Fixa håret på tisdag :)

Heeej! (= Idaag så var jag med Jeanette och hjälpte henne att fixa tid hos min granne som är en frisör :D Då passade jag på att fixa en tid åt mig själv oxå eftersom att vi ska knäppa kort med klassen nästa vecka på antingen onsdagen eller torsdagen :P Synd bara att inte pengarna räcker till nya skor och jeans den här månaden ;(  Skulle vara kul med nya kläder på kortet men man får nöja sig med det man har nu :S :P Sen lär jag ju spara pengar till en hårfärg för jag lär ju färga håret oxå.. men frågan är om ja ska fortsätta ha blont eller färga brunt för alla säger att ja passar i brunt men då kommer andra o säger att ja passar i blont, nu vet jag inte vad jag passar i.. man kanske skulle ta o färga neongrönt XD Nää men jag hoppas att det fixar dig dedär :P

Kraaamisaar! ^^

EN NYHET
från Smashbox är Photo Finish Foundation Primer Light, en variant på den berömda Photo Finish Foundation Primer. Denna lightversion passar perfekt för oljig och känslig hy eller om man har problem med acne. Foundationen är helt oljefri och består till 60% av vatten och ger en matt finish hela dagen. Använd med eller utan färgad foundation. Gå in på  www.smashbox.com och beställ en egen foundation! :D Själv har jag inte prövat den men den verkar bra iaf.

Nagelglamour

Heej! =) Idaag har jag vart med Sofie igen.. vi åkte och köpte varsin sallad när vi kom hem från skolan för att vi var döhungriga! :D hehe! asgott! sen sjöng lite med vår bästa röst hehe ! :P hihihihi så kan de vara! :D Mer har det inte hänt idag faktist, lite tråkigt när det aldrig händer nåt kul här i lilla viken :S :P men jaja.. 

Nagelglamour: Varför inte smycka dina naglar i höst o glimma lite extra? här har jag två bilder på nagelstenar, ros eller persika/aprikos som du kan köpta på www.goodnails.se där kan du hitta en massa annat bra för dina naglar tex tippar som lösnaglar, nagelsmycken och akrylpulver och en massa annat kul.
 
 

Shopping som gäller!

Heeej! (= Idaag var jag i valbo köpcentrum och shoppade med Evve. Jag hittade faktist inte så mkt men ändå tog de slut på ca 600 spänn :S :P jag köpte en svart tubtop från wear it, grönblommiga björn borg trosor och shave gel hehe :P sen blev det såklart mat och fika (A) :D Sen tog vi bussen hem och då satte jag mig vid datorn och så :P Ah men imorn äre skola och trökstök!

Kraaamisaar! ^^

Blått är det som gäller på catwalken just nu! Varför inte satsa på ett blått plagg du med? ^^



Igår och Idag :D

Igår var jag med Sofie för att vi skulle passa två jättesöta katter, en fullvuxen och en kattunge ^^  Ah men sen så kom vi att det var lättare om hon sov hos mig så att hon slapp åka hem så sent på kvällen sen. Så att då vart vi uppe ett tag den kvällen och hade en ansiktsmask på oss :P hehe vi såg ut som spöken. sen kollade vi på en film som heter Norbit, den va ganska bra men vi tröttnade på den efter ett tag :P Sen sjöng vi med våran bästa stämma hah.. Amen rättare sagt vi hade askul! :D 

                           image8
     BUUUUUUUUUUUUU! NU BLEV DU ALLT LITE RÄDD VA? ;D
 

 Idag vaknade vi jättetidigt, klockan var bara halv elva och vi var nästan pigga juh det va som ett mirakel eller nåt :P hah ..  Amen sen åkte vi till sötkatterna och kramades med dom och gav dom mat :D Där stannade vi ett tag så att dom fick sällskap och så sen åkte sofie hem till sig och jag hem till mig, och här sitter jag nu :P nå mer har inte hänt idag än.. det är ju lördag så att det skulle ju vara kul att hitta på ngt men aja man kan alltid hoppas! :D

 Kraaamisar! ^^

Varmt och skönt!

Heej! :D nu kan man verkligen njuta av den härliga värmen igen :P var med Sofie idag och vi var ute och cyklade/gick hela dan efter skolan. Vi snackade lite snicksnack och hade skojj! Idag har det inte hänt så mkt mer. Hoppas att det händer ngt kul här i lilla viken snart! här händer det aldrig ngt roligt, bara en massa trams.. Snart ngn gång ska alla 9:or åka till smörnäs och övernatta och ha skojj hoppas jag :P hehe..

Lite av modet i höst:  I höst är du inne i Hollywood-världen om du skaffar dig en hoodtröja, en med huva på för huvor är inne och mystiskt coola =) Till hoodtröjan kan du antingen matcha med tights om tröjan är lång eller jeans.. Eller rättare sagt, skaffa dig en egen matchning :P Den korta, svarta skinnkjolen är oxå inne i höst och man ser lyxigt söt ut när man matchar den med en gullig topp ^^ 

Ha det bra och lev livet så länge ni kan! kramisar ^^

                                        image7

Drömmen går inte i uppfyllelse

Heej! :D Idag var det skoldags tidigt igen då :S booring som vanligt med en massa lektioner och sånt  :S  Aja det hände ingenting spec i skolan alltså.. Nä men nu när ja satt här så kom jag o tänka på gymnasium, jag vet inte varför men iaf så vill ju jag gå frisörlinjen för där får man hålla på med hår, hud, smink och mkt mer, sen vill ja plugga vidare med smink. Sen när jag är helt klar vill jag jobba på ett spa med hudvänligt smink och produkter som verkligen hjälper.. Kommer det att bli så? skulle inte tro de.. man behöver 290p ungefär för att komma in och max poäng är 320 tror jag, så bara att glömma. då skiter sig karriären att jobba så tidigt som möjligt på ett spa för då lär jag plugga vidare hur många år som helst! Aja det va den drömmen de som inte gick i uppfyllelse..
kramisar! ^^

saaknar er alla <3

Heej! idag höll skolan på som vanligt och man längtade hem :S:P sen när jag till sist kom hem var det så varmt så jag blev så tvungen att lägga mig ute i solen och sola :P heh! inte för man fick så mkt färg men ändå.. när man ändå låg där ute i värmen så tänkte jag mkt på malta och hur mkt jag saknar alla! jag fick tårar i ögonen för  alla vännerna man träffade där som man säkert inte kommer få träffa igen! ;( nä nu börjar ja snart böla igen :S:P jag vill verkligen träffa alla igen! Fast om vi kommer att träffas blir det tårar kan jag lova ;):P
Det ska ju bli en återträff för alla maltaelever från STS sen som jag hoppas att kunna gå på.. men man vet aldrig! Jag saknar er allihopa, jag ska aldrig glömma er, jag loovar! puss på er jag hade en underbar tid i Malta med er. Nä usch nu börjar ja böla igen så nu måste jag sluta skriva :P heh!
 
                                                                                       
               image3

               image4


Skolan

Idah börja man skolan igen då! asjobbigt men ändå kul! jag får ju träffa alla kompisar jag inte träffa i sommras :P vi började kl 09:10 oxå skulle rektorn babbla i en kvart sen satt vi klassrummet då skulle man babbla där med :P aja vi slutade tidigt iaf :D sen har det inte hänt mkt mer idag..



Igår var jag o spenderade min sista 500 med min syrra i kupolen som ligger i borlänge, där man bor länge ;D hah ah men de va asskojj jag köpte ett par skor som bara kostade 180kr prisvärt! prisvärt! sen köpte jag en vit gullig klänning och nå nattkläder som kan vara bra att ha :P Men jag fyller juh år om ungefär två månader så då kan man passa på att önska sig lite till.. jag har ju bara nåra väskor enligt mig men enligt alla andra har jag miljontals av dom.. men ja köpte en stor väska sist så nu vill ja ha en liten en.. jag såg en söt i borlänge men den kostade över 500kr o de hade jag inte råd med då, men redan dagne efter alltså idag så kom ju barnbidraget in på kontot igen :P hehe så nu äre bara o shoppa loss igen ;D Nu ska jag ta och lägga mig för jag ska upp tidigt imorn tack vare skolan..

puss och kram, emelie!!

RSS 2.0