, elr ja jag ska dit typ halv 4 för vi måste hinna till Dollar som stänger 4 för å handla lite billigt krubb :) Sen blir det all night long party för två hahaha..

Hoppas du får en bra kväll Jenna ;)



Bloglovin



Följ min blogg med bloggkoll

The night goes on

Kan det bli tråååkigare än såhär? Nä det tror jag nog inte.. Har så trökigt så jag kollar på TV-shop som går om å om å om igen om precis samma saker :S Vill inte sova men pallar inte vara vaken, tufft val!! Är jäkligt hungrig åxå btw, har bara en klubba kvar sen skolan i väskan men det är bara gott att äta de på lektioner för att bli uppiggad, här å nu äre bah äckel. Hade en trocadero i kylen nyss men vetefan vart den tog vägen. YES det börja en ny omgång på TV-shop nu om nå helt annat, WOHOO.. Tar väl ännu en timme innan det byts.

Inte har jag mitt PS2 här uppe heller så kan inte kolla på film, det är ju nere å där sitter jag NOT! Shit va jag klagar men lixom det är fredagkväll (natt) å jag sitter å dör :S KUUUUL LIV! Imorn blir livet roligare igen iaf, ska till Soe å sova där. Elr ja sova å sova ;) Blir väl mer av att sjunga å göra andra funny stuff..

Jag ska kanske sluta trööka ut er så have a great time nu allihopa! :)

Afraid to tell the world what I got to say

Åkte till Valbo med Sussi efter lunchen, hittade inget speciellt. Köpte hårfärg och nån ansiktssak :) Hittade därimot värsta fina skorna på Skohuset för 249kr (bilden nedan, ser mycket bättre ut i verkligheten) Helena hämtade oss lite senare så åkte vi hem.. Där blev det götta tacos åså.

Nu sitter jag å kikar på Freaky Friday som tydligen gick på TV :) 



You´re never out of second chances

Satt uppe å läste Heat (engelsk tidning) fram till halv 4 inatt som Sussi hade med sig, kom fram till någon jäkla skräckbild så jag trodde jag skulle dö för det var typ sista sidan så jag skulle sova :/ Jaja annars är den tidningen superduper! Vaknade runt halv 1 idag å gick upp för å duscha, blev inge frulle eftersom morfar skulle komma å käka lunch med oss en halvtimme efter..

Idag fick jag iaf en tidig födelsedagspresent igen fast denna gång av Sussi. Jag fick Body Wash och Body Cream från Love Spell från Victoia´s Secret som luktar Cherry Blossom, Peach och White Jasmine. Fick även en mascara från Victora´s Secret :) Thanks Sis! 



Roma pics.


If I had one chance I would change it all

Lunchade som sagt imorse med Jenna Soe å Amanda. Blev inte Don Peppino som tänkt, vi käkade på Roma ist men what ever det var bra det med. Jag å Soe mumsade i oss värsta pizzan med kebab å sånt så man nästan trodde att naveln skulle rapa för den va så jäkla mätt!! Hade engelska sen i skolan å slutade typ 4.

Nu är jag hemma å mamma är å hämtar upp systeryster Sussi på RC, hon är ju hemma nu äntligen från London å imorn blir hela familjen fullsatt igen :) Kikar på Vänner nu å pappa är ute på altanen å grillar haha, trodde det var för kallt för sånt men nejdå nu grillas det därute! :D


Those days are gone

Imorse åkte vi in lite tidigare till skolan eftersom vi skulle åka till Alborgen med klassen och Business 2:orna. Där blev vi indelade i lag blandade 1:or och 2:or. Jag hamnade med Sara som tur var, Hallner och Sreinech tror jag hon hette. Känner ju Hallner lite granna sen förr eftersom vi har gått i samma klass från 1:an till 4:an så det var bra.. Vi gjorde hur många banor som helst men fick bara ihop 4 pluppar hahaha ;) Askul att slänga sig i repen haha, det gilla jag mest tror jag å andra saker åxå då men ah. Vi åkte tbk till skolan typ kvart över 12 elr vare va å käkade. Sen hade vi bransch, Sara försökte lura i Göran att det gick en konstig influensa i klassen som skulle vara bättre imorn men han gick inte på det haha xD

Åkte tåg hem men när vi skulle kliva av blev det inte som tänkt, jag såg att dörren var på väg att stängas så när den hade gått igen på hälften tog jag ett skutt igenom för jag hade typ lust. på något jäkla vis öppnades inte dörren igen för Soe. Jag stod å bulta utanför på knappen å dörren å Soe innanför, ALLA kollade både inne i tåget och de som var på RC. Tjejen som fixade med dörrarna såg oss men inte fan brydde hon sig elr? Så helt plötsligt börjar tåget röra på sig, jag kutar efter eftersom Soe fortfarande är inne men sen inser jag att det är hopeless.. Så hon fick sig en extra tripp innan hon kunde ta sig av hahahaha xD Satt å garva för mig själv på bussen å glömde bort att gå av på min hållplats men fick iaf lite närmare än Soe hade.

Imorn börjar vi 5 över 1 så innan tänkte jag luncha på Don Peppino med Soe Jenna å Amanda :D



They had all heard the rumor

Har haft svenska och matte idag, slutade runt halv 4 och tog bussen hem. Då blev det en massa work i rummet. Det var ju så att när jag kom hem från sthlm-resan var mitt rum typ klart. Målningen var klar, möblerna var framme åså.. Fattar inte hur mycket föräldrar hinner med på ett dygn?! Så idag har jag inrett hela nya garderoben :) Nu sitter jag å kikar på Desperate Housewifes å dricker ice tea peach som jag blandade ihop, aslänge sen jag drack sånt! Efter programmet blir det bädden I think om jag inte får för mig att göra något annat. På torsdag kommer Sussi hem från London så på fredag kommer även Helena, Daniel och morfar hit så blir det tacos. På fredagkväll kanske det blir andra finfina planer ihop med Jenna Soe å Amanda ;) Annars blir jag bara hemma å umgås med familjen. 

Bilder från High School Musical Tour on Ice kommer inom kort efter jag får dom av Soe.



I wan´t the light to shine on me

Orkade inte uppdatera bloggen igår kväll efter vi hade kommit hem från sthlm men nu innan jag ska sova är det dags.

I lördags åkte vi som sagt till sthlm med 5 i 7 bussen på morgonen, när vi kom fram blev det lite shopping innan vi tog tunnelbanan mot Globen. Där beställde vi donkenmat men det fanns absolut inga platser att sitta på så vi satt å åt i ett parkeringshus haha ;) Efteråt var det dags för HIGH SCHOOL MUSICAL TOUR ON ICE!!!! Aslång kö men wtf vem bryr sig när det innebär HSM. Vi satt på grymt bra platser å hela showen var super! Man blev faktist överraskad för den var så bra gjord.. En liten överraskning var åxå att man kunde sjunga ngn HSM-låt där nere på isen efter showen å såklart man inte backar ur ngt sånt ;) Vi kuta ner å sjöng Bop to the Top å lite dans där åxå för å känna rythmen hahaha xD shit dog men ah askul iaf.. När allt funny var slut drog vi oss mot nå annat ställe för vi vart sjukt sugna på att sjunga så vi stod där i nån grändmojs å körde. Sen åkte vi mot där hotellet skulle ligga å köpte pizza å cola innan vi gick in på hotellet vid 11 typ. Somnade kanske runt halv 2.

Igår tog vi tunnelbanan igen mot stan för mera shopping, YEEY! När vi kände att vi var klara åkte vi vidare mot Gamla stan för å kika lite granna i affärer å på slottet, låter som värsta turisten men ah. Vi tog en promme tbk till bussen som skulle ta oss hem. Vi fattade inte ett piss av vart bussen skulle stå så det slutade med att vi såg bussen komma åkandes å jag stod å vinkade till den som en tok medan Soe stod åt andra hållet å skämdes för mig haha xD Hem kom vi iaf å jag hann lagom hem till Hål i väggen.  

Mina inköp:
Låga uggs från Top Shop
Stora ringörhängen från nå ställe
Halsband från Ur&Penn
Stickad cardigan från BikBok
Bruna tjockistights från Gina Tricot
Svarta tights från H&M Divided



El Orfanato

Igår stannade jag å Soe i Gävle efter skolan för vi skulle hämta ut våra HSM 3 biljetter kvart över 5. Vi käkade på donken innan vi hämtade dom. När vi var inne på bion såg vi att El Orfanato (Barnhemmet) skulle gå för sista gången den kvällen vid halv 9. Den var vi bara tvunga att se så vi kom hem till Soe 6 typ å pappa hämtade oss, hann knappt in innan vi lära åka igen för att hinna till bussen halv 8. Vi drog in på ICA å jag köpte lite choklad å cola till oss för å göötta!

Bion var i den bästa salongen, 7:an. Där finns de soffor högst upp å en sån fick vi :) Den va asläskig, iaf om man är som oss. Trodde jag skulle dö därinne. Det var en äcklig tant med i filmen åxå plus att de satt en tant brevid mig som såg exakt ut som henne. SHIT! jaja när filmen var slut tog vi bussen hem å gick till Soe å sjöng ruset av oss.

Idag vaknade vi runt halv 2, gick upp å käka mat å sjöng lite till. Jag åkte hem runt 4 å nu ska jag ta bort precis ALLT i mitt rum, duscha, packa å bestämma kläder tills imorn. (kan ta ett bra tag) Sen åker jag till Soe igen å då ska vi bara invänta morgondagen ;) STHLM!! :D Kommer hem på söndag så skriver då.. Ah lär väl fortsätta kanske haha, KaTjingaa!



Födelsedagspresenten!

Åååh vad jag har kuljobbigt just nu hahaha ;) Jag å Soe sitter å babblar med en annan dialekt å stör typ alla. Askul! Det är en blandning av sthlmska och skånska I think haha, vi kanske ska prata så all the time? Nej då avlider nog Jenna å Amanda haha. Vi slutar snart iaf..

Tidigare idag berättade Amanda om att hon hade beställt biljetter till HSM 3, då fick jag nå glädjerus å släpa med mig Soe till datan där vi beställde 2 biljetter till premiären 22/10, WOHOO! Nu är jag happy kan jag lova.. Ska hämta ut lyckolapparna imorn å redan i helgen händer det andra grejer. Jag har ju inte fyllt år än men i sommras fick jag min födelsedagspresent av Soe. Hon hade köpt biljetter till High School Musical The Ice Tour, SHIT vad jag blev glad! Tiden har runnit iväg som tusan så på lördag åker vi till sthlm. Vi åker 7 på morgonen med buss å sen blir det shopping för halva slanten innan vi ska till GLOBEN klockan 3. Vi har asbra platser och efteråt ska vi hitta på andra stuff i sthlm innan vi åker till vårat hotell :) Dagen efter tar vi kanske ännu en tripp på stan om vi inte åker till Uppsala eller Kupolen och handar upp resten av slanten. Tack så jäkla mycket för biljetten Soe!! :D <3



You´re standing right here

Härlig men läskig dag haha, började dagen med att köra dedära höstsnacket :/ Gick väl sådär.. Va asnervös för jag hatar sånt, känns bättre å sjunga faktist än att prata. Blää för sånt! Resten av lektionen fram till lunch satt vi bara vid datorn typ å höll på med vad man ville. Spelade nå jäkla balongspel som jag inte fattade på slutet haha ;) Efter lunch hade vi matte men eftersom vi tydligen inte hade ngn lärare så skulle vi bara skriva ett A4 som inlämningsuppgift om en matematiker eller nåt sånt. Jag skrev om Pythagoras iaf hehe, nu blir Vera glad! Vi slutade tidigare så jag tog bussen hem å eftersom ingen var hemma blev det sång hihi, Soe ringde sen å vi snackade i en timme ungefär. Tänk vad tiden rinner iväg när man pratar i telefonen.

Imorn har vi prov iaf i Marknadsföring, försöker plugga men har sjukt ont i huvudet som vanligt så ah. Men jag ska klara provet, tänker inte komma på fredag å köra omprov. NO WAY! Nu ska jag fixa mig sen blir det bädden, sista tidiga dagen imorn. Det klarar jag haha xD NOT!



In the heat of the night

Har inte blivit mycket till bloggande de senaste dagarna men nu är jag igång igen..

I lördags var det ju klassfest som sagt, åkte in med Soe å nåra till med halv 6 bussen till Gävle. När vi va hos J&A beställde vi hem mat på hemkörning så det skulle ta en timma att dega ihop alla pizzorna. Vi sjöng massa singstar medan vi väntade på maten å när den kom gluppsa vi i oss den till Svensson Svensson, Lilla melodifestivalen och Stjärnor på is. Delade på en asgod pizza med Bella, var typ oxfilé, lök och tomat på den :) Prima ballerina! Blev ännu mer singstar efter de å sen kom det några fler friends hehe.. Hade askul å åkte hem med kvart över 2 bussen. Jag å Soe gick på en rundtur när vi kom hem för vi palla inte va inne men sen tog vi det lite lugnt å hade kul ^^ Garva som bara den kan jag lova tills det blidde sängen vid typ 7-tiden. Vi skulle upp 10 eftersom Soe skulle knäppa kort åså med laget..

Jag åkte hem å tog lite rundturer med Elin pelin å nåra vovvsar..

Idag har vi haft en askul skoldag haha, förutom att jag missade bussen imorse men ah.. På svenskan fixade vi lite till vår redovisning nästa vecka. Jag, Jenna å Amada skulle intervjua en från Wedins men vi var tvugna att gå dit på Görans lektion ist å eftersom han gav oss en timma på fri fot å vi vart klara innan tog vi oss en fika på Coffee House, kladdis å cola.. Mmmmm! Gjorde inte så mkt på Småföretagande heller, ska "starta" ett eget företag i grupp å vi hade massor av bra ideér hahaha så det ska nog gå bra.

Efter skolan tog jag å Amanda en tripp på stan för pappa skulle hämta mig typ kvart i 5. Följde med henne till bussen innan jag mötte upp pappa. När vi kom hem vände vi på en gång efter att ha hämtat upp mamma å drog till IKEA för å kika på garderob till mig. Fan va jag har svårt att välja :/

Har klurat ihop ett höstprat nu tills imorn när vi ska låssas som att vi snackar i ett radioprogram. Usch vad pinsamt! Vågar inte.. Jaja sängen kallar, Tjing!

I want to be forever young

TAGGA KLASSFEST IKVÄLL fd. B:are :) <3


Cause we rock on

Idag har jag vart astrött efter en hel natts snackande på msn med Soe, vi pratade om allt mellan himmer å jord fram till 4 typ, la mig halv 5 å vaknade halv 1 idag. Har gått omkring med myskläder å sockor all day long :) Nu äre nästan tomt på grejer i mitt rum förutom möblerna som förhoppningsvis snart säljs. Då ska det målas å sen flyttar nya möbler in hit.. Har bestämt mig för bruna väggar iaf å ska slå ut garderoben för att ploppa in en ny.

Nyss tog Camp Rock slut på Disney Channel, haha vet att det är barnkanal men vafan det är ASBRA! Det var iaf premiär på den filmen å den handlade om ett musikläger hehe, skulle man plocka dit Zac Efron åxå skulle det vara min absoluta dröm. Rös varje gång dom sjöng å typ grinade för jag vill göra samma sak.. Fyfaaan vad jag älskar filmer med musik, särskilt den här å HSM. Helt beroende! The Jonas Brothers var ju med i den här filmen så det gjorde ju saken ännu bättre, särskilt med Joe Jonas som var mest med.. Jaja ska sluta babbla om det nu eftersom ingen antagligen orkar bry sig haha.



With a new attitude anything can change

Började 1 idag med Engelska, hade glosförhör, redovisning å kollade på en serie (Ed Stone is dead) Astrött.. Slutade kvart över 4 å då tog jag å Soe tåget hem, Evve ringde å jag hade en liten pratstund med henne :) När vi kom till s-viken åkte jag å Soe till Dollar Store för att köpa lite smågrejer..

Efteråt åkte jag hem å fixade mat till mig å Helena som skulle komma efter hon hade fått en solmassage i Högbo. Fixade iordning en kladdis till oss åxå med smält vit choklad över :) Yummi! Orkade inte så mkt men god var den iaf.. När hon åkte hem kikade jag på IDOL å sen sjöng jag lite tills mamma å pappa kom hem vid 11. Då blev det mer TV å nu vet jag inte vad jag ska hitta på, HMM.. Trött men pallar inte sova än!

Imorn vet jag inte vad som händer, har lust att gå en runda på stan elr något sånt men jaja får se.. LEDIG stavas det iaf haha (Y)


The world is all around you

Nu äre ju såhär att Isabelle Mannkvist fyller 16 bast idag! Hoppas på att dagen har varit perfekt för henne, på lördag blir det ju klassfest för 9B hos Jenna å Anneli så då får jag gratta henne på riktigt :) Jaja GRATTIS till Bella iaf..



Like a flower in the sky

Sitter på marknadsförings-lektion nu, sitter i ett grupprum med Soe Malin å Alex. Gör inget speciellt, babblar bara på.. Är ashungrig å det är ett bra tag kvar till lunchen :S Shit magen dör överröstar oss snart haha :) Jag Soe Jenna å Amanda har bestämt oss för att börja dansa eftersom skolan ska hyra in danslärare så man kan dansa gratis direkt efter skolan. Ingen speciell dans bestämd ännu så man fick komma med föreslag, vi föreslog Jazz och Modern Dans.

Efter lunch har vi idrott, vi ska typ leka haha. Sen avslutas dagen med en lååång Branchlektion, pallar inte Göran!

Ska kanske ta en promme igen med Elin på vägen hem från RC. Får se om jag orkar släpa runt med väskan ännu en dag.. Skriver nå mer ikväll, Tjing!


RSS 2.0