What time is it?

Summertime, it´s our vacation...

11 juni

Dagen började halv 7 för mig, då fixade jag mig och käkade en liten mini-yogurt som alltid typ. Sofie kom till mig runt kvart i 8, då fixade vi lite med blommor och prassel ;P Vi drog till skolan runt kvart över 8 så vi va där typ halv 9. Då gick vi runt eftersom alla skulle komma typ kvart i 9. När det droppade in folk från kören i skolan drog vi oss mot aulan för att träna innan första uppvisningen för 7:ornas och 8:ornas avslutning. Den var halv 10 och efter den träffades klassen vid våra fd. skåp och skrev på korten som vi hade med oss till Magnus och Christina. När det var klart hämtade vi våra paket som vi hade köpt med klassens insamlade pengar och gick iväg till klassrummet. Där var det full rulle med en film och lite bilder så efter det gav de M och C sina paket och kort. De fick en varsin korg, M fick en blå korg och C fick en röd en. Innuti låg det såklart lite grejs, varsina Anton Berg chokladaskmojs, två varsinna cloetta styckchoklader, ljus och doftblad runt omkring det :) De fick även en skickligt bakad kladdkaka med hjärtan och florsocker på. Efteråt fick de blommor utav Jennie, mig och Sofie.

När de var klart drog vi oss mot kyrkan för vår egen avslutning. När vi kom dit var det smockat med filk och vi knäppte lite egna klasskort utanför. Väl inne i kyrkan sjöng vi lite sångar, sen fick vi betygen och i samband med att 9B fick betygena sjöng vissa av oss klasssången, Summer of ´69.. Det var jag, Sofie, Evve, Jenna, Bella och Anneli som sjöng den medan Fredde och Jennie T fixade musiken galant! Det lät exelente!

När hela kyrkgrejjen var klar som tog ca 2 timmar med regndroppar från ögonen i omgångar, så gick vi ut och fick blommor av våra föräldrar. Sen gick vi runt och hade en sjukt sorgligt kramstund. Jag gick och bölade som fan, det var det flera som gjorde. Det var dessutom nåra av killarna som kunde klämma fram lite tårar, det tkt jag va så gulligt och sorgligt så då bölade jag ännu mer xD Efter ett tag började alla gå så då gick jag å Sofie åxå, vi drog hem till mig där vi käkade lite mat och fikade med marängtårta, läsk och choklad. Mamma, pappa, Helana och morfar var åxå där så det blev lite snack med dom åxå. Jag fick iaf pengar och jag ska få köpa en ny mobil av mamma och pappa och av Helana skulle jag få göra en personlig almanacka haha man förstår mer när man ser det. Sen fick jag blommor av både mamma, pappa, Helena och morfar :) kollade på mina betyg sen för jag hade inte vågat öppna dom än, hade fått ett MVG i musik :D kändes bra :D Aja sen drog vi oss mot Sofie för att byta om och fixa oss inför kvällen.. 


Vi träffade Jennie T vid RC halv 6 typ, innan det var jag och Sofie å köpte cola. Bussen skulle gå tjugo i mot Årsunda men den var typ 15-20 min försenad så ah vi kom till Årsunda lite sent. Där var alla andra å väntade så snällt på oss. (Micke, Johan, Fredde, Milad, Jenna, Bella, Anneli) Vi gick mot ett vindskydd på NP där vi bosatte rumporna på en blöt bänk inne i vindskyddet. Det regande som tusan så det t o m regnade in. Vi som hade tänkt att grilla fick tänka om på nytt så det blev kall korv med bröd. Jag hade ingen korv med mig så jag fick en av Bella och sen en av Micke hahaha! När regnet hade dragot ifrån oss kunde vi äntligen titta fram som ett par björnungar när våren är kommen (skulle vara lite poetisk xD) VI kunde gå ut iaf och då kom även Jennie, Evve och Mickis. De stackrarna hade stått på starndbaden och väntat i regnet efter att ha letat upp en trevlans grillplats. Äntligen hade den som sa åt dom att göra de kommit på att man kanske skulle säga vart vi va ;) Ah men iaf så var det en riktigt trevlig kväll med de flesta från klassen :) Halv 11 typ började alla gå hem så efter en stund hakade jag, Jennie, Evve, Mickis och Sköld på och gick vidare tills vi kom fram till lite folk. Då följde vi med dom till skolgården ovanför Strandbaden där vi snackade med lite folk och hade det trevligt. Vi gick hem vid typ 1-tiden till Evve, förutom Sköld som åkte hem. Då snackade vi medan Jennie och Mickis satt å käka kall korv haha! Mickis mamma kom och hämtade Jennie och Mickis vid halv 2 typ, jag stannade hos Evve för jag skulle sova där tänkte jag efter att bussarna slutat gå. Vi låg å snackade nerbäddade ända tills vi somnade runt 3 typ.

12 juni

Jag vaknade nångång vid 10 tror jag, kunde inte somna om. Evve fick ett sms hörde jag för de surrade så antingen fes hon elr så va det mobilen och det var mobilen så att alla vet xD :) haha! Vid 12 väcktes även Evve av att telefonen ringde. Det var Jenna som undrade om Sofie kunde få prata med mig. Vi snackade ihop oss vilken buss vi kunde ta och det blev 5 i 3:an. Jag och Sofie kom hem till henne runt halv 4 och då kollade vi runt i lite kataloger efter sommarkläder vi ska beställa senare :) Jag fick skjuss hem av dom runt 5-tiden och då kikade jag på lite TV. Nu kollar jag på nätet efter en fin mobil medan jag skriver med Jennie :) Hon ska ju åka till USA imorn å va borta typ 2 å en halv vecka, jag är bara lite avis på henne just nu! (A) :P Helena ska även åka bort på söndag till Bulgarien med en kompis, kul liv att jag får stanna hemma när alla drar. Jag blir snart ensam kvar i Sverige så som alla bara åker iväg ;( :P

Nu är det väl ingen som har orkat läst allt men det är iaf mina 2 senaste dagar.

Kraamizaar ^^

Kommentarer
Postat av: J.b

Jag läste allt ;D

hahahahahahahahahahaha, feeees. Hahahha nu garvar jag sönder!!!

2008-06-13 @ 19:37:20
URL: http://jeanetteborjessonn.blogg.se/
Postat av: ewwy

Jag läste också aallt!! ;)

2008-06-14 @ 10:41:37
URL: http://evelinaindahause.blogg.se/
Postat av: E.

haha ja fast hon gjorde inte det, lovar :) hah duktiga ni två va då xD

2008-06-14 @ 20:03:51
URL: http://emmelieepettersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0