High School Musical - Bloopers


VäskTokiig!

Jag älskar väskor och kan inte hålla tassarna borta från dom, och bara för det så har jag hittat två väskor som är alldeles för dyra för att ta med hem, den vita är från Friis&Co. och kostar 700kr (inte jättedyrt men jag lär ju kunna köpa andra grejjer oxå) och den bruna är från Louis Vuitton och kostar mer än vad jag vågar nämna. Men drömma kan man ju alltid göra! :)

image51image50

 I´m Lovin It ..

Vill Ha!!

image49
Dom bara skriker att jag ska ta med dom hem, tyvär hittade jag dom på internet utan någon som helt info om vart dom kommer ifrån :(

Make Up?

Smink är som en drog för mig. Hur många klara t ex av att gå till skolan/ jobbet utan smink? Inte jag kan jag säga!Pengarna bara förvinner så fort jagser något jag vill ha, jag lägger ut större delen av mina pengar åt krämer, smink, parfymer, hårgrejjer mm. sen går det åt till kläder och sånt. inget åt nödvändiga saker! Typ varenda tjej ÄLSKAR ju att shoppa, och de flesta är som jag, kan inte åka hem utan att ha köpt ngt. Annars känns det som om man har åkt in till köpcentret i onödan .. undra hur mycket pengar man skulle ha kvar om det inte fanns smink? ;) 

image48
 

The Weekend

Heej ;)
har inte blivit så mycket till skrivande på den senaste tiden för jag har haft 30 miljoner prov.. det betyder ju bara en sak: PLUGG PLUGG och åter igen PLUGG!! den här helgen har vart rätt så lugn, var med Sofie fredag till lördag och vi lära sticka iväg fort som bara tusan o köpa godis och hyra film för vi hade typ en halvtimme på oss innan dom stängde när jag kom till henne XD Efteråt så blev det en sväng in på donken :P aja vi sjöng singstar tills hennes brorsa började klaga, elr nä då körde vi lite till för att irritera han mer en sen kollade vi på filmen vi hyrde, ASDÅLIIG som vanligt! vi sätngde av efter halva för båda höll på o somna.. så då bestämde vi oss för att sova, kl halv 3!! kan ni fatta att vi la oss så tidigt! vi går oftast o lägger oss runt 6 - 7 XD när vi vakna, vi hade klockan på 11, a iaf då käka vi frulle o fixade lite. sedan blev det en sväng på stan (utan smink, kändes förjävligt) vi köpte en varsin ansikts scrub och ett lypsyl som va skitbra! :D vi vart hungriga o köpte mat från Mias, vi tog en varsin kebabtallrik (inte gott!!) va torrt o smaka konstigt.. :P ah men sen drog vi hem till henne o sjöng ännu mera singstar och sen skulle jag hem .. Resten av kvällen va ja hemma o kollade på film med mamma. Idag har jag bara vart hemma o kollat film o slappat.. Skulle ha vart med Sofie men hon hade förjävligt ont i foten för hon hade fått en spark på matchen, ajajaj! :( hoppas det blir bättre snart!! Aja det är väl inprincip min helg fram till nu..

image47image45image46

Club Heat

EN LYCKAD KVÄLL PÅ CLUB HEAT MÄ SOFIE <33

image43

image44

RSS 2.0