We all wanna believe in love

Nu har jag kollat klart på American Pie 2 och 3 åxå å nu är det Wallander - Afrikanen (I love it) och sen ska jag fortsätta på American Pie 4. Tar nog 5 å 6 imorn ;) Har trocadero, apelsin och lite godis här bredvid mig, fast föresten.. Jag åt en sån där vattenmelonsgodis, ni vet en sån där som ser ut som en liten melonskiva. Ah iaf när ja hade bitit en tugga i den så såg jag jättesmå svarta prickar innuti, är det lössen är det nå annat om det är någon som vet? Vågade iaf inte fortsätta äta den men ändå.

Nu ska jag fortsätta med ögongodiset, hoppas ni åxå har en härlig lördagkväll :)


In every single way you do that

Satt uppe till typ 4 inatt å kikade på första American Pie å lite mer. Ska fortsätta kolla på alla andra American Pie sen för nu har jag lagt över alla till datorn. Duschade iaf nyss, snackade lite med Soe i telefonen åxå å nu ska jag nog packa upp all jävla packning från dom här 2 veckorna i lägenheten och sen ta å städa mitt eget rum. Ååå orkar iinte, men det är ett måste! Elr nej jag kanske gör det imorn för nu ska jag nog käka upp min pizza sen igår å knäppa igång nästa American Pie.


Do you believe in magic

Satt uppe å kikade på massa filmer inatt så sov till 12 idag.

Idag har jag haft fullt upp all day long, började med städning å diskning å massa sånt, sen va jag å tränade med Amanda, tog en sväng på stan där jag köpte ett par puma-mjukisbrallor och naturgodis. Apa mig va dyrt de va, 65kr för några ynka godisar. Trodde jag skulle tappa hakan framme vid kassan men jag höll mig lugn. När jag kom tbk till lägenheten plockade jag in all disk å fixade de sista innan mamma å pappa kom å hämtade mig. Sen åkte vi till Boänge å jag sprang in med Soes prylar till henne å sen slutligen beställde vi hem pizza. Till de kikade familjen på Let´s Dance å nu väntar jag på att det ska fortsätta. Nu håller jag på  å lägger över lite filmer från gamla datan till den här :)

Föresten, en bloggare hade lagt ut en länk på datan om ngt trollerigrejs. Tkt de lät kul å pröva men shit alltså jag fattar inte hur det kan bli som det blir. Jag gör det om å om igen men samma sak händer hela tiden. Datorer är fan smartare än oss människor! Pröva på det här..



Okej nu fattar jag tricket, men ååh..

Still just all by myself

Kunde somna iaf igår, hade tänt garderoben, köket och toan haha xD å det är inte en stor lägenhet dehär så kan inte påstå att det va mörkt inatt. Hade klockan på 9 för orkade inte gå upp tidigare men ah sov såklart vidare lite lite till. Typ 20min bah men jag gick hemmifrån vid 10. Snabb man va då! Hade datorkunskap å slutade halv 2 men stannade till halv 4 typ för jag Jenna å Evve satt kvar å gjorde lite grejer så vi slipper komma imorn. Amanda plingade på så umgicks med henne lite innan hon åkte hem. Nu har SATC precis slutat å kommer vara i lägenheten inatt åxå, lika nu så är jag själv så hoppas jag överlever lika bra som inatt.


För Amandas skull..
Jag å Amanda satt å kollade på en bild på GF där det satt två killar i ett badkar med massa skum å skit (Amanda känner en av dom).

Jag - Är dom nakna sådär tillsammans?
Amanda - Ja vem badar med kläder då? Farbror Melker isf.
Jag - Jo men dom kan ju ändå ha bikini på sig när dom är tsm!

Sen dog Amanda, jag menade ju egentligen kalsingar elr badbrallor men man kan ju inte lyckas rätt varje gång. Okej det lät inte lika roligt som när vi pratade om det men ni får ha lite inlevelse om det ska vara kul haha.

The light is falling down on me

Har vart en snabb skoldag idag, började med datorkunskap å där visade jag mitt spel som jag har fixat ihop om Twilight för Fredrik. Fick MVG :) Yeey. Vi slutade kvart i 12 för vi slapp småföretagande. Satt ändå kvar rätt länge med Jenna å Evve å hade ett rymtans trevligt skitsnack ;) När jag kom hem satt Soe å kikade på TV så satte mig med henne å efter en stund spydde ungen. Är därför livrädd att bli smittad! Nu har hon åkt hem å jag har vart å tränat med Amanda å sen gick vi på stan å jag köpte en tunn kofta från Cubus. Nu är jag i lägenheten å jag som är så mörkrädd å sånt ska sova här själv inatt, heelp! Vetinte hur de ska lyckas men det kommer nog bli en natt fylld med filmer och utan en blund. Elr jag lägger mig när det ljusnar, börjar iaf kvart över 10 imorn som tur är så räcker ju om jag går upp typ halv 9. Då kan jag gå å sova 5 - 6, duktigt! menmen.. Har ju iaf helg sen så får väl vila ut mig imorn.

Ha en trevlig kväll/natt allihopa!!


There is no way to fake it

Efter skolan gick jag å Amanda för å träna, efteråt lagade jag å Soe ihop lite mat. Det blev mackaroner och både falukorv, vanlig korv å köttbullar (kunde inte bestämma oss). Gott blev de iaf å vi har kikat på TV såklart. Sprang iväg till affären å chokladglass till mig och min klant så nu kan vi njuta med det till lite serier å filmer ikväll/natt..


Min hosta blir aldrig bra så vet snart inte vad jag tar mig till, Soe har ju sitt ben åxå som har fått nå fel så vetinte. Om hennes ben inte blir bättre lär vi ta en sväng till sjukan å då tänker jag passa på å fråga om jag har nå fel åxå eftersom jag inte blir frisk. Tänker inte gå runt å skämmas för min hosta resten av terminen direkt. Hoppas Soe hänger med till the school imorn så jag slipper gå själv å få panik för att ja kmr säkert inte fatta vart vi ska vara nånstans heller. Isf får jag väl ringa Jenna elr Evve iof :) menmen..

I do it my way

Sitter här på svenskan med två fjantar, Evve och Jenna. Amanda har dragit iväg med sin grupp men hon kmr väl tbk snart. Soe är hemma i lägenheten eftersom hon inte kunde gå hit imorse för hon halka igår, klant! ;)

Igår blev det en riktig TV-kväll för mig å Soe, inte för alla andra kvällar har vart så annorlunda men ändå. Vi kollade på Barnhemmet, Träd/Vårt-mannen (elr va de va) och SATC :) La oss i tid iaf.. Va å inhandade lite frulle åxå så vi kunde få i oss ngt idag.


With every heartbeat

Igår kikade jag å Soe på massa filmer å la oss inte föränn 4 typ. Great! Nää men vi var så jäklans pigga båda två å jag är faktist grymt pigg nu med.. Sitter här på Engelskan med en cola brevid mig. Åt knappt nå frukost så va rätt hungrig. Jag å Soe är så gluppska så vi har käkat upp all frukost vi hade så imorse fick vi värsta chocken när vi kom på att vi inte hade ngt. Jaja idag har vi vår redovisning iaf så får se hur den går. Hoppas vi överlever skammen!! haha.


En utmaning - 20 frågor

En bloggare har utmanat allihopa att besvara hennes frågor, so here we go..

1. Är du nöjd med namnet dina föräldrar gav dig?
Ja, elr jag skulle väl kunna heta ngt annat men jag tänker inte på namnet så mkt egentligen.


2. Vilka sorters djur har avsiktligt bitit dig?

Lite smågnagare typ, mygg, pissmyror (elr dom kanske inte bits?) å massa andra smådjur.

3. Hade du hellre blivit född till det motsatta könet istället för det du föddes till?
Nejnej jag gillar att vara tjej! Fast man skulle ju vilja slippa mens åsånt.


4. Vilken tecknad/animerad Disneyfilm är din absoluta favorit?

Björnbröder elr Lejonkungen tror ja, otroligt bra! haha

5. Har du något mål som du vill uppnå just nu?

Japp massor..

6. Är du allergisk mot något?

Inte vad jag vet iaf, va de mot jordgubbar förr men är glad att jag inte är de längre.

7. Väljer du att köpa ekologisk mat istället för "vanlig" när det finns som alternativ?
Nej elr jag tänker inte på de så mkt.


8. Vilken hushållssyssla skjuter du upp så länge som möjligt?

Att städa rummet, det går grymt segt med att komma igång med det. Borde faktist göra det nu men nej orkar inte.

9. Vilken sport/idrott har du hållt på med som längst?

Fotboll när jag var mindre, spelade nåra år iaf. Innebandy blev bara en termin å andra saker som vanlig jympa å aerobic som jag höll på med för länge sen de var nog bah ett år.

10. Tror du att pengar kan köpa lycka?

Ja det går ju faktist. Det är klart att jag är gladare om jag har pengar å kan köpa allt jag vill än å gå runt helt pank. Fast lycka är rätt dyrt, när man t ex har köpt en jättefin klänning känner man sig så glad å nöjd men sen nån vecka efter måste man lägga pengar på ngt nytt för att fortsätta vara glad.

11. Står du helst framför eller bakom kameran?
Både och.. Beror på hur jag känner mig just den dagen åså.


12. Sjunger du i duschen?

Det är klart! med min bästa stämma.

13. Tar du några vitaminer/kosttilskott?
Ibland


14. Vilken sorts frukt åt du senast?

En fruktsallad med äpple och apelsin.

15. Har du gjort något du ångrar den senaste månaden?

Ja elr inget stort å speciellt men..

16. Vilken hårfärg föredrar du på det motsatta könet?

Hmm brunett tror jag men om dom är blond ska det helst vara solblekt med slingor.

17. Hur spenderas en födelsedag allra bäst?

Med familj och vänner.

18. Brukar du handla på kredit?

Nope.

19. Har du någongång handlat på Gekås i Ullared?
Njaa.


20. Vad tänker du göra nu när frågorna är slut?
Publicera inlägget ;)


Can you feel the beat

Ställde klockan på 12 så jag inte skulle sova bort hela dagen så nu är jag vaken. Tänkte ta en dusch snart å fixa lite eftersom det kommer lite folk senare. Får se om jag tar en liten walk idag å om jag hinner men annars händer det nog inte så mkt mer än att fira pappa, åka tbk till Gävle å sen sitta framför TV:n där typ :) Det är nog ungeför min dag skulle jag tro.



Längtar till att gå på massor av bio nuu!! Fatta hur många bra filmer som har kommit ut på bio och som är på väg. I´m dying..

It´s all or nothing

JAA Wallander gick på TV:n ikväll. Älskar de å kan inte få nog av svenska deckare alltså shit vi svenskar är bra på sånt! Har även suttit å pysslat lite med designen men som vanligt när jag ska försöka mig på den orkar jag inge mer å gör bah en enkel å trökig en.. Nu tänkte jag knäppa igång lite fler filmer å dricka trocis innan jag lägger mig å läser dom där tidningarna :) Imorgon ska vi fira pappa eftersom ingen kunde komma idag å efter firandet åker jag tbk till Gävle igen. Hörs imorn I guess ;)

You know it´s all about me

Är i sandviken nu, har vart ute med Elin å henes vovve Alice ett tag nu å sen hängde jag med henne hem en stund. Fick smaka nån jäkla drink som var rosa, å då menar jag rosa alltså den lös typ neon haha. God va den iaf, smaka typ som jordgubbsmilkshake så den va lite för söt men jaja.. Nu har jag precis kommit hem å tänkte ta mig lite trocadero å knäppa igång TV:n. Dessutom har jag min SOLO och en VeckoRevyn som jag har fått av Soe för hon hade två st, thanks! Så ja ser fram emot å kika igenom dom, de är så sjukt kul å läsa sånna tidningar. Ellos-katalogen kom ju igår åxå så ska kolla igenom den åxå. Kanske tar ännu en titt på Twilight ikväll :)


Come with me on this ride

God Morgon! Soe har åkt hem för å packa iordning lite grejs så jag vaknade när nyckeln ramla in i brevinkastet. är fortfarande trött men kan inte somna om men shit the same lika bra. Väntar på att sötisen Amanda ska ringa upp mig, tänkte höra med henne om hon hade lust å träna idag för det har vart förjävligt slappt den här veckan :/ Sen har skolan typ öppet hus elr nåt med modevisning, singstar å guitarhero ;) Ska nog inte dit eftersom de inte är så många som vill till skolan en lördag menmen jag tyckte de lät kul ja med singstar å grejer.. Annars fyller ju pappa år idag så ett stort grattis till honom. När jag åker hem visar sig när Amanda hör av sig. Sover iaf hemma inatt å kommer tbk hit till lägenheten imööra. Ska fixa lite frulle nu, är ashungrig. Tjing!

 nämen titta jag å Soe har en Hollywood-stjärna. Shittans alltså!

Turn this party up

Den wokade maten blev underbar och som efterätt åt vi chokladpudding haha. Let´s Dance är slut och jag blev grymt förvånad när Bella åkte ut, trodde seriöst att Kitty skulle på fra den här gången. Jaja skitsamma vem som åker nu egentligen för Bagge ska ändå vinna hela skiten :) Hon är grym alltså å hennes kläder är to die for! Efter programmet kollade på vi på Samantha å nu vet jag inte vad vi ska göra, kanske knäpper igång en film eller ngt.. Å vi har ju chokladglass i frysen åxå. Vadå chokladälskare det är de ända vi käkar nu för tiden. Bara det heter ngt med choklad pular vi i oss de. Aah men ha en härlig kväll allihopa!


Live your life like never lived before

Är ensam hemma nu under dagen så har sjungit å kikat på TV å sitter fortfarande i nattkläder. Senare vid halv 6 drar jag å Soe in till gävle igen, vi ska kika på Let´s Dance ofc och laga ihop lite wokade grönsaker med kyckling och couscous. Yummie! Får se vad vi hittar på förnå sen men antar att det blir filmer som vanligt å massa skvaller :) Pappa fyller år imorgon så måste ta mig hem igen på ngt vis. Åker nog tbk på kvällen men ah det visar sig eftersom jag har hört att det blir tårta på söndag för alla jobbar imorn så kanske stannar hemma ändå å inväntar den haha, inte för jag gillar tårta egentligen men det låter gott iaf xD


Ben&Jerry´s lipbalm

Ååh jag hittade chokladglass i frysen så nu är min kväll räddad. på något vis började jag söka på Ben&Jerry´s på google å såg att det finns lipbalm från dom haha. Vetinte alls vart man kan köpa dom men jag skulle inte tacka nej till att ha en. Fast iof, om jag vill ha min favvosmak (chocolate fudge brownie). Vart gör dom av browniebitarna då haha ska dom ligga där på läppen elr. Fast nej shit the same jag vill ha den!!


The rain makes us pure again

Nu är jag hemma igen och har precis ätit, sitter å har nyss kikat på Vänner å resten av kvällen kommer nog spenderas framför TV:n. Har ju fått hem en SOLO-tidning åxå så det blir en lyckad kväll iaf :)

Läste precis på en blogg om en skådis i USA som höll på att spela en pjäs då han skulle skjuta sin motspelare. De dom inte hade koll på va att pistolen var laddad så han sköt sin motspelare rakt i huvve. Det jag inte fattar är att han överlevde men de va ju en grym tur. Läs mer här om ni vill ha hela storyn..



As the wind break down

Snoozade typ en timme idag så gick upp 9 ungefär å började som sagt kvart över 10. Fredrik ville sluta tidigare så vi fick gå vid lunch så vi slutade vid kvart i 12. Förra veckan fick vi gå hem tidigare åxå för han ville köpa en skjorta xD haha. Men det är inget problem för mig, bästa läraren! Soe åkte hem men jag stannade här i Gävle eftersom jag ska träna. Så Amanda ringer nog när som helst nu så ska vi vandra till gymmet :) Sen efter det åker jag hem då å stannar där en natt. Sen åker jag tbk hit å stannar nog tills typ nästa fredag.


Here in the spotlight we shine

God kväll elr god natt kanske det heter. Jag å Soe sitter här hemma i Helenas lägenhet å har proppat i oss ännu ett mål med donkenmat, inte bra inte bra. Medan vi käkade tittade vi på Georgia Rule med Lindsay Lohan å massa andra skådisar man känner igen. Den är sjukt bra alltså så se den! Nu har vi frächat upp naglarna med lite lack å ska nog knäppa igång en till film haha. Okej klockan är typ halv 2 men vafan vi börjar kvart över 10 imorn å har en lektion plus att det är helg sen så wtf vi bryr oss inte. Vi kan hålla oss levandes ändå så för vi är van.

Imorn blir det träning som tur är och sen på kvällen åker jag nog hem till Sandviken å sover hemma en natt fast sen ska vi tbk hit å hare bra :)



Jaja får väl se när vi tar å lägger oss för kvällen men än är den iaf inte över..

Floating away

Vi slapp redovisa igår eftersom Naturkunskapen var inställd. Därför stannade jag å Soe lite längre på idrotten å körde badminton :) Vi hade askul iaf, när vi kom hem blev det mest slappa. Jag diskade iof å fixade till lite på redovisningen igen men annars gjorde vi inte så mkt. Mös till de på kvällen med lite chips som va kvar åsånt medan vi kikade klart på avsnitten av So little time å lite andra program.

Idag är jag astrött men ska överleva som vanligt. Hoppas vi slutar tidigare idag, har en lektion kvar å den börjar snart å håller på till någång runt 4. OMG!


Break the ice

Igår kväll gick ingenting som det skulle för mig å Soe. Vi tänkte gå till affären å köpa lite gott till kvällen men sen som vi alltid är höll allt på att stänga men vi fick med oss en chipspåse iaf att dela på. Sen var vi på jakt efter föda men lika där så hade allt stängt, vandrade runt en timme typ i snövädret innan vi gav upp å köpte donkenmat. Gjorde klart redovisningen å sen kikade vi på nåt avsnitt av So little time.

Imorse snoozade vi som vanligt ett tag å sen när ja tänkte kolla igenom redovisningen hade datan dampat tydligen men vi får försöka fixa det innan lektionen på ngt vis. Nu håller jag på att somna men ska försöka överleva dagen :)

Take me away

Har ritat lite fina teckningar i skolan nu så tänkte visa min å Soes. Väldigt vackra haha!

           min                            Soes

There´s a voice inside of me

Orkade inte skriva blogg igår men nu är jag igång igen. Gårdagen bestod av packning, vi åkte hem å hämtade massor av kläder så vi kan överleva ett tag till utan att behöva åka hem. När vi kmr tbk kikade vi på Trollkarlens Hemligheter å käkade rostat bröd. Vi listade ut nästan alla Trollkarlens hemligheter innan han hade berättat de så de känns som att han borde förnya sina trix. Oss kan man inte lura! Innan vi la oss kikade vi på första säsongen av So little time med Olsen-tvillingarna å göttade i oss den sista glassen.

Snoozade rätt länge idag men hann ändå till skolan så nu sitter vi här å har engelska, Amanda har magsjuka å vi har redovisning idag men det kommer nog ordna sig ändå. Bara de att vi skulle träna idag å ja vågar inte göra det själv, då dör jag.. Å hon är ju inte bah sjuk idag så ja dör om ja inte ska träna på hela jävla veckan.

Föresten, jag har pengar på mobilen åså har jag bytt till Halebop så simkortet kommer väl om nåra dagar :)

Feel the heat

Gårdagen blev bra å ikväll stannar vi kvar i lägenheten, ska stanna rätt många dar här nu så det blir härligt. Helena ska ju åka utomlands med Daniel så då får jag låna hennes lägenhet, great! Jag å Soe kollar mest på filmer åsånt men våran föda består av Ben&Jerrys - chocolate fudge brownie, det godaste som finns på denna jord! Idag har vi umgåtts med Amanda lite å nu kikar vi på körslaget å hare bra :) Lite senare ska vi ta en titt på filmen Solstorm, den är såå bra. Nästan lika bra som Wallander å Beck, sånt diggar vi stort (Y) Blir väl uppe större delen av natten men nu ska jag kila, colan ropar efter mig, Tjing!


Dance me if you can

Tog bussen hemmifrån vid 12 över 9 så det var riktigt duktigt av mig tkr jag eftersom vi var lediga idag. Mötte Amanda vid 10 för å träna.. Käkade lite brunch efteråt innan vi tog bussen mot Sandviken, såklart missade vi den så vi fick vänta ett tag. Bussen från RC hem till mig gick inte så bra heller, vi krockade med en bil haha. Först bråkade busschaffisen med bilföraren men sen helt plötsligt börja dom garva å sen fick vi åka iväg. Har aldrig krockat förr så tkt de va kul xD haha. Soe kom lite senare till oss å då började vi fixa lite inför redovisningen till naturkunskapen å nu har Amanda åkte hem å vi har käkat tacosgratäng. Helana å Daniel är åxå här så sen när dom åker hänger vi med dom för vi tänkte låna Helenas lägenhet inatt å kika på Let´s Dance å sånt :)


I just wanna live

Tågjävlen var typ 40 min sent imorse så kom försent till skolan, hade iaf bah en lektion och det va näthandel å efter skolan satt jag med Soe på stationen å drack varm choklad innan jag mötte upp Amanda för träning å Soe åkte hem. Hela vägen till stan gick jag grymt typ precis bakom en kille så när jag kom fram till Amanda lurade jag henne att det var min nya pojkvän å vet ni vad, hon trodde på det!! haha har man bara en halv hjärna så har man ;) Jaja efter träningen tog jag bussen hem men fick springa för å hinna med, gick ju grymt bra med min väska som är tung å stor som en bil. Nu sitter jag framför TV:n, vilken surprise..


Buenas noches

HAHAHA Amanda skickade nyss bilden, den ligger tydligen ute på Thorén sidan. Asful å den är från typ första veckan i skolan elr något men jaja.. Nu blir det snart sängen för mig känner jag, är grymt trött idag men det är väl bara bra eftersom jag har vart pigg hela veckan när jag ska lägga mig.



You´re the voice I hear inside my head

Alltså jag tror nog jag älskar TBS ändå, skulle ha börjat halv 9 imorse men fick börja kvart över 10 å sen skulle vi ha slutat tio över 4 men slutade vid 2! :) Efter skolan var jag på stan med Soe tills jag mötte upp Amanda för träning, efteråt blev det ännu en tripp på stan å då köpte jag en billig t-shirt från H&M. Pappa hämtade mig å nu sitter jag å dunkar musik.

Jenna du är knäpp!! Den här smaken ska det vara..
 

I´m not a little girl anymore

Började dagen med en kopp varm choklad på svenskalektionen. Efteråt hade vi skridskor men många skulle inte va med så då va inte vi heller med, men vi tog oss iaf dit å pricka av oss. Jag å Soe hittade absolut inte dit så gick runt i typ nån timme å letade åsen va vi så långt borta så vi tog bussen tbk till de stället vi börja leta på å började om haha men tillslut såg vi skymten av det haha å tänkte YES framme! Nästa lektion var naturkunskap men vi frgåade om vi fick göra vårat hemma ist för vi har ändå allt "material" hemma. Så jag å Soe tog oss en tripp på stan, jag fick med mig en t-shirt från Gina Tricot. Vi tog oss även en kycklingsallad som var gudomlig hihi..

Efteråt följde Soe med mig till Helena å där bjöds det på chokladboll och cola :) Senare skjussade hon hem oss å nu sitter jag å väntar på att House ska börja, ska kolla på det med mamma.


Fly away like a bird

Idag har jag ägnat kvällen åt TV:n å sånt.. Har även kollat igenom vårat nya schema å jag både gillar och ogillar det, mornarna är bättre men vafan ja hatar å sluta efter 4!! Jaja får väl hålla ut då. Har prövat lite trick idag från Trollkarlens Hemligheter haha å fyfan va häftigt tandpetar-trixet va haha jag lurade både mamma å pappa på det haha. Försökte filma men det ser bah ut som jag vill visa att jag kan ngt, plus att jag råka filma åt fel håll igen haha. Menmen nu tänkte jag iaf sova, börjar 10 över 9 imorn å efter skolan drar jag till Helena.


Rock your moves until you feel the rythm

Dagen började inte bra idag så jag trodde hela världen skulle gå under elr nåt, så fort jag kommer in på toan å tänkte sminka mig blir det kolsvart! Jag har ju låst å allt å eftersom det fortfarande va mörkt ute såg jag ingenting. Jag höll på att skita ner mig men hittade ut till hallen å pappa gav mig en ficklampa haha så där stod ja å sminkade mig med en ficklampa till lyse, så inte så konstigt om sminket blev helt puckat idag. Jaja eftersom vi började tio i 9 idag tänkte jag å Soe ta tåget halv men jag lära åka dit halv 8 så där satt jag å väntade en timme å medan jag satt där va de en asgrinig städtant som kollade på mig som att jag kom från mars elr nåt å inte var så välkommen där inne.. Asså en blick till från henne å hon hade fått sig en snyting. Men iaf så hann vi inte på tåget å lära ta kvart i bussen, bra! Å den krånglade såklart så jag fick massa psykbryt å va typ assur på allting haha..

När vi kom fram tillslut hade vi naturkunskap å jag Soe å Amanda har värsta idén på vår redovisning som vi ska göra där sen, men hoppas bara att vi hinner göra det vi vill. Efter lunchen var det matte å då hade jag mitt hälsosamtal. När skolan var slut gick jag å Amanda på stan en sväng innan vi tränade å sen åkte jag hem.


Give a little bit of everything

Idag har jag gjort absolut ingenting! Har legat å vilat nästan hela dan å snackat med Amanda i telefonen :) Just nu kollar jag lite smått på Bernad och Bianca haha xD men klockan 9 ska jag se Trollkarlens Hemligheter iaf å sen vet jag inte vad som händer.. Imorn ska jag å Amanda träna igen iaf så måste ha världens biggaste väska med mig till skolan men det är värt det ändå.


Don´t run away

Min kväll är precis som jag trodde, sitter hemma å tkr synd om mig själv haha xD nerå men nu tänkte jag slå igång lite filmer åsen sova. Idag har jag upptäckt att jag har en facebook, det hade jag absolut ingen aning om haha så ah jag uppdaterade den idag eftersom jag inte hade nå bilder, vänner elr ingenting där. Jag hade nog bah skaffat den för nå år sen å sen orkade jag inge mer elr nåt.

Dagen har iaf vart bra med tårta å sånt men en sak som jag inte är så sugen på är godis och varför kan ni läsa om här, om man vill bli av med godisätandet så vsg take a look at this! Jag lovar er att det är precis som när man fått veta vad korv innehåller haha. Mmm va gott, elr NOT!!


Right here and now

Idag har jag haft lite hemmaträning, har cyklat lite och kört lite från en tränings-dvd. Mer än så har jag inte gjort idag men idag fyller morfar år så han kommer snart hit ådå ska vi fira honom :) Funderar på att ta en promme senare men får se hur de blir med det. Blir väl en lugn kväll, vill ju bli friisk nångång! Avlider snart för att jag hostar så mkt..


Take one step forward and one step back

Let´s Dance va riktigt bra ikväll, jag gillar fortfarande Bagge men annars diggar jag Morgan eller Magdalena ;) Sjukt grymma allihopa! Efter programmet drog jag ner å körde en workout på dansmattan å tog 10min på träningscykeln åxå, härligt härligt! Nu har jag precis kikat på High School Musical 3 så nu är jag på topp fast jag är trött så ska kanske ta å sova snart. Vetinte vad som har hänt med mig, jag blir ju trött så tidigt nu men det är vl iof bara positivt.. Har lust med en sväng till Valbo elr nåt imorn men jaja får se.. Slösar så mkt nu för tiden känns det som men är man tjej så har man vissa behov hehe. Ååh vad jag vill ha sommar nuu, kunna gå ut hur som helst å bah leva livet!


Skulle ju inte vara fel att flyta runt i en sån där nu

Let´s Dance 2009

Träningen gick bra, så nu har vi bestämt att träna på måndagar, onsdagar, fredagar å sen om vi har tid å lust kan vi såklart gå dit andra dagar. Efter träningen gick vi å köpte mat å det var tur för jag hade inte fått i mig nå på hela dan, men det fick jag inte då heller. Jag köpte pasta carbonara men åt typ bah lite för jag var mest törstig hehe så drickan tog slut innan första tuggan va upptuggad kan man säga. Amanda käkade nån pasta med kyckling å curry å den såg mkt godare ut än min :/ haha.. Kom hem vid halv 5 typ å då fick jag lust att sjunga så ah det gjorde jag å nu sitter jag framför Let´s Dance premiären :) Vetinte riktigt vem jag hejar på men Bagge är iaf med på listan tror jag.


It´s a never ending story

Har sovit med en värmedyna på magen hela natten för ja hade så ont men annars är jag pigg iaf nu eftersom jag la mig så tidigt igår. Gick upp halv 11 idag så det är åxå rekord. Nu snart ska jag börja klä på mig för sen ska jag åka till Gävle å möta Amanda på stan å sen ska vi köpa gymkortet på F&S å köra vår första träning. Äntligen! Har väntat aslänge nu känns det som men det ska bli härligt att köra igång men ngt så man slipper sitta hemma å dega dag efter dag..


My head feels twice the size

Mamma har bakat scones å gjort varm choklad så nu har vi käka det till en film, va ashungrig eftersom jag inte har fått i mig så mycket mer än lite sallad idag typ så mums va bra dedär satt! Jag är helt slut nu så har faktist gjort mig iordning för att sova även fast jag inte ska upp till skolan imorn, å nu är det tidigare än vad jag lägger mig när jag ska upp till skolan men jag känner att kroppen min vill vila så här sätter jag punkt för kvällen. APPLÅDER!!


It´s all about blue

Dagen började inte så super, mådde illa hela morgonen å hade lite småont i magen men jag tog mig ändå iväg till skolan för jag vill inte komma efter i ngt nu i början såhär. I bussen kände jag hur det blev värre å värre och jag fick kväljningar å ville spy. Problemet va bah de att bussen va proppad så jag satt inte ens brevid ngn jag kände, jag satt mitt i mängden kan man säga så jag tänkte bah shit vart fan ska jag spy om det kommer? haha så jag tänkte att jaja jag måste väl spy i jackan då men som tur var klarade jag mig. Så precis när vi kom in i skolan kände jag mig bättre å kunde va kvar hela dan.

Vi satt å väntade 1 timme imorse innan vi körde igång med näthandel för första va läraren sjuk å vi tänkte ringa Carro å höra om vi kunde hoppa över svenskan å gå hem å göra den hemma ist men hon skulle komma ändå. Så vi skulle ha henne på morgonen istället för näthandel men tack vare att hennes äckliga tåg va sent fick ngn annan lärare för sig att han skulle ha oss i näthandel så dagen blev som vanligt ändå tillslut :/ Fast vi slutade 1,5 timmar tidigare iaf så jag Soe å Amanda åkte till stan å jag köpte 3 idrottströjor för 99kr på Stadium, vadå billigt?


That thing called my shadow

Första dagen i skolan det här året är avklarad och jag lever än. Den var väl inte rolig eftersom det är skola men den funkade, idag började Evve i klassen åxå :) Hatar vårat nya schema men ska försöka överleva imorgon eftersom sen får vi TBS:are heeelg! Yey us..


Kvällen kommer att tillbringas framför TV:n, ska kika på nån film och Grammisgalan å sen äre väl egentligen dags att sova skulle jag tro. Jobbigt för jag är inte ens trött på kvällarna mer, är ju van att lägga mig minst 3 typ.

We´re on our way to the stars

Blev inte mycket till skrivande igår, men eftersom jag börjar skolan imorn ville jag ägna så mkt tid som möjligt åt att göra annat hehe så åkte iaf en sväng till valbo med Soe under dan. Kvällen tillbringades hos Soe å även fast de va så kallt gick vi till Maxi å köpte GLASS haha! Vi kikade på första Bring it on å la oss nångång runt 3 - halv 4. Vaknade halv 1 idag å drog nästan på en gång hem till mig. Här hemma blev det sjunga hela dan eftersom vi va ensamma :) Riktigt trevligt! Soe åkte runt 8 så nu kollar på jag Top Model permiären Wooho, I like it! Sen blir det en film innan jag ska sova. Kul med skola imorn, jippie (Y) NOT..

They stole my name

Idag har det skett ett mirakel, jag har städat mitt rum!! Sen har jag vart ute å gått åxå, å shit va kallt det var jag höll på att dö seriöst. När jag kom hem blev det mat å sen kikade jag på Bring it on - All or nothing. Nu är det Victoria´s secret fachion show på TV:n. Blir väl mer filmer ikväll antar jag :) Typ My super sweet 16 - the movie med syskonen Aly ocn AJ och nån till jag inte kommer ihåg namnet på nu hehe..


Movienight

Kvällen har bestått av godis, läsk och filmer kan man säga.. Först kollade jag på Fullt Hus 2 med mamma å pappa sen Wallander - Innan frosten, Pytteliten bit av Scream som jag lära kolla på bah för Jenna gjorde de haha å nu har jag nyss kikat klart på Wild Child som Soe sa va så bra! Guess what, hon hade rätt :) Kanske knäpper igång ännu en film men huvudet verkar säga ifrån, gör så ont. Förmodligen bah för jag inte sover som jag ska men vafan jullov har man en gång om året, right? Elr man har det faktist två ggr eftersom det är ett nytt år nu, haha va smart! Någon städning har det ju inte blivit, gud så bra det går för mig.. På två dar har jag bah lyckas tagit bort lite påsar, lagt in lite kläder i garderoben och slängt ännu mer grejer på golvet.
Alltså det låter utanför mitt fönster som att någon är där, shit jag skulle aldrig ha sett Scream för nu kommer jag knappast kunna sova. Help me!!

I´m running to a red light

Nu har vi smashat pepparkakshuset, grymt gott! Fick lite julkänsla tbk iaf :) härligt härligt..


               Före                                     Efter


Just like a super hero

Jag somnade nog runt 2 igår, det är ju mkt tidigare än alla andra nätter så då tkr man att jag borde vakna tidigare än vanligt åxå men nej jag vaknade 1.. Irriterande eftersom jag var ensam hemma å kunde sjunga å skit men då fick jag bah nån timme på mig så jag satte igång med en äcklig nyvaken röst, vädligt vackert elr så inte! Nu har jag precis käkat frulle iaf så det får bli som lunch eftersom klockan är så mkt. Nu tänkte jag iaf ta tag i städningen!! elr snart iaf hehe..


It took to long for you to guess what

Ja städningen blev inte lyckad, jag har typ bah tagit bort lite smågrejer som inte ens syns för sen vare så mkt bra på TV (A) Har iaf suttit å kikat på lite olika avsnitt på youtube nu i nåra timmar, ögonen vill inte mer nu! Det är tydligen ansträngande att kolla på en skärm så länge haha.. Imorn ska jag väl försöka städa åtminstånde liite mer så jag kan bo kvar här ett tag till. Blir ensam en stund på förmiddagen så då blire Singing Emmi in the House, boyeah! Nä nu ska jag gå å borsta gaddarna elr nåt å läsa lite tidningar, får bli en lite tidigare kväll nu. La mig ju 4 igår å jag har nog inte lagt mig före 4 på hela lovet känns det som :/ Well, see ya all!


Ååh en sån där fruktsallad skulle sitta bra nu..

Let me repeat that

Guud va trött jag äär! å roligt att jag måste städa min grishåla till rum idag åxå, ser ut som ett troll har spytt här. Har ju inte städat på aslänge så gör jag inte det kommer jag långsamt dö!! Mamma å pappa drog till valbo en sväng så då passade jag på att sjunga lite hehe men nu snart ska jag sätta igång med arbetet.. TV:n elr musik får stå på så blire lite lite roligare iaf :)



3.. 2.. 1.. GOTT NYTT ÅR!!

Igår åkte jag, mamma å pappa till Westman för å käka runt 6. Vid halv 8 nångång tog jag bussen till Soe å vi bestämde oss för att åka till Gävle. Vid 12-slaget skålade vi på torget, träffade ju massor av folk åxå så det var riktigt trevligt :) Efteråt verka det som att alla skulle hem å sova.. What?! men jag å Soe höll igång till halv 9 imorse hehe å vaknade typ 4. Fötterna värker och min hals är konstig, great. Det blev en typisk nyårsdagen-mat för oss.. Pizza ofc! haha blev sjukt mätt å fick skjuss hem lite senare så nu sitter jag här i mitt rum som vanligt. Har inga bilder från igår :/ Lite synd men jaja så kan det bli.

Kvällen blir väl åxå ganska som vanligt, TV-tittande å laptopen i knät. Har trocadero brevid mig så det blir perfekt dehär!


RSS 2.0