090630

Dagen idag har sett ut som igår ungefär, fast jag tror det va varmare idag, kändes så iaf. Höll på att dö i värmen så har nog badat mesadels av dagen, kylande och skönt. Imorn ska jag å Soe dra ut på cykeltur, runt Storsjön. Det är typ nåra mil så det blir nog lagom jobbigt. Men samtidigt kul, vi gör det här varje år så det måste göras haha. Så vi ska köpa med oss sallad och massvis med dricka så vi överlever, solkrämen är ett måste i väskan åxå, får se om vi stannar för ett bad nånstans efter vägen.

Nu tittar jag på My new BFF och småstädar litegranna, sen vet jag inte alls vad som händer, men det visar sig..


Sunny in Sandy Bay "Sandviken"

Kom precis in efter en heldag i solen, nu har jag asont i huvudet eftersom man knappt äter och dricker nå om dagarna, menmen tog ett äpple nu så borde ju fixa sig snart. Ashärligt med sol iaf, nu kan man verkligen känna att det är sommarlov när håret börjar blekas smått och fräknarna kryper fram. Fast jag ser helt wierd ut,har typ 5 olika nyanser på kroppen för att jag har flagnat här å där och bränt mig på vissa ställen, sen har man ju sönderkliade myggbett över hela benen åxå så ah, katastrof, nästan. Fast så ska man nog se ut på sommaren, det är nog meningen. Ikväll händer nog inte så mkt, kanske tar en springtur med Elin om hon är hemma, måste iaf städa rummet som vanligt. Går inte att hålla det fint här inne, helt omöjligt. Jaja, nu blire ett dopp i det blå tror jag. Värmen är för varm, jag dör!

Ons Tors Fre Lör Sön

Hallå där! Va ett tag sen jag skrev nu, har ju sovit hos Soe ända sen i onsdags och kom hem idag så ja har inte haft så mkt tid. Det har ju vart så kokandes varmt ute åxå, men bara för jag lyckades bränna mig i onsdags så har vi inte kunna sola ett piss. Skitskoj annars hade man ju vart pepparkaka nu ju!

I onsdags kväll köpa ja å Soe med oss en engångsgrill och drog ut för grillning på kvällen, myspys. På torsdagen hände väl inte så mkt vad jag minns förutom att vi på kvällen fick höra om Michael Jacksons död :(

På fredagen vart det andra bullar. Soe blev ett år äldre den jäkeln, själv får man vänta till oktober.. Iaf så kom jag in med kladdkaka som jag hade skrivit grattis på och tänt 17 ljus på åxå haha. Sen märkte jag att jag hade stavat grattis till GRATTS. Duktigt (Y)! Men den var lika god ändå så det va bah shit the same ;) Hon fick även en present såklart. När vi hade käkat kladdkakefrulle så åkte vi till Boänge och fikade åså med hennes släkt typ. Vi spelade Kubb mot hennes mamma, Kent och Adam och sen mot eftermiddagen åkte vi och käkade :) När vi kom tbk åkte jag å Soe ut med kanoten i kanalen, VI SÅG EN BÄVER. Har aldrig i hela mitt liv sett en sån å fan va stor den va. Lite läskig va den faktiskt..

Igår cyklade vi runt typ hela dan åså och på kvällen satt vi ute och mobbade fiskmåsarna, en av dom verkade ha ont i halsen. Fick ju knappt fram nå läte haha, ah men det där är ju vår humor detdär. Satt ute aslänge iaf och idag har vi inte gjort mkt alls, typ legat döda i hennes rum för det är så varmt, jag cyklade hem mot kvällen och nu väntar jag att en film ska börja vid 9 på 5:an, True confessions of a Hollywood starlet.

TJING TJING!


G.N.O

Igår var jag som sagt hos Jenna i årsunda och grillade med nåra andra tjejer :) Jag hade grymt kul iaf och de underbara sällskapet med alla härliga tjejer gjorde så kvällen blev ännu bättre. Jag å Soe tog oss en promme hem sen vid 1-tiden typ, sen va vi så jäkla pigga så vi somnade nog inte förän 7- halv 8 nångång imorse. Vi hade klockan på 10 men snoozade till 12 typ.. Hade egentligen velat sola idag för att få massa färg men är så himla bränd överallt så höll mig borta från solen, hoppas på att kunna va ute imorn iaf. Nu vet jag inte vad jag ska göra.. Trök menmen nåt ska det väl finnas att hitta på antar jag, det gäller bara att komma på vad.


Uppe: Soe Jenna Matilda Jag Anni
Nere: Bella Anneli Sara Amanda Anna Madde

Grillning hos Jenna ikväll

Gick upp tidigt idag för att njuta av solen, rätt som de va regnade det i typ 5 minuter, det konstiga va att de fanns inte ett moln på himlen just då :S wierd! Har iaf bränt mig nu lite här å där så imorn måste jag använda solkräm för en gångs skull, är inte så duktig att ha på mig det.

Nu ska jag iaf fixa massa, måste sminka mig, välja kläder och sånt.. Ska nämligen hem till Jenna ikväll, blir grillning och annat skoj med nåra tjejer från klassen och kanske Anneli :) Hoppas på en lyckad kväll iaf! Ska strax iväg med Soe och köpa käk och sånt.. Så nu äre hurry curry, elr egentligen inte men jag är stressad ändå.


H som i helg

Helgen har vart bra, i fredags blev det lunch här hemma med folk innan jag åkte till Soe. Sen såg väl helgen ungefär ut som vanligt med film och massa. Cyklade hem idag vid 3 typ och lagade käk. Kvällen nu ser ut att bli lång iaf, vaknade ju 2 idag och har vart vaken rätt länge om nätterna nu sen vi slutade så jag kommer knappast lägga mig typ 12. Hoppas iaf på en varm och solig vecka som alla tidningar  har lovat :)
 

MIDSOMMAR


Dagen före midsommar

God morgon, god morgon! Har inte hunnit gjort så mycket mer än att kliva upp från sängen, men snart kommer morfar hit å då ska vi fira midsommar med honom, jag är inte efter så ni vet, alltså jag vet att midsommar är imorn men vi ska fira det med honom idag. Ikväll drar jag till Soe, vet inte vad vi ska göra men man kan hoppas på att det blir en nattpromme, så skönt..


Nattpromme

Kom precis hem efter en väldigt lång promme med Elin och Alice. Gick väl ungefär 3 timmar sådär så det va riktigt härligt. Såg en igelkott efter vägen, en bortsprungen vovve och massa folk man känner. Nu vetefan vad jag ska göra, har ett glas vatten här brevid det så får väl klunka i mig det å kika på nån film elr nåt. Ska fan i mig läsa SOLO åxå :) NATTI NATTI på er som ska sova nu typ..


Sol och bad

Imorse när jag vaknade gick jag direkt ut och la mig brevid poolen å solade. Har även vart i poolen, fast mest låg jag ovanpå ytan och flöt runt i en madrass. Solen kommer och går i moln hela tiden, lite drygt men nu har jag hämtat ut datorn så jag kan roa mig medan jag ligger här. Poppar musik på full volym så snart kommer väl grannarna å klagar elr nåt..


Ikväll händer det nog nada som vanligt, blir väl film musik och TV typ. Ska iaf ha på mig en återfuktande aniktsmask när jag går in. Tror det blir grillat ikväll åxå, yummie! Jaja ska poppa vidare nu, SEE YA!

Who put the good in good bye

Idag har jag vart hos Elin igen. Vi kikade på en liten filmsnutt sen vi var små och sjöng på en avslutning eller vare va, såg en massa folk härifrån stensätra, haha så söta alla var. Har även vart på promme med Elin å Alice, gick hem till Bea en sväng igen.. Kom hem runt halv 8 å fixade käk. Har kikat på Ugly Betty och nu visas Desperate Housewifes. Blir nog vaken en rätt lång stund till , har vänt på dygnen totalt. Jaja har egentligen inte så mycket mer att skriva så..




Vi rockar fett öh Damöb



Har vart ute på prommis idag med Elin och Alice, gick även hem till Bea å snackade lite med henne. Sen drog jag å Elin hem till Elin och lagade mat åså. Hon tyckte att jag skulle borsta håret åxå för det gör jag aldrig så hon gjorde det på mig haha så nu är det slätt och fint igen. Hjälpte henne å baka lite åxå, vi kom på nå nytt så vi gjorde småkakor av smulpajdeg och jordgubbar. Såg bra ut iaf.. Vid 9 typ gick jag hem å här sitter jag nu och tittar på Ett herrans liv. Kikar väl på lite filmer som vanligt senare.. Tjing!


En fågel inne på Willys

Ja då var jag hemma igen såhär på en söndag efter en helg hos Soe. Vi har sjungit lite HSM å lite annat, kikat massa filmer å cyklat runt i regnet. Fläskade jordgubbar och hallon i fredags, fyfaan va gott! Ben&Jerry´s blev det även igår, skulle testa en ny smak eftersom alla säger att den är så god, Half Baked. Den slår absolut inte vår favvo med brownies, nejnej. Föresten såg vi en lite fågel inne på Willys igår, stackaren hittade inte ut men sen såg vi den flyga över oss med en bit bröd i näbben, haha så dendär snor lite käk från affärn menmen, måste ju leva den å ;) Den var kvar idag åxå så den kanske har snott nå mer..

Idag fick pappa hämta mig, pallade inte cykla hem i det där regnet, blev ju blöt av att bara gå till cykeln. Nu ikväll har jag sett den nya serien Privileged och en film, Queen Sized.

Nu funderar jag på att sätta igång en ny film elr något, inte är jag trött iaf och sen kom ju nya SOLO i fredags åxå som jag måste kika i innan jag blundar för natten, well well TJING!


Student i Sandviken

Gick upp tidigt idag för att åka in till stan och kika på André som tog studenten. Såg massa andra ansikten som jag åxå kände igen. Nu har vi kommit hem igen så snart drar jag mamma pappa å Helena till dom för käk å så.. Sen ikväll gör jag som alltid och åker till Soe, det blir sång, Talangfinal å massa annat.

Btw, bilder från studenten kommer förhoppningsvis senare, antar att iaf Sussi vill se :)

Hemmakväll

Gårdagen blev ungefär som planerat, på kvällen hyrde vi två filmer, I taket lyser stjärnorna och Legally Blondes 3. Skitbra båda två! Till de käkade vi massa frukt å va nyttiga. Idag cyklade vi iväg till stan å lämnade tillbaka filmerna, sen blet det en sväng in på donken för en glass till mig å mat till Soe. Sen cyklade jag hem igen å sen jag kom hem har jag plockat undan lite kläder på golvet å typ suttit framför TV:n.


  

Sommar? Sol? haaallå!!

Sov för länge idag känner jag, vaknade inte föränn halv 2 typ :/ hatar att vakna så sent, hela dan är borta känns det som. Fast å andra sidan så suger ju vädret å allt idag så spelade ingen roll. Har inte gjort så mycket mer sen jag vaknade än att hämta té å nån drickyoghurt och gå tbk till sängen och ta upp laptopen i knät. Å här sitter jag fortfarande, snackar med Soe och vi klagar fram å tbk över att sommarlovet suger, det finns inget att göra osv. Vi försöker komma på vad vi kan göra, Soe va sugen på en fika så får se hur det blir med det. Sen tänkte vi nog maybee hyra filmer, så typ ser dagen ut.


EN JÄKLIGT GAMMAL BILD

Sallalalad

Today va jag i Valbo med Soe, åkte in ganska sent men vi skulle inte kika på något speciellt heller. Först käkade vi, ja åt som vanligt en kycklingsallad. Sen gick vi runt en liten stund, träffa på massa folk åså. Köpte med mig ett par leggings fråb BikBok. Ungefär samma som jag har men dom är så trasiga så dom är det bah att kasta. Nu har jag typ precis kommit hem, får se om jag åker tbk till Soe elr om hon kmr hit elr om vi inte är mer alls idag hehe. Det visar sig.. Borde iaf städa rummet, men vem orkar det egentligen? Inte jag iaf.



Jordgubbar och vattenmelon

Idag har vart en rätt slapp dag, har vart ensam hemma, kikat på TV å lagat ihop en sallad. Sen drog jag ut med Elin förbi ICA en sväng, jag skulle köpa tidning men kom ut med jordgubbar. Så när jag kom hem gjorde jag en fruksallad med 2 frukter haha, jordgubbar och vattenmelon. haAsgott! Annars r jag inte gjort så väldans mycket idag, typ sjungit lite. Mamma kom precis hem från jobbet så ska väl snacka lite med henne, sen drar jag nog igång en film såhär på kvällskvisten. Imorn har ja ingen aning om vad som händer, Elin å ja snackade om att dra ut å gå igen men annars vet jag inte. Jaja ska dra, det här blev ju ett väääldigt roligt inlägg, not..


HAHAHA

Börja med den första..




SKOLAVSLUTNING

Jahapp, då har man gått ut första året på gymnasiet, två år kvar till studenten. Sen ska man ut i det stora livet, lite läskigt faktiskt, jag vill fan inte gå ut tror ja. Äsch, man får njuta av nuet, man vet ju aldrig om en morgondag kommer.

Skolavslutningen var bra iaf, vi var i kyrkan och lyssnade på lite uppträdanden å saker. Cop1A, alltså min klass, vann pris för bästa klass. Lärarna hade ett eget band som dom spelade å sjöng med, en låt sonm jag har på hjärnan just nu är Vi går alla på Gävle TBS.. Skitbra! Lyssna på den...



På kvällen möttes vi upp nåra från klassen för käk på Österns Pärla. Riktigt myspys!


SOMMARLOV!!


Spindel i duschen

Vart inge skola idag så från 11 imorse till typ 12 nu på kvällen har jag pluggat massa Näthandel, fast med nåra korta pauser här å där. Nu är den klar klar klar! Så skulle jag skicka in den men nejnej, då ska progress fucka till sig.. Nyss tog jag en dusch, precis när jag hade gått in så såg jag en spindel där inne, typ en mellanstor. Elr den va rätt liten men ändå, har typ världens spindelfobi. Mamma å pappa hade lagt sig så kunde inte ropa på dom, så jag gjorde det ända jag kunde göra. Jag sprutade hårspray på den så den skulle dö men det gjorde den inte så jag kastade massa blöta papper mot den men dom hamnade bara brevid, tillslut hamnade den inuti ett papper så jag hämtade en sko och kastade skon på den typ 350 gånger tills den var helt stendöd.  

Ah fyfan! sen vågade jag knappt duscha utifall de fanns fler men jag klarade mig ändå, snabbt in å snabbt ut fick det bli. Nu tänkte jag måla naglarna i nån färg å kika på lite TV.

2 dagar kvar!

Va i skolan idag, hade engelska-tal och gjorde klart lite uppgifter. Så nu ska jga bara lämna in de sista grejerna sen är jag klar. Imorn ska vi in och göra något som lärarna inte berättar vad, nån sa att det är brännboll men jag har ingen aning ja? Hoppas på något roligt iaf :) Nu tänkte jag snart ta mig en dusch å dricka en energidryck, Fäään va gött! Köpte igår med Soe för att kunna va vaken igår natt å plugga så nu har jag en kvar som blir kvällens hjälpmedel mot sömnen. Snäll man är mot kroppen haha :/

Pluggar in i det sista

Inte alls långt kvar till sommarlovet nu, på fredag smäller det och applåder för det! Ska plugga klart allt in i det sista sen jäklar. Nu ikväll måste jag nog sitta hela natten och plugga känns de som. Imorn har vi ännu en resursdag som idag och på torsdag har vi "Thorén-dagen" så får se vad vi gör då. Sen är ju lärarna så hemlighetsfulla på vad som händer på fredag. Carolina (min mentor) sa att det skulle bli så långt ifrån att sitta i kyrkan och sjunga som möjligt men vi ska ändå va i Sjömanskyrkan står det ju. Jaja.. Längtar iaf. Ah men ska ut en snabbis med Soe snart, sen blir det My new BFF och Desperate Housewifes på TV som gäller. Efter det, åter igen PLUGGHELVETET!

TJING TJING

Shopping

Var i skolan idag och hade BIG-dag. Det är typ som kamratstödjar grejs. Så vi vart indelade i massa gruppen och körde massa övningar, sen stekte jag ute i solen i väntan på att Evve Soe å Amanda skulle sluta. Då gick jag Soe å Amanda till stan för att leta avslutningskläder ännu en gång, gick inte bra idag heller så nödköpte en klänning mot slutet från Vero Moda. Ska kanske sy till den lite men får se om jag orkar. Sen köpte jag även ett par vita korta haremsbyxor, två nagellack, ett armband och örhängen.

Nu sitter jag å kikar på TV, måste plugga idag, ska ju göra ett matteprov imorn åxå för att kanske kunna höja betyget. Sen har jag annat plugg åxå. Har fått nå jäkla rött märke på ena benet, skitsnyggt! Ah tänkte bara säga det iaf haha. TJING!


RSS 2.0