Thoréns

Idag har jag gått runt med huvudvärk all day long så det har blivit en jäklans lugn dag det här :/ :P Har nyss kikat i mitt intagningsbrev till gymnasiet och jag kom in på Thoréns precis som jag ville, även Jenna å Sofie åxå så Thoréns, here we come! Ska strax ut med Elin å sen får vi se vad vi hittar på att göra frammåt kvällen :)

Igår berättade Johanna att hon tänkte komma förbi å hälsa på mig å Evve den 10 - 13 juli :D Det ser jag verkligen fram emot men det gäller att Evve hinner slingra sig hit från sin pappa så att hon åxå kan vara med :)

Kraamizaar ^^

!!

JAG ÄR SÅ GLAAAAAAAAAAAAAAD NU! TACK VARE JOHANNA!!!!!! :D :D :D <3

Filmtime

Idag vaknade jag runt 1 å då såg jag på vädret att det skulle bli en innedag så jag gick ner till datan å skrev lite med Elin.. Sen runt 3 fick jag för mig att städa rummet efter typ 70 år.. Jag plockade även ur garderoben så jag tog bort 2 stora högar med kläder men det ser ändå typ likadant ut xD hahaha! Jag dammade å fipplade lite med olika saker i rummet å blev klar NU för typ 5 minuter sen :S tog hela dan dedär :( :P En stund där imellan käkade jag pizza åxå med mamsen å papsen, det blev från Tony´s och jag prövade nå nytt med skinka, salami, fetaost och lök på sen blev det tzatziki på sidan om.. Genova hette den å den blev en ny favvo kan jag lova :) Nu är jag småförkyld åxå bara för att jag städade så mkt å det va så dammigt överallt :/ Fyyfan! Men jag tänkte avrunda kvällen med en film elr två innan mat å sov-klockan ringer att det är sovtime ;) Har lite chips å sura bilar kvar från helgen så dom kan jag fetta medan jag kikar på film :) Ha en bra kväll allesammans!!

Kraamizaar ^^

You know every step

Kom nyss hem från Kristoffers lägenhet där jag va med Elin å han.. Jag å Elin möttes först upp lite tidigare å då drog vi till en lekplats i stadsparken där vi återupplevde gammla minnen xD hahahah! Efter vi hade varit där ett tag så åkte vi mot donken där vi åt pommes å drack cola, efter tog vi oss en varsin glass för att skölja ner allt ;) När vi var mätta och belåtna åkte vi till statiol, jag köpte en bilpåse och hon köpte en sorts gott och blandat-påse ;P Sen tog vi oss mot hans lägenhet och där kikade vi på John Tucker must die, första gången för dom men typ 30:e gången för mig ;) hahaha! Den är så jäkla bra å de tkt dom åxå :) Efteråt var klockan typ 2 så vi tog oss en promme med Alice hemmåt mig, jag svängde av vid mig så fortsatte dom att gå hem till Kristoffer igen.  Å nu tänkte jag ta en liten tripp till badrummet å fixa lite med facet innan jag kan gå till bädden, då tänkte jag läsa igenom gårdagens inköpte SOLO-tidning en stund innan John Blund kmr på besök ;)

Det var ju många som missade kvällens inplanerade planer så jag hoppas att kunna göra om dom senare ist ;) Det är jag nog inte själv om att tycka så aah :)

Kraamizaar ^^

Saturday night

Idag vaknade jag runt 11, då gick jag upp å fixade iordning en macka, sen blev det en härlig dusch.. Efter det blev det mest att sitta framför TV:n eller sjunga lite här framför datorn :) Nu på kvällen tänkte jag ju åka iväg till Årsunda men det är ju ingen härifrån som vill åka + att vädret suger så nej jag stannar hemma :/ :P Jag ska ist va med Elin igen men jag vetinte vad vi ska göra ännu, jag vill ut men hon vill va hemma så jadu haha ;) Försökte dra med henne till Årsunda åxå men icke sa nicke.. Har nyss klätt på mig lite varmare kläder ifrån att ha suttit med shorts å linne hela dagen lång. Elin skulle hämta sin cykel på RC sen skulle hon höra av sig så då får vi se vem som vinner om vad vi gör ;P Har ju tänkt köpa en vibratone ett bra tag å igår när jag va hemma hos Elin hade dom en sån så den prövade jag, hahaha den va ju jätterolig å ha på sig, fast den låter om fan märkte jag men den verkar iaf vara effektiv ;) haha! Filuriga saker dedär (Y) Nä nu ska jag ta å invänta Elin..

Kraamizaar ^^


This is now

Kom nyss hem ifrån Kristoffers lägenhet (Elins kille) där jag var med Elin. Vi var först till ICA för å köpa lite chips å cola, sen drog vi hemmåt igen till henne där vi gjorde kladdis å spelade UNO som jag ägde på säger vi (Y) ;) När vi hade vart där ett tag gick vi med Alice till lägenheten där vi kikade på datorn + kolla på filmen, The last kiss :) Efteråt blev det massa musik å när klockan hade blivit framåt halv 3 drog jag hem. Elin följde med mig en bit men sen gick hon tbk. Natti natti..

Kraamizaar ^^


BFF

We sign our cards and letters BFF
You've got a million ways to make me laugh
Your looking out for me you've got my back
It's so good to have you around

You know the secrets I could never tell
And when I'm quiet you break through my shell
Don't feel the need to do a rebel yell
Cause you keep my feet on the ground

You're a True Friend
You're here till the end
You pull me aside when something ain't right
You talk with me now and into the night
Till it's alright again
You´re a True Friend

You don't get angry when I change the plans
Somehow you're never out of second chances
Won't say '' I told you'' when I'm wrong again
I'm so lucky that i found 

A True Friend..


Like a Star

Idag gick jag upp vid 10 för att inte slösa bort dagen, den började så fint så å solen sken som fan, men när jag hade slängt på mig min bikini och hade en tidning i handen för att dra mig utåt kom de otroligt fula molnen.. De förstörde min dag så sen blev jag inne resten va dan för att kolla på usla TV-program :/ Sen kom jag å tänka på en sak, fatta hur mkt tid i våra liv vi slösar bort på att ha tråkigt.. Asså lixom det är ju hur många timmar som helst som man inte har gjort ett piss på å bah suttit å drygat hemma när man kan ha gjort ngt helt annat. Aja nu snart kommer Helena hit å då blir det grillning och till efterätt ska vi käka en pannacotta som jag nyss gjorde :) Mumsigt! Ikväll klockan 9 ska jag kolla på Smekmånaden.. Imorn däremot blir det andra bullar, Årsunda ON med alla 9:orna om jag orkar då men som jag känner nu så ska jag dit, eftersom jag inte tänker slösa mer tid på att bara sitta hemma å ha tråkigt ;) Nu när jag läste Jennas blogg blev jag åxå sugen på att åka på en sommarfestival, asså jo jag vill! Jag å Sofie har även lite roliga stunder att se fram emot under sommarens gång eftersom vi har en del planerat :) Dessutom ska tjejerna i 9B tälta nånstans, grilla å bara leva livet ;D Hoppas även på att kunna träffa Emma å Johanna i sommar :) Skulle vara så otroligt kul!! Känns som att det kmr att bli en toppensommar som det verkar nu om bara vädret kunde hålla med!!

Kraamizaar ^^

 

Aly & AJ - Like Whoa


Happy Birthday to You

Har legat å solat från 11 till typ 1, då gick jag in å klädde på mig min klänning som jag köpte igår sen åkte jag till Sofie.. Där var kalaset redan i full fart säger vi men vi satte oss å fikade lite men man blev så sjukt mätt på chokladsaken så vi okrade inte glassgrejset som såg så gott ut :/ :P Hon öppnade även mitt paket till henne som innehöll en blommig skjorta, ett lila depend-nagellack, en tygväska och en shimmer-bodylotion :) Får hoppas att hon gillade det! Hon hade ju fått en massa mer finfina grejer som hon verkade nöjd med åxå :D Efter vi hade fikad färdigt drog vi oss upp mot hennes rum där hon packade i dom sista grejerna för hon ska på cup fram tills på måndag nu.. :/ Sorgligt, kmr kännas konstigt att inte träffa henne på så länge nu.. :( LYCKA TILL ÄNDÅ Å VINN SKITEN! Hon åkte vid kvart i 4 typ å då åkte jag åxå hem. Nu försöker jag hitta på något att göra ikväll för jag pallar inte sitta inne å dega hela natten.. På lördag ska jag förhoppningsvis till strandbaden för å ha en "andra" avslutning :)

Kraamizaar ^^


GRATTIS


Perfect

I måndags ändrades mina trökplaner till att jag åkte till Sofie en sväng innan vi åkte till mig. Vi hade skaffat lite gott till kvällen å sen blev det två avsnitt av Sex and the City innan vi kikade på en film, The perfect man.. Efter den blev det mkt mkt mkt prat, vi gick å la oss efter ett tag men då snackade vi vidare på vårt lilla samtal :)


Igår, tisdag.. vaknade vi runt 1 fast vi hade 8 larm på från halv 9:30 - 9:38. Funkade inte så bra de menmen vid 1 drog vi oss uppåt å käkade frulle. Då snackade vi ihop oss vad vi skulle hitta på under dagen och planerna blev att gå på bio för att se Sex and the City :D Den skulle börja halv 8 så vi fixade en massa hela dan. När filmen väl skulle börja köpte vi oss en varsin Coca Cola å jag köpte en marabou rulle medan Sofie redan hade en kexchoklad i väskan ;P Filmen var så sjukt bra så den måste ni bara se, skulle vara totalt självmord av att inte se den för det är typ en livsupplevelse kan man säga, elr nåt sånt.. :P Efter the movie drog vi hem till Sofie igen, där fanns ingen plats för oss verkade de som så efter en lång tid uppe på Sofies rum pallrade vi oss mot donken med en svindlande fart eftersom klockan var 10 i 12 å alla säger att de stänger 12. När vi kom dit visade de sig att de stängde 1 så vi kunde sitta där å käka vår lilla kvällsmat i lugnt å ro :D Vi satt där ända tills de stängde men när vi skulle öppna dörren för att gå ut så var den låst :S :P Det fick bli ett "låtsassamtal" på mobilen min för att låtsas som ingenting så där stod vi å snackade med ett spöke ändå tills ingen såg oss. Då kunde vi äntligen ta den andra utvägen (man vill ju inte skämma ut sig xD) Efter donken blev det mest snack å sånt.

Idag vaknade vi åter igen för sent, halv 2 var klockan idag fast klockan var ställd på halv 10.. Vi ska skärpa oss nångång! ;P Vi käkade lite frulle å sen kom mamma å hämtade mig runt kvart i 3. Vi åkte till valbo för jag skulle kolla på mobil och present till Sofie. Jag köpte även med mig lite saker till mig: 1 klänning för 100kr från B.young (billigt kap) 1 blommig topp från H&M, 1 tygkasse från H&M, 1 armband från Glitter och en ring med en stor ros på från Gina Tricot :) Köpte ju även Sofies present men det kan inte avslöjas idag.. När jag kom hem slog jag in hennes paket och nu ska jag nog grabba tag i allt de göttiga från i förrgår :)

Kraamizaar ^^


This is the start of something new

Idag har typ inte gjort nånting alls.. Har legat ute å solat en stund och bah kopplat av. Nu ikväll tänkte jag ut å gå om nån trevlig hänger på, annars blir det väl min trogne vän Ipoden :) Senare tänkte jag att jag ska färga mina ögonfransar, om jag orkar såklart. Sen blir det nog en varm å härlig dusch med lite peeling and stuff. Får se om jag nu hittar nån annan än Ipoden, då kanske kvällens planer ändras till att faktist göra ngt :D Kanske bara blir film elr nåt ändå men då har man åtminstånde någon att snacka med.. Aja inte så mkt mer att säga just nu!

Kraamizaar ^^


Mini-tips

Hade tråkigt så jag kikade runt lite på nätet å hittade lite små tips till kroppen :)

Vissa kändisar brukar tydligen använda sig av ett schampoo och balsam som egentligen är till för hästar :S :P Det får tydligen håret att glänsa enormt mycket och heter Mane 'n Tail. Både shampoo och balsam kostar 199kr tsm :) Klicka på bilden för att komma till sidan lyko där man köper dom..



Om man vill ha lite större mun utan att köpa massa dyra produkter elr operera så kan man använda sig utav vanligt munvatten, man duttar på det på läpparna för att de ska svälla upp å bli större.. Filurigt ;)

För att bli len om bena kan man naturligtvis använda barnolja men om man inte har sånt kan man smörja in sig överdrivet mkt med vanlig hudlotion, sen plastar man in benen med plastfolie xD å låter de verka i ca 30 min.. 

Välj kläder och smink efter din hudton

Den varma gruppen:
En varm hudton har en nyans som går mot gult/orange.
Venerna på handledens insida går mot grönt.
Du blir lätt brun i solen och sällan solbränd.
Du passar i varma färger.

Den kalla gruppen:
En kall hudton har en nyans som går mot blått/rött.
Venerna på handledens insida går mot blått.
Du blir inte lätt brun i solen och du bränner dig lätt.
Du passar i kalla färger.

Den neutrala gruppen:
Din hudton är både kall och varm eller ligger mittemellan.
Venerna på handledens insida går mot både blått och grönt.
Du passar i de flesta färger och även svart och grått klär dig.

image163    image164 
Varma färger                                               Kalla färger

Bling

Hejsvejs.. ! Idag har jag spenderat den största delen av dagen utei solen, det var inte alltid sol men jag njöt av varje sekund den visade sig uppe i de blååå. Kanske inte fick så mycket till färg men härligt var det ändå :) Där imellan käkade vi lite grillmat med morfar och sen blev det jordgubbar å glass :D Nu sitter jag å skriver med Jenna å vi har en liten snilleblixt på G tjejer i klass 9B :D xD

Ikväll ska mamma å pappa hämta Helena på Arlanda eftersom hon har varit i Bulgarien.. Då blir jag alltså ensam nåra timmar å då blir det troligtvis en film elr nåt vet inte än. Jag vet iaf att jag inte orkar göra ett piss, är helt slut fortfarande men det kanske blir en liten träning igen ikväll ändå..

Kraamizaar ^^


My life is full of secrets

Igår när jag kom fram till Sofie efter att ha käkat midsommarlunch hemma, så drog vi på dirren till ICA men de va ju inte öppet. Vi hade inte tänkt så långt men aah det slutade med att vi hamnade på macken ist. Där köpte vi cola, chips och choklad till kvällen. När vi kom hem till henne igen var det bara att dra på en gång igen för vi skulle åka med Micke å Sandra ner till Årsunda i Mickes bil å han ringde å sa att dom redan va framme så det blev lite hurry curry där.. Väl framme hos Jenna började Micke å Linus tända på grillen, inte så skickligt men de funka (Y) ;) Sen blev det grillning ON fast det gick väl inte fullt så bra men aah alla fick mat nångång på kvällen iaf ;) Efter maten blev det bl a GH, singstar, hockeyspel och en massa massa prat om allt mellan himmel och jord. Senare blev det även strandbaden en stund där vi träffade på bl a Mickis, Lumpan, Sköld och Jocke som hängde med hem till Jennas house sen. Då belv det ännu mer GH och singstar tills nåra drog hemmåt.. Vi som stannade forts. såklart och det blev en duell mellan tjejerna och killarna på singstar (nästan, de va 3 å vi var 5 så då fick tydligen Evve vara med killarna) Först vann killarna å Evve men det var ju bara uppvärmningen för oss xD haha! Sen utklassade vi dom totalt åxå. Så det blev jämt där på slutet ändå :) Sen va klockan typ halv 6 så då fanns det inget mer att göra och vi tänkte få oss en härligt lång skönhetssömn i LUGN OCH RO medan killarna körde sitt GH där nere..

Den sömnen vi fick varade i en timme ungefär, typ halv 7 stormar Micke in å skriker att alla ska upp elr va fan han skrek. Alla gick upp förutom jag å Evve som låg kvar en stund fast utan att somna. När vi kom ner var det full vart med GH igen, börjar tröttna på dedär jäkla ljudet nu :S :P Sen körde typ alla plump elr nåt medan jag låg å sov i soffan. Vaknade av att nån skrek, Emeeelie vi ska till ICA!! Vid 10 drog vi iväg till dit för å köpa frulle men det öppnade 11 så hungriga som alla var gick vi tbk till Jenna med svansen mellan bena xD :P Typ halv 11 åkte jag å Evve hem till henne för båda var så jäkla trötta å jag hade pissont i huvve eftersom vi varken hade käkat elr sovit :/ Hemma hos Evve åt vi mackor innan mamma å pappa kom och hämtade mig.

När jag kom hem gick jag in å la mig i mitt rum å kikade på en film, elr jag såg typ början iaf. Sen somnade jag å sov till 4 typ. Då gick jag ut å la mig i solen även fast de blåste förjävligt, somnade i omgångar därute åxå och nu är jag rätt så pigg.. Nyss kikade jag på filmen Liar Liar :D Medan gjorde jag en lätt baspedikyr och basmanikyr frö att lyxa till helgen lite. Imorn blir det nog en ansiktsmask å lite såntdär så man slappnar av för jag är så sjukt stressad fast jag vet itne för vad.. Jag ska nog ändå ta å lägga mig snart men jag funderar på å köra en liten träning först med min tränings DVD, Hollywood Workout. Det är Britneys och Jennifer Lopez tränare Nancy Kennedy och Bobby Strom som har gjort den. Aja nog om det nu ska jag köra det, sen sooooova i 100 år.

Kraamizaar ^^


Midsommar

Idag ser min dag ut att bli en underbar dag :D Den började nyss då jag vaknade, sen ska jag duscha och göra mig iordning för sen blir det lunch med familjen Westman och mamma å pappa. Efteråt ska jag byta om igen och fixa mig lite till sen bär det av att möta upp Sofie för att köpa godis.. När vi är klara med det ska vi träffa Micke på RC för att åka vidare till Årsunda. Då blir det PaarteY hos Jenna :D haha! ^^ Vi ska grilla och kanske blir det att sjunga singstar å göra en massa skoj. Sen sover jag där över natten åxå. Mååste kiiiiiiila...

Kraamizaar ^^


Frambuesa

Min inplanerade soldag igår blev inte riktigt som jag tänkt mig, det var mulet och äckligt så jag tog min tripp ner till datten ist och bestämde med Evve att jag kunde komma till henne. Jag kom dit runt 3 - halv 4 och då drog vi på dirren iväg till ICA där vi köpte choklad och mini-pizza som lunch ;) Medan vi åt blev det en hel del TV och efteråt blev det massa HSM sjungande.. Mycket trevlans lär jag påpeka xD När Evves mamma kom hem fixade hon iordning mat till oss, makaroner och nån kassler-i-ost-sås haha men det vara apagott :D Alltid god mat i de huset.. Senare på kvällen, elr vi åt maten runt 9 så då vare kväll men iaf då drog vi oss upp mot Evves rum och hade det trevlans med en massa snack och data sittande. Vi kikade även på Mean Girls å Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö. Sen la vi oss runt 4 men vi snackade fram till typ halv 5 - kvart i 5. Då somnade båda så sött i varsitt hörn av rummet.

Vi hade klockan på ringning vid kvart över 9 idag för vi skulle åka till valbo med Jenna och Bella vid 11. Vi fixade oss och sen kom Jennas pappa och hämtade oss. Vi kom in till valbo ett tag senare och då blev det shopping på hög nivå (typ) Vi käkade mat nästan på en gång, jag åt mini-vårrullar med ris, Jenna och Bella åt nudlar och nån wokröra och Evve åt hamburgare :) Blev en fika nånstans i slutet av dagen. Vi tog en varsin daimtårtbit förutom lurven Evve som inte åt ngt alls ;) När bussfärden hemmåt började tåga hade jag fått med mig en och en annan kasse med 1 svart och 1 hallonrosa långt brottarlinne från Gina Tricot, 1 gulvit skjorta och 1 gulvit klänning från Bikbok och slutligen en vitsilvrig bikini från H&M. Blev faktist rätt nöjd med inköpen och ska troligen ha ngt av de gulvita plaggen imon på midsommar. När vi kom hem igen drog vi alla fyra till Årsunda Pizzeria för att käka (årsunda grisar, Bellas kommentar) pizza såklart (Y) Jenna och Bella delade på en halvinbakad pizza med typ fläskfilé å sånt och jag å Evve delade på en kebabpizza.. Efter maten som käkades hemma hos Jenna blev det massor av snack och efter ett tag började vi dansa åxå, mycket proffisionellt.. När klockan började närma sig kvart över 8 fick vi skjuss av Evves mamma hem till henne, fast bara jag å Evve då.. Då prövade vi kläderna och snackade lite innan jag blev hämtad av pappa vid 9.

Vi åkte direkt mot ICA där hemma, då köpte vi en potatissallad som jag, Sofie, Sandra och Linus ska dela på imon då vi ska till Jenna på GRIIIILLLPARTEEEY! Vi köpte även en mini-flintastek, pärltomater xD, cider och Coca cola.. När vi kom hem prövade jag plaggen igen men jag kan ändå inte bestämma mig för exakt vad jag ska ha imon xD ;P När jag hade prövat allt slängde jag på mig vanliga myskläder igen och skuttade ner till datten. Gick upp en gång för att hämta vatten å såg att pappa har glömt att släckai garaget men jag pallar verkligen inte gå ut å släcka, dessutom vågar jag inte xD

Kraamizaar ^^

A little bit of Sunshine

Värmen närmar sig mer å mer..  Låg ute i solen idag efter att Sofie hade stuckit hem. Det var jätteskönt att äntligen kunna ligga och verkligen känna att värmen brännde på hyn. Jag gick in igen runt halv 5 å då blev det mat, pasta med nån sås. Efter det blev det lite städande i rummet å en massa TV-tittande. Lite senare på kvällen käkade jag lite jordgubbar å glass :) mumsmums! Nu sitter jag här å letar efter en najs mobil på nätet. Måste hitta en ny så snabbt som möjligt känner jag för mitt batteri ballar snart ut totalt.

Imon ska jag ligga ute i värmen om det är fint väder annars kanske jag tar mig en tripp ut i världen med en rolig vän. Om det inte är världens regn å åska då :/ Isf vet jag inte vad som händer. Nä nu ska jag fortsätta kika runt lite..

Kraamizaar ^^

Someone´s watching over me

I förrgår när Sofie kom hit drog i till ICA men jag hade glömt plånboken så Sofie fick bidra lite. På hemvägen mötte vi Elin och Alice så vi snackade lite med Elin. När vi kom hem till mig igen kikade vi på filmen Tretton, sen drog vi ut å hoppade lite studsmatta. Efter ett tag blev vi trötta och gick in i lekstugan, då snackade vi en massa innan vi somnade i ett varsitt hörn av bäddsoffan.

Vaknade igår runt 12 och då drog vi in å käka frulle, vi var ensamma hemma så efter det sjöng vi massa HSM. När vi inte pallade sjunga mera så fixade vi ihop kebabkött, bröd å sallad mm. Vi käkade de sen badade vi lite bubbelbad och blev rena å fina :) Sen drog vi oss mot ÖB hah fast de spöregnade så vi blev något blööööta! Vi köpte varsina chokladbitar och sen gick vi in på ICA en sväng åxå för vi lära köpa Cheeze Balls och en tidning. Jag köpte Plaza och Sofie köpte Elle. När vi var hemma kikade vi på Tretton igen för den är så bra haha, sen kikade vi även på The wedding date. Den hade lite roliga kommentarer som man kunde garva åt. Vi kollade på Raise your voice åxå innan vi drog oss ut på en kort prommis runt kvarteret som inte var så speciellt kul men ah. När vi kom hem igen gick vi in i stigan och la oss. Jag tände ett ljus men släckte de efter bara en liten stund för då fanns de inget mer att göra så då somnade vi.

Idag vaknade vi runt 12 igen och då gick jag upp å fixade frulle som jag sedan tog ut så vi kunde sitta ute i solen som kom fram då och då.. De va lite småfåglar som bor ovanför oss som ville smaka så mamma fick hämta lite bröd åt dom stackrarna :) Vi tkt dom såg lite roliga ut när dom åt å höll på som dom gjorde så det blev en hel del blängande på dom. När vi hade käkat klart begav vi oss in igen. Då fanns det inte så mkt mera att göra så jag gick å tog bort lite efter oss, typ handdukar åså. Sen drog Sofie hem så nu ska jag städa ur mitt rum för en gångs skull, ÄNTLIGEN! Sen ska jag fixa lite i lekstugan åxå..

Kraamizaar ^^

Vem är det som gnager på mitt hus?

Är det en råtta elr är det en mus?

Slutröjt i min lilla stuga. Har bara en byrå och min bässsoffa kvar där nu. Jag har t o m bäddat ut soffan så att jag å Sofie kan sova där. Ser faktist ganska mysigt ut haha aja nog om det. Snart ska jag käka flintastek som pappa ska grilla och sen kommer Sofie hit.. Då kanske vi drar oss en sväng mot ICA för jag vill ha en tidning :D Sen kanske man får med sig en elr en annan godsak hem. Efter det ska vi nog kika på filmen Tretton som vi har längtat efter att se i hundra år nu för den är så sjukt bra :) Efter det blire inget slöande inne nåmera nejnej, då ska vi väl ut å gå å parta runt där på gatan för oss själva skulle jag tro. Nåmer hoppas jag verkligen att vi hittar på, vem vet. Lite skvaller hit å dit blir det väl å en massa pratande om allt och inget. Nu sitter jag å babblar på som en gris känner jag om nåt säkert ingen fattar xD Elr så gör dom de men ah shit the same nu ska jag gå å sätta på mej något varmare än en klänning för det är kallt nu känner jag.

Får väl ta å tagga lite extra till niornas "andra" avslutning som Jenna snackade om eftersom vädret inte var på topp när vi var det i onsdags. Den nya ska bli perfekt nångång när vädret är bra :D Läääängtar iaf dit som fan!

Kraamizaar ^^


Hey now

I förrgår kväll var jag hos Sofie, vi kikade på Americas Sweethearts men blev störda av Jimmy och David som försökte sno vår cola, då la jag den på taket utanför Sofies fönster men det gled ner så mkt så vi var tvugna att gå ut å hämta den. Sofie smög ner när dom va där nere å jag höll utkik från fönstret. Gick inte så grymt lyckat, Sofie fick tag på colan och drog å gömde den med Jimmy hack i häl. Han hittade den efter typ 3 sekunder så då kutade han iväg och gämde den åxå :/ Efter det drog David å Jimmy iväg stolta som fan å sa att vi aldrig skulle hitta den. Men där vände turen, vi som är så klipska hittade den i en buske så sen njöt vi av den goda drycken haha! Den colan fick ett grymt äventyr kan man säga ;) xD som att det var viktigt, NEJ men nu vet alla det ändå! Då hade vi ju missat 30 år av filmen men den var bra ändå. Efteråt åkte Jimmy hem och David å Johanna drog hem till henne så vi slapp dom :D Vi kollade igenom massa kataloger och sjöng lite.

Vaknade igår nångång runt 11 tiden, då kilade vi ner och åt lite fil å sen sjöng vi å grejjade. På eftermiddan drog jag hem å kikade på matchen, Sverige - Spanien. Jäkla spanska folket som skulle göra ett fucking mål när det bara var sekunder kvar :S Faaaan! På kvällen drog jag tbk och då bakades det även en smulpaj med äppelfyllning, EXELENTE! (Y) Vi åt den medan vi kikade på en film, What women wants, elr nåt. Asbra men på dirren efter visste vi inte vad vi skulle hitta på så vi somnade pladask i soffan å sov där till 6 typ. Då gick vi upp å la oss ist.

Idag vaknade vi runt kvart i 1 med strålande väder :D Vi åt lite av vår paj sen dan innan, fin frulle dedär.. Sen blev det att dra hem till mig där vi hoppade stidsmatta och smaska i oss en hamburgare. Efter det åkte vi till Sofie och då hämtade jag mina grejer å efter det åkte jag hem nästan direkt. Ikväll kmr hon hit ist, vi ska sova i min lekstuga haha men jag måste röja ur massa solmadrasser å sånt först. Får se vad Gud har beslutat att vi ska göra då.

Kraamizaar ^^


Muuuller

Nu grönskar åskar det i dalens famn, nu doftar äng och lid regn å sånt..

Jajamensan! Nyss åskade och blixtrade det som fan, jag som verkligen hatar sånt. Om jag är ensam som jag nyss va så är jag skiträdd xD men om nån är hemma spelar det nog inte så stor roll. Vaknade runt kvart i 1 idag för jag va så himla trött. Då knäppte jag på TV:n och kikade på lite usla program medan jag åt en skål med fil och musli. Efteråt började ju det dåliga vädret så då stängde jag av TV:n och gick ner till datorn ist. Jag har typ sjungit större delen av dagen och inget speciellt har hänt. Senare ikväll ska jag till Sofie men vet inte vad vi ska göra förnå än.. Mina grannar tar studenten idag åxå, Anne och Cattis. GRATTIS TILL DOM! Fast det var väl inte den bästa dagen att åka runt å skrika att man har tagit studenten eftersom allt muller överröstar dom :(

Kraamizaar ^^

What time is it?

Summertime, it´s our vacation...

11 juni

Dagen började halv 7 för mig, då fixade jag mig och käkade en liten mini-yogurt som alltid typ. Sofie kom till mig runt kvart i 8, då fixade vi lite med blommor och prassel ;P Vi drog till skolan runt kvart över 8 så vi va där typ halv 9. Då gick vi runt eftersom alla skulle komma typ kvart i 9. När det droppade in folk från kören i skolan drog vi oss mot aulan för att träna innan första uppvisningen för 7:ornas och 8:ornas avslutning. Den var halv 10 och efter den träffades klassen vid våra fd. skåp och skrev på korten som vi hade med oss till Magnus och Christina. När det var klart hämtade vi våra paket som vi hade köpt med klassens insamlade pengar och gick iväg till klassrummet. Där var det full rulle med en film och lite bilder så efter det gav de M och C sina paket och kort. De fick en varsin korg, M fick en blå korg och C fick en röd en. Innuti låg det såklart lite grejs, varsina Anton Berg chokladaskmojs, två varsinna cloetta styckchoklader, ljus och doftblad runt omkring det :) De fick även en skickligt bakad kladdkaka med hjärtan och florsocker på. Efteråt fick de blommor utav Jennie, mig och Sofie.

När de var klart drog vi oss mot kyrkan för vår egen avslutning. När vi kom dit var det smockat med filk och vi knäppte lite egna klasskort utanför. Väl inne i kyrkan sjöng vi lite sångar, sen fick vi betygen och i samband med att 9B fick betygena sjöng vissa av oss klasssången, Summer of ´69.. Det var jag, Sofie, Evve, Jenna, Bella och Anneli som sjöng den medan Fredde och Jennie T fixade musiken galant! Det lät exelente!

När hela kyrkgrejjen var klar som tog ca 2 timmar med regndroppar från ögonen i omgångar, så gick vi ut och fick blommor av våra föräldrar. Sen gick vi runt och hade en sjukt sorgligt kramstund. Jag gick och bölade som fan, det var det flera som gjorde. Det var dessutom nåra av killarna som kunde klämma fram lite tårar, det tkt jag va så gulligt och sorgligt så då bölade jag ännu mer xD Efter ett tag började alla gå så då gick jag å Sofie åxå, vi drog hem till mig där vi käkade lite mat och fikade med marängtårta, läsk och choklad. Mamma, pappa, Helana och morfar var åxå där så det blev lite snack med dom åxå. Jag fick iaf pengar och jag ska få köpa en ny mobil av mamma och pappa och av Helana skulle jag få göra en personlig almanacka haha man förstår mer när man ser det. Sen fick jag blommor av både mamma, pappa, Helena och morfar :) kollade på mina betyg sen för jag hade inte vågat öppna dom än, hade fått ett MVG i musik :D kändes bra :D Aja sen drog vi oss mot Sofie för att byta om och fixa oss inför kvällen.. 


Vi träffade Jennie T vid RC halv 6 typ, innan det var jag och Sofie å köpte cola. Bussen skulle gå tjugo i mot Årsunda men den var typ 15-20 min försenad så ah vi kom till Årsunda lite sent. Där var alla andra å väntade så snällt på oss. (Micke, Johan, Fredde, Milad, Jenna, Bella, Anneli) Vi gick mot ett vindskydd på NP där vi bosatte rumporna på en blöt bänk inne i vindskyddet. Det regande som tusan så det t o m regnade in. Vi som hade tänkt att grilla fick tänka om på nytt så det blev kall korv med bröd. Jag hade ingen korv med mig så jag fick en av Bella och sen en av Micke hahaha! När regnet hade dragot ifrån oss kunde vi äntligen titta fram som ett par björnungar när våren är kommen (skulle vara lite poetisk xD) VI kunde gå ut iaf och då kom även Jennie, Evve och Mickis. De stackrarna hade stått på starndbaden och väntat i regnet efter att ha letat upp en trevlans grillplats. Äntligen hade den som sa åt dom att göra de kommit på att man kanske skulle säga vart vi va ;) Ah men iaf så var det en riktigt trevlig kväll med de flesta från klassen :) Halv 11 typ började alla gå hem så efter en stund hakade jag, Jennie, Evve, Mickis och Sköld på och gick vidare tills vi kom fram till lite folk. Då följde vi med dom till skolgården ovanför Strandbaden där vi snackade med lite folk och hade det trevligt. Vi gick hem vid typ 1-tiden till Evve, förutom Sköld som åkte hem. Då snackade vi medan Jennie och Mickis satt å käka kall korv haha! Mickis mamma kom och hämtade Jennie och Mickis vid halv 2 typ, jag stannade hos Evve för jag skulle sova där tänkte jag efter att bussarna slutat gå. Vi låg å snackade nerbäddade ända tills vi somnade runt 3 typ.

12 juni

Jag vaknade nångång vid 10 tror jag, kunde inte somna om. Evve fick ett sms hörde jag för de surrade så antingen fes hon elr så va det mobilen och det var mobilen så att alla vet xD :) haha! Vid 12 väcktes även Evve av att telefonen ringde. Det var Jenna som undrade om Sofie kunde få prata med mig. Vi snackade ihop oss vilken buss vi kunde ta och det blev 5 i 3:an. Jag och Sofie kom hem till henne runt halv 4 och då kollade vi runt i lite kataloger efter sommarkläder vi ska beställa senare :) Jag fick skjuss hem av dom runt 5-tiden och då kikade jag på lite TV. Nu kollar jag på nätet efter en fin mobil medan jag skriver med Jennie :) Hon ska ju åka till USA imorn å va borta typ 2 å en halv vecka, jag är bara lite avis på henne just nu! (A) :P Helena ska även åka bort på söndag till Bulgarien med en kompis, kul liv att jag får stanna hemma när alla drar. Jag blir snart ensam kvar i Sverige så som alla bara åker iväg ;( :P

Nu är det väl ingen som har orkat läst allt men det är iaf mina 2 senaste dagar.

Kraamizaar ^^

The very last day

Tjenabong! Idag började vi med att träna med kören i kyrkan klockan 9, sen var det avslutningslunch för niorna då det bjöds på exotisk planka. Det fanns potatisgratäng, skinka, olika frukter, varsit bröd och en varsin läsk (trocadero för mig) :) Efterrätten var en smarrig glass. Till den visades det lite olika bilder/ filmer från alla åren men efter bara en kortis blev det ett tekniskt fel så vi fick inte se resten :/ kul liv! Det var ändå en riktigt trevlans middag dedär.. Jennie T visade även en jäättefin film av klassen, vi kollade på den 3 ggr innan alla var nöjda och hon hade valt precis rätt låtar till åxå :D

Efter middagen åkte jag å Sofie hem till mig för att lyssna på en skiva vi fick av Gunnar när han spelade in med oss hahahah! xD Skicklighet kallas det! (Y) säger vi.. Sen hade ju jag tid hos frissan vid 3 så jag kilade iväg dit medan Sofie drog hemmåt. Jag klippte topparna, färgade och slingade. Skulle bli ljusare tänkte jag men det blev inte riktigt så haha, fas färgen jag har som grund är mellanblond så tkr då jag att det ser brunt ut. Slingorna däremot är blonda. Efter jag var klar vid 5 nångång drog jag til Sofie för att hinna med halv 6 bussen till valbo, vi hann med den eftersom vi är så bra på sånt ;) Väl inne i valbo skulle vi hitta avslutningspresent till elevhandledarna så det tog väl inprinsip hela kvällen fram till att bussen gick tjugo i 9. Efter det åkte jag hem till mig och Sofie till sig. Nu ska jag kolla på de inspelade avsittet av Gossip Girl eftersom jag missade det pga valbo.. 

Imon är det sista dagen i skolan och då kmr klassen splittras för alltid! ;( UUUUUUUSCHA!!

Kraamizaar ^^

Friends Forever

Idag gick jag upp 10 för jag tänkte gå ut och sola tidigt för att jobba på den sista brännan innan avslutningen, men det var så trökigt väder så efter nån timme gick jag in igen. Igår hade både Sofie och Elin frågat mig om jag ville följa med till Valbo och jag sa nej eftersom jag ville få färg hah! Men eftersom vädret inte tkt likadant ringde jag Elin för att säga att jag kunde åka ändå, då satt hon redan på bussen på väg dit med Stina. Då snackade jag med Julia ist, hon ville åka men hon ville hellre till gävle så vi sprang in på Crispin i viken där jag köpte mina efterlängtade skor till avslutningen. Sen tog vi oss en sväng till Gävle. Jag hade inte jättemkt pengar eftersom jag redan hade köpt skorna för 550kr. Så jag tänkte köpa en skjortaktig grönvit-randig sak från Åhlens men den kostade 299kr å det var dyrt för mig just i den minuten. Jag hittade en gullig liten volangkjol från Gina Tricot ist för 149kr :) Bättre budjetpris må jag säga.. Julia köpte en blåvit randig body som även jag kikade på till en midjekjol men som jag aldrig köpte. Halvvägs hem säger Jullia att hon tänker lämna tbk den haha xD (Y)

När jag kom hem fixade jag lite att äta till mig och sedan kikade jag på Vänner. Nu kollar jag på lite disney-program xD och kikar runt lite på nätet. Senare kanske det blir en film om jag inte ska lägga mig tidigt eftersom det är skola imon, elr ja vi ska till kyrkan klockan 9 och sjunga med kören lite inför onsdagen. Sen ska vi på en avslutningslunch för niorna. Efter det slutar vi. Då har jag tid hos frissan klockan 3 men om jag inte hinner får jag gå med ruttet hår på avslutningen ;( Sen måste jag å Sofie in en snabbis till valbo för att köpa present till Magnus och Christina (våra elevhandledare) från klassen. Bara vi får in 20kr från alla som inte har lämnat så blir det jättebra! :) Efter det är det bara en dag som återstår, Den ultimata dagen så allt får ett slut ;( Såklart vill jag få sommarlov men efter det här sommarlovet blir inget som förr. Ny skola, nya vänner och ALLT! Tur iaf att jag har sökt precis samma som Sofie, Jenna och Bella :)

Kraamizaar ^^


Two days until the big story will make it´s end


Jump and hold your breath

Igår åkte jag till Sofie ändå.. Vi sjöng och sjöng, sedan gjorde vi en smulpaj med massa hallon som vi åt till en film, The 40 year old Virgin. Skitbra men båda somna efter vi hade ätit klart av pajen. Den gick vi upp å la oss. Vaknade runt halv 12 idag. Tänkte dra ner på stan eftersom jag måste köpa mina skor och Sofie skulle köpa en ny avslutningsklänning. Men bara för att vi var i tid till stan innan 1 för en gångs skull så hade dom inte öppet alls. Annars ska dom ha öppet till 1 men nejdå! Så det blev en tripp hemmåt igen.. När vi kom hem sjöng vi lite och mojsade. Höll på å somna för jag va så jäkla trött. Jag drog hem runt 4 tiden..

Då hade Helena och Daniel precis kommit så jag hälsade för första gången på Daniel. Vi fikade lite med rabarberpaj som pappa hade gjort iordning och sen drog jag ner till datorn. Kikade lite på TV och så. Inte så mkt att göra nu men nyss läste jag ett läskigt kedjebrev om nån tjej som kommer lysa med röda ögon ur min garderob så nu tänker jag inte sova nå mer på ÅR OCH DAG! Aja klockan 9 ska jag se en film med Jennifer Lopez, Kärleken checkar in.. Sen ska jag väl göra ngt annat haha!

Kraamizaar ^^


Gävle City

Igår när jag kom till Sofie åkte vi till Palaia för att käka. Båda tog en varsin kebabtallrik, fin beställning där ;) När vi hade käkat klart blev det att åka till Willys för att köpa godis. Sen när vi kom hem drog vi igång med att sjunga lite HSM-singstar och sen lite andra låtar bara sådär ändå.. Efter ett tag satte vi igång en film, Just my luck.. Apabra fast man har ju sett den 300 miljoner gånger redan men ah.

Idag vaknade vi runt 11, vi fick panik för vi kom på att vi hade ju inget att ha på oss på avslutningen så vi började diskutera när vi skulle shoppa. Vi tänkte att måndag låter som en suveräään dag men sen när klockan var halv 12 så ringde vi våra nära och kära efter skjuss :/ Ingen lycka där så vi kände oss helt misslyckade :( :P Kvart i kom vi ändå på att vi skulle ta bussen, fast de kostar 30 jävla spänn. För mkt tkr vi men de lära ju bli så. Bussen gick ju klockan 12 så det blev lite brådis där.. Vi slängde på oss kläder, sminkade oss fort som fan och tog väskan i handen å sprang iväg till resecentrum. Bussen hade precis börjat backa ut när vi klampar in å ställer oss där som två fån. Vi hann iaf med bussen ändå som tur va, men det fanns inga platser så vi fick stå å löka vid utgången :S När vi kom fram bar det av mot alla affärer, när dagen började dra sig mot sitt slut så käkade vi på donken för vi hade varken käkat frukost elr lunch än. Båda hittade under dagen iaf en varsin klänning. Sen köpte jag ett skärp att matcha till klännignen och Sofie köpte skor. Jag skulle åxå köpa skor men mina fanns inte kvar i Gävle, ska ta mig en sväng till Crispin i viken ist.

Vi kom hem runt 5-tiden, då drog jag hem nästan på en gång.. Ska snart dit igen antar jag men ah får se! Annars blir det väl datorn och filmer natten lång.

Kraamizaar ^^


Namnam


Sweden

Du gamla, du fria, du fjällhöga Nord,
du tysta, du glädjerika sköna!
Jag hälsar dig, vänaste land uppå jord,
din sol, din himmel, dina ängder gröna,
din sol, din himmel, dina ängder gröna


Du tronar på minnen från fornstora dar,
då ärat ditt namn flög över jorden.
Jag vet, att du är och blir vad du var.
Ja, jag vill leva, jag vill dö i Norden!
Ja, jag vill leva, jag vill dö i Norden!

A wonderful place on earth

Vaknade halv 9 idag av en läskig mardröm :S haha! De va nån galen tjej som försökte bita av mitt öra xD haha åså va ja typ med i SAW :S fyfaaan! Aja jag vågade inte somna om så jag gick upp och la mig i soffan ist för att käka lite frulle som bestod av en mini-yogurt för ja palla inge mer. Efter frullen och lite usla TV-program slängde jag på mig bikinin och drog ut i solen, jag har varierat mellan solstolen och madrassen, har även badat lite ;) Gick å tog mig lite glass därimellan åxå.. Var sjukt varmt ute, ca 30grader i skuggan och 50grader i solen ;P Jag klarade inge mer vid 3 så då drog jag in men jag har fått mig lite färg ändå.. Då kollade jag på 7th Heaven och Gillmore Girls innan jag drog ner till min älskade datte.

Ikväll ska jag till Sofie, jag ska sova där som vanligt men vi ska fira nationaldagen med att gå ut å käka.. Man måste ju fira de svenska folket lite iaf ;) Sen blir det väl film och sjunga hur mkt som helst kan jag ana. Ska snart duscha, sminka mig å sånt så jag kan dra till henne strax..

Kraamizaar ^^

SVERIGE ÄR VARMAST I HELA EUROPA JUST NU!! :D ;)


STHLM

Gick upp vid 6 för jag skulle möta Sofie klockan tjugo över 7. Jag gick upp och sminkade mig å klädde på mig. Sen drog jag å då skulle vi till ica för å köpa nåt att äta på på bussen och en dricka men vi hade ju glömt bort att ica öppnar 8 så det blidde ett dyrt köp på macken ist. Fyfaan! Det blev en daim, neverstop och en cola för mig och det kostade mer än 40kr :S Svindyrt! Sedan mötte vi upp alla på parkeringen bakom ica för att dra iväg i rätt buss mot äventyret..

I bussen var det sjukt långtråkigt, bah satt där å glodde. De längst bak spelade ashög musik medan vi hade Sofies mobil på högsta volym. Då sa Anna (lärare) åt oss å stänga av men då ville vi jävlas så då fick Sandra å Linus sätta på musik ist som satt precis framför Anna xD Vi kom fram till Skansen runt halv 11, då gick jag runt med Sofie i en halvtimme typ å vi såg knappt nå djur. Only ett vildsvin, 2 gätter elr vare va och massa fåglar. Då palla vi inge mer så vi satte oss vid nå vattensak och solade ist, dit kom det bara fler och fler som hade tröttnat så tillslut ringde jag Christina (lärare) å berättade att hon kunde pricka av oss så vi kunde dra vidare till stan, då sa hon att hon nästan var vid entrén å med det menade hon tydligen en kvart bort :S ;P Efter ett tag kom hon dit och då kunde vi dra iväg. Då tog jag, Sofie, Jennie, Mickis, Evve och Frida bussen till stan. VI fick åka gratis för att vi var så söta sandvikare, men det förstår väl alla (A)

När vi kom fram splittrades vi och jag å Sofie drog i väg på egen hand. VI försökte hitta en avslutningsklänning men det gick inte riktigt så fullt bra för nån av oss. Vid 2 gick vi å käkade på något konstigt ställe där jag typ alltid käkar när jag är där, vi käkade nachotallrik å de va skitgott. Ett av mina chips flög åt ett annat håll än munnen så då börja vi garva å en tant trodde vi garva åt henne verka de som för hon glodde som om vi hade stått å peka ut henne totalt. Efter maten drog vi iväg igen för å kika på mera kläder, hittade inget alls å i letade efter Cripsin åxå men inte en skymt av den såg vi. Fan då! Det ända vi fick med oss hem var en varsin tröja, jag köpte en grå från Cubus och Sofie köpte en brun-beige från Gina Tricot. Då var det dags att kuta till bussen, vi missa den precis för vi stod på fel sida, då var klockan 6 och det var sista bussen innan vi skulle möta klassen halv 7 xD DÅ fick vi damp å sprang efter bussen, vi hann med fram till en korsning då den stannde men dum som vi va våga ingen knacka på dörren å fråga om vi kunde hoppa in så vi sprang vidare till nästa busstopp och där hann vi WAAY långt före bussen, stotla å glada som vi var å trodde att allt hade fixat sig, slingra vi fram plånboken och väntade på bussen. När den kom frågade vi hur mkt det kostade men då lära man tydligen ha en kupong och han va tydligen inte lika snäll som den förra chaffören så det gick inte va vi än sa :/ Då ringde jag Magnus (lärare) men han svarade inte så jag ringde Christina (lärare) istället, hon svarade och sa att det inte var något problem alls, vi kunde ta färjan istället. Då frågade vi en tant om vart man kunde ta den så vi sprang dit. Den åkte precis och vi dog nästan. Men vi hann på den efter som kom precis efter. Vi kom fram till Gröna Lund runt 7, så köpte vi åkband. Vi som hade trott att det bara va å klampa fram å köpa vad man ville gick fram till kassan å tänkte köpa. Men då kom en sak och sa att det va hans tur å vi bah . Sen såg vi att man skulle ha nummerlapp så vi tog en sån. Efter en kvart var det vår tur och vi kunde köpa vårat lilla åkband :)

Vi kom in till Gröna Lund direkt efter då fick vi 50kr var av skolan för å köpa mat. Jag ringde Jennie och hörde om vi kunde gå med dom inne där för det är roligare om man är fler å de kunde vi. Så vi gick med Jennie, Evve och Christine därinne ett tag men sen drog jag, Jennie och Sofie till spökhuset. Vi gick in där med massa folk från 9D å höll på å dö, haha värsta roligt! Sen mötte jag upp Elin och kollade på en tjej som sköts iväg med en kanon och flög i lyften till en mattsak. Skit häftigt! (Y) Sen kom Sofie till oss å vi åkte bl a. slänggungorna, pop-express och kvasten där jag och Sofie snackade med två killar som tydligen tog våran plats xD haha! Vi ville ju sitta längst fram juh! :/ :P När det var 1 timme å 20 min kvar till sammlingen gick Sofies sko sönder och då lära jag gå barfota med henne för annars hade vi inte kommit någonstans :/ När vi skulle åka hem hade vi inte hunnit käka ngt än och vi hade inte tid å köpa ngt att äta heller, man fick inte ha mat på bussen men vi hann inte ens köpa en liten frukt. Jag å Sofie räknade ut att under tiden vi satt på bussen och den stod still hade vi hunnit käka 9 korvar ungefär xD Vi frågade ju busschaffisen om vi kunde stanna någonstanns eftersom han hade frågat om vi skulle ta ett stopp på vägen dit. Det kunde han tydligen inte så vi fick vara hungriga. När vi kom hem vid 1 fixade vi makaroner och köttfärssås hos Sofie eftersom vi höll på att dö. Sen la vi oss direkt efter för båda var helt sluuuut!

Vaknade runt halv 12 idag, gick upp å fixades oss sen gick vi ner å gjorde inte ett piss å sen drog jag hem vid kvart över 12 typ. När jag kom hem gick jag ut till poolen och la mig på min madrass där. Flöt runt ett tag tills jag såg att en ful spindel förföljde mig så då vandrade jag snabbt upp å la mig på en solstol ist. Läste lite SOLO medan jag låg där å lyssnade på Ipoden. Sen drog jag till ICA en snabbis med Sofie, köpte lite saker till hemmet. När jag kom hem blandade jag ihop med egna lilla maträtt, kallar den geggamojja i tacobröd xD nerå hah! Det var sallad, grillad kyckling och fetaostbitar i ett tacobröd. Det smakade faktist bra hah! Sen blev det TV resten av kvällen och nu kom mamma nyss hem så nu ska vi käka lite snacks och trockadero ;) göött!

Kraamizaar ^^


This is the Day

♥ Bussen avgår till Sthlm 8
♥ Framme efter ca 2,5 - 3 timmar
♥ Skansen
♥ Båt över till stan
♥ Shopping
♥ Käka en riktigt god lunch
♥ Gröna Lund
♥ Hemfärd igen klockan 10
♥ Hemma i viken igen ca 1 inatt
♥ Sova hos S.
♥ Home sweet home


American P.P

Har vart en underbar dag idag, började vid 8 med att städa skåpen. Sen drog jag å Sofie och redovisade vårat NO arbete som var en vacker vulkan :) Tyvär har jag ingen bild men den blev super och redovisningen gick prima. Vi ställde oss bah å babbla på som grisar och vulkanutbrottet fungerade asbra :D Efter redovsningen drog jag till kören med Jenna, medan Sofie hade ett prov. Då körde vi alla avslutningslåtar å övade.. Sofie kom i slutet och efter kören stack vi hem till mig å käka glass, det blev vanilj och chokladglass + hallongräddglass m. krossad choklad.. Apagott! Efter det åkte vi vidare till henne där hon bytte om å sen blev det American klockan 1 där vi mötte hela klassen. Jag å Sofie åt kebabtallrik, vissa åt pizza medan andra åt taco-buffé.. När vi hade ätit klart tog jag å Sofie en sväng nere på stan för å bah kika lite. Då hittade jag en svart klänning på barnavdelningen som jag köpte för 149kr på Lindex. Får se om jag har den eller nå annat imon. Nåt lär jag väl ha när man ska till sthlm, kan ju inte vara utan kläder precis. Efter stan åkte vi hem till mig igen och kikade på TV eftersom vi båda är brända så tänkte vi passa oss för solen lite idag. Senare när pappa kom hem käkade vi makaroner och köttfärs från tacosen igår :P Hon drog vid 10 över 6. Klockan 8 börjar Gossip Girl och sen äre Desperate Housevifes på TV som jag ska se.. Har även beställt tid hos frissan idag, ska dit på tisdag klockan 3 med Sofie för hon ska förmodligen åxå dit. Jag ska iaf klippa topparna, färga och slinga :)

TAGGA STOCKHOLM IMON!!!

Kraamizaar ^^


Tomater

Idag har det vart en het dag, började dagen med att möta Sofie tjugo över 8 för att vi skulle köpa mat och fixa lite med hennes bokrecension på datan, sen skulle vi lämna in den och min oxå.. Vid 9 skulle man iväg runt Storsjön, men problemet var att man lära ha hjälm och Sofie hade ingen.. Så hon fick som tur va låna en av Julia M. Sen drog vi iväg och Jeffa höll oss sällskap fram till Trebo, då fortsatte vi på egen hand. Vi hade skitkul men det var asjobbigt! :P Vi hade köpt en risifrutti men vi hade ingen sked så vi kunde inte käka den föränn det var bara 8km kvar eftersom vi hittade en kiosk. Då var klockan typ 12. Sen 3 m efter kiosken fick Sofie punka så då fick Sven-Erik komma och hämta oss (en lärare som skulle rycka ut om något sånt där hände) Han skjussade hem oss till Sofie där hon hämtade badmadrasser, sen skjussade jag henne på min cykel hem till mig (med några stopp) :P Då käkade vi en minipizza innan vi hoppade i badet. Vi solade lite åxå för den delen och nu ser båda två ut som tomater hahaha! Kommer inte vara en härlig natt inte..  Senare kom Helena hem till oss och då käkade vi tacos, Sofie drog hem runt 7 tiden. Då städade jag rummet men de ser fortfarande ut som en svinstia där inne, är inte klar eftersom att Two and a Half men började vid 9. Sen ska jag skriva klart min beskrivning på mitt och Sofies NO-arbete. Redovisning imon..

Kraamizaar ^^


10 days left

1. Måndag - Friluftsdag, cykla runt Storsjön med S.                                     
2. Tisdag - Städning, NO redovisning och kör + käka med klassen vid 1 på Americans          
3. Onsdag - TAGGA STHLM
4. Torsdag - Leeedigaa
5. Fredag - Leeedigaa (nationaldagen)
6. Lördag - (Helgdag)
7. Söndag - (Helgdag)
8. Måndag - Leeedigaa
9. Tisdag - Avslutningslunch för alla nior
10. SKOLAVSLUTNING = SOMMARLOOOOOV!

Återfuktning

Har nyss käkat kinamat, stekta nudlar med kyckling och grönsaker blev det. hah skitgott! Före det blev det lite spa-aktiviteter för mig. Efter en hel dags solning behövde min hy och mitt hår lite omvårdnad kände jag ;)  Jag började med en ansiktmask som återfuktade, sedan tog jag mig en lång, varm dusch då jag körde lite kroppspeeling, benrakning och hårinpackning för torrt hår. Sen blev det barnolja för kroppen och en vanlig återfuktande ansiktskräm. Härligt härligt! Senare ska jag städa rummet å göra klart min bokrecension om Linas kvällsbok. Sen imon är det friluftsdag ist för skola så då ska jag och Sofie cykla runt Storsjön. Börjar 9 och slutar då man är klar, vilket tar nåra timmar. Blir säkert ett elr felra glasstopp efter vägen om jag känner oss ;) Sen blir det väl solning för min del, får väl se .. Hoppas iaf på finfint väder eftersom jag å Sofie har planerat att bli bruna på cykelturen :)


Yesterday

Igår var jag med Sofie, vi råka sova lite längre än vi tänkt, vi skulle gå upp 11 men vi vaknade halv 2 ist.. :P Efter det köpte vi en varsin glass och gick å satt oss i gräset på nå ställe.  Vi hade med oss en 2 liters cola som blev ganska slut.. haha! När vi satt där så kom det en misse, sen en till misse och hälsade på.. :P Vi lekte lite med dom å sen kom det en tuff liten fågel som ställde sig bara några cm ifrån oss. Senare la vi oss för att sola lite på min handduk i gräset. Åkte hem till Sofie runt 5 - halv 6.. Då käkade vi kycklingsallad och sedan fixade vi vårt NO jobb till på tisdag då vi ska redovisa. Den blev suverääään! Medan vårt lilla arbete höll på att grejsa sig gick vi ut och såg en liten igge igelkott. Vi gick snabbt in för att hämta mat åt en, den fick en tallrik med ostklet, kakor, brödsmulor, sallad och en tallrik med mjölk. Den var ett riktigt kakmonster och älskade mjölken. När den var klar drog den iväg haha! Ja klappade den åxå men då fnös den åt mig haha stackarn! Ja åkte hem runt 11. Då kikade jag på en film och sedan gick jag å sööv. Vaknade runt 12 idag, då käkade jag en macka sen gick jag ut å flöt runt i poolen. Gick in nyss för å skriva så jag ska ut sen igen :)

Kraamizaar ^^

   



 

RSS 2.0